Μια σημαντική εβδομάδα ξεκινά , καθώς έχουμε την δεύτερη αναδρομή του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, και αυτό θα αγγίξει αρκετά την συναισθηματική και οικονομική μας κατάσταση. Επίσης με την έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, στην αναιρετική μοίρα, θα δούμε κλεισίματα που θα μείνουν και αποκλείονται οι δεύτερες ευκαιρίες.

Βιασύνη, παρορμητικότητα.

Μάθε τα πάντα για το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

κάλεσε με στο 6973333377 ή  90 11 900 160

ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

Δες εδω το κανάλι μου. Κάνε εγγραφή!

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις στο οικονομικό κομμάτι της ζωής σας με καλύτερη διάθεση , παρόλα αυτά είναι δύσκολο να συννενοηθείτε με το περιβάλλον σας. Δεν υπάρχει στήριξη και οδηγείστε σε οριστικές ρήξεις.  Κριός β’ δεκαημέρου,  αναθεωρείτε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας και κυνηγάτε μια νέα πηγή εσόδων που θα σας βγάλει από αδιέξοδα. Έξοδα και ποσά που ξεχάσατε να πληρώσετε θα σας απασχολήσουν.  Κριός γ’ δεκαημέρου, οδηγείστε σε οριστικά κλεισίματα, και σταματάτε να κάνετε υπομονή. Προχωράτε προς νέες κατευθύνσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, αφήνετε πίσω σας το παρελθόν και παλεύετε με αρνητικές σκέψεις για να μπορέσετε να ξεπεράσετε τις προκλήσεις και ένα σκληρό παρασκήνιο που σας πάει κόντρα. Μια μυστική γνωριμία αναμένεται να σας απασχολήσει ιδιαίτερα.Αποφύγετε τις κόντρες με πρόσωπα εξουσίας.    Ταύρος β’ δεκαημέρου, είστε σε θέση άμυνας και αναθεωρείτε τον τρόπο που διαχειρίζεστε την προσωπική σας κατάσταση. Επανασυνδέσεις σας απασχολούν ιδιαίτερα.  Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  είστε σαφώς αντιμέτωποι με ένα σκληρό παρασκήνιο, που δεν σας στηρίζει και πρέπει να πάρετε αποφάσεις και να ξεπεράσετε συναισθηματικές ανασφάλειες. Μια μυστική σχέση σας απασχολεί ιδιαίτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, θέλετε να ξεφύγετε από μια πιεστική κατάσταση, καθώς βλέπετε ότι επηρεάζεστε συναισθηματικά αλλά και οικονομικά. Μυστικές συναντήσεις αναμένονται και θα προβληματιστείτε.     Δίδυμος β’ δεκαημέρου, είστε έτοιμοι να αναθεωρήσετε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε το παρασκήνιο και τους “εχθρούς” σας, έτσι ώστε να αποφύγετε τις ήττες. Επιστροφή σε μια ακατάλληλη σχέση.   Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, ξαφνικά θα θελήσετε να βγείτε από την αφάνεια και θα ασχοληθείτε με κάτι που σας δίνει λάμψη αλλά και ηθική επιβεβαίωση. Οι φίλοι σας στηρίζουν. Μια φιλική σχέση τείνει να γίνει ερωτική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, προσοχή σε οικονομικά ανοίγματα γιατί αυτό θα επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία σας. Μείνετε μακριά από άτομα που σας χειραγωγούν.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, αναθεωρείτε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τις φιλικές και συναισθηματικές σχέσεις και αρχίζουν τα διλήμματα. Θέλετε να φτιάξετε μια υγιή πραγματικότητα.   Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,   είστε στην δυναμική θέση να επιλέξετε μια νέα θέση εργασίας που θα απογειώσει την καριέρα σας. Θετικά ξεκινήματα αναμένονται που θα σας αλλάξουν την ζωή.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, σαφώς πιέζεστε μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και δεν μπορείτε να επιβάλλετε ακόμα τα θέλω σας. Πιέσεις από άτομα κύρους αναμένονται.      Λέοντα β’ δεκαημέρου,  αναθεωρείτε τελείως τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα επαγγελματικά σας ζητήματα και αντιμετωπίζετε αρκετές καθυστερήσεις και προκλήσεις. Μεγάλη ασυνεννοησία.   Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  έτοιμοι να κάνετε ένα βήμα προς τα εμπρός και να βγείτε από στρεσογόνες καταστάσεις και αυτό το βιώνετε ως μεγάλη νίκη και απελευθέρωση. Αφήνετε πίσω σας ότι σας έχει πληγώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου,      Παρθένος  β΄ δεκαημέρου,    Παρθένε γ’ δεκαημέρου,

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου,  είστε σαφώς έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις που θα βοηθήσουν να απαλλαγείτε από άτομα που σας στραγγίζουν οικονομικά ή συναισθηματικά. Νιώθετε μεγάλη πίεση.        Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  αναθεωρείτε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας και αυτό θα φέρει συγκρούσεις με το περιβάλλον σας. Βρίσκεστε πολλές φορές σε αδιέξοδο.   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, νέα ξεκινήματα θα γίνουν αυτό το διάστημα και αυτό θα αλλάξει δραματικά τη ζωή σας. Είστε έτοιμοι για γενναίες αλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, μια αρχή θα γίνει που θα αλλάξει τελείως την εργασιακή σας κατάσταση και θα πετάξετε από πάνω σας τις σκιές σας. Νιώθετε πως φτάνετε στον σκοοπό μας. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, αναθεωρείτε τον τρόπο που διαχειρίζεστε την προσωπική αλλά και επαγγελματική κατάσταση και αυτό είναι κάτι που σας γεννά διλήμματα αλλά και πισωγυρίσματα.    Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  είστε σαφώς πιο ανανεωμένοι από ποτέ και κάνετε κινήσεις που θα σας δίνουν το προβάδισμα μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο . Μια επιτυχία σας περιμένει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, είστε πιεσμένοι σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα σας και πολλές φορές νιώθετε τελείως μόνοι και χωρίς υποστήριξη. Αναμένονται νέες συμφωνίες.    Τοξότης β’ δεκαημέρου,αναθεωρείτε τελείως τον τρόπο που χειρίζεστε την εργασιακή σας κατάσταση και αναμένονται διλήμματα αλλά και αρκετοί προβληματισμοί.     Τοξότης γ’ δεκαημέρου, μια νέα αρχή θα γίνει αυτό το διάστημα που θα αλλάξει τελείως την εργασιακή σας κατάσταση και θα πετάξετε απ΄ο πάνω σας ότι σας καταπίεζε. Νιώθετε δικαιωμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, κάνετε μια νέα αρχή αυτό το διάστημα αλλά πρέπει να προσέξετε την οικονομική σας κατάσταση. Αποφύγετε τολμηρές ξεκινήματα που αγγίζουν την ερωτική σας ζωή. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου,  αναθεωρείτε τελείως τον τρόπο που χειρίζεστε το ταίρι σας και γεννιούνται διλήμματα. Πιθανόν να ζήσετε μια δυνατή επανασύνδεση.    Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου, ένα νέο ξεκίνημα θα γίνει αυτό το διάστημα και θα επηρεάσει την οικογενειακή σας ζωή. Έρχεστε πιο κοντά στα άτομα που αγαπάτε και πολλοί θα προχωρήσετε προς μια επισημοποίηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, είστε σαφώς έτοιμοι να βάλετε τέλος σε κακοποιητικές συμφωνίες και να προχωρήσετε προς κάτι καινούργιο. διαδικτυακές γνωριμίες αναμένονται. Προσοχή σε εντάσεις που ξεσπούν μέσα στον οικογενειακό χώρο.    Υδροχόε β΄  δεκαημέρου, αναθεωρείτε τελείως τον τρόπο που διαχειρίζεστε την οικογενειακή σας κατάσταση και βάζετε τα προσωπικά σας όρια. Εντάσεις, παρεξηγήσεις αλλά και επανανασυνδέσεις αναμένονται.      Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,  ένα δυναμικό ξεκίνημα θα γίνει αυτό το διάστημα και θα αλλάξει τελείως η καθημερινότητα σας. Συγγενικές σχέσεις θα σας απασχολήσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄  δεκαημέρου,  ξεκινάτε κάτι καινούργιο αλλά τρώγεστε μέσα σας, καθώς νιώθετε ακόμα ανασφάλεια και όχι τόσο σίγουροι για τον εαυτό σας. Συζητήστε με το περιβάλλον σας.    Ιχθύ β’ δεκαημέρου, αναθεωρείτε τελείως τον τρόπο που επικοινωνείτε τα θέλω σας και προχωράτε προς απαραίτητες αλλαγές. Καθυστερήσεις σε συμφωνίες, αλλά και επανασυνδέσεις αναμένονται.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,   αναμένονται αλλαγές που θα αλλάξουν την πρακτική πλευρά της ζωής σας και θα πάρετε μεγάλη ανακούφιση. Μια νέα πηγή εσόδων αναμένεται.