Ξεκινά η εβδομάδα μας που θα φέρει ξανά το χαμόγελο στα χείλη και θα μπορέσουμε να κάνουμε τα όνειρα, πραγματικότητα. Μεγάλη Εβδομάδα λοιπόν και αναμένουμε να συμβεί ένα θαύμα, κάτι μεγάλο που θα μας ταρακουνήσει θετικά.

Υστερόγραφο α’ δεκαήμερο,

Στις 11/4/23 η ΑΦροδίτη περνάει στο ζώδιο των Διδύμων και κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, θετικά όψη, ενδυναμώνει και φέρνει θετικά αποτελέσματα. Η ερωτική και οικονομική κατάσταση βελτιώνεται.

Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του αέρα, Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, και της φωτιάς , Κριοί, Λέοντες, και Τοξότες.

Στις 14/4/23 η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύες, γεννά συναισθήματα απογοήτευσης και θα επικρατήσει ο αρνητισμός και η θλίψη.

Επηρεάζονται αρνητικά τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες.

 

Υστερόγραφο, β’ δεκαήμερο

  Ο Ερμής στον Ταύρο και ο Ουρανός στον Ταύρο ανατρέπουν συναισθήματα ασφάλειας και σιγουριάς.

Υστερόγραφο, γ’ δεκαήμερο 

Στις 12/4/23 ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία στον Κριό, είναι μια τυχερή όψη και ανοίγει κλειστές πόρτες. Ξεκινήματα και νέες γνωριμίες αναμένονται.

Επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός , Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι αλλά και Τοξότες, Λέοντες, Δίδυμοι, Υδροχόοι.

Μάθε τα πάντα για το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

κάλεσε με στο 6973333377 ή  90 11 900 160

ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

Δες εδω το κανάλι μου. Κάνε εγγραφή!

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, ασχολείστε αρκετά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θέλετε να προωθήσετε τα σχέδια σας και να φανεί επιτέλους η δουλειά σας. Διαδικτυακές γνωριμίες αναμένονται. Μην εμπιστεύστε το παρασκήνιο.   Κριός β’ δεκαημέρου, η πρακτική πλευρά της ζωής σας αναμένεται να αλλάξει και είστε έτοιμοι να κάνετε θυσίες για να κερδίσετε χρόνο, αλλά και χρήμα.   Κριός γ’ δεκαημέρου,  μια μεγάλη επιτυχία θα ζήσετε αυτό το διάστημα και θα νιώσετε πως το Σύμπαν σας στηρίζει, χωρίς δεύτερη σκέψη. Μην χάσετε την ευκαιρία να αλλάξετε την ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου,  ασχολείστε αρκετά με την πρακτική πλευρά της ζωής σας και αυτό θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μια επαγγελματική σχέση αναμένεται να βελτιωθεί.     Ταύρος β’ δεκαημέρουείστε σαφώς πιο προσγειωμένοι και έτοιμοι να αποδεχτείτε τις αλλαγές, αλλά και να βάλετα τα όρια σας. Κανείς δεν μπορεί να σας σταματήσει.     Ταύρος γ’ δεκαημέρου, νιώθετε πως το Σύμπαν σας στηρίζει και όταν όλα φαίνονται να καταρρέουν, κάτι γίνεται και παίρνετε τα πάνω σας. Το παρασκήνιο είναι με το μέρος σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, θα ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας και γενικά θα περάσετε καλά αυτές τις μέρες. Προσοχή προς το τέλος της εβδομάδας, καθώς μπορεί να απογοητευτείτε από αγαπημένο πρόσωπο.  Δίδυμος β’ δεκαημέρου, η ψυχολογία σας δεν είναι σταθερή και καλό είναι να απομακρυνθείτε από άτομα που σας καταπιέζουν. Μυστικές συναντήσεις αναμένονται.   Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,  νιώθετε πως ήρθε η στιγμή να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα και οι επιλογές σας θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μια νέα φιλική γνωριμία θα σας ενθουσιάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, αναμένονται κρυφές συναντήσεις με άτομο που σας γοητεύει , αλλά δεν είναι απόλυτα αφοσιωμένο σε εσάς. Το παρασκήνιο σας στηρίζει. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ψάχνετε την τύχη σας μέσα στον φιλικό σας κύκλο και πολλοί θα ασχοληθείτε με τα κοινά ή με ομαδικές δραστηριότητες που σας δίνουν την δυνατότητα να διακριθείτε.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  αναμένονται τυχερές στιγμές αυτές τις μέρες και θα μπορέσετε να κάνετε ένα μεγάλο επαγγελματικό άλμα. Επαφές με άτομα εξουσίας φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, νιώθετε όλο και πιο αγαπητοί μέσα στον φιλικό σας κύκλο και υποστηρίζετε όλο και περισσότερο τους στόχους σας. Αποφύγετε τις σπατάλες.     Λέοντα β’ δεκαημέρου, εμπιστεύεστε περισσότερο τον εαυτό σας και κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας να πετύχετε. Επαγγελματικές ευκαιρίες αλλά και προσωπικές αλλαγές αναμένονται.    Λέοντα γ’ δεκαημέρου, ταξιδεύετε αυτό το διάστημα και συναντάτε το πεπρωμένο σας, είτε μέσα από μια προσωπική γνωριμία είτε μέσα από μια νέα επαγγελματική πρόταση. Όλα εξελίσσονται θετικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου,  δέχεστε εύνοια από πρόσωπα εξουσίας που σας στηρίζουν μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και κάνετε  προσπάθεια να διαγράψετε ένα κακό παρελθόν. Προσοχή μην έχετε υπερβολικές προσδοκίες.     Παρθένος  β΄ δεκαημέρου,  αφήνετε πίσω σας το παρελθόν και κάνετε βουτιά προς το μέλλον. Η σχέση σας με άτομο που συνδέεστε από απόσταση δυναμώνει. Σπουδές και νομικά ζητήματα ευνοούνται.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  θα μπορέσετε να πάρετε τα πάνω σας μια που η οικονομική σας κατάσταση θα αλλάξει και προς το καλύτερο. Συννενοείστε καλύτερα με άτομα που μοιράζεστε κοινά αποκτήματα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, νιώθετε πως μπορείτε να κάνετε βήματα προς τα εμπρός και να νικήσετε την στασιμότητα της προηγούμενης περιόδου. Αποφύγετε ό,τι σας κουράζει.       Ζυγέ β’ δεκαημέρου, ασχολείστε περισσότερο με τα οικονομικά σας και θα συζητήσετε με άτομα  που μοιράζεστε κοινά αποκτήματα. Ψυχολογικά είστε ανεβασμένοι.    Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,   μια μεγάλη νίκη θα βιώσετε αυτήν τις μέρες και είστε έτοιμοι να ξεπεράσετε τις δυσκολίες του παρελθόντος. Νέες γνωριμίες αναμένονται να αλλάξουν την προσωπική σας κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, θα λάβετε οικονομική ενίσχυση αυτό το διάστημα και θα ξεπεράσετε τις προκλήσεις του παρελθόντος. Αποφύγετε τα ερωτικά αδιέξοδα.   Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, αναμένονται συζητήσεις με νέους συνεργάτες και μπαίνετε σε διλήμματα. Η προσωπική σας κατάσταση αναμένεται να αλλάξει ξαφνικά.  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, είστε πολύ κοντά στην επιτυχία και θα ζήσετε μια μεγάλη νίκη που θα αλλάξει την εργασιακή σας κατάσταση για πάντα. Αλλάζουν οι ρυθμοί σας και βελτιώνονται οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες αυτές τις μέρες και θα κερδίσετε την χαμένη αισιοδοξία σας. Ωστόσο, μην έχετε υπερβολικές προσδοκίες.  Τοξότης β’ δεκαημέρου,  αναζητάτε κάτι καινούργιο που θα φτιάξει την εργασιακή σας κατάσταση και είστε τελείως προσηλωμένοι σε θέματα που αφορούν την δουλειά σας. Συναδελφικές σχέσεις βελτιώνονται.   Τοξότης γ’ δεκαημέρου,   μια ερωτική νίκη θα ζήσετε αυτές τις μέρες και θα πάρετε μεγάλη ηθική ικανοποίηση. Επιχειρηματικά σχέδια ευνοούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, έχετε την ευκαιρία να φτιάξετε την πρακτική πλευρά της ζωής σας και να αυξήσετε το εισόδημα σας. Αποφύγετε όμως τις βιαστικές αποφάσεις.   Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, είστε τελείως αφοσιωμένοι στην συναισθηματική σας κατάσταση και ίσως δεν δίνετε τόσο σημασία σε θέματα εργασιακά. Προσοχή σε υπερβολικές προσδοκίες.    Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου, θα μπορέσετε να έρθετε κοντά σε αγαπημένα άτομα, να φτιάξετε το καταφύγιο σας και να ξεπεράσετε τις δυσκολίες της προηγούμενης περιόδου. Πρόταση για επισημοποίηση,δέσμευση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, ευνοείστε αυτές τις μέρες αρκετά και η ερωτική σας ζωή κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις. Προσοχή σε απρόοπτα έξοδα.  Υδροχόε β΄  δεκαημέρου, η οικογενειακή σας κατάσταση θα αλλάξει αυτό το διάστημα και είστε έτοιμοι να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να συγκρουστείτε ακόμα και με οικεία άτομα. Θέλετε να κάνετε μια νέα αρχή.      Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,   μια διαδικτυακή γνωριμία αναμένεται να αλλάξει την ζωή σας και να βγείτε από την στασιμότητα. Φλερτ και ρομαντικά πήγαινε έλα αναμένονται.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄  δεκαημέρου, έχετε την δυνατότητα να φτιάξετε το καταφύγιο σας και να πείτε ναι σε άτομο που σας πολιορκεί εδώ και καιρό. Αποφύγετε όμως τις υπερβολικές προσδοκίες.    Ιχθύ β’ δεκαημέρου, η ανάγκη σας να βρεθείτε με το άτομο που σας συναρπάζει μεγαλώνει και θα έχετε την δυνατότητα να ξεπεράσετε τις συναισθηματικές ανασφάλειες σας. Ταξιδάκια αναμένονται.     Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  η οικονομική σας κατάσταση θα βελτιωθεί το επόμενο διάστημα και αμέσως θα πάρετε τα πάνω σας. Μια νέα πηγή εσόδων αναμένεται να αλλάξει την καθημερινότητα σας.