Με Πανσέληνο σε υποδέχεται αυτός ο Οκτώβρης, δηλαδή ματώνεις να ανακαλύψεις τα δυνατά σου σημεία και το βαθμό ανεξαρτησίας σου, μπορείς να γυρίσεις την πλάτη σου στο μάτριξ;

Υστερόγραφοβάλε τον πήχυ ψηλά , με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό μην ψάχνεις να κάνεις τα ίδια λάθη. .

Υστερόγραφο,  η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία, Κρόνο και Πλούτωνα.. προσφέρει με το σταγονόμετρο ..μικρές καθημερινές στιγμές χαλάρωσης και σιγουριάς..ερωτικά είσαι διαθέσιμος/η;

 

ΚΡΙΟΣ

Ξεκαθαρίσματα στην προσωπική σας ζωή φέρνει ο μήνας Οκτώβριος και πρέπει να αποδείξετε στον εαυτό σας ότι είστε φτιαγμένοι και για τα δύσκολα. Απότομες ρήξεις αλλά και νέες σχέσεις θα ανατρέψουν συναισθήματα ασφάλειας. Πιθανές καθυστερήσεις και αναποδιές αναμένονται με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Σκορπιό, από τις 14 Οκτωβρίου 2020, σε θέματα οικονομικής φύσεως και βρείτε το χρόνο να διαχειριστείτε εκκρεμότητες με δάνεια, οφειλές και κοινά περιουσιακά στοιχεία. Η Αφροδίτη από την Παρθένο και μέχρι το τέλος του μήνα θα σας ευνοήσει σε θέματα εργασιακής καθημερινότητας και πιθανόν να προκύψει φλερτ μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Φεγγάρια του μήνα: στις 2 Οκτωβρίου 2020 ( αμέσως μετά τα μεσάνυχτα), η Πανσέληνος στο ζώδιο σας   (επηρεάζει κυρίως τέλος α’ δεκαημέρου, γύρω από την 9η μοίρα) οδηγεί σε ξεκαθαρίσματα, ρήξεις και νέες ενάρξεις. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 16 Οκτωβρίου 2020, (επηρεάζει κυρίως γ΄ δεκαήμερο, γύρω από την 23η μοίρα) σας φέρνει σε επαφη με τον “κακό” σας εαυτό,  καθώς συνειδητοποιείτε την αλήθεια γύρω από τις προσωπικές σχέσεις και θα παλέψετε με αρνητικά συναισθήματα. Η Πανσέληνος στις 31/10 στο ζώδιο του Σκορπιού (επηρεάζει τέλος α΄δεκαημέρου, γύρω από την 8 μοίρα) φέρνει ανατροπές γύρω από οικονομικά θέματα. Προσοχή σε απρόβλεπτα έξοδα.   Θετική επιρροή του Μήνα, τα τρίγωνα της Αφροδίτης με Δία, Πλούτωνα και Κρόνο ευνοούν την εργασιακή σας ζωή, φέρνοντας οικονομική ενίσχυση και κοινωνική καταξίωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσωτερικές διαμάχες αντιμετωπίζετε τον μήνα Οκτώβριο και πολλές φορές φαίνεται να τα έχετε βάλει με τον εαυτό σας και δεν ξέρετε που και πως να εκτονώσετε την ενέργεια σας.  Αναμένονται αποκαλύψεις και ρήξεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο και πιθανόν να περάσετε από το μικροσκόπιο όλες τις στενές επαφές σας.  Πιθανές ερωτικές επιστροφές αναμένονται με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Σκορπιό, από τις 14 Οκτωβρίου 2020 και αυτό θα σας προβληματίσει ιδιαίτερα. Η Αφροδίτη από την Παρθένο και μέχρι το τέλος του μήνα θα προσπαθήσει να τονώσει την ερωτική σας ζωή και είναι στο χέρι σας να εκμεταλλευτείτε τις προτάσεις που θα λάβετε. Σχέσεις με νεώτερα άτομα ευνοούνται. Φεγγάρια του μήνα: στις 2 Οκτωβρίου 2020 (ακριβώς μετά τα μεσάνυχτα), η Πανσέληνος στον Κριό  (επηρεάζει κυρίως τέλος α΄ δεκαημέρου, γύρω από την 9η μοίρα), προκαλεί τον ψυχισμό σας και αποφύγετε κάθε είδους εντάσεις και προστριβές. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 16 Οκτωβρίου 2020, (επηρεάζει κυρίως γ΄ δεκαήμερο,γύρω από την 23η μοίρα) δημιουργεί ένα παρασκήνιο μέσα στον εργασιακό σας χώρο και καλείστε να βάλετε τα όρια σας. Η Πανσέληνος στις 31/10 στο ζώδιο του Σκορπιού(επηρεάζει τέλος α΄δεκαημέρου, γύρω από την 8η μοίρα), ανατρέπει προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Πιθανόν να βγείτε ξαφνικά από μια χρόνια σχέση.  Θετική επιρροή του Μήνα, τα τρίγωνα της Αφροδίτης με Δία, Πλούτωνα και Κρόνο ευνοούν, ώστε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις χωρίς να χάνετε την ισορροπία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έτοιμοι για βαθιές, ριζοσπαστικές αλλαγές είστε τον μήνα Οκτώβριο και πολλές φορές θα ακολουθείτε τον δικό σας ρυθμό, ξαφνιάζοντας επικίνδυνα το περιβάλλον σας.  Αναμένονται νέες προσπάθειες προσέγγισης μιας ομάδας με σκοπό την επίτευξη ενός κοινού στόχου.  Πιθανές προτάσεις για την ανανέωση μιας εργασιακής σχέσης θα δεχτείτε με τον Ερμή ανάδρομο στον Σκορπιό, από τις 14 Οκτωβρίου 2020,  και αυτό θα σας δώσει κίνητρο να βρείτε ξανά την δημιουργικότητα σας. Η Αφροδίτη από την Παρθένο και μέχρι το τέλος του μήνα θα δημιουργήσει διλήμματα και θα “προσβάλει” τις σταθερές σχέσεις, καθώς έχετε τη διάθεση να ζήσετε κάτι διαφορετικό και χωρίς δέσμευση.  Σχέσεις με άτομα της οικογενείας σας βελτιώνονται. Φεγγάρια του μήνα: στις 2 Οκτωβρίου 2020 (ακριβώς μετά τα μεσάνυχτα), η Πανσέληνος στον Κριό (επηρεάζει κυρίως τέλος α΄δεκαημέρου, γύρω από την 9η μοίρα) ανατρέπει μια φιλική σχέση σας και σας βάζει το δίλημμα έρωτας ή φιλία. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 16 Οκτωβρίου 2020, (επηρεάζει κυρίως γ΄ δεκαήμερο,γύρω από την 23η μοίρα) δημιουργεί ερωτηματικά για την προσωπική σας ζωή και αναθεωρείτε τη στάση σας απέναντι σε μια νέα γνωριμία.  Η Πανσέληνος στις 31/10 στο ζώδιο του Σκορπιού(επηρεάζει τέλος α΄δεκαημέρου, γύρω από την 8 μοίρα) θα αποκαλύψει το παρασκήνιο που υπάρχει μέσα στον εργασιακό σας χώρο και αναγκάζεστε να οδηγηθείτε σε αποφάσεις που θα καθορίσουν την εξέλιξη σας.  Πιθανές σκέψεις για δημιουργία ενός προσωπικού χώρου εργασίας. Θετική επιρροή του Μήνα, τα τρίγωνα της Αφροδίτης με Δία, Πλούτωνα και Κρόνο ευνοούν κάθε προσπάθεια σας να δραστηριοποιηθείτε βασιζόμενοι στις δικές σας δυνάμεις. Οικονομική ενίσχυση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επαφή με την αληθινή σας φύση φέρνει ο μήνας Οκτώβριος και αρκετές φορές θα νιώσετε πως χάνετε το έδαφος κάτω από τα πόδια σας, και αυτό τελικά θα σας οδηγήσει στον να αποδεχτείτε την αλήθεια σας. Κάθε ψέμα που έχετε πει τον εαυτό σας μέχρι τώρα θα αποκαλυφθέί και έτσι το σίγουρο είναι τώρα ότι θα αναλάβετε την ευθύνη των πράξεων σας.   Πιθανά ερωτικά σκάνδαλα αναμένονται με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Σκορπιό, από τις 14 Οκτωβρίου 2020 και πρέπει να μαζέψετε την παρορμητική σας φύση. Η Αφροδίτη από την Παρθένο και μέχρι το τέλος του μήνα θα φέρνει ευχάριστες συναντήσεις , ταξιδάκια και φλερτ μέσα από το διαδίκτυο και θα ανέβει η αυτοπεποίθηση σας. Σπουδές και νέες συνεργασίες ευνοούνται.  Φεγγάρια του μήνα: στις 2 Οκτωβρίου 2020 (ακριβώς μετά τα μεσάνυχτα) , η Πανσέληνος στον Κριό (επηρεάζει κυρίως τέλος α’ δεκαήμερου, γύρω από την 9η μοίρα) ανατρέπει συναισθήματα ασφάλειας και πιθανόν να έρθετε σε ρήξη με προσωπα εξουσίας. Γίνεστε αρκετά εριστικοί και χάνετε το δίκιο σας. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 16 Οκτωβρίου 2020, (επηρεάζει κυρίως γ΄ δεκαήμερο,γύρω από την 23η μοίρα) οδηγεί σε σοβαρές μετακινήσεις, πιθανόν να προχωρήσετε και σε μια αναγκαία μετακόμιση, καθώς αλλάζει η προσωπική σας ζωή. Η Πανσέληνος στις 31/10 στο ζώδιο του Σκορπιού (επηρεάζει τέλος α΄ δεκαημέρου, γύρω από την 8 μοίρα) αποκαλύπτει κάθε επιθυμία σας για ανεξαρτησία και νέες ερωτικές αναζητήσεις. Θετική επιρροή του Μήνα, τα τρίγωνα της Αφροδίτης με Δία, Πλούτωνα και Κρόνο ευνοούν προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες που θα ξεκινήσουν από επαφές που γίνονται μέσα από το διαδίκτυο.

ΛΕΩΝ

Αναζητάτε έντονες συγκινήσεις τον μήνα Οκτώβριο, καθώς νιώθετε εύκολα ανία και μπαίνετε σε φάση ρήξεων με τον παλιό “κακό” σας εαυτό που συνήθιζε να σας καταπιέζει.  Εύκολα ανοίγετε τις πόρτες επικοινωνίας με άτομα που διαμένουν σε άλλη πόλη και ταξιδεύετε συχνά να συναντήσετε το άλλο σας μισό.   Πιθανές παλιές ερωτικές επαφές να αναζωογονηθούν με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Σκορπιό, από τις 14 Οκτωβρίου 2020,  και θα συνειδητοποιήσετε πιθανά λάθη.  Η Αφροδίτη από την Παρθένο και μέχρι το τέλος του μήνα θα προσπαθήσει να τονώσει την οικονομική σας κατάσταση και θα συνειδητοποιήσετε τις δυνάμεις και την ικανότητα σας να βελτιώσετε την πρακτική πλευρά της ζωής σας.  Μια νέα πηγή εσόδων θα σας ανακουφίσει. Φεγγάρια του μήνα: στις 2 Οκτωβρίου 2020 (ακριβώς μετά τα μεσάνυχτα), η Πανσέληνος στον Κριό  (επηρεάζει κυρίως τέλος α΄ δεκαημέρου, γύρω από την 9η μοίρα) οδηγεί σε σπασμωδικές κινήσεις, ωστόσο ακολουθώντας το ένστικτο σας δεν θα βγείτε χαμένοι.  Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 16 Οκτωβρίου 2020, (επηρεάζει κυρίως γ΄ δεκαήμερο, γύρω από την 23η μοίρα) οδηγεί σε νέες επιλογές γύρω από σπουδές και συμφωνίες και παραμένετε προβληματισμένοι για το νέο σκηνικό που διαμορφώνεται.  Η Πανσέληνος στις 31/10 στο ζώδιο του Σκορπιού (επηρεάζει τέλος α΄δεκαημέρου, γύρω από την 8η μοίρα) ανατρέπει την προσωπική σας ζωή, καθώς συνειδητοποιείτε βαθιά κρυμμένα συναισθήματα και εκφράζετε την αλήθεια σας.  Επιλογές που θα σας καθορίσουν.   Θετική επιρροή του Μήνα , τα τρίγωνα της Αφροδίτης με Δία, Πλούτωνα και Κρόνο ευνοούν για να αποκτήσετε ξανά την αυτοπεποίθηση σας και να διακριθείτε μέσα σε ένα απαιτητικό χώρο εργασίας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  

Έντονες φοβίες θα βγουν στην επιφάνεια τον μήνα Οκτώβριο, καθώς εμπλέκεστε σε ιστορίες πάθους που ενδέχεται να σας εκθέσουν ή θα σας οδηγήσουν σε περίεργες συνειδητοποιήσεις. Οριστικά ξεκαθαρίσματα θα γίνουν με άτομα που έχετε κοινά οικονομικά συμφέροντα και αυτό αρχικά μπορεί να σας αγχώσει.  Πιθανές ερωτικές επιστροφές και μηνύματα αναμένονται με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Σκορπιό από τις 14 Οκτωβρίου 2020 και μπαίνετε σε φάση επανασύνδεσης με το άτομο που σας μαγεύει. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας και μέχρι το τέλος του μήνα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας και ευνοούνται κάθε είδους κοινωνικές σχέσεις. Η εξωστρέφεια θα βοηθήσει να ξεπεράσετε πιθανές ψυχολογικές πιέσεις.  Σεξουαλικές υπερβολές. Φεγγάρια του μήνα: στις 2 Οκτωβρίου 2020 (ακριβώς μετά τα μεσάνυχτα), η Πανσέληνος στον Κριό  (επηρεάζει κυρίως τέλος α δεκαήμερο, γύρω από την 9η μοίρα) θα οδηγήσει σε νέες συνειδητοποιήσεις που αρχικά σας πανικοβάλουν. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 16 Οκτωβρίου 2020, (επηρεάζει κυρίως γ΄ δεκαήμερο, γύρω από την 23η μοίρα) φέρνει προβληματισμό για την οικονομική σας κατάσταση, καθώς έχετε κάνει ανοίγματα που ίσως σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Η Πανσέληνος στις 31/10 στο ζώδιο του Σκορπιού (επηρεάζει τέλος α΄ δεκαημέρου, γύρω από την 8η μοίρα), αλλάζει την καθημερινότητα σας φέρνοντας στην επιφάνεια προβλήματα επικοινωνίας με τους συνεργάτες και καλείστε να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας.    Θετική επιρροή του Μήνα , τα τρίγωνα της Αφροδίτης με Δία, Πλούτωνα και Κρόνο ευνοούν, ώστε να υλοποιήσετε εύκολα στόχους, αλλά και βαθύτερες επιθυμίες.

 

ΖΥΓΟΣ

Αλλάζει ριζικά το σκηνικό της προσωπικής σας ζωής μέσα στον μήνα Οκτώβριο και καλείστε να αποχωρίσετε από δυσλειτουργικά μοτίβα συνύπαρξης και να αρνηθείτε ότι σας κουράζει ψυχολογικά.  Πιθανές επιστροφές σε προηγούμενη σχέση αναμένεται με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Σκορπιό από τις 14 Οκτωβρίου 2020 και περνάτε τη φάση επαναξιολόγησης και επαναπροσδιορισμού προσωπικών αξιών. Η Αφροδίτη στην Παρθένο και μέχρι το τέλος του μήνα θα σας οδηγήσει σε κρυφές ερωτικές συναντήσεις, καθώς δεν θέλετε ακόμα να εκθέσετε τις νέες προσωπικές σας επιλογές.  Επιστροφές χρημάτων.  Φεγγάρια του μήνα: στις 2 Οκτωβρίου 2020 (ακριβώς μετά τα μεσάνυχτα), η Πανσέληνος στον Κριό   (επηρεάζει κυρίως τέλος α’ δεκαήμερου, γύρω από την 9η μοίρα) μιλάει για αποχωρισμούς, ξαφνικές ρήξεις και οριστικά ξεκαθαρίσματα που αρχικά μπορεί να πονάνε.  Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 16 Οκτωβρίου 2020, (επηρεάζει κυρίως γ΄ δεκαήμερο, γύρω από την 23η μοίρα) μιλάει για προσωπικές εκκινήσεις που θα σοκάρουν όμως το περίγυρο σας. Η Πανσέληνος στις 31/10 στο ζώδιο του Σκορπιού (επηρεάζει τέλος α΄ δεκαημέρου, γύρω από την 8η μοίρα) φέρνει αναστάτωση γύρω από οικονομικά ζητήματα και καλείστε να βρείτε λύσεις για να ξεπεράσετε την προσωρινή κρίση.  Θετική επιρροή του Μήνα , τα τρίγωνα της Αφροδίτης με Δία, Πλούτωνα και Κρόνο οδηγούν στο να λαμβάνετε συναισθηματική υποστήριξη, όταν γύρω σας ο κόσμος ..φαίνεται να καταρρέει..

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ριζικές αλλάγες στην ροή της καθημερινότητας σας φέρνει ο μήνας Οκτώβριος και μπαίνετε σε φάση επαναθεώρησης της εργασιακής κατάστασης και πιθανόν να συγκρουστείτε με τα άτομα που συνεργάζεστε. Ασχοληθείτε με θέματα φυσικής κατάστασης και μην ταυτίζεστε με την ψυχολογία του περίγυρου σας. Ερωτικές επιστροφές σε προηγούμενη σχέση αναμένεται με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο σας, από τις 14 Οκτωβρίου 2020 και πρέπει να αποφύγετε να κάνετε τα ίδια λάθη. Δείξτε αποφασιστικότητα και βάλτε τα όρια σας. Η Αφροδίτη στην Παρθένο  και μέχρι το τέλος του μήνα θα σας οδηγήσει σε νέες δραστηριότητες που θα σας εντάξουν σε μια νέα ομάδα που απαρτίζεται από ομοιδεάτες. Υποστηρίζεστε από το φιλικό σας περιβάλλον. Φεγγάρια του μήνα: στις 2 Οκτωβρίου 2020 (ακριβώς μετά τα μεσάνυχτα), η Πανσέληνος στον Κριό   (επηρεάζει κυρίως τέλος α’ δεκαημέρου, γύρω από την 9η μοίρα), μιλάει για ξαφνικές ρήξεις και εντάσεις μέσα στον εργασιακό σας κύκλο που θα αλλάξουν την καθημερινότητα σας.  Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 16 Οκτωβρίου 2020, (επηρεάζει κυρίως γ΄ δεκαήμερο, γύρω από την 23η μοίρα) θα σας δώσει την ώθηση να ασχοληθείτε με οτιδήποτε βοηθά την προσωπική σας εξέλιξη, καταπολεμώντας φοβίες και ανασφάλειες. Δεν θα είναι εύκολο. Η Πανσέληνος στις 31/10 στο ζώδιο σας (επηρεάζει τέλος α΄ δεκαημέρου, γύρω από την 8η μοίρα), γεννά συναισθηματική φόρτιση και αγωνία για το μέλλον, καθώς πολλά πράγματα ανατρέπονται και πρέπει να διαχειριστείτε τις νέες εξελίξεις. Θετική επιρροή του Μήνα, τα τρίγωνα της Αφροδίτης με Δία, Πλούτωνα και Κρόνο ευνοούν την ολοκλήρωση σχεδίων, μια που έρχεστε σε επαφή με νέα άτομα που στηρίζουν τις επιλογές σας και σας εμπιστεύονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ερωτικές ευκαιρίες φέρνει ο μήνας Οκτώβριος και καλείστε να στρώσετε την προσωπική σας ζωή και να λάβετε ηθική ικανοποίηση από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.  Ασχοληθείτε με τα επιχειρηματικά σας σχέδια και επαναπροσδιορίστε τους στόχους σας.  Ερωτικές επιστροφές σε προηγούμενη μυστική σχέση αναμένεται με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Σκορπιό, από τις 14 Οκτωβρίου 2020 και ελάτε σε επαφή με τα συναισθήματά σας. Μην προβάλλετε τα ευαίσθητα σημεία σας. Η Αφροδίτη στην Παρθένο  και μέχρι το τέλος του μήνα θα σας συντροφεύει θετικά, καθώς η επαφή σας με άτομα κύρους κρύβει εκπλήξεις και είστε έτοιμοι να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και να προχωρήσετε επαγγελματικά σχέδια.  Φεγγάρια του μήνα: στις 2 Οκτωβρίου 2020 (ακριβώς μετά τα μεσάνυχτα), η Πανσέληνος στον Κριό (επηρεάζει κυρίως τέλος α’ δεκαημέρου, γύρω από την 9η μοίρα) φέρνει στο προσκήνιο κρυφά συναισθήματα που έχετε για ένα νεώτερο πρόσωπο και πιθανόν να αξιολογήσετε εκ νέου τη στάση σας.   Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 16 Οκτωβρίου 2020, (επηρεάζει κυρίως γ΄ δεκαήμερο, γύρω από την 23η μοίρα) φέρνει στην επιφάνεια τους αντιπάλους σας, αλλά και τους συμμάχους σας και είναι στο χέρι σας να διακρίνετε την αλήθεια από το ψέμα.  Η Πανσέληνος στις 31/10 στον Σκορπιό (επηρεάζει τέλος α΄δεκαημέρου, γύρω από την 8η μοίρα) ανατρέπει τις ισορροπίες σας, καθώς πιέζεστε συναισθηματικά να ακολουθήσετε μια “απαγορευμένη” αγάπη.   Θετική επιρροή του Μήνα , τα τρίγωνα της Αφροδίτης με Δία, Πλούτωνα και Κρόνο θα σας βοηθήσουν να νιώσετε ασφάλεια και σιγουριά μέσα στον εργασιακό σας χώρο, καθώς “ανεβάζουν” το εισόδημα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανακατατάξεις και εντάσεις μέσα στον οικογενειακό σας χώρο, αλλά και ψυχολογικά πιέζεστε, όταν πρέπει να πάρετε αποφάσεις που θα σας κατευθύνουν σε νέους ανθρώπους ή σε ένα νέο χώρο εργασίας.  Κυκλοθυμία και έντονη αναποφασιστικότητα. Ερωτικές επιστροφές και επανασυνδέσεις με τον φιλικό σας κύκλο αναμένεται με την πορεία του Ερμή στον Σκορπιό από τις 14 Οκτωβρίου 2020 και βρείτε το χρόνο να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σας, βάζοντας νέα όρια. Η Αφροδίτη στην Παρθένο και μέχρι το τέλος του μήνα δημιουργεί τις προυποθέσεις να έρθετε σε επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και να ταξιδέψετε σε νέους προορισμούς. Εύνοια μέσα από σπουδές και ανώτερα Ιδρύματα. Φεγγάρια του μήνα: στις 2 Οκτωβρίου 2020 (ακριβώς μετά τα μεσάνυχτα), η Πανσέληνος στον Κριό  (επηρεάζει κυρίως τέλος α’ δεκαημέρου,  γύρω από την 9η μοίρα) αποκαλύπτει κρυμμένα συναισθήματα και παρασύρεστε από τους φόβους σας σε λάθος επιλογές. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 16 Οκτωβρίου 2020, (επηρεάζει κυρίως γ΄ δεκαήμερο, γύρω από την 23η μοίρα) θα σας δώσει την ώθηση να εξελιχθείτε μέσα στον επαγγελματικό χώρο, κερδίζοντας την αποδοχή των ανωτέρων σας,αλλά και τη ζήλεια των συνεργατών σας.  Η Πανσέληνος στις 31/10 στον Σκορπιό (επηρεάζει τέλος α΄δεκαημέρου, γύρω από την 8η μοίρα) σας φέρνει όλο και πιο κοντά σε νέους στόχους και διώχνει κάθε ίχνος αναποφασιστικότητας.  Θετική επιρροή του Μήνα , τα τρίγωνα της Αφροδίτης με Δία, Πλούτωνα και Κρόνο δίνουν χείρα βοηθείας και σταθεροποίηση σε επαγγελματικά αλλά και νομικά θέματα. Έρωτας από απόσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στροφή προς θέματα καθημερινότητας έχει ο μήνας Οκτώβριος και καλείστε να βάλετε σε τάξη, να οργανώσετε τη ζωή σας και να καλύψετε πιθανά κενά της προηγούμενης περιόδου. Ασχοληθείτε με την προβολή της δουλειάς σας, μιλήστε με άτομα που σας συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα και εμπιστευτείτε περισσότερο τις ικανότητες σας. Ερωτικές επιστροφές, αλλά και επανεξέταση επαγγελματικών επιλογών ενδέχονται να σας απασχολήσουν σοβάρα με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Σκορπό, από τις 14 Οκτωβρίου 2020 και μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις. Η Αφροδίτη στην Παρθένο  και μέχρι το τέλος του μήνα θα σας βοηθήσει τα οικονομικά σας, καθώς πιθανόν να λάβετε οικονομική ενίσχυση από κρατικούς φορείς ή πρόσωπα που σχετίζεστε συναισθηματικά. Φεγγάρια του μήνα: στις 2 Οκτωβρίου 2020(ακριβώς μετά τα μεσάνυχτα), η Πανσέληνος στον Κριό  (επηρεάζει κυρίως τέλος α’ δεκαημέρου, γύρω από την 9η μοίρα) ανατρέπει τον συναισθηματικό σας κόσμο και μπαίνετε σε φάση απεξάρτησης από πιθανόν τοξικό περιβάλλον ή συνήθειες που παρεμποδίζουν την εξέλιξη σας.   Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 16 Οκτωβρίου 2020, (επηρεάζει κυρίως γ΄ δεκαήμερο, γύρω από την 23η μοίρα) θα σας ταξιδέψει  έξω από τα όρια σας, με αποτέλεσμα να μεταμορφώσετε τις συνθήκες της ζωής σας.  Η Πανσέληνος στις 31/10 στον Σκορπιό (επηρεάζει τέλος α΄δεκαημέρου, γύρω από την 8η μοίρα) θα ανατρέψει την εικόνα σας, μπαίνετε σε βαθιά νερά, υποδέχεστε τις νέες συνθήκες με έκπληξη. Θετική επιρροή του Μήνα, τα τρίγωνα της Αφροδίτης με Δία, Πλούτωνα και Κρόνο ευνοούν την πνευματική σας ενδυνάμωση, καθώς προσπερνάτε τις δυσκολίες εμπιστευόμενοι την διαίσθηση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο μήνας Οκτώβριος φέρνει στην επιφάνεια κρυμμένες ανασφάλειες και φόβους γύρω από τη πρακτική πλευρά της ζωής σας, αλλά και θέματα ερωτικής φύσεως θα επανεξεταστούν. Προσπαθήστε να διώξετε τις αρνητικές σκέψεις, επιλέγοντας να κάνετε κάτι διαφορετικό, βγείτε από την μετριότητα. Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Σκορπιό από  τις 14 Οκτωβρίου 2020, σκέψεις γύρω από προηγούμενες ερωτικές επιλογές κλέβουν την αισιοδοξία σας, καθώς συνειδητοποιείτε λάθη και ψάχνετε τρόπους επανασύνδεσης. Η Αφροδίτη στην Παρθένο  και μέχρι το τέλος του μήνα θα στηρίξει τις προσπάθειες επανασύνδεσης και για τους ελεύθερους μπορεί να υπάρξει νέα σχέση. Φεγγάρια του μήνα: στις 2 Οκτωβρίου 2020 (ακριβώς μετά τα μεσάνυχτα), η Πανσέληνος στον Κριό(επηρεάζει κυρίως τέλος α’ δεκαημέρου, γύρω από την 9η μοίρα) κλέβει μια πηγή εσόδων και πρέπει να βρείτε νέους τρόπους διαχείρισης της οικονομικής σας κατάστασης.  Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 16 Οκτωβρίου 2020, (επηρεάζει κυρίως γ΄ δεκαήμερο, γύρω από την 23η μοίρα) τονίζει οικονομικές ανασφάλειες που προέρχονται από απλήρωτα δάνεια και οφειλές.  Η Πανσέληνος στις 31/10 στον Σκορπιό (επηρεάζει τέλος α΄ δεκαημέρου, γύρω από την 8η μοίρα) φέρνει ερωτική σύγχιση, αλλά και καυτές ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας. Θετική επιρροή του Μήνα, τα τρίγωνα της Αφροδίτης με Δία, Πλούτωνα και Κρόνο ευνοούν την κοινωνικοποίηση σας και τις δημόσιες σχέσεις σας.