Το έτος 2020, φέρνει πιέσεις, ετοιμαστείτε για σκληρές αντιπαραθέσεις με τους μέχρι πρότινος οικείους σας και μπαίνετε σε φάση οριστικών ξεκαθαρισμάτων και πιθανών ρήξεων. Αποφύγετε να υποκύψετε σε φόβους και ενοχές. Όλα γίνονται για το καλό σας..

Ο Ουρανός στο ζώδιο του Ταύρου συνεχίζει να αναταράσσει το συναισθηματικό σας κόσμο με ανατροπές και γνωριμίες που πιθανόν τεστάρουν την ήδη υπάρχουσα σχέση. Μεγαλύτερη προσοχή χρήζουν οικονομικά ζητήματα, δάνεια, οφειλές και αναγκαστικά πρέπει να συμμετέχετε πιο ενεργά στην διαδικασία των οικονομικών σας πόρων. Αναλάβετε πρωτοβουλίες για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων.

Επηρεάζεται κυρίως το α’ και αρχές β’ δεκαημέρου και όσοι έχουν Ήλιο από την 2η έως την 10η μοίρα.

H σύνοδος Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 12 Ιανουαρίου 2020, είναι σκληρή όψη για την οικογενειακή σας πραγματικότητα, πιθανόν να διαταραχθούν οι ισορροπίες μέσα στο σπίτι σας και να πρέπει να φροντίσετε ένα δικό σας πρόσωπο. Μεγαλύτερο άγχος αλλά και φόβοι πιθανόν να σας καταβάλουν προσωρινά και η ψυχολογία σας θα είναι αρκετά πεσμένη. Πιθανή συγκατοίκηση ή δέσμευση που όμως δεν σας χαροποιεί ιδιαίτερα. Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με ένα ακίνητο.

Επηρεάζεται κυρίως το γ΄δεκαήμερο, όσοι έχουν Ήλιο γύρω στην 22ο μοίρα.

Σημαντική αντίβαρο στην παραπάνω σύνοδο, είναι οι θετικές όψεις του Δία με τον Ποσειδώνα(στις 20 Φεβρουαρίου, στις 27 Ιουλίου και στις 12 Οκτωβρίου 2020) και τον Πλούτωνα(στις 5 Απριλίου, στις 30 Ιουνίου και στις 12 Νοεμβρίου 2020) για να πάρετε ανάσες και να ανακουφιστείτε. Μια καλύτερη εργασιακή συνθήκη θα σας ανανεώσει, πιθανόν η συνεργασία σας με άτομα που γνωρίζετε και αισθάνεστε οικεία θα επηρεάσει θετικά την ψυχολογία σας. Επίσης, ενδέχεται μια νέα γνωριμία να εξελιχθεί σε ερωτικό ειδύλλιο και να έχετε όμορφες στιγμές που θα σας αναζωογονήσουν.

Επίσης η προσωρινή μετακίνηση του Κρόνου στον Υδροχόο στα τέλη Μαρτίου 2020 , όπου θα μείνει μέχρι και τέλη Ιουνίου 2020,και η σύνοδος με τον Δία τον Δεκέμβριο 2020, θα σας ωριμάσει σε θέματα ερωτικής φύσεως, συνειδητοποιείτε το ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή σας και αυτό θα σας λυτρώσει από συναισθήματα ενοχών και πιθανόν να σας θεραπεύσει.

Επηρεάζεται κυρίως το α δεκαήμερο, όσοι έχουν Ήλιο στη μηδενική, 1η μοίρα.

Στην ερωτική σας ζωή, θα είστε ανά διαστήματα αρκετά μπερδεμένοι μια που οι πλανήτες που μιλάνε για σχέσεις αλλά και σεξουαλικότητα, Αφροδίτη και Άρης θα είναι σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία.

Πιο συγκεκριμένα,

Η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό, από τις 11 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου 2020, δίνει χρόνο για να επαναξιολογήσετε την προσωπική σας ζωή και να πάρετε αποφάσεις που θα καθορίσουν την μετέπειτα εξέλιξη σας. Βέβαια είναι περίοδος ανταγωνισμού, κρυφών δεσμών.. και πάθη βγαίνουν στην επιφάνεια για να αναγνωρίσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Ζήλια, κτητικότητα αλλά και διάθεση να φύγετε από μια κατάσταση που σας δεσμεύει οδηγούν σε ρήξεις και επαναλαμβανόμενους χωρισμούς. Όμως, και πέρα από το επιθετικό κλίμα που θα δημιουργηθεί, θα αποδεχτείτε την πραγματικότητα με περισσότερο δυναμισμό και θα γίνετε πιο αποφασιστικοί.

Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι από τέλη γ’ δεκαημέρου και μέχρι τα μέσα β’ δεκαημέρου.

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους από τις 14 Μαΐου έως τις 24 Ιουνίου 2020, μπερδεύει την ερωτική σας ζωή, κυρίως εάν σχετίζεστε με άτομο που είναι σε απόσταση. Περνάτε περιόδους κρίσεως και αμφισβήτησης της ήδη υπάρχουσας κατάστασης που βιώνετε στα ερωτικά σας ή με τον/την σύντροφο σας και πιθανόν να γοητευτείτε από άτομο που αρχικά δεν φαίνεται να είναι στα μέτρα σας. Τάσεις εξιδανίκευσης και έντονης ονειροπόλησης θολώνουν το τοπίο και σας κυριεύει το συναίσθημα. Αποφύγετε να βγαίνετε εκτός προυπολογισμού.

Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι από αρχές γ’ δεκαημέρου έως μέσα α’ δεκαημέρου)

Οι εκλείψεις της χρονιάς γίνονται

α) στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, δηλαδή καριέρα – οικογένεια και εδώ ενδέχεται να γίνουν βαθιές τομές, όπου χωρισμοί αλλά και μια νέα συγκατοίκηση ή σχέση θα σας αλλάξει τελείως τη ζωή. Ανακατατάξεις που επηρεάζουν το προφίλ σας και τα επαγγελματικά σας σχέδια. Πιθανόν αλλαγή επαγγελματικής θέσης.

β) στον άξονα Δίδυμου-Τοξότη, δηλαδή αναζήτηση νέων στόχων-προσαρμογή, πρέπει να τα βάλετε σε μια τάξη, να ιεραρχήσετε τις προτεραιότητες σας και να λάβετε αποφάσεις που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σας με τους άλλους. Εργαστείτε περισσότερο εσωτερικά, και ανακαλύψτε βαθύτερες ανάγκες. Πιθανή μετακόμιση.

Στις 5 Ιουλίου 2020 η Πανσέληνος, Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω λειτουργεί  αφαιρετικά, αλλάζει ο τόπος κατοικίας σας, πιθανόν ξεκινάτε μια νέα συγκατοίκηση ή αποφασίζετε έναν χωρισμό. Ψυχολογικά είστε πεσμένοι καθώς οι αλλαγές σας τρομάζουν και ουσιαστικά διαταράσσουν την μέχρι πρότινος προσωπική σας κατάσταση.

Καλή χρονιά

Πηγή: https://www.oroskopos.gr/nea/etisies-problepseis-zygoy-gia-to-2020-22679