Από τις 2 Δεκεμβρίου 2019 ο ευεργέτης Δίας μπαίνει στο παγερό περιβάλλον του Κρόνου και σε θέση πτώσης, όπου και θα παραμείνει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020 και πάντα σύμφωνα με την αστρολογία.  Ο Δίας στο χώρο του Κρόνου, τον Αιγόκερω συμπεριφέρεται “φοβικά” , δεν απλώνεται πολύ και λέγεται ότι είναι τσιγγούνης, μετρημένος με τα δώρα που θα χαρίσει. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα τάξει εύνοια, καλοτυχία και κυρίως κοινωνική άνοδο,   μα μόνο σε όσους σκοπεύουν να εργαστούν σκληρά, να υιοθετήσουν δηλαδή τη στάση του Αιγόκερω που πάντα στοχεύει ψηλά και υπερπηδά τα εμπόδια. Έτσι κυρίως φιλόδοξα άτομα που έχουν υψηλούς στόχους και χωρίς να δειλιάζουν μπροστά σε εμπόδια, πατάνε δηλαδή επί πτωμάτων θα φτάσουν πιο γρήγορα στην εκπλήρωση των στόχων τους.

Με τον Δία στον Αιγόκερω περιμένουμε να δημιουργηθεί μεγαλύτερο χάσμα στα κοινωνικά στρώματα, όπου εντείνονται οι ταξικές διαφορές, μια που οι οικονομικά ισχυροί φαίνονται να κατέχουν όλο και περισσότερη εξουσία, ενώ οι μικροί, αδύναμοι και με έλλειψη κοινωνικού υπόβαθρου. θα υποβιβαστούν ακόμα περισσότερο. Αυξημένα αρνητικά συναισθήματα, όπως Απογοήτευση, τάση πικρίας και συσσωρευμένου θυμού μπορεί να έχουν όσοι δεν έχουν καταφέρει να αγγίξουν τα όνειρα τους. και πρέπει να αλλάξουν κατεύθυνση. και να πολεμήσουν με θέματα έλλειψης πίστης.

Τέλος, εάν και μετρημένος ο Δίας στον Αιγόκερω θα ενισχύσει τη λίμπιντο, τις σεξουαλικές επιθυμίες,  θα δούμε και μια τάση για σεξουαλική παρέκλιση, έντονη ιδιαιτερότητα , το λεγόμενο Kinky sex,   δηλαδή η θέση αυτή βγάζει στην επιφάνεια ότι έχουμε μέσα μας και δεν το ομολογούσαμε.

Ο Δίας στον Αιγόκερω επηρεάζει κυρίως τον παρορμητικό σταυρό, δίνει ευκαιρίες σε Κριούς, Ζυγού, στριμώχνει θετικά Καρκίνους, και απογειώνει τους Αιγόκερους. Ευνοούνται θετικά τα ζώδια της γης, Ταύροι  Παρθένοι, αλλά και του νερού  Σκορπιοί, Ιχθύες. 

Σημαντικές όψεις.

Ο Δίας συναντά τον Ουρανό στις 15 Δεκεμβρίου 2019, στη θετική όψη του τριγώνου,  όπου και ευνοούνται αρκετά τα ζώδια της γης, και του νερού, κυρίως οι γεννημένοι στο α΄ δεκαήμερο.   Ξαφνικές ευκαιρίες, διευκόλυνση σε αγοραπωλησίες, τεκνοποίηση, ενοικίαση ακινήτων, αλλά και νέοι, ξαφνικοί έρωτες που ανανεώνουν και ικανοποιούν προσδοκίες και αυξημένη σεξουαλικότητα. Προσοχή σε τάσεις ακραίου υλισμού που οδηγεί σε καταστάσεις πλήρης εξάρτησης και εθισμού.

Από τις 11 Φεβρουαρίου έως τις 4 Μαρτίου 2020 ο Δίας θα συναντήσει σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, μαγευτικές στιγμές περιμένουν να ζήσουν Αιγόκεροι και Ιχθύες αλλά και τα Ταύροι, Παρθένοι , όπως Καρκίνοι Σκορπιοί, γεννημένοι τέλος β΄δεκαημέρου (17η έως 20η μοίρα ). Θαύματα αναμένονται να συμβούν , όνειρα να εκπληρωθούν και εξελίξεις να αναμένουν άτομα που ασχολούνται με την ενέργεια και την αλλαγή της συνειδητότητας στη γη. Έντονο ερωτικο διάστημα για καρμικές γνωριμίες, σχέσεις με έντονο το στοιχείο της εξιδανίκευσης.. αλλά και ικανοποίησης προσδοκιών.

O Δίας θα συναντήσει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω τρεις φορές μέσα στο 2020,  όπου και  προσωπικά στον καθένα απ΄εμας φέρνει μια ευκαιρία να “πλουτίσουμε” να ανακαλύψουμε δηλαδή κρυμμένα ταλέντα και ικανότητες που θα μας βγάλουνε από την μετριότητα, βοηθώντας στην ανάπτυξη προσωπικού,  αλλά και υλικού πλούτου. Είναι σημαντικό να έχουμε διάκριση και να μην θεωρούμε πλούτο μόνο τα υλικά αγαθά, αν και η περίοδος ενδυναμώνει την αγάπη για το χρήμα και τη κοινωνική εξουσία.  Μέρες όπου πραγματοποιείται η συγκεκριμένη σύνοδος είναι , στις 4 Απριλίου 2020,  στην 25ο μοίρα του Αιγόκερω (επηρεάζονται οι παρορμητικό γ’ δεκαημέρου), στις 30 Ιουνίου 2020, όπου θα σχηματίστεί η δεύτερη σύνοδο πάλι στην 25ο μοίρα του Αιγόκερω, αλλά σε ανάδρομη φάση (επηρεάζονται πάλι οι παρορμητικοί γ΄δεκαήμερο).  Τέλος,  ο Δίας και ο Πλούτωνας θα θα συναντηθούν τελευταία φορά, στις 12 Νοεμβρίου 2020,  στην 23ο μοίρα  του Αιγόκερω για να ολοκληρώσουμε θέματα προσωπικης ανάπτυξης και πλουτισμού (επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός , γ’ δεκαημέρου).

Σύμφωνα λοιπόν, με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σας θα αντιληφθείτε από τις αρχές του Δεκέμβρη, την παρουσία του Δία, και έτσι ελάτε σε επαφή με το γήινο κομμάτι σας, απενοχοποιηθείτε από ενοχές και τύχεις , λατρέψτε την ύλη, υπηρετήστε ανάγκες και σχέδια, τέλος βρείτε την ισορροπία, εφόσον όμως έχετε καταφέρει να ανταμειφθείτε οικονομικά και κοινωνικά.

Κριός

Με τον Δία στον Αιγόκερω, πρέπει να καταβάλλετε προσπάθειες για την εξέλιξη της κοινωνικής σας θέσης, καθώς έρχεστε σε επαφή με πρόσωπα εξουσίας και πιθανόν να σας γίνουν προτάσεις που θα είναι αρκετά δελεαστικές. Οφείλετε να προσπαθήσετε περισσότερο για την εκπλήρωση φιλοδοξων σχεδίων , να διατηρήσετε την πίστη σας και να αναπτύξετε αυτοπεποίθηση και ίσως έτσι γίνεται πιο σκληροί στα μάτια τρίτων. Πιθανόν δέσμευση με άτομο επιφανή κια σχέσεις εξάρτησης μπορεί να γεννηθούν. Πίστη , κυνήγι κοινωνικής καταξίωσης, οικονομικής άνοδος.

Ταύρος

Με τον Δία στον Αιγόκερω , πρέπει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με το “μέλλον” σας, να είστε πιο ανοιχτοί σε προσκλήσεις που αφορούν συνεργασίες, επαφές με το εξωτερικό και άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας. Οφείλετε να τακτοποιήσετε νομικές υποθέσεις που εκκρεμούσαν τόσο καιρό και φυσικά πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη των πράξεων σας. Διατηρήστε την πίστη σας για θέματα προσωπικής εξέλιξης, μη κλείνεστε στον εαυτό σας και αποφύγετε καταστάσεις που κλονίζουν την εαυτοπεποίθηση σας. Ταξίδια μακρινά θα ανοίξουν τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Σπουδές και πιθανή μετοίκηση. Ο Έρωτας πιθανόν έρχεται από μακριά και μιλάει για απόσταση.

Δίδυμοι

Με τον Δία στον Αιγόκερω, πρέπει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τα οικονομικά σας θέματα, αυτά που διαχειρίζεστε μαζι με άλλους και προφανώς να βάλετε διαχωριστικές γραμμές με αποτέλεσμα να ευνοηθείτε σε κληρονομικά ζητήματα. Οφείλετε να τακτοποιήσετε όμως πιθανά δάνεια, οφειλές που είχατε αφήσει χωρίς διευθέτηση και φυσικά να μην εμπιστευτείτε μόνο την τύχη, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να μεγαλώσει πιθανό χρέος. Διατηρήστε την πίστη σας για θέματα οικονομικής ανόδου μέσα από συμμαχίες με άτομα ισχυρά και ανακαλύψτε νέους τρόπους ανάπτυξης σε επιδοτήσεις- επιχορηγήσεις. Ο Έρωτας είναι σαρκικός και χωρίς όρια. Φαντασιώσεις και kinky σεξ.

Καρκίνος

Με τον Δία στον Αιγόκερω, πρέπει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις προσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες  και πιθανόν να περάσετε σε φάση σοβαρών γνωριμιών με προοπτική εξέλιξης, δέσμευσης και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Οφείλετε όμως να δείτε κατάματα χρόνιες σχέσεις και να πάρετε αποφάσεις που θα είναι για το καλό σας, και να μη φοβηθείτε πιθανούς χωρισμούς. Διατηρήστε την πίστη στον εαυτό σας,  αλλά και σε άτομα που βρίσκονται μαζί σας και σας στηρίζουν και βγείτε από τη ζώνη της ανασφάλειας. Ο Έρωτας έρχεται να σας συγκλονίσει και να ξεπεράσετε το παρελθόν.

Λέων

Με τον Δία στον Αιγόκερω, πρέπει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την εργασιακή σας κατάσταση, πιθανόν να ξεκινήσετε να εργάζεστε στον προσωπικό χώρο σας και αυτό θα σας βοηθήσει να προωθήσετε την δουλειά σας και να βελτιωθεί η ζωή σας σε γενικό επίπεδο. Οφείλετε να αναγνωρίσετε τοξικές συνήθειες, είτε σε θέματα εργασιακής φύσεως αλλά και διατροφής και να υιοθετήσετε ένα πιο ρεαλιστικό τρόπο ζωής αποφεύγοντας υπερβολές που σας μπλοκάρουν και σας δυσκολεύουν καθημερινά. Διατηρήστε την πίστη σας σε ανθρώπους που συνεργάζεστε και βγείτε από τοξικούς τρόπους σκέψης. Ο Έρωτας ανθεί σε εργασιακό χώρο και πιθανόν να σας “εκθέσει”.

Παρθένος

Με τον Δία στον Αιγόκερω, πρέπει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με δημιουργικές ενασχολήσεις και να επενδύσετε σε προσωπικές ικανότητες και ταλέντα που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε με αποτέλεσμα να γίνετε πιο τολμηροί και δραστήριοι. Οφείλετε να αναγνωρίσετε το ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή σας, πιθανόν φλερτάρετε με άτομα που έχουν μια νεανικότητα που θα σας ανανεώσει και θα ζήσετε ρομαντικές στιγμές. Διατηρήστε την πίστη σας στην τύχη και ρισκάρετε να κάνετε επιχειρηματικές κινήσεις, ξεκινώντας κάτι δικό σας. Ο έρωτας θα σας αναζωογονήσει και συνεπάρει, καταργώντας τα συνηθισμένα όρια σας.

Ζυγός

Με τον Δία στον Αιγόκερω, πρέπει να ασχοληθείτε με την οικογένεια σας και με άτομα που πιθανόν να συνδέονται συναισθηματικά μαζί σας και να δεχτείτε νέους τρόπους δέσμευσης και συγκατοίκησης, απελευθερώνοντας δυλειτουργικά μοτίβα συνύπαρξης που έχετε αναπτύξει με το τωρινό ταίρι σας. Θέματα ακινήτων σας ευνοούν οικονομικά. Επίσης οφείλετε να έρθετε σε επαφή με εσωτερικά συναισθήματα, να αποδεχτείτε νέους τρόπους έκφρασης και να δώσετε χώρο σε νέα άτομα να καταλάβουν θέση στην καρδιά σας. Διατηρήστε την πίστη σας στην ανιδιοτελή αγάπη και δημιουργήστε το δικό σας καταφύγιο όπου βρίσκετε γαλήνη και ισορροπία. Ο έρωτας έρχεται και πιθανόν να μείνει.

Σκορπιός

Με τον Δία στον Αιγόκερω πρέπει να ασχοληθείτε με θέματα προσωπικής ανάπτυξης, να θεραπεύσετε τοξικές σκέψεις, να γίνετε δηλαδή πιο αισιόδοξοι και αποτελεσματικοί στην προώθηση της δουλειάς και των υπηρεσιών που προσφέρετε. Πιθανόν ευνοείστε αρκετά εάν δραστηριοποιήστε μέσα από το διαδίκτυο και καλό είναι να ξεκινήσετε σπουδές επιμόρφωσης που θα σας εξελίξουν. Επίσης οφείλετε να κινείστε πιο επαγγελματικά και έτσι να καταφέρετε να βγείτε από την μετριότητα. Διατηρήστε τη πίστη σας σε ιδέες, όνειρα που έχετε και μη δειλιάζετε μπροστά στις πιθανές δυσκολίες. Συγγενικά άτομα σας στηρίζουν. Έρωτικα μηνύματα, διαδικτυακό σεξ και ο έρωτας αλλάζει μορφή.

Τοξότης

Με τον Δία στον Αιγόκερω πρέπει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την πρακτική πλευρά της ζωής σας , ώστε να στρώσετε τα οικονομικά σας μέσα από νέες πηγές εσόδων και φυσικά έτσι θα αποκτήσετε την αυτοπεποίθηση σας. Οφείλετε να διακρίνετε πιθανά λάθη ή προσωπικές αδυναμίες που σας έχουν φέρει στη θέση που βρίσκεστε και να γίνετε πιο αποτελεσματικοί στην εύρεση νέων πόρων. Διατηρείστε τη πίστη σας στον εαυτό σας και στην ικανότητα σας να καλύπτετε μόνοι σας ανάγκες και υποχρεώσεις. Έρωτας που σας ανεβάζει και στηρίζει συναισθηματικά αλλά και υλικά.

Αιγόκερως

Με τον Δία στον ζώδιο σας πρέπει να προχωρήσετε αρκετά βήματα μπροστά, ολοκληρώντας ότι έχει αρχίσει εδώ και καιρό και έχει μείνει ανεκπλήρωτο λόγω εξωγενών συνθηκών και έλλειψης στήριξης,. Είναι περίοδος τώρα που ευνοείστε από το περιβάλλον σας και θα μπορέσετε να βγείτε από προσωπικά αδιέξοδα. Οφείλετε να διακρίνετε τα άτομα που στέκονται δίπλα σας και μπορούν να σας προσφέρουν με αποτέλεσμα να βελτιώσετε τη συναισθηματική σας ζωή, αλλά και τον τρόπο επικοινωνίας με το περιβάλλον σας. Διατηρείστε την πίστη σας σε στόχους και φιλοδοξίες, έτσι ώστε να βιώσετε θετικά αποτελέσματα. Έρωτας γενναιόδωρος, ζείτε υπερβολικά έντονες ερωτικές στιγμές.

Υδροχόος

Με τον Δία στον Αιγόκερω πρέπει να αποκτήσετε διάκριση μέσα στο περιβάλλον που κινείστε έτσιώστε να ξεκολλήσετε από ένα τοξικό περιβάλλον και να αναπτύξετε άμυνες και καλή ψυχολογία που πιθανόν τώρα είναι εύκολο να έχετε. Οφείλετε να είστε και εσείς πιο συμπονετικοί με τα άτομα που σας χρειάζονται ή να χαρίσετε μια συγνώμη,  ακόμα και εάν σας έχουν συμπεριφερθεί άσχημα. Διατηρείστε την πίστη σας στο αόρατο και ασχοληθείτε ουσιαστικά με θέματα ψυχής και αυτογνωσίας. ΟΈρωτας ίσως μιλάει για κάποια θυσία που πρέπει να κάνετε, ωστόσο ότι σας συμβαίνει θα βοηθήσει στην πνευματική σας ανάπτυξη.

Ιχθύες

Με τον Δία στον Αιγόκερω πρέπει να κινηθείτε με εξωστρέφεια και να βγείτε από το καβούκι σας, νικώντας εμμονές και προσκολλήσεις. Γνωριμίες που θα κάνετε τώρα θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να προωθήσετε ένα κοινό στόχο και να αποκτήσετε ιδιαίτερη αναγνωρισιμότητα. Οφείλετε να είστε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις και σε ανθρώπους που διαταράσσουν κάπως τη ρουτίνα σας. Διατηρείστε την πίστη σας σε στόχους και ιδανικά που σας εκφράζουν και κάντε τη διαφορά. Έρωτας με άτομο από το άμεσο φιλικό σας κύκλο , εκφράζετε την αγάπη σας χωρίς να φοβάστε, συναισθήματα οικειότητας.