Ξεκινά η εβδομάδα μας που θα αλλάξει τον τρόπο που συνδεόμαστε με το ταίρι μας, και κάθε σχέση μπορεί να δοκιμαστεί, και αυτό οδηγεί σε κλεισίματα, καθώς πάμε ενάντια σε συναισθήματα ανασφάλειας.

Μεγαλώνει το κακό, όταν το αφήνεις να ριζώσει.

Επίσης ασχολείσαι πολύ με το χρήμα, την ικανοποίηση των αισθήσεων σου και θέλεις να βρεις χώρο , χρόνο και την κατάλληλη παρέα για να περάσεις καλά.

Υστερόγραφο α’ δεκαήμερο,

Στις 3/4/23  ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου σε κάνει αγύριστο κεφάλι και δεν αλλάζεις εύκολα γνώμη. Βέβαια συγκρούεσαι με το περιβάλλον σου και πρέπει να κρατηθείς στο ύψος σου. 

Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του νερού, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και γης, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι.Αλλά και Λέοντες, Υδροχόοι.

 

Υστερόγραφο, β’ δεκαήμερο

 Στις 6/4/23 ο Ήλιος από τον Κριό σε σύνοδο με τον Χείρωνα τον θεραπευτή, φέρνει ευκαιρίες για να επουλώσεις τραύματα του παρελθόντος, εφόσον βέβαια δεις κατάματα τα λάθη σου, τις παραλείψεις σου. 

Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια της φωτιάς, Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, αλλά και του αέρα, Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι.

Στις 6/4/23 η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού θα σε κάνει παρορμητικό, ανοιχτό σε νέες ευκαιρίες και θα κλείσεις κύκλους με το παρελθόν.

Επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός , Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί , Αιγόκεροι και Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Υδροχόοι.

Υστερόγραφο, γ’ δεκαήμερο 

Στις 7/4/23 η Αφροδίτη από τον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε κάνει χαρούμενο , και αρχίζεις να εμπιστεύεσαι περισσότερο την μοίρα. Οικονομικές ευκαιρίες , αλλά και συναισθηματικές ευκαιρίες αναμένονται.

Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του νερού, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και γης, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι

Μάθε τα πάντα για το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

κάλεσε με στο 6973333377 ή  90 11 900 160

ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

Δες εδω το κανάλι μου. Κάνε εγγραφή!

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, νιώθετε την ανάγκη να αφοσιωθείτε περισσότερο σε πρακτικά ζητήματα και να αυξήσετε τις οικονομικές σας απολαβές. Πιθανές συγκρούσεις μέσα στον φιλικό σας κύκλο.  Κριός β’ δεκαημέρου, κλείνετε παρορμητικά κύκλους με το παρελθόν και θα κάνετε μια νέα αρχή. Έφτασε η στιγμή να πείτε όχι στις επαναλήψεις.   Κριός γ’ δεκαημέρου,   είναι μέρες ησυχίας, όπου μπορείτε να βρείτε την ισορροπία σας και να πετύχετε κρυφούς στόχους. Μυστικές συναντήσεις αναμένονται. Οικονομική στήριξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, είστε έτοιμοι να προωθήσετε τα σχέδια σας με μεγαλύτερη επιμονή και να φανεί κάθε ταλέντο που διαθέτετε. Συγκρούσεις αναμένονται μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο.         Ταύρος β’ δεκαημέρουέχετε τη δυνατότητα να αποφύγετε τις προκλήσεις μέσα στον εργασιακό χώρο και να ζητήσετε βοήθεια από το παρασκήνιο που σας στηρίζει. Θα προβληματιστείτε αρκετά.    Ταύρος γ’ δεκαημέρου, η οικονομική σας κατάσταση βελτιώνεται και αυτό θα ανεβάσει την ψυχολογία σας. Έρχεστε κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, είστε ακόμα μπερδεμένοι και όχι τόσο σίγουροι για το τι θέλετε να γίνει στην προσωπική σας κατάσταση. Πιθανόν εμπλέκεστε με άτομο που δεν είναι διαθέσιμο.   Δίδυμος β’ δεκαημέρου,  η ερωτική σας κατάσταση θα σας απασχολήσει αυτό το διάστημα και πιθανόν να κάνετε μια νέα επιλογή. Ξεφεύγετε από τα τετριμμένα. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,  είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα και να αλλάξει τελείως η επαγγελματική σας κατάσταση. Κρυφοί στόχοι εκπληρώνονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά ικανοποιημένοι αυτό το διάστημα καθώς θα βρεθείτε με κόσμο και θα πάρετε τα πάνω σας. Δημόσιες σχέσεις ευνοούνται.   Καρκίνος β’ δεκαημέρου, η σχέση σας με άτομα της οικογενείας σας δοκιμάζονται και χαλάει η ψυχολογία σας. Εμπιστευτείτε πρόσωπα εξουσίας που στέκονται δίπλα σας.    Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  ένας μεγάλος στόχος θα πραγματοποιηθεί αυτό το διάστημα και θα πάρετε τα πάνω σας. Νιώθετε πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και οραματίζεστε από τώρα τα καλύτερα που έρχονται. Φίλοι σας στηρίζουν.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου,  είστε αρκετά πιεσμένοι αυτό το διάστημα και για αυτό πρέπει να προσέξετε τον τρόπο έκφρασης σας. Σχέσεις μυστικές ή από απόσταση ευνοούνται.  Λέοντα β’ δεκαημέρου,  αφήνετε πίσω σας τον παλιό τρόπο ζωής και θα κάνετε μια νέα αρχή. Παρορμητικά επιλέγετε μια νέα απασχόληση που θα αλλάξει τον τόπο κατοικίας σας. Ταξίδια αναμένονται.   Λέοντα γ’ δεκαημέρου, είστε αρκετά ευνοημένοι αυτό το διάστημα και πρόσωπα εξουσίας στέκονται δίπλα σας. Οικονομική στήριξη αναμένεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου,  ταξιδεύετε αυτό το διάστημα και βρίσκεστε με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Είστε αρκετά ανανεωμένοι και προχωράτε προς νέες επιλογές που θα ευνοήσουν το επαγγελματικό σας προφίλ.   Παρθένος  β΄ δεκαημέρου, είστε αρκετά προβληματισμένοι μια που θα πρέπει να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις που θα καθορίσουν την πρακτική ή προσωπική σας κατάσταση. Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, ένα όνειρο θα πραγματοποιηθεί αυτό το διάστημα και θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση. Ταξιδεύετε να συναντήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, ασχολείστε αρκετά με την οικονομική σας κατάσταση και θέλετε να καλύψετε τις τρύπες του παρελθόντος. Πιθανόν ερωτικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν.     Ζυγέ β’ δεκαημέρου,   ανοίγετε την καρδιά σας σε ένα νέο πρόσωπο και θα διαγράψετε τελείως το παρελθόν. Κλεισίματα κύκλων αναμένονται.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  είστε σαφώς ψυχολογικά καλύτερα και έτοιμοι να διορθώσετε τα κακώς κείμενα του παρελθόντος που ταλαιπώρησαν την τσέπη σας. Βελτίωση της εργασιακής σας κατάστασης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, αναμένονται καυγαδάκια που μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις και χάνετε τη γη κάτω από τα πόδια σας. Αναζητάτε διέξοδο σε άτομα που επικοινωνείτε από απόσταση. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου,  περνάτε μια κρίση αυτό το διάστημα, αλλά έτσι ανακαλύπτετε και τον εαυτό σας. Αποκαλύψεις αναμένονται. Η εργασιακή σας κατάσταση πιθανόν να αλλάξει.  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, έχετε την τύχη με το μέρος σας και μπορείτε να ονειρεύεστε αυτό το διάστημα, μια ότι θέλετε, γίνεται!! Ερωτικές επιτυχίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, είστε έτοιμοι να ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση και να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες άμεσα. Είστε αναγκασμένοι να ακολουθήσετε απαιτητικούς ρυθμούς μέσα στην καθημερινότητα σας.   Τοξότης β’ δεκαημέρου, είστε έτοιμοι να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να βρεθείτε σε έναν νέο κύκλο που θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας. Νιώθετε πως βρήκατε την ιδανική παρέα.  Τοξότης γ’ δεκαημέρου,  η εργασιακή σας κατάσταση θα βελτιωθεί και αυτό θα οφελήσει σημαντικά την τσέπη σας, αλλά και τις προσωπικές, οικογενειακές σας σχέσεις. Η καθημερινότητα σας αλλάζει προς το καλύτερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου,  ασχολείστε αρκετά με το ταίρι σας και κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας να ικανοποίησετε όλες τις επιθυμίες του. Προσοχή σε έκτακτα έξοδα που θα ταράξουν τον προυπολογισμό σας.  Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, η οικογενειακή σας κατάσταση θα αλλάξει και θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε ένα νέο περιβάλλον. Συγκρούσεις με πρόσωπα κύρους αναμένονται.   Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου,  είστε αρκετά τυχεροί αυτό το διάστημα και μπορείτε να βγείτε από το καβούκι σας και να ποντάρετε ψηλά. Η ερωτική σας κατάσταση επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά πιεσμένοι και ενώ προσπαθείτε να τα βρείτε με το περιβάλλον σας , θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις και δυσκολίες.  Οικονομικά ευνοείστε. Υδροχόε β΄  δεκαημέρου, ο νους σας είναι μακριά, πιθανόν γιατί συνδέεστε με άτομο από απόσταση και κάνετε πολλά όνειρα. Εξωτερικοί παράγοντες αλλάζουν την καθημερινότητα σας.  Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,  είστε σαφώς καλύτερα αυτό το διάστημα και έτοιμοι να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο που θα σας ανανεώσει και δώσει ένα νέο νόημα. Οικογενειακά ζητήματα ευνοούνται. Οικονομική ενίσχυση αναμένεται.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄  δεκαημέρου, αναζητάτε νέους τρόπους έκφρασης και αυτό θα προβληματίσει το περιβάλλον σας. Προσοχή στο παρασκήνιο, απομακρυνθείτε από την τοξικότητα.     Ιχθύ β’ δεκαημέρου, νιώθετε αρκετά πιεσμένοι ψυχολογικά, ωστόσο μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από το περιβάλλον σας. Οικονομικά ζητήματα επανέρχονται.    Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  ένα όνειρο σας θα πραγματοποιηθεί αυτό το διάστημα και θα ανέβει η ψυχολογία σας. Ταξιδάκια αναψυχής και διαδικτυακές γνωριμίες αναμένονται.