Το έτος 2020, είναι μια χρονιά που σας βάζει δύσκολα..καθώς αναγκαστικά θα πρέπει να ωριμάσετε συνειδητοποιώντας τις πραγματικές σας επιθυμίες και να ακολουθήσετε το δικό σας προσωπικό μονοπάτι. Μεγαλύτερη αυτονομία μέσα από κινήσεις ανεξαρτητοποίησης.

Ο Ουρανός στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει ανατροπές σε εργασιακά ζητήματα και πιθανόν να αναζητήσετε νέους τρόπους απασχόλησης που δεν θα σας δεσμεύουν ολοκληρωτικά. Επίσης, σας παρουσιάζονται ευκαιρίες να εργαστείτε πάνω σε προσωπικό αντικείμενο που σας εκφράζει ιδιαίτερα και να ξεχωρίσετε για κάτι δικό σας. Βέβαια δεν είναι μια περίοδος ξεκούρασης μια που ενδέχεται να απασχοληθείτε σε περίεργα ωράρια και με διάφορους τρόπους, έτσι ώστε δεν θα περισσεύει ελεύθερος χρόνος για τον εαυτό σας. Τέλος, καλό θα ήταν να υιοθετήσετε ένα εναλλακτικό τρόπο διαβίωσης.

Επηρεάζεται κυρίως το α’ και αρχές β’ δεκαημέρου και όσοι έχουν Ηλιο από την 2η έως την 10η μοίρα.

H σύνοδος Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 12 Ιανουαρίου 2020, αφορά την πρακτική πλευρά της ζωής σας και το ξέρετε ότι ο Πλούτωνας έχει στην κυριολεξία μεταμορφώσει τον τρόπο που βγάζετε το εισόδημα σας. Τώρα και με την επιρροή του Κρόνου θα δείτε ότι είναι δύσκολο να νιώσετε ασφάλεια, ωστόσο εάν εργαστείτε με σοβαρότητα θα δείτε ότι τα αποτελέσματα θα σας ανταμείψουν. Προς το παρόν όμως θα βιώσετε ένα επιπρόσθετο άγχος μια που οι υποχρεώσεις σας θα ανέβουν και θα νομίζετε ότι έχετε ανοίξει τα φτερά σας χωρίς τα αναγκαία στηρίγματα. Πηγή εσόδων μέσα από προσωπική προσπάθεια.

Σημαντική εύνοια δέχεστε από τις θετικές όψεις του Δία με τον Ποσειδώνα(στις 20 Φεβρουαρίου, στις 27 Ιουλίου και στις 12 Οκτωβρίου 2020) και τον Πλούτωνα(στις 5 Απριλίου, στις 30 Ιουνίου και στις 12 Νοεμβρίου 2020), για να φανεί η δυναμική σας και να μπορέσετε να στηρίξετε τα σχέδια σας, χωρίς να πρέπει να βασίζεστε σε τρίτα πρόσωπα. Έτσι η ψυχολογία σας θα βελτιωθεί καθώς θα βλέπετε ορατά τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας και μια που είστε κοντά στην υλοποίηση και προφανώς ένα όνειρο σας να γίνει πραγματικότητα. Έναρξη επαγγελματικής στέγης.

Επίσης η προσωρινή μετακίνηση του Κρόνου στον Υδροχόο στα τέλη Μαρτίου 2020 , όπου θα μείνει μέχρι και τέλη Ιουνίου 2020,και η σύνοδος με τον Δία τον Δεκέμβριο 2020, θα σας ωριμάσει σε θέματα καθημερινότητας και ο τρόπος επικοινωνίας με το περιβάλλον σας θα γίνει πιο ουσιαστικός. Επίσης με περισσότερη υπευθυνότητα ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα που αφορά το συγγενικό σας περιβάλλον και πρέπει τότε να ορίσετε τα προσωπικά σας όρια.

Επηρεάζεται κυρίως το α δεκαήμερο, όσοι έχουν Ήλιο στη μηδενική, 1η μοίρα.

Στην ερωτική σας ζωή, θα είστε ανά διαστήματα αρκετά μπερδεμένοι μια που οι πλανήτες που μιλάνε για σχέσεις αλλά και σεξουαλικότητα , Άφροδίτη και Άρης θα είναι σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία.

Πιο συγκεκριμένα,

Η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό, από τις 11 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου 2020, δίνει χρόνο για να επαναξιολογήσετε την ερωτική σας ζωή και φαίνεται πως το φλερτ θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Τώρα, νιώθετε έντονα την ανάγκη να επαναστατήσετε σε όσους προσπαθούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους και πολλές φορές θα φέρεστε με παιδαριώδη διάθεση. Ζήλια, εντάσεις και χωρισμοί φαίνεται να σας απασχολούν αυτήν την περίοδο και το σίγουρο είναι ότι δεν θα επαναπαύεστε ότι και εάν συμβαίνει. Πιθανόν σχέσεις με νεώτερα άτομα ή με παιδική ιδιοσυγκρασία θα σας συγκινήσουν ιδιαίτερα. Επιχειρηματικά σχέδια μπαίνουν σε επανεξέταση και καλό θα ήταν να αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις. Σχέσεις με ημερομηνία λήξης.

Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι από τέλη γ’ δεκαημέρου και μέχρι τα μέσα β’ δεκαημέρου.

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους,από τις 14 Μαΐου έως τις 24 Ιουνίου 2020, μπερδεύει την ερωτική σας ζωή, ανατρέπει την ασφάλεια σας και αναζητάτε νέες συγκινήσεις και εμπειρίες. Βέβαια το τοπίο είναι θολό και πιθανόν να βρίσκεστε σε παράλληλη σχέση με αποτέλεσμα να είστε το θύμα ή ο θύτης. Πάρτε το χρόνο σας και προσπαθήστε να επαναξιολογήσετε τη σχέση σας και τη συμπεριφορά που λαμβάνετε από το ταίρι σας πριν προχωρήσετε σε οριστικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σας χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, μην μπερδέψετε το συναίσθημα με το χρήμα. Πιθανή τάση για σπατάλη.

Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι από αρχές γ’ δεκαημέρου έως μέσα α’ δεκαημέρου)

Οι εκλείψεις της χρονιάς γίνονται

α) στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, δηλαδή εξάρτηση-ασφάλεια και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρείτε τρόπους ανεξαρτητοποίησης από τους άλλους και να καλύψετε από μόνοι σας τις υποχρεώσεις σας. Ανεξαρτησία και περισσότερη αυτονομία είναι το ζητούμενο και καλείστε μέσα από προσωπικές πηγές εσόδων να αποδείξετε το δυναμισμό σας, αλλά και να τα καταφέρετε να σταθείτε μόνοι σας στις δυνάμεις σας.

β) στον άξονα Δίδυμου-Τοξότη, δηλαδή το εγώ –και το εγώ μέσα από τους άλλους και είναι μέσα στις προτεραιότητες του έτους, να διαλύσετε ότι δυσλειτουργικό συντηρείται λόγω των ανασφαλειών σας και να εμπιστευτείτε περισσότερο τον εαυτό σας και όποιον ή ότι σας ενδυναμώνει ψυχικά. Μη επιμένετε να ζείτε σε τοξικό περιβάλλον. Νέα σχέση που ανοίγει τους ορίζοντες σας.

Στις 30 Νοεμβρίου 2020, η Πανσέληνος, Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους, λειτουργεί αφαιρετικά, μια σχέση ή συνεργασία ζωής έφτασε στο τέλος της και πρέπει να αποχαιρετίσετε το παρελθόν, δίνοντας ώθηση σε οτιδήποτε καινούργιο φαίνεται να σας πλησιάζει. Μη φοβηθείτε να ξεπεράσετε τη δύναμη της συνήθειας.

Καλή χρονιά!

Πηγή: https://www.oroskopos.gr/nea/etisies-problepseis-toksoti-gia-to-2020-22676