Φθινοπωριάζει σιγά σιγά και το πλανητικό σκηνικό σε τοποθετεί σε γνώριμες καταστάσεις , σε ό,τι πιθανόν σε έχει ταλαιπωρήσει, έχεις αφήσει μισοτελειωμένο ή ακόμα και σε κάτι καινούργιο , που είναι όμως συνέχεια σου ..κάτι που ήθελες, ,περίμενες να γίνει! Φυσικά και θα κουραστείς. 

Υστερόγραφο, Από τις 10/9 η Αφροδίτη στον Σκορπιό, σε κάνει μυστικοπαθή, κρύβεις τα πάθη σου  , ενώ αυτά γιγαντώνονται; Εξελίξεις αναμένονται..

Υστερόγραφο Ο Ήλιος στον Ζυγό, γιορτάζει την Φθινοπωρινή Ισημερία, στις 21/9 και ακολουθείς την ανάγκη σου για το Μαζί..δεν θέλεις να κάνεις τίποτα μόνος σου. 

 

Κάνε Εγγραφή στο  κανάλι μου στο youtube 

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

Κριός

Ο μήνας Σεπτέμβριος θα σας επιβάλλει ένα τρόπο ζωής, κυρίως μέχρι τις 15/9 και αυτό αυτόματα θα σας κουράσει ψυχολογικά, αλλά και σωματικά. Η αισθηματική σας ζωή θα παρουσιάσει διακυμάνσεις και πιθανόν να νιώσετε αρκετά μπερδεμένοι. Συνεχίζονται οι ανακατατάξεις στον επαγγελματικό χώρο, όπου και εκεί πρέπει να πάρετε τα ρίσκα σας. Οικονομικά είστε ζορισμένοι, μετά τις 10/9 αναμένονται ξαφνικές πιέσεις που πρέπει να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία. Νέες γνωριμίες αναμένονται και θα μπείτε σε ένα νέο κύκλο επαφών.

Φεγγάρια του μήνα: στις 7/9/2021, η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 14η μοίρα) δίνει ευκαιρίες σε εργασιακά ζητήματα και πιθανόν να ενημερωθείτε για αλλαγή θέσης.     Η Πανσέληνος, στις 21/9 στο ζώδιο των Ιχθύων ,  (επηρεάζει γ΄δεκαημέρο γύρω από την 28η μοίρα)  σας πιέζει ψυχολογικά, καθώς γίνονται αποκαλύψεις γύρω από την προσωπική σας κατάσταση. Μπορεί να εκτεθείτε.

Σημαντική επιρροή του μήνα, η πορεία του Ερμή στον Ζυγό και  η ανάδρομη πορεία του από τις 27/9 θα σας βάζει σε επανεκτίμηση, επαναθεώρηση των προσωπικών σας επιλογών. Σχέσεις, συνεργασίες , νέες γνωριμίες, και επιστροφές αναμένονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας Σεπτέμβριος μέχρι τις 15/9 θα είναι αρκετά ερωτικός, θα κάνετε νέες γνωριμίες, αλλά και μπορείτε να βελτιώσετε μια ήδη υπάρχουσα σχέση. Έτσι, φλερτ, ερωτικές προτάσεις και τάση για απιστίες, αναμένονται.  Από τις 10/9 η Αφροδίτη, ο πλανήτης σας θα περάσει στον Σκορπιό, απέναντι σας και θα φέρει αιφνίδιες αλλαγές στην προσωπική σας ζωή, αλλά και στα επαγγελματικά σας δρώμενα- προσοχή τις μέρες 17, και 23/9 καθώς αναμένονται ρήξεις και σοβαρές πιέσεις. Ευκαιρίες να βγείτε από την αφάνεια θα εμφανιστούν, ώστε να μπορέσετε να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο και να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Νέα πηγή εσόδων θα γεννηθεί μέσα από μια νέα εργασιακή συμφωνία. Ο μήνας είναι αρκετα παραγωγικός, αρκεί να διακρίνετε τις ευκαιρίες και να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις με ρεαλιστικό τρόπο.

Φεγγάρια του μήνα: στις 7/9/2021, η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 14η μοίρα) ευνοεί την ερωτική σας κατάσταση , μέσα από μια νέα σχέση.     Η Πανσέληνος, στις 21/9 στο ζώδιο των Ιχθύων ,  (επηρεάζει γ΄δεκαημέρο γύρω από την 28η μοίρα)  δίνει τη δυνατότητα να μπείτε σε μια νέα ομάδα και να ακολουθήσετε τα όνειρα σας. Νέες φιλικές σχέσεις, αλλά και ξεκαθαρίσματα.

Σημαντική επιρροή του μήνα, η πορεία του Ερμή στον Ζυγό και  η ανάδρομη πορεία του από τις 27/9 θα σας αναγκάσει να επανεξετάσετε επιλογές γύρω από την εργασιακή σας κατάσταση. Σκέψεις για αλλαγή εργασίας ή μετακίνηση, δημιουργία ενός νέου χώρου. Επανεκτίμηση συναδελφικών σχέσεων. Επανέλεγχος ιατρικός.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας Σεπτέμβριος σας θέλει δυναμικούς, να τρέξετε πίσω από τις “φιλοδοξίες σας” και μέχρι τις 15/9 μπορείτε να διεκδικείτε με επιθετικό τρόπο τη θέση σας, μέσα στον επαγγελματικό χώρο. Μετά και με το πέρασμα του Άρη στον Ζυγό, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με ένα νέο κύκλο ή ακόμα και να συσφίξετε σχέσεις με το φιλικό σας περιβάλλον. Η αισθηματική σας ζωή έχει ενδιαφέρον , και αναμένονται νέες γνωριμίες, κυρίως μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Αποφύγετε εντάσεις, διαφωνίες με ανωτέρους και γενικά παραμείνετε ψύχραιμοι τις μέρες 17, και 23/9 που η Αφροδίτη  από τον Σκορπιό θα συναντήσει τον Κρόνο και τον Ουρανό. Πιθανή αλλαγή επαγγελματική στέγης, μετακίνηση και συναδελφικές κόντρες αναμένονται. Μέσα στον μήνα έχετε ευκαιρίες και εύνοια να δρομολογήσετε θέματα σπουδών, επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας, αλλά και νομικά ζητήματα.

Φεγγάρια του μήνα: στις 7/9/2021, η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 14η μοίρα) δίνει θετικές εξελίξεις στην συναισθηματική σας κατάσταση, πιθανόν μιλάτε για δέσμευση, συγκατοίκηση. Έχετε βρει τον άνθρωπο σας.       Η Πανσέληνος, στις 21/9 στο ζώδιο των Ιχθύων,  (επηρεάζει γ΄δεκαημέρο γύρω από την 28η μοίρα) γεννά ψυχολογικές πιέσεις, δραματοποιείτε κάποιες καταστάσεις, ωστόσο έχετε τη δυνατότητα να εκφράσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Επαγγελματικές αλλαγές αναμένονται.

Σημαντική επιρροή του μήνα, η  θέση του Ερμή στον Ζυγό και  η ανάδρομη πορεία του από τις 27/9 σας ρίχνει σε ξεχασμένες αγκαλιές, ή θα σας απομακρύνει από το ταίρι σας για να επαναξιολογήσετε την συναισθηματική σας κατάσταση. Ερωτικές προκλήσεις αναμένονται. Ασχοληθείτε όμως και με τα επιχειρηματικά σας σχέδια και συζητήσετε με τους συνεργάτες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας Σεπτέμβριος τρέχει τα σχέδια σας και θέματα σπουδών, επιμόρφωσης έρχονται στο προσκήνιο για να μπορέσετε να φτιάξετε το βιογραφικό σας. Μετά τις 15/9 και με το πέρασμα του Άρη στον Ζυγό θα είστε σε συνεχή εγρήγορση, μια που μετακομίζετε, αλλάζετε πλεύση ή ακόμα και έρχεστε κοντά στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Οικογενειακά ζητήματα, θέματα ακινήτου θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα.  Μπορείτε επίσης να έρθετε σε επαφή με ένα νέο κύκλο ή ακόμα και να συσφίξετε σχέσεις με το φιλικό σας περιβάλλον. Ωστόσο, αναμένονται κόντρες αλλά και επιπόλαιες κινήσεις, εκεί γύρω στις  17, και 23/9 που η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Κρόνο και τον Ουρανό. Απιστία , απομάκρυνση και ερωτικά ευτράπελα θα σας προβληματίσουν. Μέσα στον μήνα θα έχετε τη δυνατότητα να επαναξιολογήσετε προσωπικές επιλογές και να τρέξετε ζητήματα επαγγελματικής φύσεως. Ευκαιρίες για νέες οικονομικές συμμαχίες και απαλλαγή από οικονομικά βάρη αναμένονται.

Φεγγάρια του μήνα: στις 7/9/2021, η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 14η μοίρα) ανοίγει το δρόμο για μια νέα διαδικτυακή κυρίως συνεργασία, έχετε τη δυνατότητα μέσα από μια πρόταση να αποκτήσετε δημοσιότητα. Νέο μεταφορικό μέσο ή ακόμα και μετακόμιση.     Η Πανσέληνος, στις 21/9στο ζώδιο των Ιχθύων ,  (επηρεάζει γ΄δεκαημέρο γύρω από την 28η μοίρα)  σας δίνει τη δυνατότητα να κυνηγήσετε τα όνειρα σας , καθώς διαχωρίζετε τη θέση σας από το περιβάλλον σας και βάζετε σε προτεραιότητα τα δικά σας θέλω. Νέες προοπτικές ανοίγονται. Τέλος σε ψευδαισθήσεις.

Σημαντική επιρροή του μήνα, η  θέση του Ερμή στον Ζυγό και  η ανάδρομη πορεία του από τις 27/9 σας αναγκάζει να συμβιβαστείτε σε θέματα σπιτιού και οικογενειακές σχέσεις θα είναι στο προσκήνιο. Συζητήσεις γύρω από μετακόμιση, δέσμευση ή για μια προσωπική σας σχέση αναμένονται. Συναισθηματικά μπουρίνια θα περάσετε.

ΛΕΩΝ

Ο μήνας Σεπτέμβριος σας κινητοποιεί και θα ανακαλύψετε νέους τρόπους να επενδύσετε στο μέλλον σας και μέσα από την επαφή σας με νέους συνεργάτες θα βγείτε από πιθανά επαγγελματικά αδιέξοδα. Μετά τις 15/9 και με την μετακίνηση του Άρη στον Ζυγό , έχετε τη δυνατότητα να βρείτε νέους τρόπους έκφρασης και να προωθήσετε περισσότερο τα σχέδια σας. Σπουδές, ταξίδια , μετακινήσεις  , διαδικτυακές επαφές ευνοούνται. Η αισθηματική σας ζωή έχει ενδιαφέρον , και αναμένονται συγκρούσεις, αποχωρισμοί αλλά και τελικά επανασυνδέσεις, κυρίως τις μέρες 17, και 23/9 που η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα συναντήσει τον Κρόνο και τον Ουρανό. Σύγκρουση με το ταίρι σας, ερωτικά αδιέξοδα, απογοήτευση, ρήξη αλλά και ξαφνική γνωριμία. Μέσα στον μήνα θα ετοιμαστείτε δυναμικά για το φθινόπωρο, μια που η προσωπική σας αλλά και η επαγγελματική κατάσταση θα αλλάξει δραματικά.

Φεγγάρια του μήνα: στις 7/9/2021, η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 14η μοίρα) δίνει διέξοδο σε οικονομικά ζητήματα και θα ευνοηθείτε από μια νέα πηγή εσόδων. Η αισθηματική σας ζωή βελτιώνεται.  Η Πανσέληνος, στις 21/9 στο ζώδιο των Ιχθύων ,  (επηρεάζει γ΄δεκαημέρο γύρω από την 28η μοίρα)  δίνει λύσεις σε ερωτικά αδιέξοδα, καθώς μια νέα γνωριμία αναμένεται να σας συγκλονίσει. Ασχοληθείτε και με τα οικονομικά σας, να βελτιώσετε την πρακτική πλευρά της ζωής σας. Ζητήματα αυτοεκτίμησης, θα σας απασχολήσουν.

Σημαντική επιρροή του μήνα, η  θέση του Ερμή στον Ζυγό και  η ανάδρομη πορεία του από τις 27/9 σας ρίχνει σε ξεχασμένες αγκαλιές , ή θα σας απομακρύνει από το ταίρι σας για να επαναξιολογήσετε την συναισθηματική σας κατάσταση. Ερωτικές προκλήσεις αναμένονται. Ασχοληθείτε όμως και με τα επιχειρηματικά σας σχέδια και συζητήσετε με τους συνεργάτες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Ο μήνας Σεπτέμβριος γεννά κόντρες και αυτό σημαίνει ότι πιέζεστε , φορτίζεστε και είστε έτοιμοι για μάχη, ωστόσο έτσι θα μπορέσετε να διακρίνετε την πραγματικότητα σας και να κάνετε επιλογές. Μετά τις 15/9 με το πέρασμα του Άρη στον Ζυγό, αλλάζει το σκηνικό, και θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικονομικά σας και την πρακτική πλευρά της ζωής σας. Ψυχολογικά ετοιμάζεστε για γενναίες αποφάσεις.  Η αισθηματική σας ζωή έχει ενδιαφέρον, αλλά και εναλλαγές κυρίως στις 17, και 23/9, όπου η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Κρόνο και τον Ουρανό, και μπαίνετε σε φάση διλήμματος. Νέες γνωριμίες ή συνθήκες που σας απομακρύνουν από το “μόνιμο” ταίρι σας. Προχωρήστε σε επιλογές με ώριμη σκέψη. Μέσα στον μήνα θα μπορέσετε να οργανώσετε την καθημερινότητα σας, και θα απαλλαγείτε από το άγχος. Βελτιωμένες συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο.

Φεγγάρια του μήνα: στις 7/9/2021, η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 14η μοίρα) δίνει θετικές εξελίξεις στη ζωή σας, ξεκινάει ένας νέος κύκλος και θα βγείτε δικαιωμένοι. Συναισθηματικά νιώθετε ολοκλήρωση.   Η Πανσέληνος, στις 21/9 στο ζώδιο των Ιχθύων ,  (επηρεάζει γ΄δεκαημέρο γύρω από την 28η μοίρα)   φέρνει εξελίξεις στην αισθηματική σας κατάσταση, νιώθετε βέβαια συναισθηματική φόρτιση, αλλά θα ξεπεράσετε πιθανά ευτράπελα. Δώστε προτεραιότητα στην φυσική σας κατάσταση.

Σημαντική επιρροή του μήνα, η  θέση του Ερμή στον Ζυγό και  η ανάδρομη πορεία του από τις 27/9 θα σας προβληματίσει, καθώς θα πρέπει να επαναξιολογήσετε τις επιλογές σας και πιθανόν να τραυματιστεί η αυτοπεποίθηση σας. Αποφύγετε βεβιασμένες κινήσεις που μπορεί να σας δημιουργήσουν επιπρόσθετα εμπόδια.

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας Σεπτέμβριος μέχρι τις 15/9 θα σας αναγκάσει να ξεκαθαρίσετε τα θέλω σας, να απομακρυνθείτε από εχθρούς και να διακρίνετε τους αληθινούς σας φίλους. Μετά τις 15/9 με το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο σας σίγουρα γίνεστε πιο μαχητικοί, διεκδικείτε με μεγαλύτερη πειθώ τα θέλω σας, αλλά αντιμετωπίζετε και αρκετές προκλήσεις. Ερωτικά είστε διχασμένοι, καθώς διαπιστώνετε τα λάθη σας και ήρθε ο καιρός να στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε νέες επαφές, κυρίως στις 17, και 23/9, όπου η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Κρόνο και τον Ουρανό.  Οικονομικές ανατροπές επίσης αναμένονται. Μέσα στον μήνα, στις 21/9 ο ΉΛιος μπαίνει στο ζώδιο σας και αναγκαστικά θα προχωρησετε προς νέες | εκκινήσεις. Γενικά είναι ένας μήνας παραγωγικός με αρκετές επιτυχίες στο αντίθετο φύλο , φλερτ αλλά και τύχη σε τυχερά παιχνίδια ή επιχειρηματικά σχέδια.

Φεγγάρια του μήνα: στις 7/9/2021, η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 14η μοίρα) σας ενισχύει θετικά, καθώς δέχεστε ψυχολογική υποστήριξη από πρόσωπο που τρέφει βαθιά συναισθήματα για εσάς.   Η Πανσέληνος, στις 21/9 στο ζώδιο των Ιχθύων ,  (επηρεάζει γ΄δεκαημέρο γύρω από την 28η μοίρα)  θα σας βάλει σε νέα προσωπική διαδρομή, καλείστε να αντιμετωπίσετε νέες προκλήσεις γύρω από την καθημερινότητα σας με αισιόδοξη, δεκτική διάθεση. Αποδεχτείτε τις αλλαγές.

Σημαντική επιρροή του μήνα, η  θέση του Ερμή στο ζώδιο σας  και  η ανάδρομη πορεία του από τις 27/9  σας τοποθετεί σε ένα νέο μονοπάτι για να επαναξιολόγησετε την προσωπική σας κατάστασης και σιγά σιγά θα διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Πιθανή επανασύνδεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας Σεπτέμβριος σας μέχρι τις 15/9 σας οδηγεί σε έναν νέο κόσμο και αυτό αυτόματα θα φτιάξει την ψυχολογία σας και θα μπορέσετε να ξεπεράσετε ότι σας είχε πληγώσει το προηγούμενο διάστημα.  Μετά τις 15/9 όμως με το πέρασμα του Άρη στον Ζυγό, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί με το περιβάλλον σας, καθώς αναμένονται κρυφοί εχθροί και κόντρες που πρέπει να ξεπεράσετε. Η ερωτική σας ζωή επίσης είναι προβληματική, πιθανόν είστε εθισμένοι σε ένα πρόσωπο που έρχεται και φεύγει, και εδώ πρέπει να πάρετε αποφάσεις γύρω στις 17/9. Νέα ανατρεπτική γνωριμία και επιτυχία σε επαγγελματικά δρώμενα στις 23/9.  Μέσα στον μήνα, θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε την ατμόσφαιρα μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον και να επωφεληθείτε και οικονομικά από ένα ακίνηο σας. Χρήματα έρχονται στα χέρια σας.

Φεγγάρια του μήνα: στις 7/9/2021, η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 14η μοίρα) μιλάει για θετική έναρξη σε προσωπικό επίπεδο, ένα φιλικό πρόσωπο ανοίγει τις μέχρι πρότινος κλειστές πόρτες. Είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο. Ερωτική σχέση, ηθική ικανοποίηση.  Η Πανσέληνος, στις 21/9 στο ζώδιο των Ιχθύων, (επηρεάζει γ΄δεκαημέρο, γύρω από την 28ημοίρα) επηρεάζει τον ψυχισμό σας, αλλά σας δίνει ευκαιρίες να διορθώσετε τη στάση σας απέναντι στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Είστε σε φάση ανοδική.

Σημαντική επιρροή του μήνα, η  θέση του Ερμή στον Ζυγό και  η ανάδρομη πορεία του από τις 27/9  οπωσδήποτε σας λέει να προσέχετε τις κινήσεις σας, να κρατάτε κλειστό το στόμα σας, σχετικά με τις προσεχείς δραστηριότητες σα, αλλά και να εκμεταλλευτείτε μια ζεστή, μυστική αγκαλιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μήνας Σεπτέμβριος θα σας βοηθήσει αρκετά σε θέματα καριέρας, βέβαια πρέπει να κινηθείτε δυναμικά -ανταγωνιστικά και να πάρετε τα ρίσκα σας. Συγκρούσεις αναμένονται με πρόσωπα εξουσίας, αλλά και νέες γνωριμίες που θα σας ανοίξουν κλειστές πόρτες.  Μετά τις 15/9 με το πέρασμα του Άρη στον Ζυγό σίγουρα η τύχη είναι με το μέρος σας και μπορείτε να  αρπάξετε ευκαιρίες μέσα από νέες γνωριμίες.  Ερωτικά είστε μπερδεμένοι και κινείστε περισσότερο μυστικά, δεν θέλετε δηλαδή να ανοίξετε τα χαρτιά σας και να πείτε την αλήθεια σας. Κάποιοι από εσάς ζούνε ήδη μια κρυφή σχέση και αναμένονται κάποια ξεκαθαρίσματα και ανατροπές , τις μέρες 17/9 και 23/9. Ευνοείστε αρκετά, εάν δραστηριοποιείστε μέσα στο διαδίκτυο, ταξιδεύετε για δουλειές και αναζητάτε νέες σπουδές. Φίλοι εμφανίζονται που σας στηρίζουν. Ο έρωτας είναι διαδικτυακός.

Φεγγάρια του μήνα: στις 7/9/2021, η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 14η μοίρα) θα σας δώσει μια νέα θέση στο επαγγελματικό στερέωμα, και φυσικά αυτό θα ευνοήσει και την τσέπη σας.    Η Πανσέληνος, στις 21/9 στο ζώδιο των Ιχθύων ,  (επηρεάζει γ΄δεκαημέρο γύρω από την 28ημοίρα) κλείνει κύκλους με ένα τοξικό περιβάλλον, πιθανόν να νιώσετε δυσαρέσκεια, ωστόσο έχετε την ευκαιρία να νιώσετε οικεία με ένα άτομο ή απλά να έρθετε κοντά με άτομα δικά σας, που σας στηρίζουν.  Θέματα ακινήτου επιλύονται.

Σημαντική επιρροή του μήνα, η  θέση του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού και  η ανάδρομη πορεία του από τις 27/9  για να κάνετε ξεκαθαρίσματα μέσα στον φιλικό σας κύκλο, να προχωρήσετε προς νέες κατευθύνσεις και να ενωθείτε με ομοιδεάτες σας. Επιστροφές αναμένονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Ο μήνας Σεπτέμβριος μέχρι τις 15/9 θα σας σπρώξει σε διαφορετικά μονοπάτια, όπου και θα συνδεθείτε με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και θα ανοίξουν οι ορίζοντες σας. Ευκαιρίες για μετακινήσεις, νέες σπουδές, αλλά και γνωριμία με άτομο που θα σας γοητεύσει από μακριά, αναμένονται. Μετά τις 15/9 με το πέρασμα του Άρη στον Ζυγό, θα πρέπει να γίνεται ακόμα πιο μαχητικοί και να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.  Ερωτικά είστε έτοιμοι να ενδώσετε στην ερωτική προσέγγιση ενός φιλικού σας προσώπου και θέλετε να αφήσετε πίσω το παρελθόν. Προσοχή σε εντάσεις που μπορούν να προκύψουν αλλά και νέες γνωριμίες στις 17 &23/9, όπου η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Κρόνο και Ουρανό.  Γενικά ο μήνας είναι γενναιώδορος με εσάς , και μπορείτε να αρπάξετε ευκαιρίες και να βγείτε από την αφάνεια, αλλά και την οικονομική στενότητα. Ερωτικά θα πάρετε ικανοποίηση.

Φεγγάρια του μήνα: στις 7/9/2021, η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 14η μοίρα) θα ευνοήσει την προσπάθεια σας να δημιουργήσετε κάτι δικό σας ή ακόμα και να ασχοληθείτε με μια σχέση από απόσταση.    Η Πανσέληνος, στις 21/9 στο ζώδιο των Ιχθύων ,  (επηρεάζει γ΄δεκαημέρο γύρω από την 28η μοίρα)  θα βοηθήσει να γίνεται πιο δημιουργικοί και να προωθήσετε τα σχέδια σας μέσα από το διαδίκτυο. Σπουδές ολοκληρώνονται. Γνωριμίες μέσα από καθημερινές μετακινήσεις αναμένονται. Πιθανή αλλαγή κατοικίας.

Σημαντική επιρροή του μήνα, η  θέση του Ερμή στον Ζυγό και  η ανάδρομη πορεία του από τις 27/9  σας βάζει σε διαδικασία να βρείτε νέους τρόπους ανέλιξης μέσα στην κοινωνική κλίμακα. Νέα σχέση ή επανασύνδεση με άτομο εξουσίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Ο μήνας Σεπτέμβριος μέχρι τις 15/9 σας βάζει στα δύσκολα, καθώς η ερωτική σας κατάσταση παρουσιάζει προβλήματα και θα είστε μέσα στο άγχος. Συγκρούσεις επίσης αναμένονται γύρω από οικονομικά ζητήματα. . Μετά τις 15/9 με το πέρασμα του Άρη στον Ζυγό σίγουρα θα ανανεωθείτε, καθώς μπορείτε να βγείτε από το καβούκι σας και να ταξιδέψετε προς νέες κατευθύνσεις. Απελευθέρωση, έρωτας με άτομο διαφορετικής κουλτούρας ή από απόσταση.  Ερωτικά σκαμπανεβάσματα αναμένονται κυρίως στις 17, και 23/9 όπου η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Κρόνο και τον Ουρανό και έτσι θα έχετε συναισθηματικά πήγαινε – έλα.  Μέσα στον μήνα, ωστόσο  θα ευνοηθείτε, καθώς επανεξετάζετε τις επιλογές σας και θα έχετε αρκετές θετικές εξελίξεις.

Φεγγάρια του μήνα: στις 7/9/2021, η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 14η μοίρα) διευθετεί με θετικό τρόπο μια οφειλή , ένα δάνειο και σίγουρα αυτό θα σας χαλαρώσει. Ερωτική γνωριμία με προοπτική αναμένεται.  Η Πανσέληνος, στις 21/9 στο ζώδιο των Ιχθύων ,  (επηρεάζει γ΄δεκαημέρο γύρω από την 28ημοίρα)  αφορά τα οικονομικά σας, τα χρήματα που βγάζετε από την δουλειά σας και πιθανόν να προχωρήσετε προς νέες επιλογές, για να αυξήσετε το εισόδημά σας.

Σημαντική επιρροή του μήνα, η  θέση του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού και  η ανάδρομη πορεία του από τις 27/9  σας ταξιδεύει σε μακρινές αγκαλιές, αναμένονται επιστροφές και ερωτικές ανακατατάξεις. Αλλαγή επαγγελματικής πορείας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο μήνας Σεπτέμβριος σας βάζει να μονομαχήσετε για το ταίρι σας και παρά τον ανταγωνισμό καλείστε να βελτιώσετε την προσωπική σας κατάσταση.  Μετά τις 15/9 με το πέρασμα του Άρη στον Ζυγό θα νιώσετε ανασφάλεια και έντονο πάθος για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει , και αναμένονται αρκετές εντάσεις και κόντρες. Οικονομικά θέματα προκύπτουν.  Περιμένετε όμως να είστε περιζήτητοι αυτό το μήνα με επιλογές που ίσως σοκάρουν κύριως γύρω στις 17, και 23/9 όπου η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Κρόνο και τον Ουρανό και έτσι ζείτε συναισθηματικές αγωνίες, αλλά και κεραυνοβόλους έρωτες.  Μέσα στον μήνα, έχετε τη δυνατότητα να φτιάξετε ψυχολογία και να συνδεθείτε με άτομα που σας στηρίζουν. Ασχοληθείτε με εναλλακτικές θεραπείες.

Φεγγάρια του μήνα: στις 7/9/2021, η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 14η μοίρα) δίνει λύσεις σε προσωπικά διλήμματα και θα βελτιωθεί η αισθηματική αλλά και επαγγελματική σας κατάσταση .  Η Πανσέληνος, στις 21/9 στο ζώδιο σας,  (επηρεάζει γ΄δεκαημέρο γύρω από την 28ημοίρα) μιλάει για αποκαλύψεις που θα σας τραντάζουν. Κλείνουν κύκλοι. Ευχάριστες όμως στιγμές αναμένονται.

Σημαντική επιρροή του μήνα, η  θέση του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού και  η ανάδρομη πορεία του από τις 27/9  θα σας δώσει τη δυνατότητα να μιλήσετε ανοιχτά για τα συναισθήματά σας και να εκφράσετε επιθυμίες. Επιστροφές χρημάτων αναμένονται. Τακτοποιήστε τα οικονομικά σας.