Η περίοδος κρίσης στη ζωή ενός ανθρώπου είναι κάτι αναμενόμενο, μια που αυτός είναι και ο σκοπός της ενσάρκωσης μας, να ξεπερνάμε δηλαδή τις δυσκολίες και να βγαίνουμε πιο δυνατοί. Βέβαια, όλοι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις κρίσεις με τον απαιτούμενο δυναμισμό και για αυτό πολλοί λυγίζουν και υποφέρουν από ασθένειες.Πάμε όμως να δούμε τα ζώδια , ποια είναι τα πιο δυναμικά και ποια «χάνονται» μέσα στο παιχνίδι της εξέλιξης ;

Μάθε τα πάντα για το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

κάλεσε στο 6973333377 για μία εντελώς προσωπική πρόβλεψη!

https://bit.ly/3xfAmya

  Κριός

Ο Κριός είναι αγωνιστής από την φύση του και αντιμετωπίζει τις δύσκολες περιόδους της ζωής του με αξιοθαύμαστο, γενναίο τρόπο. Ναι , ανταγωνίζεται το Σύμπαν ο Κριός, και παλεύει για να βγει από την κρίση, θέλοντας να αποδείξει ότι τίποτα δεν μπορεί να κυριαρχήσει πάνω του. Άξιος θαυμασμού.

 

Ταύρος

O Ταύρος είναι σταθερό ζώδιο και βλέπει την κρίση σαν τον χειρότερο εχθρό του, μια που καταλαβαίνει ότι πρέπει να αλλάξει και να γίνει ένας άλλος άνθρωπος. Έτσι, χάνεται αρχικά σε σκέψεις και ανασφάλειες, αλλά τελικά βρίσκει τον τρόπο διάσωσης, καθώς ο ρεαλισμός νικά τον συναισθηματισμό του.

 

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος φλερτάρει αρκετά με καταστάσεις που μυρίζουν μπαρούτι και γεννούν κρίσεις,  και έτσι δεν παραπονιέται, όταν κάτι δυσάρεστο συμβεί. Είναι όμως πολυλογάς και διαδίδει παντού την ιστορία του. Δεν απογοητεύεται.

 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος, είναι αρκετά κυκλοθυμικός και έτσι αντιμετωπίζει τις κρίσεις με την ίδια τακτική. Δηλαδή ή θα θεωρεί ότι μπορεί να τα καταφέρει ή θα τα βάφει μαύρα. Σίγουρα όμως ζητάει στήριξη από το περιβάλλον του ή απομονώνεται. Είναι αρκετά ευάλωτος.

 

Λέων

Ο Λέων αντιμετωπίζει την περίοδο κρίσης με δυναμισμό ή τουλάχιστον δεν εκδηλώνεται, κρύβει τα εσώψυχα του. Βέβαια είναι ο βασιλιάς του ζωδιακού και για αυτό θα κάνει ότι μπορεί για να βγει από την δύσκολη θέση και θα βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη.   Αρκεί να μην σκύψει το κεφάλι, να μην χάσει δηλαδή την περηφάνεια του.

 Παρθένος

Ο Παρθένος είναι φοβικός από την φύση του, άρα θα νιώσει φόβο και δεν θα μπορεί να διαχειριστεί άμεσα την κρίση. Έτσι μπορεί να πέσει σε αντιφάσεις ή κατάθλιψη, ωστόσο στο τέλος θα βρει τον εαυτό του, μια που είναι αρκετά ικανός να λύνει κάθε είδους προβλήματα.  

Ζυγός

Ο Ζυγός αρνείται τις κρίσεις, χάνει δηλαδή την ισορροπία του και τις περισσότερες φορές δεν αντιδρά, δεν κάνει τίποτα να διορθώσει τα πράγματα. Αυτό δημιουργεί μεγαλύτερα προβλήματα και ο φαύλος κύκλος μπορεί να συνεχιστεί για πολύ καιρό. Είναι τελείως αναποφάσιστος.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός  είναι το ζώδιο που γεννά τις κρίσεις, γιατί έτσι έρχεται σε επαφή με την αληθινή του φύση και μεταμορφώνεται. Περνά βέβαια από το στάδιο του συμβολικού θανάτου, αλλά πάντα ξαναγεννιέται και γίνεται πιο δυνατός. Επιβιώνει μέσα στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Τοξότης

Ο Τοξότης αντιμετωπίζει τις κρίσεις σαν αναγκαίο κακό για να πετύχει την εξέλιξη του, να υλοποιήσει τον σκοπό του και να μάθει πράγματα. Δεν παίρνει τα πράγματα σοβαρά, δηλαδή δεν χάνει την αισιοδοξία του. Προσαρμόζεται.  


Αιγόκερως 
 

Ο Αιγόκερως βλέπει τις δυσκολίες σαν απλά εμπόδια στον δρόμο του και είναι από την φύση του ο ακούραστος εργάτης, και πάντα προσπαθεί να ξεπεράσει κάθε είδους κρίση. Βέβαια δεν είναι αισιόδοξος και συνήθως το κάνει με μελαγχολική διάθεση.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι πάντα έτοιμος να αντιμετωπίσει την κρίση που εμφανίζεται στην ζωή του, επιλέγοντας άμεσα κάτι που θα τον βοηθήσει ψυχολογικά, αλλά και πρακτικά. Αποφεύγει τις αρνητικές σκέψεις και γίνεται ακόμα πιο δημιουργικός.  

 

Ιχθύες

Ο Ιχθύς θα αντιμετωπίσει την κρίση σαν την καταστροφή του κόσμου και θα πέσει στα πατώματα, χάνοντας τελείως την επαφή με την πραγματικότητα. Βέβαια υπάρχει και το άλλο ενδεχόμενο, να μην κατανοήσει τι περνάει και να αδιαφορήσει πλήρως για αυτό που συμβαίνει. Άβυσσος η ψυχή του

 

Πηγή : https://bit.ly/3YCuVoC