Οικονομική τακτοποίηση  και αξιοποιείστε τις ευκαιρίες.

Το έτος 2018 είναι μια χρονιά πρακτικής προσέγγισης και υλοποίησης σχεδίων, μια που μπορείτε πιο εύκολα τώρα να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας, να περάσετε από την θεωρία στην πράξη και να βγείτε από πολλά αδιέξοδα, αναλαμβάνοντας την ευθύνη  της ζωής σας.

Από τις 20 Δεκεμβρίου 2017, Ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιο που κυριαρχεί, στον Αιγόκερω και επηρεάζει την οικογένεια σας, θα χρειαστεί δηλαδή, να αφιερώσετε χρόνο στην φροντίδα δικών σας ανθρώπων και αυτό οπωσδήποτε θα σας κάνει αρκετά πιο υπεύθυνους. Επίσης, παρά την μελαγχολία που πολλές φορές μπορεί να νιώθετε, θα είστε σαφώς πιο έτοιμοι να στρώσετε τη ζωή σας, κυρίως σε σχέση με την συναισθηματική σας κατάσταση και δεν αποκλείεται να δεσμευτείτε. Ασφαλείς λοιπόν συνεργασίες και σωστή αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας.
Η παρουσία του Δία στον Σκορπιό, έως τον Νοέμβριο 2018,  ευνοεί την υλική, πρακτική πλευρά της ζωής σας, που εδώ και πολύ καιρό νοσεί και ήρθε η στιγμή να αρπάξετε ευκαιρίες, να πειραματιστείτε με νέες πηγές εσόδων και να χτίσετε, εκ νέου, μια επιχειρηματική ίσως δραστηριότητα που θα σας ανταμείψει αργότερα. Προσοχή πάντα βέβαια στην διαχείριση χρημάτων, καθώς μπορεί το χρήμα να ρέει και να το σπαταλάτε, σε περιττά έξοδα.

Τέλος, Ο Ουρανός μετακινείται στον Ταύρο,  και από τον Μάιο του 2018 θα θέλετε να ζήσετε τη ζωή σας στα άκρα, σαφώς και θα ψάξετε βαθιά μέσα σας να ανακαλύψετε αδυναμίες, σκοτεινά σημεία και θα αναλύετε συνεχώς τις πράξεις- και τα θέλω σας. Βέβαια, ο Ουρανός στο οίκο των χρημάτων που μοιράζεστε με άλλους ,φέρνει μια ξαφνική τύχη ή μια σοβαρή απώλεια. Ελέγξτε από τώρα, τις οικονομικές σας συμμαχίες και φροντίστε να μην βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Εκλείψεις που  επηρεάζουν

  • Στις 31 Ιανουαρίου 2018,  πραγματοποιείται η Ολική Έκλειψη Σελήνης, Πανσέληνος στο Λέοντα και φέρνει μια συναισθηματική φόρτιση, θα αναλογιστείτε εάν αξίζουν οι θυσίες που έχετε κάνει μέχρι τώρα και σίγουρα περνάτε σε μια φάση αξιολόγησης και μετέπειτα αποχωρισμού του φιλικού σας κύκλου. Όνειρα, ελπίδες προσωρινά διαψεύδονται. (επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο Ζυγό αρχές α’ δεκαημέρου).
  • Στις 27 Ιουλίου 2018, η Ολική Έκλειψη Σελήνης, Πανσέληνο στον Υδροχόο, σας βάζει σε διαδικασία ριζικών αλλαγών, σε σχέση με μια ερωτική σχέση και θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τοξικές επιθυμίες και πιθανή επιπολαιότητα. Προσοχή σε παιδιά, ή άτομα νεώτερης ηλικίας.  (επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο Ζυγό αρχές α’ δεκαημέρου).

 

Ανάδρομοι Πλανήτες που σας επηρεάζουν,
Ο φαινομενικά ανάδρομος Άρης στον  Υδροχόο,από τις 26 Ιουνίου έως τις 13 Αυγούστου 2018, καλλιεργεί τη διάθεση να πειραματιστείτε με την ερωτική σας ζωή, να φλερτάρετε και να υποκύψετε σε ρομαντικές προτάσεις που σας βγάζουν από την ασφαλή σας ζώνη. Ανησυχίες, διάθεση να ξεφύγετε από το κατεστημένο και ροπή προς τα τυχερά παιχνίδια. Αναζητάτε διακαώς την τύχη σας.  Επηρεάζονται οι γεννημένοι, ή με ωροσκόπο Ζυγό (α’ δεκαημέρου).
Η φαινομενικά Ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό, από τις 5 Οκτωβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου 2018  χαρίζει ευχάριστες στιγμές, να αναπολήσετε και το παρελθόν και ουσιαστικά είναι μια περίοδος καλοτυχίας,  αλλά και αδράνειας. Προσπαθήστε να μην χάσετε τελείως τον χρόνο σας, σε ανούσιες δραστηριότητες. Επανασυνδέσεις, επιστροφές προσώπων.  Επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο Ζυγό (α’ δεκαημέρου).

Καλή Χρονιά,
Χριστίνα Τανταλίδου