Από τις 21 Απριλίου 2023,έως τις 15 Μαίου 2023, ο πλανήτης Ερμής που καθορίζει τον τρόπο σκέψης μας, αλλά και τις επικοινωνίες μας θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου, και αυτό θα φέρει στην επιφάνεια ζητήματα συναισθηματικής και υλικής ασφάλειας. Έτσι θα έρθουμε στην δύσκολη θέση να αμφισβητήσουμε τις επιλογές μας χωρίς όμως να αλλάζουμε κατεύθυνση. Αναμένονται τρομερές καθυστερήσεις καθώς το ζώδιο του Ταύρου, φημίζεται για την κωλυσιεργία του και ξεροκεφαλιά του.

 

Επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός , Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, του α και β ’ δεκαημέρου, και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο από 15η έως 5η μοίρα.Θα έχεις επιστροφές από το Παρελθόν σου με τον Ανάδρομο Ερμή;;

Μίλησε αποκλειστικά μαζί μου και πάρε όλες τις απαντήσεις που αναζητάς.

Κάλεσε τώρα στο 6973333377

και Mάθε τα πάντα για το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

  για μία εντελώς προσωπική πρόβλεψη!

https://bit.ly/3xfAmya

  Κριός

Ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο σας βάζει σε διαδικασία επαναξιολόγησης της πρακτικής πλευράς της ζωής σας και θα τεστάρετε τις μέχρι πρότινος επιλογές σας. Αναμένονται επιστροφές χρηματικών ποσών ή καλείστε να πληρώσετε κάποιο ξεχασμένο χρέος.

 

Ταύρος

Ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σας, μιλά για την διαδικασία επαναξιολόγησης των διαπροσωπικών σας σχέσεων και νιώθετε μεγάλη ανασφάλεια. Επιστρέφετε σε μια προηγούμενη κατάσταση και αυτό υποσυνείδητα, σας δυσαρεστεί. Χρόνιες συνεργασίες επιβάλλεται να επανεξεταστούν.

Δίδυμοι

Ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο σας βάζει σε διαδικασία επαναξιολόγησης μιας μυστικής σχέσης και σίγουρα τα διλήμματα μεγαλώνουν. Το παρασκήνιο επανέρχεται και νιώθετε ότι σας χτυπούν πισώπλατα. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας.

 

Καρκίνος

Ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο σας βάζει σε διαδικασία επαναξιολόγησης του φιλικού σας κύκλου και αυτό θα σας φέρει κοντά σε παλιές φιλίες. Αναθεωρείτε ιδέες και αμφισβητείτε προσωπικούς στόχους. Πιθανόν μια φιλική σχέση να αλλάξει μορφή.

 Λέων

Ο φαινομενικά ανάδρομου Ερμής στον Ταύρο σας βάζει σε διαδικασία επαναξιολόγησης θεμάτων καριέρας και νιώθετε ότι χάνετε το ενδιαφέρον σας και πέφτετε σε απάθεια. Κόντρες με πρόσωπα εξουσίας αναμένονται και εδώ πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

 Παρθένος

Ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο σας βάζει σε διαδικασία επαναξιολόγησης της προσωπικής σας ζωής και πιθανόν να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος. Αναμένονται επανασυνδέσεις που θα βάλουν σε κίνδυνο την τωρινή σας σχέση. Ταξίδια αναβάλλονται.

 

Ζυγός

Ο Φαινομενικά ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο σας βάζει σε διαδικασία επαναξιολόγησης της οικονομικής σας κατάστασης, και θα έρθετε σε σύγκρουση με άτομα που μοιράζεστε κοινά αποκτήματα. Ψυχολογικά νιώθετε μεγάλη κούραση, καθώς συνδέεστε με άτομο που δεν εμπιστεύεστε.

Σκορπιός

Ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο σας βάζει σε διαδικασία επαναξιολόγησης της προσωπικής αλλά και επαγγελματικής σας κατάστασης. Θέλετε διακαώς να αλλάξετε την ζωή σας αλλά θα υπάρξουν αρκετές καθυστερήσεις που θα σας χαλάνε την ψυχολογία.

Τοξότης

Ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο σας βάζει σε διαδικασία επαναξιολόγησης της εργασιακής σας κατάστασης και αυτό γεννά διλήμματα και μεγαλώνει η ανασφάλεια μέσα σας. Πιθανόν να επιστρέψετε σε εργασιακό περιβάλλον του παρελθόντος.

 

Αιγόκερως  

Ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο σας βάζει σε διαδικασία επαναξιολόγησης της ερωτικής σας κατάστασης και αναμένονται πισωγυρίσματα που θα κλονίσουν μια σοβαρή σχέση. Επιχειρηματικά σχέδια αναβάλλονται.

Υδροχόος

Ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο σας βάζει σε διαδικασία επαναξιολόγησης της οικογενειακής σας ζωής και πιθανόν να δημιουργηθούν μεγάλες παρεξηγήσεις. Πολλοί θα σκεφτείτε να μετακομίσετε ή να δεσμευτείτε.

Ιχθύες

Ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο σας βάζει σε διαδικασία επαναξιολόγησης της καθημερινότητας σας αλλά και των συγγενικών σας σχέσεων. Συμφωνίες αναβάλλονται και αυτό θα σας φέρει μεγάλο εκνευρισμό.

 
 

 

 
 

   

Πηγή :https://www.oroskopos.gr/nea/anadromos-ermis-ston-tayro-apo-214-astrologikes-problepseis-26474/?fbclid=IwAR2UoH4yQgN3a81_Z3F78PiX1UD8wQYeXl3Ch0a9mR_6HLt67-yLGI73dd0