Το έτος 2020, έχει δυο πλευρές, και κυρίως μέσα από την αρνητική-πιεστική πλευρά, θα συνειδητοποιήσετε τις αντοχές σας και θα στοχεύσετε πάλι ψηλά. Εργαστείτε για να διώξετε καχυποψία και τάσεις απομόνωσης και εμπιστευτείτε ακόμα περισσότερο τις δυνάμεις σας.

Ο Ουρανός στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή με αποτέλεσμα να φτιάξει η ψυχολογία σας, αλλά και να ανέβει η αυτοπεποίθηση σας. Βέβαια η συγκεκριμένη θέση δεν σημαίνει ότι σας φέρνει κάτι σταθερό, όμως οι εμπειρίες που θα αποκτήσετε θα σας μείνουν αξέχαστες. Αρκετό φλερτ και ρομαντικές γνωριμίες θα σας βγάλουν από την ρουτίνα σας και πιθανόν να ξεκινήσετε σχέση με νεώτερο άτομο. Πιθανά κέρδη από τυχερά παιχνίδια.

Επηρεάζεται κυρίως το α’ και αρχές β’ δεκαημέρου και όσοι έχουν Ήλιο από την 2η έως την 10η μοίρα.

H σύνοδος Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 12 Ιανουαρίου 2020, ενισχύει την ζωή σας με δυναμικές εκκινήσεις, μια που ο Κρόνος εκτός από περιορισμό, είναι και αναγνώριση, ειδικά για εσάς που εργάζεστε σκληρά για να πετύχετε τον σκοπό σας. Βέβαια η σύνοδος Κρόνου, Πλούτωνα δεν θα σας χαριστεί, δεν χαϊδεύει αυτιά.. και φέρνει στην επιφάνεια τις εσωτερικές σας φοβίες αλλά και τους εχθρούς σας, οπότε πρέπει να οπλιστείτε με θάρρος και παρά τις αντιξοότητες να παλέψετε για την επίτευξη των στόχων σας. Επιρροή από άτομα κύρους αναμένονται.

Επηρεάζεται κυρίως το γ΄δεκαήμερο, όσοι έχουν Ήλιο γύρω στην 22ο μοίρα.

Σημαντική αντίβαρο της παραπάνω συνόδου είναι οι θετικές όψεις του Δία με τον Ποσειδώνα(στις 20 Φεβρουαρίου, στις 27 Ιουλίου και στις 12 Οκτωβρίου 2020) και τον Πλούτωνα(στις 5 Απριλίου, στις 30 Ιουνίου και στις 12 Νοεμβρίου 2020) , όπου πραγματικά λειτουργούν σαν το μάννα εξ ουρανού και θα γλιτώσετε από πολλές αναποδιές. Όμως, και πιο συγκεκριμένα, η επιτυχία έρχεται είτε από την δραστηριοποίηση σας στο διαδίκτυο είτε στα μέσα ενημέρωσης ή ακόμα από σπουδές που αποφασίζετε τώρα να ξεκινήσετε ή ολοκληρώνετε. Πιθανά αλλαγή μεταφορικού μέσου. Στήριξη από συγγενικά άτομα.

Επίσης η προσωρινή μετακίνηση του Κρόνου στον Υδροχόο όπου θα μείνει μέχρι και τέλη Ιουνίου 2020, και η σύνοδος με τον Δία τον Δεκέμβριο 2020, θα σας ωριμάσει σε θέματα οικονομικά, κυρίως θα σας δείξει, ίσως και μέσα από μια πιεστική πραγματικότητα, νέους τρόπους ανάπτυξης του εισοδήματος σας και θα πρέπει να κινείστε με μέθοδο και να γίνετε πιο παρατηρητικοί.

Επηρεάζεται κυρίως το α δεκαήμερο, όσοι έχουν Ήλιο στη μηδενική, 1η μοίρα.

Στην ερωτική σας ζωή, θα είστε ανά διαστήματα αρκετά μπερδεμένοι μια που οι πλανήτες που μιλάνε για σχέσεις αλλά και σεξουαλικότητα , Άφροδίτη και Άρης θα είναι σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία.

Πιο συγκεκριμένα,

Η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό,από τις 11 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου 2020, δίνει χρόνο να ασχοληθείτε με θέματα οικογενειακής φύσεως, ωστόσο τίποτα δεν θα γίνει αναίμακτα και περιμένετε να βιώσετε συγκρούσεις που θα σας προβληματίσουν αρκετά. Επίσης, θα διαπιστώσετε ότι ορισμένα πράγματα δεν μπορούν να διορθωθούν και αυτό θα σας πεισμώσει ιδιαίτερα. Η ερωτική σας ζωή ενδέχεται επίσης να σας προβληματίσει μια που θα υπάρξει έντονη ασυνεννοησία και έλλειψη κατανόησης. Τέλος, περιμένετε να βγουν στην επιφάνεια κρυμμένα αρνητικά συναισθήματα που πιθανόν να σας αποξενώσουν από το ταίρι σας. Αναμένονται χωρισμοί και έντονοι διαπληκτισμοί.

Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι από τέλη γ’ δεκαημέρου και μέχρι τα μέσα β’ δεκαημέρου.

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους, από τις 14 Μαΐου έως τις 24 Ιουνίου 2020, φέρνει μπερδέματα στην ερωτική σας ζωή, κυρίως εάν βρίσκεστε σε σχέση μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Παρεξηγήσεις, κουτσομπολιά αλλά και χωρίς να το θέλετε, τραβάτε τα βλέμματα πάνω σας με αποτέλεσμα να διαταραχθεί και η ισορροπία της εργασιακής σας σχέσης. Έτσι, αρκετές φορές θα αναρωτιέστε για το μέλλον αυτής της κατάστασης με αποτέλεσμα να ζείτε επαναλαμβανόμενους χωρισμούς και επανασυνδέσεις. Τέλος, καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με θέματα διατροφής και να υιοθετήσετε ένα πιο υγιεινό τρόπο διαβίωσης.

Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι από αρχές γ’ δεκαημέρου έως μέσα α’ δεκαημέρου)

Οι εκλείψεις της χρονιάς γίνονται

α) στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, δηλαδή το εγώ-και το εγώ μέσα από τους άλλους και βέβαια αυτό θα διαταράσσει την ισορροπία των σχέσεων και συνεργασιών σας. Άνθρωποι θα «φεύγουν» και άλλοι θα έρχονται, ώστε να μπορέσετε να βρείτε το ιδανικό ταίρι ή συνεργάτη και να προχωρήσετε σε ενέργειες που θα δώσουν αποτέλεσμα. Κρυμμένοι φόβοι, ανασφάλειες και αισθήματα καχυποψίας βγαίνουν στην επιφάνεια.

β) στον άξονα Δίδυμου-Τοξότη, δηλαδή ρεαλισμός-εξιδανίκευση και πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή για να ξεπεράσετε νοητικά εμπόδια και να αρχίσετε να υλοποιείτε τις επιθυμίες σας. Νικήστε τάσεις μηδενισμού και κατάθλιψης και συνειδητοποιήστε ότι μέσα από τις δυσκολίες καλλιεργείται η δύναμη σας.

Στις 5 Ιουλίου 2020 η Πανσέληνος, Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σας λειτουργεί αφαιρετικά, μια σχέση ή συνεργασία ζωής έφτασε στο τέλος της και οτιδήποτε είναι δυσλειτουργικό πρέπει να το αφήσετε πίσω σας. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας για να κατανοήσετε τη νέα σας πραγματικότητα και προχωρήστε χωρίς δεκανίκια.

Καλή χρονιά!

Πηγή: https://www.oroskopos.gr/nea/etisies-problepseis-aigokero-gia-to-2020-22674

Τ