Πλανητική υπερδιέγερση και μετακινήσεις που αλλάζουν το σκηνικό και νιώθεις πλέον τη διαφορά στο πετσί σου, δεν μένεις αδιάφορος.. Με το Άρη στον Ταύρο στις 7/1 θέλεις την αργή απόλαυση και γίνεσαι αισθησιακός. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω στις 8/1 αναζητάς το όνομα, το status και όλα στο βωμό του χρήματος. Με τον Ερμή στον Υδροχόο στις 8/1 γίνεσαι ιδεαλιστής, οραματίζεσαι το Αύριο χωρίς σύνορα..

Υστερόγραφο, στις 10/1 , ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο, μεγαλουργείς όταν δεν μένεις κολλημένος σε περιοριστικά μοτίβα σκέψης.

Υστερόγραφο, στις 9/1 ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη, δεν μπορεί να υπάρξει νηνεμία. . ξέχνα το .

 

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου στο youtube 

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

Κριός

Κριός α’ δεκαημέρου, τρέχετε να προλάβετε αυτό το διάστημα τις εξελίξεις και έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σχέδια,αλλά και να προβληθείτε στην επαγγελματική αρένα. Έρωτας που σας βγάζει από τα νερά σας.  Κριός β’ δεκαημέρου, μπορείτε να ασχοληθείτε με την επιμόρφωση σας και να προωθήσετε τη δουλειά σας μέσα από το διαδίκτυο. Δημιουργικές μέρες. Βάλτε φαντασία. Κριός γ’ δεκαημέρου, έρχεστε σε επαφή με άτομα που σας στηρίζουν και είναι εύκολο να προχωρήσετε τα σχέδια σας και να κερδίσετε εντυπώσεις. Σχέση με άτομο κύρους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, φορτίζεστε ενεργειακά από τον άρη που μετακινείται στο ζώδιο σας και αναλαμβάνετε όλο και περισσότερες ευθύνες. Η κόντρα με πρόσωπα εξουσίας συνεχίζεται. Μεγάλη ερωτική ένταση.   Ταύρος β’ δεκαημέρου, αναζητάτε πάλι τρόπους σταθεροποίησης του εισοδήματος σας γιατί θέλετε να κλείσετε όλες τις εκκρεμότητητες σας. Επιπρόσθετο άγχος.    Ταύρος γ’ δεκαημέρου, είστε σε φάση που μπορείτε να στηρίξετε τις επιλογές σας με τη βοήθεια νέων επαφών. Επικοινωνία με άτομα διαφορετικής κουλτούρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε οικονομικά ζητήματα εμφανίζονται, ωστόσο πρέπει να συνειδητοποιήσετε το παρασκήνιο και να πάρετε τα μέτρα σας. Έρωτας με άτομο διαφορετικής κουλτούρας.   Δίδυμος β’ δεκαημέρου, ταξιδεύετε σε άλλη διάσταση αυτό το διάστημα και πειραματίζεστε με τον εαυτό σας, λέγοντας ναι σε επαφές που αρχικά σας ξενίζουν. Καρμικές γνωριμίες.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα, και βγείτε από την ανασφάλεια. Αποφύγετε την αναβλητικότητα. Αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου,δραστηριοποιηθείτε πάνω στο αντικείμενο σας και διεκδικήστε αυτό που δικαιωματικά σας ανήκει. Φήμη , δημοσιότητα, οικονομική άνεση. Ευνοείστε σε ερωτικά ζητήματα.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, βρείτε τρόπους να χαλαρώνετε και να διώχνετε το άγχος που τυχόν σας περιβάλλει. Υπάρχει φως στο τούνελ.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, αξιοποιείστε έξυπνα τις επαφές σας με άτομα που σας στηρίζουν συναισθηματικά και όχι μόνο και δείτε το ποτήρι μισογεμάτο. Όλο και πλησιάζετε την ευτυχία..

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, περάστε άμεσα στην αντεπίθεση και γενικά προετοιμαστείτε για πόλεμο μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Πρέπει όμως να αποδείξετε ότι αντέχετε τα δύσκολα.  Λέοντα β’ δεκαημέρου, μέσα στον φιλικό σας κύκλο κρύβετε η ευκαιρία για να ξεπεράσετε τα κακώς κείμενα του ερωτικού σας παρελθόντος. Ανοίξτε τα μάτια σας. “Εκμεταλλευτείτε” το ενδιαφέρον που σας δείχνουν.    Λέοντα γ’ δεκαημέρου, η εργασιακή σας ζωή κρύβει ευκαιρίες αυτές τις μέρες και μιλήστε ανοιχτά για τα σχέδια σας. Μην κρύβεστε .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου,  ξεκινούν μέρες,  όπου μπορείτε να κάνετε ξεκαθαρίσματα και να βγείτε από πιθανές δυσμενείς συνθήκες. Έρωτας μετ΄εμποδίων.  Παρθένε β΄δεκαημέρου,  έχετε πλέον συνειδητοποιήσει το ερωτικό σας πεπρωμένο και πρέπει να πάρετε τις ανάλογες αποφάσεις. Μην εθελοτυφλείτε.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, ερωτικά πήγαινε έλα έχετε αυτό το διάστημα και θα αναστατωθείτε, καθώς τα πράγματα περιπλέκονται επικίνδυνα. Παθιασμένες σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, ξεπεράστε τα οικονομικά ζόρια με τις κατάλληλες κινήσεις και διαχειριστείτε το κοινό χρήμα με την ανάλογη υπευθυνότητα. Οικογενειακή γαλήνη,  Ζυγέ β’ δεκαημέρου, κυνηγήστε ότι σας ζωντανεύει και μην μένετε στην αδράνεια. Έχετε και ερωτικές ευκαιρίες.    Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  τώρα μπορείτε να δείτε τον επαγγελματικό σας χώρο σαν το δεύτερο σας σπίτι και να αξιοποιήσετε την εύνοια που δέχεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ερωτικά σκαμπανεβάσματα που όμως ανεβάζουν την αδρεναλίνη και σας ζωντανεύουν και πάλι. Στρατηγική και δεύτερες, τρίτες σκέψεις επιβάλλονται.   Σκορπιός β’ δεκαημέρου,  έχετε βρει το ιδανικό ταίρι που μπορεί να ανταποκριθεί στις ερωτικές σας απαιτήσεις και φοβάστε να το ζήσετε;  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, επαφές και μηνύματα θα λάβετε αυτό το διάστημα από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ερωτικές μέρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, δημιουργήστε την πραγματικότητα σας, ξεκινώντας από τη δύναμη του μυαλού σας. Αποφύγετε τη μιζέρια και τους τοξικούς ανθρώπόυς. Οικονομική εύνοια.  Τοξότη β’ δεκαημέρου,  είστε σε φάση εσωτερικού ξεκαθαρίσματος και πιθανόν να θέλετε να απεγκλωβιστείτε από καρμικές σχέσεις. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, οικονομικά θα ενισχυθείτε αυτό το διάστημα από άτομα που στηρίζουν τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Ερωτικά παιχνίδια που όμως κοστίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, ερωτικές ευκαιρίες εμφανίζονται από το πουθενά , ωστόσο πρέπει να έχετε διάκριση και να μην φέρεστε με επιπολαιότητα. Αποφύγετε τα οικονομικά ανοίγματα. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, αφοσιωθείτε στα εργασιακή σας ζωή και γίνετε πιο παραγωγικοί. Επίσης τώρα μπορείτε να βρείτε τρόπους να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας.  Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου,  μέρες όπου μπορείτε να ενδυναμώσετε σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας και να ξεπεράσετε εμπόδια. Σχέση με άτομο που σας “χειραγωγεί” .

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου,  μπορείτε τώρα να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σας και να εκμεταλλευτείτε την τύχη που σας ευνοεί. Νέες σχέσεις και εκκινήσεις που αφορούν τον προσωπικό σας χώρο.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή κρύβει εκπλήξεις και μη φοβηθείτε να πειραματιστείτε με το άγνωστο. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, είστε σε φάση που μπορείτε να νικήσετε άγνωστους φόβους και να ξεπεράσετε ότι σας έχει κουράσει ψυχολογικά. Έντονο παρασκήνιο που όμως σας στηρίζει.

Ιχθύες

Ιχθύ α’δεκαημέρου, είστε σε πλεονεκτική θέση αυτό το διάστημα και μπορείτε να βρείτε συμμάχους που θα στηρίξουν τα σχέδια σας. Κρυφά συναισθήματα.   Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, νιώθετε πως έχετε βρει το καταφύγιο σας και πιθανόν η “απομόνωση” να σας ταιριάζει αυτό το διάστημα.   Ιχθύ γ’ δεκαήμερου,   δώστε έμφαση στον φιλικό σας κύκλο και αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας. Αφοσιωθείτε σε ένα κοινό στόχο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα μου εδώ

https://www.oroskopos.gr/