Ο μήνας Νοέμβριος οδηγεί σε μονοπάτια μαγείας και απίστευτου ερωτισμού και για να γνωρίσεις τα σημάδια της ψυχής σου.. θέλοντας και μη; 

Μια Αφροδίτη στον Τοξότη υπόσχεται να σε παραπλανήσει σε ταξίδια ονειρικά, αλλά πρόσεχε, έχε επιρροή Ποσειδώνα(εξαπάτηση) και Δία (..ασυδοσία..υπερβολή).

Βοηθητική η θέση του Κρόνου, τραβάει τα γκέμια, έτσι ώστε να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα ..εκτός από τις επιθυμίες σου!

Υστερόγραφο.. ο Άρης στον Σκορπιό σε θέλει αφέντη και όχι σκλάβο .. σε παρασύρει όμως σε σενάρια έντονης ζήλιας, κτητικότητα και το σεξ γίνεται εμμονή και το βασικό σου όπλο  ..μόνο έτσι θα επιβιώσεις.

Υστερόγραφο.. η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή δεν σε χαλάει. βοηθάει να κάνεις φύλλο και φτερό ..όλες τις σχέσεις σου..

 

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας Νοέμβριος έχει ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό και ακουμπάει οτιδήποτε έχει γράψει στην ψυχή σας, βγάζοντας προς τα έξω μυστικά που είχατε κρύψει και από τον ίδιο τον εαυτό σας. Αντιλαμβάνεστε ότι μέχρι τις 21 Νοεμβρίου 2019, όπου και θα γυρίσει ο Ερμής σε ορθή φορά θα πέσετε με τα μούτρα να συμφιλιωθείτε με τα λάθη σας με σκοπό να αναγεννηθείτε προχωρώντας σε διαφορετικές επιλογές. Επίσης θα ασχοληθείτε αρκετά με οικονομικής φύσεως θέματα, κληρονομικά και  θα τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, όπως δάνεια ή οφειλές.  Η Αφροδίτη στον Τοξότη βοηθάει να φτιάξει αρκετά η ψυχολογία σας, ίσως ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους και στο τέλος του μήνα, θα περάσει στον Αιγόκερω, όπου και μπορείτε να βρείτε χαρά μέσα στον χώρο εργασίας.  Στις 12 Νοεμβρίου 2019 η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου χτυπάει το καμπανάκι για οικονομικά ζητήματα και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, όπου μπορείτε τώρα να κλείσετε ιστορίες που χρονίζουν.  Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 26 Νοεμβρίου 2019, δίνει ώθηση για προώθηση σχεδίων, ωστόσο πρέπει να προσέχετε να μην υπερβάλλετε. ( Μέρα sos,  η 24η Νοεμβρίου 2019,  ευνοεί θετικά τους γεννημένους τρίτου δεκαημέρου, καθώς πραγματοποιείται η σύνοδος Αφροδίτης – Δίας, ενώ την ίδια μέρα οι γεννημένοι στο α’ δεκαήμερο με την αντίθεση Άρη, Ουρανού πρέπει να προσέξουν τα οικονομικά τους, πιθανόν να έρθετε σε ρήξη με άτομα αγαπημένα λόγω εσφαλμένων αποφάσεων).

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας Νοέμβριος έχει ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό και ακουμπάει την προσωπική σας ζωή, τις σταθερές σχέσεις και θα μπείτε σε θέση άμυνας ή επίθεσης, προσπαθώντας να ξεπεράσετε προβλήματα με αγαπημένα άτομα.  Αντιλαμβάνεστε ότι μέχρι τις 21 Νοεμβρίου 2019 όπου και θα γυρίσει ο Ερμής σε ορθή φορά έχετε χρόνο να τα βρείτε αρχικά με τον εαυτό σας και μετά με το άλλο σας μισό και ίσως περάσετε σε οριστικές αποφάσεις, όπως είναι η επισημοποίηση και η δέσμευση.  Η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί χρήματα από δανεισμό, δίνει διευκολύνσεις για εξόφληση οφειλών και  βελτιώνει την σεξουαλική σας ζωή. Η Πανσέληνος στις 12 Νοεμβρίου 2019,  στο ζώδιο σας χτυπάει το καμπανάκι για τελματωμένες σχέσεις και μπορείτε τώρα να κλείσετε ιστορίες που χρονίζουν.  Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 26 Νοεμβρίου 2019 δίνει ώθηση για προώθηση σχεδίων,  ωστόσο πρέπει να προσέχετε να μην υπερβάλλετε. ( Μέρα sos, η 24η Νοεμβρίου 2019,  ευνοεί θετικά τους γεννημένους τρίτου δεκαημέρου, καθώς πραγματοποιείται η σύνοδος Αφροδίτης – Δία  και θα έχετε αύξηση εσόδων(προσοχή μόνο σε σπατάλες), ενώ την ίδια μέρα οι γεννημένοι στο α δεκαήμερο με την αντίθεση Άρη, Ουρανού προσοχή σε ρήξεις και διαφωνίες που θα παρουσιαστούν με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος).

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας Νοέμβριος έχει ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό και ακουμπάει την εργασιακή σας καθημερινότητα  και επαναξιολογείτε τις σχέσεις σας με συναδέλφους ή ακόμα και το αφεντικό σας, καθώς αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει παρασκήνιο που μπορεί να δρα εναντίον σας. Αντιλαμβάνεστε ότι μέχρι τις 21 Νοεμβρίου 2019, όπου και θα γυρίσει ο Ερμής σε ορθή φορά θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες επιθυμίες, αλλά και στόχους και να προχωρήσετε και σε νέες κατευθύνσεις. Η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί χρόνιες προσωπικές σχέσεις, όπως τη σχέση σας με τον/την σύντροφο σας και θα ξεχάσετε ότι πιθανόν να σας έχει δυσαρεστήσει. Η Πανσέληνος στις 12 Νοεμβρίου 2019,  στον Ταύρο φέρνει ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, πιθανόν να νιώσετε ότι δεν λαμβάνετε αυτό που σας αξίζει, ωστόσο είναι στο χέρι σας να τελειώνετε με μυστικά και σχέσεις που σας ρίχνουν την αυτοπεποίθηση.   Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 26 Νοεμβρίου 2019 δίνει ώθηση για νέες συμφωνίες και σχέσεις που αναζωογονούν. (Μέρα sos, η 24η Νοεμβρίου 2019,  ευνοεί θετικά τους γεννημένους τρίτου δεκαημέρου, καθώς πραγματοποιείται η σύνοδος Αφροδίτης – Δία και θα βρεθείτε πιο κοντά με αγαπημένα πρόσωπα,  ενώ την ίδια μέρα οι γεννημένοι στο α’ δεκαήμερο με την αντίθεση Άρη-Ουρανού προσοχή σε κυκλοθυμία και κακή ψυχολογία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας Νοέμβριος έχει ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό και ακουμπάει την ερωτική σας ζωή και επαναξιολογείτε τα φλερτ σας, τη διάθεση σας για ερωτικό παιχνίδι και βέβαια θα ζήσετε ευχάριστες εκμυστηρεύσεις από άτομο που σας συγκινεί και νιώθετε έντονη έλξη.  Αντιλαμβάνεστε ότι μέχρι τις 21 Νοεμβρίου 2019 , όπου και θα γυρίσει ο Ερμής σε ορθή φορά θα μπορέσετε να ξεπεράσετε πιθανές άτυχες ερωτικές στιγμές και να ζήσετε το φλερτ και μια έντονη ερωτική ιστορία που θα σας συνεπάρει. Η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί την εργασιακή σας καθημερινότητα, βελτιώνονται οι σχέσεις με το συναδελφικό σας περιβάλλον, μόνο πρέπει να προσέξετε τις καταχρήσεις και το βάρος σας.  Η Πανσέληνος στις 12 Νοεμβρίου 2019,  στον Ταύρο ανατρέπει αρχικά το φιλικό σας κύκλο, θα δείτε ότι νέα άτομα εισβάλλουν τώρα στη ζωή σας και θα κάνετε ένα ουσιαστικό ξεκαθάρισμα.   Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 26 Νοεμβρίου 2019 βοηθάει στην έναρξη μιας νέας εργασιακής σχέσης, όμως τα κέρδη θα φανούν μακροπρόθεσμα. ( Μέρα sos, η 24η Νοεμβρίου 2019,  ευνοεί θετικά τους γεννημένους τρίτου δεκαημέρου, καθώς πραγματοποιείται η σύνοδος Αφροδίτης – Δία και ασχολείστε περισσότερο με την αναμόρφωση του δικού σας προσωπικού χώρου, ενώ την ίδια μέρα οι γεννημένοι στο α’ δεκαήμερο με την αντίθεση  Άρη-Ουρανού μπορεί να αντιμετωπίσετε την ερωτική σας ζωή με επιπόλαιη ή εριστική διάθεση).

ΛΕΩΝ

Ο μήνας Νοέμβριος έχει ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό και ακουμπάει την οικογενειακή σας ζωή, οπότε αναμένονται πολλές αποκαλύψεις που θα σας προβληματίσουν και θα γεννηθούν αρκετά διλήμματα για αποφάσεις που έχετε λάβει μέχρι τώρα. Αντιλαμβάνεστε ότι μέχρι τις 21 Νοεμβρίου 2019, όπου και θα γυρίσει ο Ερμής σε ορθή φορά ο στόχος είναι να βγείτε από αδιέξοδα αλλά και να βελτιώσετε σχέσεις με τα αγαπημένα σας άτομα. Πιθανόν να επανεξετάσετε το ενδεχόμενο μιας νέας συγκατοίκησης.  Η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί την ερωτική σας ζωή, βέβαια θα κινηθείτε ακολουθώντας τις επιθυμίες σας και πιθανόν να μπείτε σε παράνομες καταστάσεις που όμως σας εξιτάρουν.   Η Πανσέληνος στις 12 Νοεμβρίου 2019,  στον Ταύρο ανατρέπει τελείως την εικόνα σας προς τα έξω, με αποτέλεσμα να τελειώσετε με δυσλειτουργικές επαγγελματικές συμφωνίες και να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο.  Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 26 Νοεμβρίου 2019 ευνοεί ερωτικές στιγμές με ένα πρόσωπο που σας συγκινεί ιδιαίτερα και ίσως μπείτε σε μια νέα κατάσταση.  (Μέρα sos, η 24η Νοεμβρίου 2019,  ευνοεί θετικά τους γεννημένους τρίτου δεκαημέρου, καθώς πραγματοποιείται η σύνοδος Αφροδίτης – Δία με αυξημένες πιθανότητες για οικονομικά κέρδη αλλά και ερωτικά ειδύλλια, ενώ την ίδια μέρα οι γεννημένοι στο α δεκαήμερο με την αντίθεση Άρη-Ουρανού πρέπει να είστε επιφυλακτικοί και αρκετά υπομονετικοί με άτομα κύρους που συνεχίζουν να σας καταδυναστεύουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας Νοέμβριος έχει ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό και ακουμπάει την καθημερινότητα σας, τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας άτομα αλλά και θα ασχοληθείτε περισσότερο με γραφειοκρατικά ζητήματα, θέλοντας να δώσετε τέλος σε εκκρεμότητες που σας κάνουν τη ζωή δύσκολη όπως συμβόλαια, νέες συμφωνίες, αγοραπωλησίες. Αντιλαμβάνεστε ότι μέχρι τις 21 Νοεμβρίου 2019 , όπου και θα γυρίσει ο Ερμής σε ορθή φορά θα κυριαρχεί η δεύτερη σκέψη στο μυαλό σας και παρά τις προσπάθειες σας να είστε συνεπείς σε αυτά που υπόσχεστε, δύσκολα θα κρατήσετε το λόγο σας.   Πιθανόν να επανεξετάσετε θέματα σπουδών και επιμόρφωσης. Η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί την συντροφικότητα, πιθανόν να εξιδανικεύσετε το άλλο σας μισό και βέβαια υπάρχει ο κίνδυνος εξαπάτησης και παράνομων καταστάσεων. Η Πανσέληνος στις 12 Νοεμβρίου 2019,  στον Ταύρο φέρνει νέα ξεκινήματα σε νομικές υποθέσεις και ίσως ζείτε το τέλος μιας  προσπάθειας που έχετε κάνει και αφορά τις σπουδές σας ή την επαγγελματική αποκατάσταση.  Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 26 Νοεμβρίου 2019 ευνοεί αγορές ακινήτων, κληρονομικά ζητήματα και την επισημοποίηση σταθερών σχέσεων.  (Μέρα sos, η 24η Νοεμβρίου 2019,  ευνοεί θετικά τους γεννημένους τρίτου δεκαημέρου, καθώς πραγματοποιείται η σύνοδος Αφροδίτης – Δία με αυξημένες πιθανότητες για συγκατοίκηση με το αγαπημένο σας πρόσωπο, ενώ την ίδια μέρα οι γεννημένοι στο α’ δεκαήμερο με την αντίθεση Άρη-Ουρανού πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ταξίδια, μετακινήσεις και υπογραφές συμβολαίων. Αναμένονται συγκρούσεις με το άμεσο συγγενικό σας περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας Νοέμβριος έχει ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό και ακουμπάει θέματα αυτοπεποίθησης, τα οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν αλλά και τον τρόπο που έχετε μάθει να διαχειρίζεστε τα χρήματα σας.  Αντιλαμβάνεστε ότι μέχρι τις 21 Νοεμβρίου 2019, όπου και θα γυρίσει ο Ερμής σε ορθή φορά θα σκέφτεστε  πως να αυξήσετε το εισόδημα σας, προσπαθώντας να θυμηθείτε άτομα, καταστάσεις από το παρελθόν που μπορούν τώρα να σας φανούν χρήσιμοι.  Επανεξέταση προσωπικής σχέσης ή μιας οικονομικής συνεργασίας. Η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί τις συναντήσεις σε κοντινά ταξίδια αναψυχής ή κατά την καθημερινή σας μετακίνηση, τα φλερτ και βέβαια θα λάβετε αρκετά ερωτικά μηνύματα. Η Πανσέληνος στις 12 Νοεμβρίου 2019,  στον Ταύρο αφορά το τέλος οικονομικών εκκρεμοτήτων που σας έχουν όμως παιδέψει και πρέπει να διαφυλάξετε την περιουσία σας από πιθανές μελλοντικές απώλειες.   Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 26 Νοεμβρίου 2019 δίνει νέα ξεκινήματα, κυρίως εάν δραστηριοποιείστε στο διαδίκτυο (Μέρα sos, η 24η Νοεμβρίου 2019,  ευνοεί θετικά τους γεννημένους τρίτου δεκαημέρου, καθώς πραγματοποιείται η σύνοδος Αφροδίτης – Δία και σας ευνοεί για μια νέα συμφωνία με οικονομικά κέρδη,  ενώ την ίδια μέρα οι γεννημένοι στο α δεκαήμερο με την αντίθεση Άρη-Ουρανού πρέπει να είστε προσεκτικοί οικονομικές δοσοληψίες, δάνεια και γενικά να αποφύγετε τις εντάσεις με άτομα που διαχειρίζεστε κοινή περιουσία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας Νοέμβριος έχει ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας,  σας κάνει πιο επιφυλακτικούς με τους γύρω σας, αντιλαμβάνεστε ότι έχουν γίνει κάποια λάθη σε σχέσεις προσωπικές και σκέφτεστε με ποιο τρόπο να διορθώσετε τα λάθη σας. Αντιλαμβάνεστε ότι μέχρι τις 21 Νοεμβρίου 2019, όπου και θα γυρίσει ο Ερμής σε ορθή φορά θα ζήσετε ερωτικές επιστροφές και έντονες στιγμές που όμως έχουν να σας διδάξουν πολλά και αξίζει βέβαια να μην αγνοήσετε την θεωρία περί συγχρονικότητας.  Επανεξέταση προσωπικών επιλογών.  Η Αφροδίτη στον Τοξότη  ευνοεί αρκετά το πορτοφόλι σας και θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας  και πιθανόν να  παρασυρθείτε σε σπατάλες, απλά για να φτιάξετε ψυχολογία. Η Πανσέληνος στις 12 Νοεμβρίου 2019 στον Ταύρο αφορά το τέλος προσωπικών καταστάσεων, δηλαδή αποχωρίζεστε  το συναίσθημα της μοναξιάς, κάνοντας μια νέα σχέση ή αποχωρίζεστε τον/την σύντροφο για να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 26 Νοεμβρίου 2019 δίνει νέα ξεκινήματα, κυρίως σε οικονομικά ζητήματα και είστε πιο άνετοι να ξοδέψετε και κάτι παραπάνω. (Μέρα sos, η 24η Νοεμβρίου 2019,  ευνοεί θετικά τους γεννημένους τρίτου δεκαημέρου, καθώς πραγματοποιείται η σύνοδος Αφροδίτης – Δία και φέρνει χρήματα στο πορτοφόλι σας,  ενώ την ίδια μέρα οι γεννημένοι στο α’δεκαήμερο με την αντίθεση Άρη-Ουρανού πιέζεστε να συγκρατήσετε το θυμό σας και θα συγκρουστείτε τελικά με το περιβάλλον σας γιατί αντιλαμβάνεστε ότι έχετε πολλές διαφορές και δεν μπορείτε να υποχωρείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μήνας Νοέμβριος έχει ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό και πρέπει να τα βρείτε με τον εαυτό σας, να κρατήσετε σε απόσταση τα βαμπίρ που έχετε δίπλα σας και να αλλάξετε προτεραιότητες. Αντιλαμβάνεστε ότι μέχρι τις 21 Νοεμβρίου 2019, όπου και θα γυρίσει ο Ερμής σε ορθή φορά υπάρχουν και κρυμμένα μυστικά ή σχέσεις που σας ταλαιπωρούν και όμως αγαπάτε να ζείτε, ρισκάροντας τελικά την συναισθηματική σας ισορροπία.  Επανεξέταση στόχων , απομάκρυνση τοξικών σκέψεων.  Η Αφροδίτη στον Τοξότη  ευνοεί αρκετά τις σχέσεις σας, συναισθηματικές αλλά και μη και βέβαια μπορείτε να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας ξοδεύοντας κάτι παραπάνω.  Η Πανσέληνος στις 12 Νοεμβρίου 2019,  στον Ταύρο  αφορά τον εργασιακό σας χώρο και σημαίνει ότι κάνετε κινήσεις που θα σας βγάλουν από τη βολή σας , ωστόσο θα προωθήσετε έτσι προσωπικά σχέδια και αλλάζετε τον τρόπο που εργάζεστε. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 26 Νοεμβρίου 2019 δίνει νέα ξεκινήματα και ανοίγετε ένα νέο κύκλο επαφών που βοηθάει σε δημόσιες σχέσεις αλλά και για να δημιουργήσετε νέες φιλίες.  (Μέρα sos, η 24η Νοεμβρίου 2019,  ευνοεί θετικά τους γεννημένους τρίτου δεκαημέρου, καθώς πραγματοποιείται η σύνοδος Αφροδίτης – Δία και γενική εύνοια.  ενώ την ίδια μέρα οι γεννημένοι στο α’ δεκαήμερο με την αντίθεση Άρη-Ουρανού έχετε αρκετά νεύρα και ψυχολογική πίεση κυρίως εάν πρέπει να ασχοληθείτε με τις ανάγκες τρίτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μήνας Νοέμβριος έχει ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό  και αναθεωρείτε φιλίες, σχέδια καθώς πολλά πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί όπως τα περιμένατε και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε δραστικές κινήσεις. Αντιλαμβάνεστε ότι μέχρι τις 21 Νοεμβρίου 2019, όπου και θα γυρίσει ο Ερμής σε ορθή φορά μπορείτε να επαναξιολογήσετε τους στόχους σας και να βγείτε από καταστάσεις που δεν σας εκφράζουν. Η Αφροδίτη στον Τοξότη  ευνοεί αρκετά την ψυχολογία σας, ωστόσο περνάτε φάσεις υπερβολικής αισιοδοξίας ή απαισιοδοξίας και πρέπει να βρείτε την ισορροπία σας χωρίς να επηρεάζεστε από το περιβάλλον σας. Η Πανσέληνος στις 12 Νοεμβρίου 2019,  στον Ταύρο αφορά το τέλος μιας ερωτικής σχέσης που σας ταλάνιζε τόσο καιρό και ακόμα σας υπόσχεται την αρχή ενός ρομαντικού ειδυλλίου που σας κάνει πιο αισιόδοξους και χαρούμενους. . Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 26 Νοεμβρίου 2019 στρέφει την προσοχή σας σε ψυχολογικά ζητήματα, πιθανόν να αρχίσετε νέους τρόπους ενδοσκόπησης και να ασχοληθείτε με την μεταφυσική. (Μέρα sos, η 24η Νοεμβρίου 2019,  ευνοεί θετικά τους γεννημένους τρίτου δεκαημέρου, καθώς πραγματοποιείται η σύνοδος Αφροδίτης – Δία και σας προστατεύει από αόρατους εχθρούς , ενώ την ίδια μέρα οι γεννημένοι στο α δεκαήμερο με την αντίθεση Άρη-Ουρανού πιέζεστε για να μην έρθετε σε σύγκρουση με άτομα που κινούνται στο άμεσο περιβάλλον σας ή με τα παιδιά σας΄, εάν είστε γονείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο μήνας Νοέμβριος έχει ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό και αναμοχλεύετε το παρελθόν και θυμάστε ότι μέχρι τώρα σας έχει συγκινήσει ή δυσαρεστήσει και είναι μια περίοδος ουσιαστικού ξεκαθαρισμάτων και ανατροπών. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι μέχρι τις 21 Νοεμβρίου 2019, όπου και θα γυρίσει ο Ερμής σε ορθή φορά θα βγείτε πιο δυνατοί και σίγουροι για την επίτευξη νέων στόχων αλλά και για προσωπικές σχέσεις που σας κάνουν να νιώθετε άβολα. Η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί το φιλικό σας κύκλο, συναντιέστε ξανά με φίλους που είχατε καιρό να δείτε και ίσως επανεξετάσετε το σενάριο μιας νέας σας δραστηριοποίηση. Η Πανσέληνος στις 12 Νοεμβρίου 2019,  στον Ταύρο αφορά το τέλος μιας σταθερής σχέσης, πιθανόν τραντάζονται τα θεμέλια της συζυγικής σας στέγης και θέλετε ακόμα και να αλλάξετε πατρίδα.. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 26 Νοεμβρίου 2019 δίνει νέα ξεκινήματα, κυρίως σε δημόσιες ενασχολήσεις και ένας νέος κύκλος τώρα ξεκινάει. (Μέρα sos, η 24η Νοεμβρίου 2019,  ευνοεί θετικά τους γεννημένους τρίτου δεκαημέρου, καθώς πραγματοποιείται η σύνοδος Αφροδίτης – Δία και δέχεστε προτάσεις για συλλογικές δραστηριότητες που όμως σας ανοίγουν κλειστές πόρτες ενώ την ίδια μέρα οι γεννημένοι στο α δεκαήμερο με την αντίθεση Άρη-Ουρανού μπαίνετε σε πεδίο μάχης όπου αναγκαστικά και πρέπει να συνθηκολογήσετε ή να αντισταθείτε σε ότι σας καταπιέζει.

ΙΧΘΥΕΣ

 

Ο μήνας Νοέμβριος έχει ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό και αναμοχλεύετε τους ηθικούς κώδικες σας, ξεχασμένες προκαταλήψεις και οτιδήποτε φαίνεται να σας κρατάει πίσω και σε στασιμότητα και γενικά αλλάζετε εσωτερικά, πηγαίνοντας κόντρα στο κατεστημένο. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι μέχρι τις 21 Νοεμβρίου 2019, όπου και θα γυρίσει ο Ερμής σε ορθή φορά θα έχετε ξεπεράσει λάθη, ενοχές, φοβίες, αλλά και εσφαλμένες πεποιθήσεις.  Η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί τον επαγγελματικό σας κύκλο καθώς και τις σχέσεις σας με πρόσωπα εξουσίας και θα έχετε αρκετές επιτυχίες.. Η Πανσέληνος στις 12 Νοεμβρίου 2019,  στον Ταύρο αφορά την καθημερινότητα σας, και μεταμορφώνεται ουσιαστικά ο τρόπος σκέψης σας προσπαθώντας να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 26 Νοεμβρίου 2019 δίνει νέα ξεκινήματα κυρίως μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και θα προχωρήσετε σε καλύτερη θέση, εφόσον όμως αποφασίσετε να εργάζεστε περισσότερες ώρες.  (Μέρα sos, η 24η Νοεμβρίου 2019,  ευνοεί θετικά τους γεννημένους τρίτου δεκαημέρου, καθώς πραγματοποιείται η σύνοδος Αφροδίτης – Δία για να βγείτε εύκολα από μια δύσκολη κατάσταση και οικονομικά θα είστε καλύτερα,  ενώ την ίδια μέρα οι γεννημένοι στο α δεκαήμερο με την αντίθεση Άρη-Ουρανού είστε σε φάση έντονης αμφισβήτησης και δέχεστε κριτική από το περιβάλλον σας.