Πέρα από κάθε προσδοκία…

Το έτος 2018 είναι μια χρονιά σταθμός, όπου εγκαταλείπετε συνειδητά το παρελθόν, αφήνετε πίσω σας πιθανές δυσαρμονικές σχέσεις, που σας είχαν φυλακίσει και βάζετε πλέον πλώρη για νέες εκκινήσεις που θα δώσουν μια χαρούμενη πνοή στη ζωή σας.

Από τις 20 Δεκεμβρίου 2017, ο Κρόνος, περνάει στο ζώδιο που κυριαρχεί, στον Αιγόκερω και αυτό σημαίνει ότι έφτασε η στιγμή της «κρίσης» και  χωρίς περιττούς συναισθηματισμούς θα αξιολογήσετε τα άτομα που ανήκουν στο φιλικό σας κύκλο, κάνοντας ένα γενναίο, λυτρωτικό ξεκαθάρισμα. Έτσι,  θα προετοιμάσετε το έδαφος για την δημιουργία μιας νέας απασχόλησης, που θα εκφράζει τον ψυχισμό σας και τις βαθύτερες ανάγκες σας.

Η παρουσία του Δία στον Σκορπιό, έως τον Νοέμβριο 2018, φέρνει πνευματικές αναζητήσεις, γεννά την ανάγκη να ζείτε ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς και κυριολεκτικά θα αποφύγετε κάθε είδους συμβιβασμό. Μεγάλη ευκαιρία να εργαστείτε στο εξωτερικό, να σπουδάσετε σε ξένα πανεπιστήμια και να τελειοποιήσετε τις γνώσεις σας πάνω στο αντικείμενο της δουλειάς σας.
Από τον Νοέμβριου του 2018 και με τον Δία στον Τοξότη,  θα απογειωθείτε σε θέματα καριέρας, άτομα κύρους βρίσκονται στο πλευρό σας για να σας στηρίζουν και έτσι θα αναπτύξετε τη δουλειά σας, θα πάρετε την πολυπόθητη προαγωγή ή ακόμα  θα προχωρήσετε σε ένα γάμο που θα σας απαλλάξει από την μοναξιά.

Τέλος, Ο Ουρανός μετακινείται στο Ταύρο και από τον Μάιο του 2018 και αλλάξει ξαφνικά η καθημερινότητα σας, πιθανόν να προβάλλετε τη δουλειά σας μέσα από το διαδίκτυο, θα αποκτήσετε διαδικτυακούς φίλους και θα βάλετε σε εφαρμογή τις πιο παράξενες ιδέες σας. Εφευρετικές ιδέες, πολλές μετακινήσεις,  αλλά και ξαφνικές ευκαιρίες για δουλειά , φέρνει ο Ουρανός και ετοιμαστείτε να ζείτε με συνεχείς εκπλήξεις.

 

Εκλείψεις που  επηρεάζουν

  • Στις 31 Ιανουαρίου 2018,  πραγματοποιείται η Ολική Έκλειψη Σελήνης, Πανσέληνος στο Λέοντα και διαφοροποιείται η εργασιακή σας κατάσταση και θα πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή. Ξεπεράστε τα συναισθήματα ανασφάλειας και επινοήστε τρόπους να εξελιχθείτε, έτσι ώστε να αισθάνεστε,  αλλά και να είστε χρήσιμοι. (επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο Ιχθύ,  αρχές α’ δεκαημέρου).
  • Στις 26 Ιουλίου 2018, H Ολική Έκλειψη Σελήνης, Πανσέληνο στον Υδροχόο, σας πιέζει να κλείσετε εκκρεμότητες με στενά συγγενικά πρόσωπα, να κάνετε οικονομικά ξεκαθαρίσματα, κυριολεκτικά να διώξετε τον αρνητισμό,  ξεπερνώντας πληγές του παρελθόντος. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας και λάβετε γενναίες αποφάσεις.. (επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο Ιχθύ αρχές α’ δεκαημέρου).

Ανάδρομοι Πλανήτες που σας επηρεάζουν,
O φαινομενικά ανάδρομος Άρης στον  Υδροχόο, από τις 26 Ιουνίου έως τις 13 Αυγούστου 2018,  μια περίοδος  μελαγχολίας, άγχους και φοβερής εσωτερικής πίεσης. Έντονο παρασκήνιο σε εργασιακό χώρο και είναι πιθανό να νιώσετε ότι σας εγκαταλείπουν οι «δυνάμεις σας. Βοηθάει η άσκηση και η ενασχόληση με τις εναλλακτικές θεραπείες. Επηρεάζονται οι γεννημένοι, ή με ωροσκόπο Ιχθύ (α’ δεκαημέρου).
Η φαινομενικά ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό, από τις 5 Οκτωβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου 2018  και είναι μια καλή ευκαιρία να ανανεωθείτε ερωτικά, να ταξιδέψετε, να ψάξετε νέους τρόπους έκφρασης, πλησιάζοντας τις επιθυμίες σας. Επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο Ιχθύ, α’ δεκαημέρου).

Πηγή: https://www.oroskopos.gr/nea/ixthys-2018-etisia-problepsi-19126