Το έτος 2020, είναι μια χρονιά που σας πάει ένα βήμα παρακάτω, ωστόσο η εξέλιξη είναι περισσότερο εσωτερική και τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να φαίνονται προς το τέλος του χρόνου. Δουλέψτε για το αύριο , μην εστιάζετε μόνο στο παρόν.

Ο Ουρανός στο ζώδιο του Ταύρου έχει ανατρέψει την προσωπική σας ζωή με αποτέλεσμα να έχει διαταραχθεί η ψυχολογία σας ή μια σταθερή σχέση ή ακόμα και ο γάμος σας. Έτσι και τα συναισθήματα σας θα είναι πολλές φορές αντιφατικά, και περνάτε μια φάση σκωτσέζικου ντους και για αυτό είστε αρκετά αναστατωμένοι. Προσοχή σε οικονομικά μπερδέματα. Πιθανή μετακόμιση ή έκτακτη συγκατοίκηση.

Επηρεάζεται κυρίως το α’ και αρχές β’ δεκαημέρου και όσοι έχουν Ήλιο από την 2η έως την 10η μοίρα.

H σύνοδος Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 12 Ιανουαρίου 2020, είναι σκληρή όψη για τον ψυχισμό σας και πρέπει να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με τον εσωτερικό σας κόσμο για να ξεπεράσετε τη πιθανή κρίση που έρχεται. Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης που «κλέβει» την αισιοδοξία και ο Πλούτωνας μπορεί να σε ρίξει σε σκοτάδια, για αυτό και δεν θα είστε στα καλύτερα σας την περίοδο αυτή.

Επηρεάζεται κυρίως το γ΄δεκαήμερο, όσοι έχουν Ήλιο γύρω στην 22ο μοίρα.

Σημαντική αντίβαρο της παραπάνω συνόδου είναι όμως οι θετικές όψεις του Δία με τον Ποσειδώνα (στις 20 Φεβρουαρίου, στις 27 Ιουλίου και στις 12 Οκτωβρίου 2020) και τον Πλούτωνα (στις 5 Απριλίου, στις 30 Ιουνίου και στις 12 Νοεμβρίου 2020), όπου πραγματικά θα σας κάνουν ένα δώρο είτε πνευματικό μέσα από μια προσωπικής ανακάλυψης είτε μέσα από ιδέες που μπορείτε να εφαρμόσετε στην δουλειά σας και να δείτε ορατά αποτελέσματα. Ωστόσο, απομακρυνθείτε από τάσεις αυτοθυσίας.

Επίσης η προσωρινή μετακίνηση του Κρόνου στο ζώδιο σας στα τέλη Μαρτίου 2020 , όπου θα μείνει μέχρι και τέλη Ιουνίου 2020, και η σύνοδος με τον Δία τον Δεκέμβριο 2020, θα σας αποζημιώσει για τις δυσκολίες που περάσετε, ίσως σας χαρίσει μαζί με την ελπίδα, την πίστη σας για τη ζωή και θα βγείτε από σοβαρά αδιέξοδα.

Επηρεάζεται κυρίως το α δεκαήμερο, όσοι έχουν Ήλιο στη μηδενική, 1η μοίρα.

Στην ερωτική σας ζωή, θα είστε ανά διαστήματα αρκετά μπερδεμένοι μια που οι πλανήτες που μιλάνε για σχέσεις αλλά και σεξουαλικότητα , Άφροδίτη και Άρης θα είναι σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία.

Πιο συγκεκριμένα,

Η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό σας, από τις 11 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου 2020, κάνει πιο αντιδραστικούς και εριστικούς με το περιβάλλον σας, πολλές φορές θα διαπιστώνετε ότι έχετε συσσωρευμένο θυμό για αγαπημένα άτομα και δεν θα έχετε το κουράγιο να συγχωρέσετε πιθανά λάθη. Έτσι αυτήν την περίοδο είστε περισσότερο ψυχροί, αλλά μπορείτε να το διαχειριστείτε με το να εκτονώσετε την ενέργεια σας σε θέματα επαγγελματικής δραστηριότητας και να βρείτε ένα νόημα. Ο έρωτας είναι βέβαια και το ζητούμενο αυτήν την χρονιά, αρκεί να επανεξετάσετε τις επιλογές σας και να απενοχοποιηθείτε από τυχόν λάθος επιλογές. Εντάσεις με το αντίθετο φύλο αναμένονται. Όμως θα είναι και μια περίοδος όπου θα έχετε περισσότερες κατακτήσεις και πιθανές επιστροφές ατόμων που πιθανόν να σας έχουν πληγώσει στο παρελθόν.

Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι από τέλη γ’ δεκαημέρου και μέχρι τα μέσα β’ δεκαημέρου.

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους, από τις 14 Μαΐου έως τις 24 Ιουνίου 2020, φέρνει μπερδέματα στην ερωτική σας ζωή και θα είναι δύσκολο να ξεκαθαρίσετε τις πραγματικές σας επιθυμίες. Ωστόσο θα πειραματιστείτε με νέες καταστάσεις και άτομα που σας κολακεύει η στάση τους, χωρίς όμως να δεσμεύεστε σε κάτι πιο σοβαρό. Επιστροφές αναμένονται με κίνδυνο όμως εξαπάτησης. Προσοχή σε ρίσκα που κρύβουν πιθανά επιχειρηματικά σας σχέδια. Μη κάνετε βεβιασμένες κινήσεις.

Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι από αρχές γ’ δεκαημέρου έως μέσα α’ δεκαημέρου)

Οι εκλείψεις της χρονιάς γίνονται

α) στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, δηλαδή ρεαλισμός-εξιδανίκευση και πρέπει να βρείτε τρόπους να απενοχοποιηθείτε από τυχόν λάθη του παρελθόντος και να γίνετε πιο αποτελεσματικοί στο εδώ και τώρα. Πιθανόν η αποκάλυψη ενός παρασκηνίου κλονίζει την εμπιστοσύνη σας και θα απομακρυνθείτε από άτομα που σχετίζεστε για επαγγελματικό ή προσωπικό λόγο.

β) στον άξονα Δίδυμου-Τοξότη, ερωτική ανάγκη-ανεξαρτησία , με αποτέλεσμα να πείτε αναγκαστικά αντίο, γιατί σίγουρα δε μπορείτε να νιώθετε εξαρτημένοι σε μια κατάσταση που δεν σας προσφέρει αυτά που αναζητάτε. Γενικά πρέπει να απελευθερωθείτε από τοξικά συναισθήματα προσκόλλησης.

Στις 10 Ιανουαρίου 2020 η Πανσέληνος, Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο, λειτουργεί αφαιρετικά, πιθανόν να πρέπει να αποχαιρετίσετε ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής , μια κατάσταση ή ακόμα και μια σχέση και να απελευθερωθείτε. Φόβοι και άγχος για το αύριο πιθανόν να σας καταβάλλουν προσωρινά.

Καλή χρονιά!

Πηγή: https://www.oroskopos.gr/nea/etisies-problepseis-ydroxooy-gia-to-2020-22677