Είναι γνωστό ότι η ανιδιοτελής αγάπη δεν κρατάει τίποτα για τον εαυτό της και έτσι απελευθερώνει το άτομο που την αισθάνεται από προσκολλήσεις και περιττή τοξικότητα. Όμως , κάθε μορφή αγάπης δοκιμάζεται από εξωγενείς συνθήκες, και έτσι παρά του ότι οι άνθρωποι προσπαθούν να πείσουν για τα ..αγνά συναισθήματα τους, δεν το καταφέρνουν πάντα.

Ναι αλήθεια, είναι εύκολο να αγαπάς και να θέλεις το καλό των ανθρώπων που ξέρες ότι σε αγαπάνε και σε στηρίζουν, και πραγματικά πολύ δύσκολο να αγαπάς κάποιον/α που σου γυρνάει την πλάτη. Έτσι και μέσα στο γήινο σχολείο, υπάρχει το μάθημα της ανιδιοτελούς αγάπης και πραγματικά πολλοί μένουν μετεξεταστέοι.

Πάμε όμως να δούμε , τα ζώδια και πως ανταποκρίνονται στην ιδέα της αγάπης και τελικά Ποια μπορούν να σε αγαπήσουν με ανιδιοτέλεια;

 

Δείτε το κανάλι μου στο youtube εδώ

https://bit.ly/3xfAmya

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός όχι, δεν θα σε αγαπήσει με ανιδιοτέλεια, γιατί είναι αρκετά εγωιστής και δεν ανέχεται μύγα στο σπαθί του. Εάν τον υποτιμάς και δεν ανταποκρίνεσαι στα συναισθήματα του, σου γυρνάει άμεσα την πλάτη,

ΤΑΥΡΟΣ

O Ταύρος δεν ξέρει να αγαπά χωρίς ανταπόκριση, πάντα θα υπάρχει πίσω στο μυαλό του, αυτό το κάτι που μπορεί να πάρει από σένα, εφόσον σε κερδίσει.  Δεν είναι άτομο του δίνω, παίρνω, περισσότερο παίρνει, αν και δεν φαίνεται πάντα αυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος λέει ότι μπορεί να αγαπήσει με ανιδιοτέλεια, γιατί έχει διαβάσει αρκετά για αυτήν την ..θεωρία, όμως στην πράξη, διασπάται η προσοχή του και σε ξεχνά άμεσα. Μην περιμένεις βαθιά αγάπη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος, είναι το ζώδιο που μόνο από ανασφάλεια, ξέρει να  αγαπάει με ανιδιοτέλεια και θα υπομένει πολλά πράγματα, στο όνομα και μόνο, της σχέσης σας. Είναι αρκετά κολλημένος με τα συναισθήματα του και για αυτό την πατάει. Θα κρατάει όμως κρυφά ένα ημερολόγιο, και θα σημειώνει τι του έχεις κάνει.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων  είναι το ζώδιο που αγαπάει πρώτα τον εαυτό του και θα σου ζητήσει να τον αγαπάς με ανιδιοτέλεια. Μην περιμένεις να μπει στη θέση σου ή να προσφέρει χωρίς ανταπόκριση. Δεν θα το κάνει ποτέ. Άσε που δεν ξεχνά ποτέ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Ο Παρθένος, μιλά συχνά για την ανιδιοτελής αγάπη και είναι το ζώδιο της προσφοράς, δηλαδή της υπηρεσίας. Έτσι συχνά μπαίνει στο δρόμο της μη ανταπόδοσης, αλλά κατά περίεργο τρόπο, αυτό δεν θα κρατήσει για πάντα, μια που θα αρχίσει να βλέπει τα ψεγάδια σου και θα ξενερώσει.

ΖΥΓΟΣ 

Ο Ζυγός δύσκολα να αγαπήσει με ανιδιοτέλεια, απλά γιατί δεν αγαπάει βάθος. Ναι μην απογοητεύεσαι, μια που είναι υπέρ της συντροφικότητας και θα κάνει θυσίες για σένα, και ας μην το αισθάνεται. Όμως δεν είναι αγάπη αυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός ναι, όσο και να σου φαίνεται περίεργο, αγαπάει με ανιδιοτέλεια, μια που παθιάζεται με όποιον/α αγαπά. Βέβαια μπορεί να γίνει η αγάπη, μίσος, αλλά μέχρι τότε, δίνει και δεν χρεώνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης μπορεί να αγαπήσει με ανιδιοτέλεια, μια που γενικά ψάχνεται και φιλοσοφεί τη ζωή. Έτσι και άμα του γυρίσεις την πλάτη, θα συνεχίσει να σε σκέφτεται θετικά, να σε βοηθάει σαν φίλος, ωστόσο γρήγορα θα σε ξεχάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως δύσκολα να σε αγαπήσει, χωρίς συμφέρον, ναι , πρέπει κάτι να του δώσεις, ή να έχει κάποιο όφελος η ιστορία σας. Δεν τα πάει τόσο καλά με την ιδέα της αγάπης, άνευ όρων.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος μπορεί να αγαπήσει, χωρίς καμία προσδοκία, μια που από τη φύση του είναι αρκετά ελεύθερος, αλλά μην περιμένεις να θυσιάσει τα ενδιαφέροντα του και τα ιδανικά του για σένα. Αγαπάει αλλά δεν θυσιάζεται.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς  είναι το ζώδιο που πρεσβεύει την ανιδιοτελής αγάπη, και από τη φύση του θυσιάζεται στο βωμό της. Βέβαια δεν ξέρω εάν το κάνει από ανασφάλεια ή λόγω περίεργης συνείδησης. Είναι ξέρεις αρκετά ενοχικός.

 

https://bit.ly/3uqUfQT