Ξεκινάει η εβδομάδα της Μεγάλης έκλειψης και έχεις ραντεβού με το ντάρμα σου και πρέπει να είσαι έτοιμος/η για τις μεγάλες αποκαλύψεις που θα σε ταράξουν αλλά και βάλουν σε μια άλλη θέση, χωρίς στηρίγματα. Απλά πετάς 

Το εγώ σου φωνάζει τρομοκρατημένο, πως κινδυνεύεις να χάσεις ό,τι έχεις δημιουργήσει μέχρι τώρα.  Κραυγές αγωνίας αλλά και θριάμβου αναμένονται. 

 

Υστερόγραφο α’ δεκαήμερο 

Ησυχία , νηνεμία και γενικά έχεις να τακτοποιήσεις παλιές υποθέσεις. 

 

Υστερόγραφο, β’ δεκαήμερο 

 στις 8/11/22 η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο , σε ταράζει , σύγχρονως όλοι οι πλανήτες έχουν στήσει χορό εις βάρος σου και δεν ξέρεις πως να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα σου. 

επηρεάζονται σταθεροί, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι. στην 15η, 16η, 17η, 18η, 19η μοίρα. 

 

Υστερόγραφο, γ’ δεκαήμερο 

για σένα ο ήλιος βγαίνει και εάν εξαιρέσεις την θέση του άρη, που γυρνάει πίσω και σε μπερδεύει, τα πας πολύ καλά. Οικονομικά, συναισθηματικά είσαι ωραία. 

 

Μάθε τα πάντα για το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

κάλεσε με στο 6973333377 ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

Δες εδω το κανάλι μου. Κάνε εγγραφή!

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε το περιβάλλον σας με καλή διάθεση και θέλετε να χτίσετε εκ νέου σχέσεις ταλαιπωρημένες.   Κριός β’ δεκαημέρου, οικονομικές δυσκολίες αναμένονται και χάνετε την εμπιστοσύνη σας σε άτομα του περιβάλλοντος σας.  Ίσως και ερωτική απογοήτευση.   Κριός γ’ δεκαημέρου, θετικά οικονομικά ανοίγματα αναμένονται και η επαφή σας με άτομα εξουσίας σας βοηθάει σημαντικά. Συζητήσεις γύρω από μια σχέση ζωής θα σας απασχολήσουν. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, προσπαθείτε να βγείτε από περιορισμούς , δυσκολίες και θα έχετε κάποια θετικά ανοίγματα.   Ταύρος β’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε δυσκολίες και έρχεστε σε ρήξη με άτομα του περιβάλλοντος σας. Αποκαλύψεις που σας σοκάρουν.   Ταύρος γ’ δεκαημέρου, είστε σαφώς αρκετά ευνοημένοι, αν εξαιρέσουμε μια μικρή οικονομική ταλαιπωρία. Γενικά τα πάτε καλύτερα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, έχετε το χρόνο να βρεθείτε με φίλους και να αξιοποιήσετε τις γνωριμίες σας. Επιπρόσθετα θα ασχοληθείτε και με μια νέα πηγή εσόδων.    Δίδυμος β’ δεκαημέρου, νιώθετε αρκετά άδειοι εσωτερικά και δεν έχετε δυνάμεις να αντιμετωπίσετε το παρασκήνιο ή δύσκολα άτομα που σας πλαισιώνουν. Δύσκολες μέρες.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, έχετε μαζευτεί λίγο λόγω κούρασης και προσπαθείτε να μαζέψετε δυνάμεις. Γενικά ευνοείστε σε θέματα οικονομικής φύσεως αλλά και στην εργασιακή σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η ανάγκη σας να βρεθείτε με κόσμο θα ικανοποιηθεί αρκετά , και έρχονται μυστικές συναντήσεις που θα σας αναστατώσουν.    Καρκίνος β’ δεκαημέρου, μπαίνετε σε ένα νέο φιλικό κύκλο που σας στηρίζει και ανεβαίνει η ψυχολογία σας. Μια πλατωνική σχέση τώρα εξελίσσεται. Αποχαιρετάτε ένα κουραστικό περιβάλλον.    Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,   καλύτερες μέρες έρχονται και πιθανόν να έχετε ευχάριστες συναντήσεις και αναπτερώνετε το ηθικό σας. Η επαφή σας με άτομα κύρους είναι απαραίτητη. 

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, έχετε το χρόνο να βρεθείτε με φίλους, να προωθήσετε σχέδια και γενικά να φτιάξει η ψυχολογία σας. Φλερτ, ρομαντικές γνωριμίες αναμένονται.    Λέοντα β’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε προκλήσεις, απώλειες και έντονους περιορισμούς και νιώθετε άσχημα. Πιθανή ρήξη χρόνιας σχέσης. Αναζητάτε διεξόδους , μάταια.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, η εργασιακή σας κατάσταση θα σας απασχολήσει θετικά και δέχεστε προτάσεις από άτομα που διαμένουν στο εξωτερικό. Η οικογένεια σας παραμένει το καταφύγιο σας.    

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, έχετε τη διάθεση να ασχοληθείτε με θέματα καριέρας και να φτιάξετε ένα δυναμικό προφίλ. Φιλίες ανατρέπονται.     Παρθένε β΄ δεκαημέρου, μια πρόταση θα σκάσει από το πουθενά και θα ακολουθήσετε το ντάρμα σας, αφήνοντας πίσω ένα περιβάλλον που σας καταπιέζει. Σχέση με άτομο διαφορετικής κουλτούρας.   Παρθένε γ’ δεκαημέρου,   εάν εξαιρέσουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε με πρόσωπα κύρους , γενικά διανύετε μια καλή περίοδο που θα φέρει αλλαγές στην συναισθηματική σας ζωή. Και όχι μόνο. 

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου,  είστε σαφώς έτοιμοι να απογειώσετε την επαγγελματική σας ζωή , ωστόσο υπάρχουν κάποια μικρά συννεφάκια. Ασχοληθείτε με σπουδές και νομικά ζητήματα.    Ζυγέ β’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε δυσκολίες σε δάνεια, οφειλές και χάνετε την ψυχραιμία σας. Η σχέση σας με άτομο που μοιράζεστε κοινή περιουσία διαταρράσεται.    Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, έχετε τη διάθεση να φτιάξετε την συναισθηματική σας κατάσταση και υπάρχουν , θα ζήσετε δηλαδή εξελίξεις. Αφήστε την πόρτα ανοιχτή σε επιστροφές. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου,  είστε σαφώς πιο ήρεμοι και κατασταλαγμένοι και ξέρετε τι θέλετε να αποκτήσετε. Κάνετε νέες εκκινήσεις.  Σκορπιέ β’ δεκαημέρου,  Χρόνια πολλά για τα γενέθλια σας και ξεκινάει μια ανατρεπτική χρονιά , όπου θα χρειαστεί να αποχαιρετίσετε το παρόν σας με μεγάλη σας γενναιότητα. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,   ευνοείστε αρκετά αυτές τις μέρες και εάν εξαιρέσουμε την ζημιά που κάνει ο άρης, σε οικονομικά ζητήματα, περνάτε σούπερ. Αλλάζει ο τρόπος σκέψης σας.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, έχετε τη διάθεση να φτιάξετε την καθημερινότητα σας και να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας. Σχέσεις τώρα δοκιμάζονται με επιτυχία.  Τοξότη β’ δεκαημέρου, μπαίνετε σε έναν νέο εργασιακό κύκλο και επηρεάζεται η καθημερινότητα σας. Κούραση αναμένεται. Προσοχή σε συγγενικές σχέσεις.    Τοξότης γ’ δεκαημέρου,   υπάρχουν θετικές εξελίξεις σε συναισθηματικά και οικονομικά ζητήματα , και νιώθετε πως ξελαφρώνετε αρκετά. Προσοχή σε χρόνιες σχέσεις που σας έχουν κουράσει. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, δίνετε μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα προσωπικά και προσπαθείτε να βγείτε από αδιέξοδα. Ναι, η ερωτική σας κατάσταση είναι πολύπλοκη.    Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, συνειδητοποιείτε τις αλλαγές πριν ακόμα υλοποιηθούν και η ερωτική σας κατάσταση γίνεται ξαφνικά ενδιαφέρουσα. Αποκαλύψεις που οδηγούν σε αποφάσεις.      Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου, αρκετές θετικές εξελίξεις έρχονται , και είστε έτοιμοι να αγκαλιάσετε μια νέα συναισθηματική ή επαγγελματική κατάσταση. Βοηθιέστε από φίλους.   

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή θα είναι ενδιαφέρουσα και νιώθετε αρκετά έτοιμοι να κάνετε βήματα προς μια νέα κατεύθυνση.  Ασχοληθείτε με τα παιδιά σας.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε δυσκολίες, εσωτερικά είστε ανήσυχοι και η ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι μυρίζει μπαρούτι. Δύσκολες στιγμές περνάτε.     Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, βοηθιέστε από άτομα κύρους και φτιάχνετε το επαγγελματικό σας προφίλ με επιτυχία. Έχετε επιτυχίες , αρκεί να μην κολλάτε σε ανούσιες λεπτομέρειες.   

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου,  είστε σαφώς πιο ώριμοι να αναλάβετε ευθύνες , και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα μέσα στην οικογενειακή σας ζωή. Αντιμετωπίστε τις δυσκολίες χωρίς να δειλιάζετε.     Ιχθύ β’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε θετικά τις αλλαγές μέσα στο περιβάλλον σας και είστε έτοιμοι για να πετάξετε σε νέες ..κατοικίες. Διώχνετε το άγχος και τους κακούς συμβούλους.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, επικοινωνείτε με φίλους και νιώθετε πως έχετε βρει τον παλιό καλό σας εαυτό. Οι πιέσεις μέσα στον οικογενειακό χώρο συνεχίζονται.