21/5/2015

Η Αφροδίτη σχετίζεται με την προσωπική σου ζωή και την επιθυμία σου να συνδέεσαι με τους άλλους επιδιώκοντας τη “σχέση”. Η θέση της Αφροδίτης στον αστρολογικό σου χάρτη απεικονίζει το προφίλ σου,  το είδωλο σου στον καθρέφτη του σπιτιού σου,  αλλά και το κοινωνικό στάτους . Η Αφροδίτη αγγίζει το «εγώ», δηλαδή την προσωπικότητα σου με δελεαστικό τρόπο και σε μεταμορφώνει σε νάρκισσο που ελκύει τους άλλους στο επικίνδυνο παιχνίδι του έρωτα , με τους γνωστούς κινδύνους.

Η θεά Αφροδίτη σχετίζεται με τις καλλιτεχνικές σου τάσεις, την αγάπη σου προς οτιδήποτε ωραίο, και «μιλάει» για τα ταλέντα σου . Σύμφωνα πάντα με την αστρολογία και ανάλογα με τις όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη με τους υπόλοιπους πλανήτες στον αστρολογικό σου χάρτη κερδίζεις τον τίτλο του τυχερού και απολαμβάνεις μια ζωή με προνόμια..

Με τον Ήλιο σε σύνοδο, τρίγωνο με την Αφροδίτη ευνοείσαι σε θέματα γάμου και αποκλείεται να είσαι μόνος. Η ζωή είναι σχετικά εύκολο παιχνίδι και δεν υπάρχουν γρίφοι που πρέπει να λύσεις. Είσαι το αγαπημένο παιδί του πατέρα που αναλαμβάνει να παίξει το ρόλο του κηδεμόνα, ακόμα και όταν έχεις ενηλικιωθεί. Δεν χρειάζεται να κοπιάσεις, αφού όλα σου δίνονται στο χέρι! Αρκετά συχνά βρίσκεσαι στο επίκεντρο του φιλικού σου κύκλου,  και μετράς απεριόριστους θαυμαστές. Η τύχη είναι με το μέρος σου .

Με την Σελήνη σε σύνοδο, τρίγωνο με την Αφροδίτη μεγαλώνεις σε ήρεμο οικογενειακό περιβάλλον και τα παιδικά σου χρόνια θυμίζουν «βασιλικό» παραμύθι. Ξεκινάς την ενήλικη ζωή σου διατηρώντας την αθωότητα του παιδιού,  καθώς ο κόσμος φαίνεται, αλλά και είναι για σένα πάντα ..ωραίος!  Γνωρίζεις τα συναισθήματα σου και δεν φοβάσαι την δέσμευση . Συναισθηματικά ασφαλής, καταφέρνεις να δένεις τους γύρω σου με την χρυσή κλωστή της Αγάπης.. Αγαπάς και αγαπιέσαι !

Με τον Ερμή σε σύνοδο, τρίγωνο με την Αφροδίτη είσαι δημοφιλής, δεν περνάς απαρατήρητος και πείθεις με τον λόγο σου. Ευνοείσαι σε επαγγελματικές επιλογές και οι φίλοι-γνωστοί στέκονται δίπλα σου για να βοηθήσουν στην κοινωνική σου άνοδο. Είσαι ο «δυνατός» κρίκος της παρέας.

Με τον Δία να αγγίζει την Αφροδίτη σου σε σύνοδο, αλλά και με την όψη του τριγώνου, ταξιδεύεις, ανοίγεις τους ορίζοντες σου και είσαι ελεύθερος να ζήσεις την ζωή χωρίς όρια και δεσμεύσεις. Απολαμβάνεις μια πολυτελή ζωή χωρίς στερήσεις και συχνά ευνοείσαι στα τυχερά παιχνίδια. Κυνηγάς την τύχη …και βγαίνεις κερδισμένος.

Με τον Κρόνο σε τρίγωνο, εξάγωνο με την Αφροδίτη αποφεύγεις τις επιφανειακές σχέσεις που πληγώνουνκαι είσαι έτοιμος να αναλάβεις τις ευθύνες σου, χωρίς να το βάζεις στα πόδια.   Συνήθως συναντάς το κατάλληλο πρόσωπο σε ώριμη ηλικία  και αποζημιώνεσαι για όλες τις πιθανές αποτυχίες. Αργά, αλλά σταθερά αυξάνονται τα έσοδα σου .

Με τον Ουρανό σε τρίγωνο, εξάγωνο με την Αφροδίτη είσαι το τυχερό παιδί της παρέας και η ερωτική σου διαδρομή κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Μια πλούσια ερωτική ζωή, με πολλά σκαμπανεβάσματα που όμως σε κρατάνε πάντα ..νέο!  Με αναπτερωμένο ηθικό είσαι έτοιμος να ξαναδοκιμάσεις μετά από οποιοδήποτε τέλος, γιατί πιστεύεις στον παράγοντα Τύχη και ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Ο ελεύθερος επαγγελματίας που ξεκίνησε από το μηδέν και κατέκτησε την …κορυφή!

Με τον Πλούτωνα σε σύνοδο με την Αφροδίτη , το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις ..η όψη του πλούσιου που έχει κύρος, δύναμη και είναι διάσημος ή ..η όψη του τυχοδιώκτη που πατά επί πτωμάτων για να ολοκληρώσει τους στόχους του.  Εξετάζοντας την θετική επιρροή, η αστρολογική αυτή όψη υπόσχεται να σε ανεβάσει στην πιο ψηλή βαθμίδα της κοινωνικής σκάλας και να αποκτήσεις φήμη, δόξα, χρήματα, και κυρίως την δύναμη να ελέγχεις , κινείς τα νήματα. Η επιτυχία έχει γλυκιά γεύση αλλά ελλοχεύει …κινδύνους.

Με τον Ποσειδώνα σε τρίγωνο, εξάγωνο με την Αφροδίτη, είσαι ανιδιοτελής, γλυκύτατος,  και  έτοιμος να θυσιάσεις τα πάντα στο όνομα της αγάπης. Οι υποψήφιοι γαμπροί  είναι όλοι καλά παιδιά. Ζεις μέσα σε γυάλα»;

Πηγή:http://www.oroskopos.gr/nea/oi-tyxeres-opseis-tis-afroditis-sto-oroskopio-soy-14413