Διαρκής ανακατάταξη και προσαρμογή.

Το έτος 2018 είναι μια σημαντική χρονιά, όπου και θα αναγκαστείτε να συμμαζέψετε τις συνήθειες σας, να επανεξετάσετε προσωπικούς ηθικούς κανόνες και να χτίσετε εκ νέου μια πιο υγιή και ασφαλή πραγματικότητα.

Από τις 20 Δεκεμβρίου 2017, ο κυρίαρχος πλανήτης σας,  Ο Κρόνος, περνάει στο ζώδιο σας και μέσα από πρακτικούς περιορισμούς και συχνά «τεστ» αξιολόγησης των ικανοτήτων σας, θα σας δώσει τη δυνατότητα να δείτε με γυμνό μάτι, πιθανά ευάλωτα σημεία σας. Επίσης,  Επιπρόσθετες οικογενειακές,  αλλά και επαγγελματικές υποχρεώσεις θα φέρει ο Κρόνος, ωστόσο επιβάλλεται να αρπάξετε την ευκαιρία να ανταποκριθείτε στις αυξανόμενες απαιτήσεις και να δοκιμάσετε τις αντοχές σας, αποφεύγοντας πιθανό ξόδεμα ενέργειας σε ανούσιες δραστηριότητες.

Η παρουσία του Δία στον Σκορπιό, έως τον Νοέμβριο 2018, θα σας κάνει να αναζητήσετε νέους ιδιοφυείς τρόπους για να υλοποιήσετε τα σχέδια σας και φυσικά θα έχετε την σταθερή, πιστή αφοσίωση των δικών σας ανθρώπων. Θα δείτε να διευρύνετε ο φιλικός σας κύκλος, θα κάνετε νέες ουσιαστικές φιλίες και θα ακολουθήσετε τα προσωπικά σας οράματα με μεγαλύτερη αφοσίωση.

Από τον Νοέμβριου του 2018 και με τον Δία στον Τοξότη,  προσπαθείτε να αναπτύξετε την πνευματικότητα σας, να εμπιστευτείτε ακόμα περισσότερο το περιβάλλον σας και να ασχοληθείτε περισσότερο με την βελτίωση της ψυχολογίας σας.  Σίγουρα, θα είστε πιο ανεκτικοί με τους άλλους και κυρίως μέσα από τις πιθανές πιέσεις, θα ανακαλύψετε τα πραγματικά σας θέλω, χωρίς να επηρεάζεστε από την εικόνα και στάση του περίγυρου σας.

Τέλος, Ο Ουρανός μετακινείται στο Ταύρο και από τον Μάιο του 2018 θα ζήσετε ευχάριστες εκπλήξεις στον ερωτικό τομέα, όπου θα έχετε την ευκαιρία να πειραματιστείτε με τον έρωτα, να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα και να συνάψετε ενδιαφέρουσες σχέσεις. Τύχη ,απρόσμενα κέρδη,  αλλά και πιθανή απόκτηση απογόνων.

Εκλείψεις που  επηρεάζουν

  • Στις 31 Ιανουαρίου 2018,  πραγματοποιείται η Ολική Έκλειψη Σελήνης, Πανσέληνος στο Λέοντα και αυτό θα επηρεάσει την οικονομική κατάσταση, θα χρειαστεί να μοιράσετε κοινά αποκτήματα, να αποστασιοποιηθείτε από τα συναισθήματα σας και να διαφυλάξετε την περιουσία σας. Προσοχή σε ανεξόφλητα δάνεια, προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. (επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο Αιγόκερω,  αρχές α’ δεκαημέρου).
  • Στις 26 Ιουλίου 2018, η Ολική Έκλειψη Σελήνης, Πανσέληνος στον Υδροχόο, επηρεάζει δυσάρεστα τη τσέπη σας, πιθανόν να χάσετε,  μια μέχρι πρότινος πηγή εσόδων, ωστόσο αυτό θα σας κινητοποιήσει για να κυνηγήσετε με περισσότερο πάθος την οικονομική σας ασφάλεια. Προσωρινή απογοήτευση, τέλος συνεργασιών (επηρεάζονταιοιγεννημένοιήμεωροσκόπο Αιγόκερω αρχές α’ δεκαημέρου).

Ανάδρομοι Πλανήτες που σας επηρεάζουν
Ο φαινομενικά ανάδρομος Άρης στον  Υδροχόο, από τις 26 Ιουνίου έως τις 13 Αυγούστου 2018,  προκαλεί οικονομικές ανακατατάξεων, πρέπει να βάλετε σε τάξη τα έξοδα σας και να προσθέσετε νέες πηγές εσόδων. Προσοχή σε χρήματα που δανείζετε. Αποφύγετε τις σπατάλες.  Εντάσεις που προέρχονται από οικονομικές διαφωνίες.

Επηρεάζονται οι γεννημένοι, ή με ωροσκόπο Αιγόκερω  (α’ δεκαημέρου)
Η φαινομενικά ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό, από τις 5 Οκτωβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου 2018  φέρνει μια ευχάριστη ψυχολογία, έτσι ώστε να συναντηθείτε με παλιούς φίλους, να αναθερμάνετε τις φιλικές σας σχέσεις και να ξεπεράσετε τυχόν παρεξηγήσεις.  Αναζωπύρωση ερωτικών σχέσεων. Δημόσιες σχέσεις.   Επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο Αιγόκερω, α’ δεκαημέρου).

Πηγή: https://www.oroskopos.gr/nea/aigokeros-2018-etisia-problepsi-19125