η εβδομάδα μας είναι ξεχωριστή , στρέφουμε την προσοχή μας σε θέματα εργασιακά, προσπαθούμε να προσφέρουμε στους γύρω μας. Αλλά γινόμαστε και δραματικοί, δεν δεχόμαστε μύγα στο σπαθί μας.
Ευκαιρίες αναμένονται και ρομαντικά πήγαινε έλα.
Μάθε τα πάντα για το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

κάλεσε με στο 6973333377  

ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

Δες εδω το κανάλι μου. Κάνε εγγραφή!

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου,βρίσκετε διέξοδο στην εργασία σας και φροντίζετε να αποκοπείτε από άτομα που δεν σας κατανοούν. Συγχρόνως, θέλετε να βγείτε, έξω και να διασκεδάσετε. Φλερτ με νεότερο άτομο αναμένεται.   Κριός β’ δεκαημέρου, αποφύγετε τις επαναλήψεις και ξεκόψτε από άτομα που συνηθίζουν να σας πληγώνουν. Οικογενειακές σχέσεις αναμένονται να σας απασχολήσουν.  Κριός γ’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις αναμένονται και θα νιώσετε ότι το σύμπαν σας στηρίζει δυναμικά. Θέματα ακινήτων και κληρονομικά ζητήματα αναμένονται να έρθουν στο προσκήνιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου,  θα έρθετε σε ρήξη αυτές τις μέρες με άτομα κοντινά σας, και πιθανόν θα συζητήσετε έντονα για οικογενειακά θέματα. Η ερωτική σας ζωή παρουσιάζει ενδιαφέρον.   Ταύρος β’ δεκαημέρου, αποφύγετε τις μετακινήσεις και μην κουράζεστε , παίρνοντας μέρος σε ανούσιες συζητήσεις. Μην αναμοχλεύετε το παρελθόν.   Ταύρος γ’ δεκαημέρου,   ευκαιρίες εμφανίζονται για να πάνε καλύτερα οι δουλειές σας αλλά και η προσωπική σας ζωή. Γεμίζει το πορτοφόλι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, αποφύγετε τους διαπληκτισμούς και παραμείνετε ψύχραιμοι, ακόμα και όταν οι άλλοι είναι επιθετικοί απέναντι σας. Συζητήσεις για νέες συνεργασίες και διαδικτυακές γνωριμίες αναμένονται.        Δίδυμος β’ δεκαημέρου, οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα και πρέπει να αλλάξετε τακτική και τρόπο διαχείρισης. Η προσωπική σας κατάσταση μεταβάλλεται.   Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, περνάτε φάση ίασης και μπορείτε να ονειρεύεστε ένα καλύτερο αύριο, απαλλαγμένο από πολλά προβλήματα. Νιώθετε πως κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ασχολείστε αρκετά με την πρακτική πλευρά της ζωής σας και δεν αφήνετε τα συναισθήματα να σας παρασύρουν. Διαδικτυακές γνωριμίες, θέματα σπουδών σας απασχολούν.     Καρκίνος β’ δεκαημέρου,αποφεύγετε τις επαφές με άτομα που σας πηγαίνουν κόντρα και κοιτάζετε περισσότερο το συμφέρον σας, που είναι η ησυχία σας. Η επαγγελματική σας κατάσταση αλλάζει.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, ένα όνειρο πραγματοποιείται αυτό το διάστημα και πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Νιώθετε ότι βρήκατε το άλλο σας μισό.  Φιλικές σχέσεις λειτουργούν βοηθητικά.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, έχετε την δύναμη του λόγου και μπορείτε να πείσετε πλέον τους γύρω σας και να προωθήσετε τα σχέδια σας. Θέματα οικονομικά σας απασχολούν ιδιαίτερα.       Λέοντα β’ δεκαημέρου, δεν έχετε κέφια αυτές τις μέρες, καθώς αναπολείτε το παρελθόν και συνειδητοποιείτε τα λάθη σας. Θέματα σπουδών και νομικά ζητήματα σας απασχολούν.   Λέοντα γ’ δεκαημέρου, είστε σε φάση που μπορείτε να διεκδικήσετε μια καλύτερη θέση ή ακόμα και μια καλύτερη αμοιβή. Οικονομικά ζητήματα που διαχειρίζονται τρίτα άτομα έρχονται στο προσκήνιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, μυστικές συζητήσεις θα γίνουν αυτό το διάστημα και αγκαλιάζετε ανθρώπους που σας στηρίζουν, χωρίς να φαίνονται. Προσοχή σε νεύρα και παρορμητικές κινήσεις.  Παρθένος  β΄ δεκαημέρου, προσπαθείτε να αποφύγετε άτομα που σας συμπεριφέρονται φιλικά, ενώ στην ουσία είναι πραγματικοί αντίπαλοι σας. Είστε αρκετά καχύποπτοι.    Παρθένε γ’ δεκαημέρου, έχετε την τύχη με το μέρος σας και διώχνετε τις αρνητικές σκέψεις. Η προσωπική σας κατάσταση βελτιώνεται και έρχεστε κοντά σε άτομο που σας δείχνει μεγάλη αδυναμία. ΖΥΓΟΣ Ζυγέ α’ δεκαημέρου, έχετε υπερένταση και πολλές φορές θα συγκρούεστε με το περιβάλλον σας και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Μπαίνετε σε ένα νέο κύκλο και αναζητάτε νέους δημιουργικούς τρόπους να εκφράσετε το ταλέντο σας.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου, αποφεύγετε άτομα του παρελθόντος που έχουν αποδειχτεί αναξιόπιστα και κοιτάτε περισσότερο το συμφέρον σας. Ξεφεύγετε από κακοποιητικές καταστάσεις.   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, η καθημερινότητα σας γίνεται ενδιαφέρουσα και θα δεχτείτε προτάσεις που θα εξελίξουν την εργασιακή σας κατάσταση. Ξαφνικές οικονομικές διευκολύνσεις αναμένονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, έρχεστε σε σύγκρουση με άτομα εξουσίας και βλέπετε ότι δεν μπορείτε να διεκδικήσετε το δίκιο σας. Φίλοι όμως σας στηρίζουν και ένα οικείο πρόσωπο θα εκφράσει τρυφερά συναισθήματα για εσάς.     Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, κουράζεστε αρκετά και νιώθετε την ανάγκη να αφήσετε πίσω σας ότι σας ενοχλεί. Πιέσεις αναμένονται μέσα στον εργασιακό σας χώρο.    Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  νιώθετε καλύτερα αυτές τις μέρες και ένα όνειρο θα πραγματοποιηθεί με μεγάλη ευκολία. Σχέσεις με νεότερα άτομα αναμένονται να σας προβληματίσουν ευχάριστα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου,  ταξιδεύετε με την φαντασία σας αυτό το διάστημα και μπορείτε να ζήσετε αυτά που έχετε ονειρευτεί. Δυσκολίες αναμένονται μέσα στον επαγγελματικό χώρο και συγκρούσεις με πρόσωπα εξουσίας.  Τοξότης β’ δεκαημέρου, καλύτερες μέρες έρχονται, αρκεί να ξεχάσετε καταστάσεις που σας έχουν πληγώσει και να απομακρυνθείτε από άτομα που δεν σας συμπεριφέρονται σωστά. Επιχειρηματικά σχέδια χρήζουν την προσοχή σας.    Τοξότης γ’ δεκαημέρου, ένα όνειρο θα πραγματοποιηθεί αυτό το διάστημα και μια μεγάλη ευκαιρία θα έχετε για να αναδειχθεί τελικά το ταλέντο και οι ικανότητες σας. Καλές μέρες έρχονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, αφήνετε πίσω σας ότι σας έχει πληγώσει και ασχολείστε με τον εαυτό σας και με τα άτομα που σας στηρίζουν ψυχολογικά. Ταξιδεύετε, επικοινωνείτε με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και κουλτούρας.   Αιγόκερω β’ δεκαημέρου , ζείτε κόντρες αυτό το διάστημα με αγαπημένα πρόσωπα και αυτό σας στεναχωρεί ιδιαίτερα. Αποφύγετε τους ανούσιους διαπληκτισμούς.  Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου,ζείτε ένα όνειρο αυτό το διάστημα και αυτό σας χαροποιεί ιδιαίτερα. Η ερωτική σας κατάσταση παρουσιάζει ευχάριστες εκπλήξεις. Δείτε τα επιχειρηματικά σας σχέδια να ανθίζουν.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, η προσωπική σας κατάσταση θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα αυτό το διάστημα και θα μπορέσετε να επιλύσετε τις διαφορές σας με μεγαλύτερη ευκολία. Αποφύγετε τις συζητήσεις περί χρήματος.       Υδροχόε β΄  δεκαημέρου, διαδικτυκές επαφές πρέπει να αποφύγετε αυτές τις μέρες γιατί κινδυνεύτε να εκτεθείτε ή να βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Υδροχόοε γ’ δεκαημέρου, πραγματοποιούνται με ευκολία οι ευχές σας και αλλάζει τελείως η κοσμοθεωρία σας. Έρχεστε κοντά σε άτομα που θεωρείτε οικογένεια σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄  δεκαημέρου, αποφύγετε τους διαπληκτισμούς και μην πηγαίνετε κόντρα σε άτομα που αγαπάτε. Σεβαστείτε το παρελθόν αλλά μην κολλάτε σε τελειωμένες ιστορίες. Η εργασιακή σας κατάσταση αλλάζει συνεχώς. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, προσοχή σε οικονομικά ζητήματα πρέπει να δείξετε και αφήστε πίσω σας συνήθειες που έχουν αποδεχτεί επιζήμιες. Συζητήσεις για μια νέα θέση εργασίας αναμένονται.    Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  ένα όνειρο θα πραγματοποιηθεί αυτό το διάστημα και πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Έρχεστε κοντά σε άτομα που σέβεστε και αγαπάτε.