Νέα Σελήνη στους Διδύμους.

Φλερτ, έντονο διαδικτυακό πήγαινε-έλα και πολλά πολλά μηνύματα προωθεί η Νέα Σελήνη στους Διδύμους με αποτέλεσμα να απελευθερώσεις «αδύναμες» πτυχές του χαρακτήρα σου, να γίνεσαι βιαστικός μα και επιπόλαιος ;; 

Ερμής στον Καρκίνο συναισθηματικά μπορεί όμως να έχεις τις ..μαύρες σκέψεις..τις «κλειστές» σου..

Αφροδίτη στους Διδύμους συνεχίζεται το πέρα δώθε..χωρίς ουσία και νόημα.. Φλερτάρεις αλλά δεν ερωτεύεσαι..

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου, συνεχίζεται η εξωστρέφεια και η συμμετοχή σας σε κοινωνικές εκδηλώσεις θα είναι αυξημένη με αποτέλεσμα να έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες και να ανταλλάξετε απόψεις και ιδέες. Ο Ερμής στον καρκίνο σας δίνει την ευκαιρία να διευθετήσετε οικογενειακά ζητήματα γύρω από την ακίνητη περιουσία σας.   Κριός β’ δεκαημέρου,  Νέα Σελήνη στους Διδύμους και ξεκινάτε μια νέα συνεργασία που θα δώσει ώθηση στα σχέδια σας κυρίως μέσα από το διαδίκτυο η τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. δώστε προτεραιότητα σε σπουδές και σεμινάρια επιμόρφωσης. Ερωτικά είστε μπερδεμένοι και ίσως λίγο απογοητευμένοι από τις τρέχουσες εξελίξεις.   Κριός γ’ δεκαημέρου , θετικά ξεκινάει η εβδομάδα για να ισχυροποιήσετε τη θέση σας μέσα στον επαγγελματικό χώρο και να διεκδικήσετε καλύτερες οικονομικές παροχές.

Ταύρος

Ταύρος α’ δεκαήμερου, συνεχίζονται τα οικονομικά οφέλη από διάφορες πηγές εσόδων και έτσι θα ανέβει η αυτοπεποίθηση σας και θα αισθανθείτε περισσότερο ασφαλείς και σίγουροι για την εκπλήρωση των σχεδίων σαςΟ Ερμής στον Καρκίνο σας επανασυνδέει με το συγγενικό σας περιβάλλον και ασχολείστε περισσότερο με θέματα καθημερινότητας.Δώστε προτεραιότητα σε σπουδές. Ταύρος β’ δεκαημέρου, Νέα Σελήνη στους Διδύμους και μπορείτε να υιοθετήσετε ένα νέο τρόπο απόκτησης εισοδήματος , μια που έχετε ιδέες που μπορείτε να εφαρμόσετε. Έρωτικές κατακτήσεις . Φιλίες που τείνουν να γίνουν ερωτικές. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, θετικά ξεκινάει η εβδομάδα για να διευθετήσετε νομικά ζητήματα, να προωθήσετε σχέδια μέσα από επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και γενικά ανοίγουν πόρτες αυτό το διάστημα και εκμεταλλευτείτε την τύχη σας.

Δίδυμοι

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, αυτές τις μέρες γιορτάζετε , έχετε τονωμένο ηθικό και μπορείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με την εμφάνιση σας , τους φίλους σας και να αυξήσετε τις επαφές σας. Ο Ερμής στον Καρκίνο δίνει διέξοδο σε οικονομικά θέματα αλλά επίσης, μπορείτε να ψάξετε για μια νέα πηγή εσόδων και να αυξήσετε το εισόδημα σας.   Δίδυμος β’ δεκαημέρου,  Νέα Σελήνη στο δεκαήμερο σας, κάντε τα ξεκαθαρίσματα σας και ακολουθήστε νέους δρόμους εξέλιξης της προσωπικής σας αλλά και επαγγελματικής ζωής. Προσωπικά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, θετικά ξεκινάει η εβδομάδα για να νιώσετε όμορφα με τον εαυτό σας και για ότι έχετε καταφέρει μέχρι τώρα καθώς πολλά προβλήματα, κυριως οικονομικής φύσεως επιλύονται με τη βοήθεια τρίτων

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, καλύτερη ψυχολογία αλλά και βοήθεια από άτομα που στέκονται διακριτικά δίπλα σας και θα περάσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένο άτομο , ωστόσο καλό θα ήταν να κρατήσετε κρυφή την προσωπική σας ζωή. Ο Ερμής στο δικό σας δεκαήμερο βοηθάει στο να επιλύσετε διαφορές με τους γύρω σας κυρίως με τη βοήθεια της διαίσθησης σας.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, Νέα Σελήνη στους Διδύμους σας ωθει σε μια αναγεννηση , θα βγείτε από το σκοτάδι που είχατε συνηθίσει να ..κρύβεστε και θα κάνετε γενναίες αναθεωρήσεις. Το παρασκήνιο σας υποστηρίζει αλλά υπάρχουν και δεύτερες σκέψεις .   Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, θετικά ξεκινάει η εβδομάδα και θα γίνουν βήματα που θα επαναφέρουν την ισορροπία σε προσωπικές σχέσεις αλλά και οικονομικά θέματα θα προχωρήσουν καλύτερα.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου,  ευχάριστες στιγμές περνάτε με τους φίλους σας , και το διάστημα ενδείκνυται για να αξιοποιήσετε τις γνωριμίες σας και να συμμαχήσετε με νέα άτομα που έχουν όμως ένα κοινό σκοπό. Ο Ερμής στον Καρκίνο θα παίξει διπλό ρόλο , είτε θα διαισθάνεστε τα μυστικά των άλλων είτε θα κάνετε μια εσωτερική στροφή και θα ασχοληθείτε με θέματα αυτογνωσίας ζητώντας ψυχολογική υποστήριξη.  Λέοντα β’ δεκαημέρου, Νέα Σελήνη στους Διδύμους και ξεκινά τώρα μια νέα σχέση, προφανώς μυστική και για διάφορους λόγους θα κρατάτε κρυφά τα σχέδια σας. Προσοχή σε οικονομικές υπερβολές. Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  θετικά ξεκινάει η εβδομάδα και θα νιώσετε ότι βελτιώνονται οι σχέσεις μέσα στον εργασιακό σας περιβάλλον και με πρόσωπα εξουσίας  και ετσι φεύγει το άγχος και η κούραση που σας είχε καταβάλλει. Καλύτερη ψυχολογία και οικονομική ανάταση.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, μεγάλη θετική επιρροή ασκείτε σε πρόσωπα εξουσίας που σχετίζονται με τον επαγγελματικό σας περιβάλλον και λαμβάνετε οικονομική ενίσχυση, αλλά και αναγνώριση. Ο Ερμής στον Καρκίνο σας κάνει πιο εξωστρεφείς, αλλά συγχρόνως συνειδητοποιείτε ότι ασκείτε συναισθηματική επιρροή στο περιβάλλον σας συναισθηματικά. Παρθένε β’ δεκαημέρου,  Νέα Σελήνη στους Διδύμους δίνει το κίνητρο για μια νέα αρχή στον επαγγελματικό χώρο που θα επηρεάσει όμως θετικά την ψυχολογία σας και θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις σε ότι και να αποφασίσετε να κάνετε. Προσοχή σε εξωσυζυγικές σχέσεις .Παρθένε γ’ δεκαημέρου, θετικά ξεκινάει η εβδομάδα για να σταθεροποιήσετε σχέδια, να κλείσετε συμφωνίες και να υπογράψετε συμβόλαια με καλά οικονομικά οφέλη. Έρωτας , συμβιωση.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, αυτό το διάστημα είναι κατάλληλο για ταξίδια, εκδηλώσεις και γενικά έχετε το πλεονέκτημα να βρίσκεστε με κόσμο και να ανταλλάσσετε απόψεις που επικεντρώνονται όμως σε ένα στόχο σας. Ο Ερμής στον Καρκίνο ίσως σας κάνει πιο φιλόδοξους και αναζητάτε νέους τρόπους προσέγγισης και δημιουργίας των κατάλληλων συμμαχιών.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου, Νέα Σελήνη στους Διδύμους και γίνεται το άνοιγμα σε νέους ορίζοντες και μπορείτε να βγείτε από αδιέξοδα και αρνητικές σκέψεις . Γενικά μπαίνετε σε μια διαδικασία επανεκτίμησης καταστάσεων και βάζετε νέους στόχους.  Μπερδέματα μέσα στον εργασιακό σας χώρο.   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  θετικά ξεκινάει η εβδομάδα σε θέματα οικονομικής φύσεως και θα λάβετε οικονομική ενίσχυση από τρίτους και έτσι φτιάχνει η ψυχολογία σας και μπορείτε να ασχοληθείτε με την οικογένεια σας και τις ανάγκες τους.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, είναι μια περίοδος έντονου ερωτισμού, καθώς έχετε εντυπωσιαστεί από την ερωτική προσέγγιση που δέχεστε και το μυαλό σας είναι περισσότερο κολλημένο στην σεξουαλική σας ζωή. Ο Ερμής στον Καρκίνο επίσης, σας δίνει  ευκαιρίες να οραματίζεστε μια νέα κατάσταση στην προσωπική ή επαγγελματική ζωή και αγαπήστε αυτό που σας στέλνει το σύμπαν χωρίς γκρίνιες. Σκορπιός β΄ δεκαημέρου, Νέα Σελήνη στους Διδύμους  σημαίνει ότι κάνετε μια νέα αρχή σε σχέση με την ερωτική σας ζωή, θα μπορέσετε να εκτονώσετε τα πάθη σας και γενικά περνάτε μια περίοδο έντονης σεξουαλικότητας. Προσοχή μόνο σε λάθος ερωτικές επιλογές που μπορεί να σας εκθέσουν.  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, θετικές οι μέρες για να αυξήσετε τα έσοδα σας, είτε γιατί προχωράτε σε κερδοφόρες συμφωνίες είτε γιατί κερδίζετε τις εντυπώσεις και προχωράτε με επιτυχία τα σχέδια σας με τη βοήθεια έμπιστων συνεργατών. Ερωτική εύνοια και σταθερότητα.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου,  θέλετε να ζήσετε αυτό το διάστημα μια ιστορία αγάπης ή εάν είστε δεσμευμένοι να αποδείξετε στο ταίρι σας έμπρακτα το ενδιαφέρον σας και αυτό θα σας αποζημιώσει ψυχολογικά. Επίσης και μέσα στον επαγγελματικό χώρο μπορείτε να διεκδικήσετε τη μερίδα του λέοντος και διαπιστώνετε ότι έχετε νικήσει τον ανταγωνισμό. Ο Ερμής στον Καρκίνο σαφώς στρέφει το βλέμμα σας σε σεξουαλικές εμπειρίες που πηγάζουν από βαθύτερες επιθυμίες που ίσως είχατε καταπιέσει. Τοξότη β’ δεκαημέρου, Νέα Σελήνη στους Διδύμους και ξεκινά τώρα μια νέα συνεργασία ή μια συναισθηματική κατάσταση θα εξελιχθεί θετικά και γενικά έχετε την ανάγκη να αλλάξετε τον τρόπο που συσχετίζεστε με τον περίγυρο σας.  Πιθανή διέξοδο σε κρυφές σχέσεις. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, θετικές οι μέρες για να αφήσετε πίσω σας προβλήματα και να ασχοληθείτε περισσότερο με την φυσική σας κατάσταση και έτσι η καθημερινότητα σας θα είναι πιο ευχάριστη και λιγότερο απαιτητική. Στήριξη μέσα από το άμεσο οικογενειακό ή εργασιακό περιβάλλον.

Αιγόκερως

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, νιώθετε καλύτερα με τον εαυτό σας αλλά και τους συναδέλφους σας, συνειδητοποιώντας ότι έχετε ξεπεράσει τις αντιπαλότητες και  αναγνωρίζονται οι προσπάθειες σας από τους ανωτέρους σας. Πιθανόν να πάρετε μερικές μέρες άδειας και να χαλαρώσετε με τους δικούς σας ανθρώπους. Ο Ερμής στον Καρκίνο σας κάνει πιο διπλωματικούς και αντιμετωπίζετε το περιβάλλον σας με περισσότερη κατανόηση και ανεκτικότητα.  Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, Νέα Σελήνη στους Διδύμους και ξεκινάτε κάτι καινούργιο μέσα στον εργασιακό σας χώρο και αυτό σημαίνει ότι θα ξεφύγετε από μια ανιαρή κατάσταση και θα αποκτήσετε νέα ενδιαφέροντα που συσχετίζονται ίσως και με την αλλαγή του περιβάλλοντος σας. Προβλήματα με συγγενικά πρόσωπα που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα σας.     Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, θετικές οι μέρες για να βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα και να επιλύσετε διαφορές και τυχόν παρεξηγήσεις. Η τύχη σας ευνοεί και σε θέματα ερωτικά αλλά και επενδυτικού ρίσκου.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, ερωτικές μέρες και νιώθετε ότι αναζητάτε νέες εμπειρίες όπως και να πειραματιστείτε με νέους συντρόφους και να φλερτάρετε χωρίς μέτρο..και ανούσιες προσδοκίες. Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο σας δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με τα εργασιακά σας ζητήματα και να συζητήσετε με το περίγυρο σας, εκφράζοντας συναισθήματα και επιθυμίες.   Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, Νέα Σελήνη στους Διδύμους και μια νέα αρχή θα γίνει στην ερωτική σας ζωή που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα, ωστόσο μην υπερβάλλετε και δείχνετε εμπιστοσύνη σε άτομα που μόλις γνωρίζετε. Πιθανόν τάση για επιπολαιότητα.  Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,θετικές οι μέρες για να αντιμετωπίσετε το παρασκήνιο και να βγείτε αλώβητοι από τα υπόγεια χτυπήματα που δέχεστε και γενικά είστε ευνοημένοι αυτήν την περίοδο για να προωθήσετε τα σχέδια σας.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, οικογενειακή θαλπωρή φέρνει αυτή η εβδομάδα και είναι στο χέρι σας να αξιοποιήσετε το χρόνο σας με ποιοτικό τρόπο και να βρεθείτε με τους δικούς σας ανθρώπους. Ο Ερμής στον Καρκίνο ξυπνά συναισθήματα και φέρνει νεανικά σκιρτήματα. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, Νέα  Σελήνη στους Διδύμους και μπορείτε να εστιάσετε στον οικογενειακό σας περίγυρο,  βελτιώνοντας τον τρόπο επικοινωνίας σας και δίνοντας προτεραιότητα σε συναισθηματικές ανάγκες . Γενική τάση για εξιδανίκευση και ανασφάλεια μπορεί να βγει στην επιφάνεια.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, θετικές οι μέρες για να επανασυνδεθείτε με τον φιλικό σας κύκλο και να αξιοποιήσετε θετικά τις γνωριμίες σας ώστε να προχωρήσετε τα σχέδια σας. Δυναμικές συμμαχίες.