Ο πλανήτης Άρης που σχετίζεται με την αρσενική ενέργεια , το ένστικτο της επιβίωσης, την σεξουαλικότητα, αλλά και τον τρόπο που διεκδικούμε τα δικαιώματα μας, περνάει στις 29/7, στο ζώδιο του Ερμή, την Παρθένο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 15/9.

Ο Άρης στην Παρθένο  γίνεται σχολαστικός, τελειομανής και η σεξουαλική ορμή είναι πιο brutal, εκφράζεται με γήινο τρόπο και για αυτό πολλές φορές λείπει η ευγένεια και το τακτ. Τα άτομα που έχουν γενέθλιο ‘Αρη στην Παρθένο , ασχολούνται αρκετά με την φυσική τους κατάσταση, την υγιεινή διατροφή και ίσως, ενδόμυχα, έχουν φοβίες μήπως αρρωστήσουν και χάσουν την ορμή τους. Την περίοδο που ο Άρης θα είναι στην Παρθένο θα ασχοληθούμε αρκετά με τις ανάγκες μας, και θα προσέξουμε περισσότερο τον εαυτό μας, αλλά και τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη την φροντίδα μας. Συχνά αυτήν την περίοδο, θα  ερχόμαστε σε επαφή με την φύση και για το λόγο ότι θέλουμε να απομακρυνθούμε από οτιδήποτε μας βαραίνει. Δεν αναζητάμε την πολυτέλεια, αλλά τη φυσική επαφή με τον εαυτό μας. Μια που η Παρθένος σχετίζεται κυρίως με την εργασιακή μας ζωή, θα ασχοληθούμε την διαμόρφωση του χώρου μας, όπου εκεί θα μπορούμε να διεκπαιραιώνουμε με μεγαλύτερη συνέπεια τα καθήκοντα μας. Επίσης θα δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση στις λεπτομέρειες και θα διορθώσουμε λάθη της προηγούμενης περιόδου. Η ερωτική μας ζωή κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις αλλά και απαραίτητα ξεκαθαρίσματα.

Ο Άρης κατά την παραμονή του στην Παρθένο θα συναντηθεί:

Με τον Ουρανό στις 22/8 στην θετική όψη του τριγώνου, που σημαίνει ότι ξαφνικά, απρόβλεπτα θα έχουμε συναντήσεις, νέες γνωριμίες, αλλά και προτάσεις για καινοτόμες δραστηριότητες. Σίγουρα δεν μας ικανοποιεί η καθημερινότητα μας. Διάθεση να βγούμε από την ρουτίνα. Ωστόσο, είναι μια περίοδος προσωπικής ανάπτυξης και εσωτερικής διεργασίας, καθώς μας δίνεται η δυνατότητα να σπάσουμε δεσμά που μας καταπιέζουν. Η εργασιακή μας κατάσταση κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις. Ερωτικά πάθη φουντώνουν.

Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια της γης και του νερού, γύρω από την 14η μοίρα, οι γεννημένοι μέσα β’ δεκαημέρου. Και όσοι /ες έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες.

Στις 2/9 ο Άρης από την Παρθένο θα συναντηθεί στην όψη της αντίθεσης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες, μια όψη που μας καλεί να συμβιβαστούμε με το παρόν, να σταματήσουμε να ονειροβατούμε και να βρούμε τη χρυσή τομή, ξεπερνώντας τα εμπόδια και τα προβλήματα που έχουμε δημιουργήσει.  Θέματα που σχετίζονται με την υγεία θα μας απασχολήσουν σοβαρά και πρέπει να προσέξουμε την φυσική μας κατάσταση. Επικοινωνιακά λάθη αναμένονται, καθώς το κλίμα είναι ασταθές και θολό, και οι επαφές με τους άλλους κρύβουν τον κίνδυνο της εξαπάτησης. Ωστόσο, ευνοούνται δραστηριότητες που σχετίζονται με κοινωνική υπηρεσία. Παρασκήνιο, τάσεις απιστίας, εξαπάτηση.

Επηρεαζονται κυρίως οι μεταβλητοί , Δίδυμοι , Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες γεννημένοι γ’ δεκαημέρου, και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 22η  μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Στις 6/9 ο Άρης από την Παρθένο θα συναντηθεί με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στην όψη του τριγώνου, μια θετική μέρα για να μεταμορφώσουμε τη ζωή μας, προχωρώντας σε δραστικές αλλαγές και μπορούμε να βγούμε νικητές. Ευκαιρίες στα επαγγελματικά μας δρώμενα εμφανίζονται και μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Στιγμές ερωτικής απόλαυσης αναμένονται.

Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια της γης και του νερού γεννημένοι γ΄ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες γύρω από την 25η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Δείτε το κανάλι μου στο youtube εδώ

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

 

Κριός

Ξεκινάει μια περίοδο όπου η προτεραιότητα δίνεται στους άλλους και έτσι θα χρειαστεί να μειώσετε τον ελεύθερο χρόνο σας.  Συσσωρευμένο άγχος και κούραση μπορεί να σας φέρουν σε σύγκρουση με τους συναδέλφους σας ή το αφεντικό σας. Αλλαγές στα εργασιακά δρώμενα αναμένονται. Ακολουθείστε ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής και προχωρήστε στις τακτικές σας εξετάσεις. Η ερωτική σας ζωή μάλλον υποβαθμίζεται.

ΤΑΥΡΟΣ

Διανύεται μια περίοδο, όπου θέλετε να είστε ο εαυτός σας και για αυτό θα είστε πιο δημιουργικοί και πολλές φορές θα ρισκάρετε την ησυχία σας. Δίνεται προτεραιότητα στο εγώ σας και στις επιθυμίες σας και αυτό θα αποτυπωθεί και στην ερωτική σας ζωή. Είστε σαφώς έτοιμοι να ανοιχτείτε σε νέα επιχειρηματικά σχέδια και να έρθετε σε επαφή με νέους συνεργάτες. Ψυχαγωγία, φλερτ αλλά και πιθαμή «ασυδοσία» αναμένεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διανύεται μια περίοδο, όπου πρέπει να ασχοληθείτε με το υποσυνείδητο σας, την ψυχολογική σας κατάσταση και να αντιμετωπίσετε κρυμμένες πληγές. Προσπαθήστε να αποφύγετε συγκρούσεις με το οικογενειακό σας περιβάλλον, καθώς συχνά θα σας είναι δύσκολο να συγχωρήσετε ότι έχει συμβεί και σας έχει πληγώσει. Ο χρόνος με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ενδέχεται να περιοριστεί, καθώς οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται δραματικά. Η ερωτική σας κατάσταση θα έχει διακυμάνσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διανύεται μια περίοδο εξωτερικών αλλαγών, μετακινήσεων, μεγαλύτερης έκθεσης στο διαδίκτυο και μπορείτε να μιλάτε για ξαφνική επιτυχία. Είστε πολύ σίγουροι για τα πιστεύω και τις ιδέες σας και υποστηρίζετε τις δραστηριότητες σας, με αποτέλεσμα να έρχεστε σε σύγκρουση με όσους αντιστέκονται στις αλλαγές σας. Υποκειμενική σκέψη, αλλά και έλλειψη διάθεσης συμβιβασμού. Ασχοληθείτε με σπουδές, επιμόρφωση και προωθήστε το βιογραφικό σας , σε περίπτωση που ψάχνετε εργασία. Η ερωτική σας ζωή έχει ενδιαφέρον και θα λάβετε ευχάριστα μηνύματα συμφιλίωσης.

ΛΕΩΝ

Διανύεται μια περίοδο, όπου θέλετε να εδραιώσετε τη θέση σας μέσα σε κάθε είδους σχεση και να βάλετε τα όρια σας. Πιθανόν να σας απασχολήσει σοβαρά η πρακτική πλευρά της ζωής και παρά τα αλόγιστα έξοδα που μπορούν να προκύψουν, να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας. Αντιδράτε σε καταστάσεις που περιορίζουν τις επαγγελματικές σας δυνατότητες και για αυτό πιθανόν να ψάχνετε μια νέα πηγή εσόδων που θα αναπτερώσει το ηθικό σας.  Αναζητάτε να εκφράσετε την ταυτότητα σας μέσα στο περιβάλλον σας, ζητάτε την επιβεβαίωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Διανύεται μια περίοδο δραστικής κινητικότητας, όπου εργάζεστε σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας και να υπερέχεται μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Είστε περισσότερο επιρρεπής σε εντάσεις και διαφωνίες με τα άτομα που συνεργάζεστε και είναι απαραίτητο να βρείτε τη χρυσή τομή για να μην ζήσετε ανεπιθύμητους χωρισμούς. Προσοχή σε παρακινδυνευμένες ενέργειες, απροσεξίες και ερωτικά ρίσκα που θα σας εκθέσουν. Ασχοληθείτε περισσότερο με την φυσική σας κατάσταση, εκτονώστε την ενέργεια σας με θετικό τρόπο.Ερωτική παραπλάνηση, μαγεία.

ΖΥΓΟΣ

Διανύετε μια περίοδο δύσκολη, όπου πρέπει να προστατευτείτε από αόρατους εχθρούς αλλά και ένα υπαρκτό παρασκήνιο. Είναι δύσκολο να σας καταλάβουν και αποδεχτούν αυτήν την περίοδο και για αυτό αναμένονται παρεξηγήσεις και είναι καλό να διατηρήσετε ένα χαμηλό προφίλ, αποφεύγοντας τις μετωπιαίες επιθέσεις. Πιθανόν να εμπλέκεστε και σε παράνομη σχέση με αποτέλεσμα να νιώθετε παραμελημένοι από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να εργαστείτε μόνοι σας, να φροντίσετε κάποιο δικό σας πρόσωπο και γιατί όχι, να εντρυφήσετε στην μεταφυσική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διανύετε μια περίοδο «ένωσης», όπου μπορείτε να συνεργαστείτε καλύτερα με νέους ανθρώπους και μέσα από μια ομάδα να εξυπηρετήσετε καλύτερα τα συμφέροντα σας και τα σχέδια σας. Αποφύγετε τη μοναξιά, αλλά δείξτε όσο γίνεται περισσότερο το επικοινωνιακό σας προφίλ. Μπορείτε να εκφράσετε την δημιουργική σας πλευρά μέσα σε μια ομάδα και να φανεί η υπεροχή σας. Προσοχή μόνο μην προσπαθήσετε να ηγηθείτε, καθώς πρέπει να είστε ανοιχτοί σε ομαδική προσπαάθεια. Η ερωτική σας ζωή ξεπηδά μέσα από μια φιλική γνωριμία. Πείτε ναι σε συζητήσεις , εξομολογήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διανύετε μια περίοδο επαγγελματικής αγωνίας και το εγώ σας παλεύει για να πετύχετε τους στόχους σας. Βέβαια αυτό μπορεί να σας φέρει σε κόντρα με πρόσωπα εξουσίας η συνεργάτες και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και αργότερα οριστικές ρήξεις. Το ενδιαφέρον σας για να ξεκινήσετε κάτι δικό σας, μεγαλώνει. Η ερωτική σας ζωή κρύβει πάθος, αλλά και την ανάγκη να εκδικηθείτε το άτομο που σας εχει πληγώσει. Θα πάρετε το αίμα σας πίσω. Είστε όμως σίγουροι ότι θέλετε;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διανύετε μια περίοδο πνευματικής εξέλιξης και αναζητάτε ένα νέο νόημα που θα καλύψει τα υπαρξιακά σας κενά. Βέβαια θα ταυτιστείτε πολύ με τα πιστεύω σας με αποτέλεσμα να καταντήσετε δογματικοί και ίσως απομακρυνθείτε έτσι, από το σύνηθες περιβάλλον. Νομικά ζητήματα ενδέχεται να σας απασχολήσουν και καλείστε να τα επιλύσετε για να αποφύγετε επιπρόσθετες απώλειες. Προσοχή σε ταξίδια  μακρινά, καθώς ενδέχεται να ταλαιπωρηθείτε ποικιλοτρόπως. Η ερωτική σας κατάσταση σχετίζεται με άτομο διαφορετικής κουλτούρας, ή είστε σε σχέση από απόσταση. Μια κρύο, μια πολύ ζέστη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διανύετε μια περίοδο μεγάλης μεταμόρφωσης και το κίνητρο είναι ερωτικό ή οικονομικής φύσεως. Έρχεστε σε κόντρα με άτομα που αμφισβητούν τις αξίες σας και πιθανόν σας κάνουν να αισθάνεστε ανασφάλεια και χάνετε την αυτοπεποίθηση σας. Προβλήματα γύρω από θέματα κοινής περιουσίας, δανείων , οφειλών αναμένονται. Καλείστε να ζήσετε ένα προσωπικό «θάνατο» για να αναγεννηθείτε σε μια νέα δυναμική εκδοχή του εαυτού σας. Η ερωτική σας κατάσταση θα αγγίξει τις ευαίσθητες πτυχές της ύπαρξης σας και από εκεί θα ξεκινήσει το ταξίδι της μεταμόρφωσης σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Διανύετε μια περίοδο όπου πρέπει να εκφράσετε τον δυναμισμό σας, λαμβάνοντας τη θέση που σας αξίζει και φυσικά θα είναι δύσκολο να συμβιβαστείτε σε παλιά δεδομένα. Κόντρες , εντάσεις θα ξεπηδήσουν με τα άτομα που μοιράζεστε τη ζωή σας, τη δουλειά σας και θα νιώσετε ότι σας ανταγωνίζονται ή εχθρεύονται. Ωστόσο , σας δίνεται η δυνατότητα να βγείτε από μια αδρανή κατάσταση και να κυνηγήσετε τα όνειρα σας, χωρίς να νιώθετε ανασφάλεια. Προτιμότερο να αναζητήσετε νέους συνεργάτες και να μην κινηθείτε μόνοι σας. Η ερωτική σας κατάσταση αναμένεται θυελλώδης , ετοιμαστείτε για μπόρες αλλά και ξαφνικά πάθη.