Το έτος 2020, θα είναι το τυχερό σας, μια που θα ανοίξει κλειστές πόρτες, θα αποκτήσετε ισχύ και αναγνώριση και θα βελτιωθεί η συναισθηματική σας ζωή. Αρκετά δώρα λαμβάνετε και πρέπει να τα εκμεταλλευτείτε με σύνεση. Μη σκορπάτε την ενέργεια σας.

Ο Ουρανός στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει ανατροπές, αλλάζει η σχέση σας με τους άλλους, βλέπετε ότι ήδη έχουν απομακρυνθεί κάποια άτομα από τη ζωή σας και αυτό για να κάνετε χώρο για νέες γνωριμίες. Επίσης, θα συνειδητοποιήσετε ότι σας αφήνει αδιάφορους μια σταθερή σχέση και αναζητάτε κάτι διαφορετικό που δεν κολλάει με τις μέχρι τώρα επιλογές σας. Προτιμάτε να ρισκάρετε τη συναισθηματική σας σταθερότητα με έναν έρωτα χωρίς δέσμευση.

Επηρεάζεται κυρίως το α’ και αρχές β’ δεκαημέρου και όσοι έχουν Ήλιο από την 2η έως την 10η μοίρα.

H σύνοδος Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 12 Ιανουαρίου 2020, σας ευνοεί αρκετά, αν και ο Κρόνος περιορίζει αρκετά την αισιοδοξία σας και ο Πλούτωνας, ο πλανήτης σας φέρνει εμμονές στην επιφάνεια και δύσκολα να αδειάσει το μυαλό σας από τις σκέψεις. Βέβαια, εσείς στο τέλος θα διαχειριστείτε προς όφελος σας τη δυναμική των πλανητών αυτών και θα κάνετε ένα όνειρο σας πραγματικότητα. Η ενασχόληση σας με το διαδίκτυο ή τη γραφή αποτελεί χρήσιμη διέξοδος για να προωθήσετε τα σχέδια σας και να αποκτήσετε αναγνωρισιμότητα.

Επηρεάζεται κυρίως το γ΄δεκαήμερο, όσοι έχουν Ήλιο γύρω στην 22ο μοίρα.

Σημαντική εύνοια επίσης δέχεστε από τις θετικές όψεις του Δία με τον Ποσειδώνα(στις 20 Φεβρουαρίου, στις 27 Ιουλίου και στις 12 Οκτωβρίου 2020) και τον Πλούτωνα(στις 5 Απριλίου, στις 30 Ιουνίου και στις 12 Νοεμβρίου 2020) για να βελτιώσετε πιο ουσιαστικά τη συναισθηματική σας, αλλά και οικονομική κατάσταση. Μια γνωριμία θα αποκτήσει νόημα ζωής, συνειδητοποιείτε ότι μπορείτε να προχωρήσετε σε κάτι πιο ουσιαστικό και έτσι να νικήσετε τη μέχρι πρότινος μοναξιά που βιώνατε. Έναρξη επαγγελματικής στέγης, πιθανόν να αρχίσετε να εργάζεστε από το σπίτι σας ή να δημιουργήσετε το δικό σας χώρο.

Επίσης η προσωρινή μετακίνηση του Κρόνου στον Υδροχόο στα τέλη Μαρτίου 2020, όπου θα μείνει μέχρι και τέλη Ιουνίου 2020 και η σύνοδος με τον Δία τον Δεκέμβριο 2020, θα σας ωριμάσει σε θέματα οικογενειακής φύσεως, νιώθετε περισσότερο έτοιμοι να δεσμευτείτε και να προχωρήσετε σε συγκατοίκηση ή να αποχωριστείτε ένα γάμο. Πιθανόν διαζύγιο. Προσοχή σε ηλικιωμένα άτομα.

Επηρεάζεται κυρίως το α δεκαήμερο, όσοι έχουν Ήλιο στη μηδενική, 1η μοίρα.

Στην ερωτική σας ζωή, θα είστε ανά διαστήματα αρκετά μπερδεμένοι μια που οι πλανήτες που μιλάνε για σχέσεις αλλά και σεξουαλικότητα, Άφροδίτη και Άρης θα είναι σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία.

Πιο συγκεκριμένα,

Η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό,από τις 11 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου 2020, δίνει χρόνο για να επαναξιολογήσετε την εργασιακή σας ζωή, να διώξετε από πάνω σας φοβίες και ανασφάλειες και να προσπαθήσετε να βγείτε από δυσλειτουργικές μορφές απασχόλησης. Βέβαια είναι περίοδος έντονου άγχους και προβληματισμού που θα έχει αντίκτυπο στην φυσική σας κατάσταση και πρέπει να βρείτε τρόπους που θα εκτονώνουν πιθανή συσσωρευμένη αρνητική ενέργεια. Σχέσεις που ίσως έχουν αναπτυχθεί μέσα στο εργασιακό περιβάλλον, χρειάζεται να επανεξετασθούν. Ρήξεις, εντάσεις και κόντρες με συναδέλφους που σας ανταγωνίζονται επίσης αναμένονται.

Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι από τέλη γ’ δεκαημέρου και μέχρι τα μέσα β’ δεκαημέρου.

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους, από τις 14 Μαΐου έως τις 24 Ιουνίου 2020, μπερδεύει την ερωτική σας ζωή, κυρίως εάν η σχέση σας στηρίζεται κυρίως στο σεξ και πιθανόν να βρεθείτε ανάμεσα σε δυο επιλογές. Έτσι και η ερωτική σας σχέση επιφυλάσσει εκπλήξεις που θα πρέπει να διαχειριστείτε με ψυχραιμία και ωριμότητα. Τέλος θα νιώσετε έντονο πάθος για άτομο που πιθανόν βρίσκεται σε άλλη σχέση και υπάρχει ο κίνδυνος εξαπάτησης. Επίσης, είναι απαραίτητο να ασχοληθείτε πιο σοβαρά με δάνεια και οφειλές και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας.

Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι από αρχές γ’ δεκαημέρου έως μέσα α’ δεκαημέρου)

Οι εκλείψεις της χρονιάς γίνονται:

α) στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, δηλαδή αναζήτηση νέων στόχων -προσαρμογή και αυτό σημαίνει ότι εκφράζετε προσωπικά ταλέντα με νέο καινοτόμο τρόπο, αποφεύγοντας επαναλήψεις, προσαρμόζεστε δηλαδή σε μια νέα τάξη πραγμάτων που τελικά θα σας ωφελήσει. Επιπρόσθετο άγχος.

β) στον άξονα Δίδυμου-Τοξότη, δηλαδή εξάρτηση-ασφάλεια, βγαίνετε από την ασφαλή ζώνη σας, χωρίς να έχετε τη διαβεβαίωση ότι θα τα καταφέρετε. Βέβαια μέσα από τα νέα σας βήματα, θα καθορίσετε τις εξελίξεις, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Στις 5 Ιουνίου 2020 η Πανσέληνος, Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη λειτουργεί αφαιρετικά, χάνεται ουσιαστικά μια πηγή εσόδων που προσωρινά θα σας φέρει αντιμέτωπους με συσσωρευμένες ίσως οφειλές, ωστόσο θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε την κατάσταση και να ορθοποδήσετε. Νέα πηγή εσόδων μέσα από προσωπική εργασία.

 

Καλή χρονιά!

Πηγή: https://www.oroskopos.gr/nea/etisies-problepseis-skorpioy-gia-to-2020-22680