τρΟ Άρης, ο πλανήτης που σχετίζεται με τα θέλω μας, το ένστικτο της επιβίωσης και την σεξουαλικότητα μας βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και θα παραμείνει μέχρι τον Μάρτιο του 2023, λόγω αναδρομής.

Ο Άρης στους Διδύμους έχει το πλεονέκτημα να μιλάει, να διεκδικεί και να θέλει την επαφή με το περιβάλλον του.

Συγχρόνως, είναι πολυπράγμων και φλερτάρει αρκετά, χρησιμοποιώντας τα μέσα μαζικής δικτύωσης. Βέβαια η περιέργεια του οδηγεί σε μπερδέματα, παρεξηγήσεις και ίσως κουτσομπολιά.

Έτσι και υπό την επιρροή του, θα είμαστε πιο ανοιχτοί σε νέες επαφές, πιο δεκτικοί να συγχωρέσουμε το παρελθόν, μια που δεν αναλύουμε τα πάντα σε βάθος και θα έχουμε την τάση να πολυλογούμε, χωρίς να αγγίζουμε την αλήθεια.

Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης της ανιδιοτελής αγάπης, αλλά και των ερωτικών ψευδαισθήσεων βρίσκεται στο σπίτι του, στο ζώδιο του Ιχθύ και φυσικά αυτό γεννά σχέσεις φανταστικές με μεγάλες προσδοκίες και εδώ εγκυμονεί μεγάλος κίνδυνος.

Η σχέση που φέρνει ο πλανήτης Ποσειδώνας βοηθάει βέβαια, στην πνευματική εξέλιξη των ανθρώπων, αλλά μπορεί να διαλύσει τον κόσμο μόλις σε λίγα δευτερόλεπτα!

 

Στις 12/10/22 ο Άρης από τους Διδύμους συναντά τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθύες και θα σχηματιστεί το τετράγωνο της διάψευσης, απογοήτευσης και πιθανής απώλειας. Πολλοί μπαίνετε σε διλήμματα και αμφιβάλλετε για τις επιλογές σας και φυσικά για το ταίρι σας. Οι φυσικές αντοχές μειώνονται και παρόλο που θα θέλετε να ξεκουραστείτε, θα νιώθετε μεγάλη υπερένταση.

Αποφύγετε εντάσεις, καθώς δεν μπορούν να επιλυθούν προβλήματα. Η ερωτική ζωή τείνει να ανθίζει σε παράνομες αγκαλιές και η αλήθεια πιθανόν να αποκαλυφθεί με μεγάλες διαστάσεις.

 

Επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες του γ’ δεκαήμερου γύρω από την 23η μοίρα.

Πως όμως θα επηρεαστούν τα ζώδια, διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

Για την προσωπική σου πρόβλεψη επικοινώνησε μαζί μου στο 6973333377 ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

https://bit.ly/3xfAmya

Κριός

Με την συνάντηση, Άρη,  Ποσειδώνα, θα συναντήσετε ατασθαλίες, και λάθη σε γραφειοκρατικές σας υποθέσεις. Επίσης, η σχέση σας με τους συγγενείς σας θα περάσουν κρίση και θα θέλετε να απομακρυνθείτε από το περιβάλλον σας. Τυχόν παράνομες επαφές ή μυστικά θα αποκαλυφθούν και θα πληγωθείτε ανεπανόρθωτα. Ματαίωση σχεδίων, ταξιδιών αναμένονται. Προσοχή στην έκθεση σας μέσα από το διαδίκτυο.

Ταύρος

Με την συνάντηση Άρη, Ποσειδώνα, θα βάλετε στο μικροσκόπιο όλες τις φιλικές σας επαφές και νιώθετε πως φίλοι, και γνωστοί σας κρύβουν πράγματα. Πιθανόν ένα οικονομικό θέμα να σας επιβαρύνει, καθώς ανακαλύπτετε ατασθαλίες τρίτων. Καθυστερήσεις σε εργασιακά ζητήματα αναμένονται. Ματαίωση  σε ένα σχέδιο χαλάει την ψυχολογία σας. Η στάση του συντρόφου σας θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα

 

Δίδυμος

Με την συνάντηση Άρη, Ποσειδώνα, θα νιώσετε ήττα και αρκετά μαχαιρώματα στην πλάτη σας, κυρίως μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας θα διαταραχθούν σημαντικά και νιώθετε πως εμπιστευτήκατε τα λάθος άτομα. Οι συγκυρίες δεν βοηθούν να γίνουν ξεκαθαρίσματα και πρέπει να παλέψετε με την τάση σας να αποσυρθείτε από τα γεγονότα.  

Καρκίνος

Με την συνάντηση Άρη, Ποσειδώνα, νιώθετε εξουθενωμένοι και επιθυμείτε να βρίσκεστε μακριά από κόσμο ή από συγκεκριμένα άτομα που σας επιβαρύνουν ψυχολογικά. Πιθανή ματαίωση σχεδίων σας αναγκάζει να προσαρμοστείτε σε ένα περιβάλλον που δεν ταιριάζει με τα θέλω σας. Θα αισθάνεστε αρκετή κούραση και μετανιώνετε για πράγματα που έχετε κάνει. Η σχέση σας με άτομο διαφορετικής κουλτούρας σας αποσυντονίζει. Πολλές φορές νιώθετε ότι έχετε αποτύχει.  

 

Λέων

Με την συνάντηση Άρη, Ποσειδώνα,  πιθανόν να αδειάσει το πορτοφόλι σας και να πρέπει να διαχειριστείτε με διαφορετικούς όρους μια οικονομική συμφωνία. Η ερωτική σας κατάσταση παραμένει πολύπλοκη και οι επιλογές σας δεν θα είναι τόσο ξεκάθαρες. Ένα φιλικό σας πρόσωπο πιθανόν να σας γυρίσει την πλάτη και θα νιώσετε προδοσία. Πολλά από τα σχέδια σας καθυστερούν και αυτό σας εκνευρίζει. Προσωρινή ματαίωση σχεδίων.

 Παρθένος

Με την συνάντηση Άρη, Ποσειδώνα, περνάτε δύσκολες στιγμές και νιώθετε έντονο εκνευρισμό, ατονία και η ψυχολογία σας θα είναι πεσμένη. Προσοχή σε αποκαλύψεις που μπορεί να σας εκθέσουν και αφήστε το χρόνο γενικά να γιατρέψει τις πληγές σας. Χρόνιες σχέσεις και συνεργασίες δοκιμάζονται και νιώθετε πως κανείς δεν σας καταλαβαίνει. Η απομάκρυνση ενός αγαπημένου προσώπου σας κοστίζει ακριβά.

Ζυγός

Με την συνάντηση Άρη, Ποσειδώνα, θα νιώσετε ατονία, κούραση και πιθανόν να προκύψει ένα θέμα που θα αναστατώσει την καθημερινότητα σας. Μέσα στον εργασιακό χώρο πρέπει να δείξετε προσοχή, καθώς θα αντιμετωπίσετε ίντριγκες και πιθανόν ένα έντονο παρασκήνιο. Νιώθετε πως χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας και αυτό σας απομακρύνει από το περιβάλλον σας. Προσοχή σε σχέσεις με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Σκορπιός

Με την συνάντηση Άρη, Ποσειδώνα χάνετε την αυτοπεποίθηση σας και αρχίζετε να πιστεύετε ότι δεν αρέσετε! Ερωτικές καραμπόλες αναμένονται και αυτό θα σας κοστίσει αρκετά. Μερικοί περνάτε στην αντεπίθεση και θα εκδικηθείτε άτομο που σας έχει πληγώσει. Αυτοκαταστροφικές τάσεις αναμένονται. Η επιχειρηματική σας δραστηριότητα ανατρέπεται λόγω οικονομικών δυσκολιών. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς σε δόσεις, οφειλές κλπ. Μην μπερδεύετε το σεξ με τον έρωτα. 

 

Τοξότης

Με την συνάντηση Άρη, Ποσειδώνα, αντιμετωπίζετε αρκετά προβλήματα μέσα στο σπίτι σας και έχετε έντονες τάσεις φυγής. Απογοητεύεστε από την εξέλιξη μιας οικογενειακής σχέσης και νιώθετε πως δεν έχετε άνθρωπο να μιλήσετε. Οικονομικά προβλήματα αναμένονται και δυσκολεύεστε, καθώς δεν υπάρχει στήριξη. Συναισθηματικά μπλοκαρίσματα οδηγούν σε στιγμές μοναξιάς.  


Αιγόκερως 
 

Με την συνάντηση Άρη, Ποσειδώνα, προσπαθείτε να βρείτε μάταια διέξοδο από μια προσωπική συναισθηματική μας ιστορία. Φαίνεται να εγκλωβίζεστε σε ένα περιβάλλον που δεν σας κατανοεί και αυτό θα σας κάνει να φέρεστε περίεργα και να απομακρύνεστε από αγαπημένα πρόσωπα. Μια συμφωνία ενδέχεται να διαταραχθεί. Προσοχή σε διαδικτυακές γνωριμίες, ανώνυμα τηλέφωνα και φάρσες.

Υδροχόος

Με την συνάντηση Άρη, Ποσειδώνα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τα χρήματα σας και να αποφύγετε κάθε μορφής δανεισμού. Συνεργασίες δοκιμάζονται και αυτό θα έχει αντίκτυπο στην τσέπη σας. Παρόλο που πρέπει να δουλέψετε αρκετά αυτήν την περίοδο, δεν θα έχετε καθόλου τη διάθεση και πιθανόν να φανείτε αναξιόπιστοι. Η ερωτική σας κατάσταση θα σας προβληματίσει και πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί με το ταίρι σας. Σχέσεις με νεότερα άτομα δοκιμάζονται αρκετά. Αποφύγετε το ρίσκο.

 

Ιχθύες

Με την συνάντηση Άρη, Ποσειδώνα αντιμετωπίζετε αρκετές δυσκολίες και πρέπει να βάλετε προτεραιότητες. Αναμένονται ζημιές μέσα στο σπίτι και αυτό θα επηρεάσει την καθημερινότητα σας. Οικογενειακές σχέσεις δοκιμάζονται και γενικά νιώθετε αποξενωμένοι από το περιβάλλον σας. Η ψυχολογία σας φρενάρει τις εξελίξεις.

 

   

 
 
Πηγή:https://www.oroskopos.gr/nea/tetragono-ari-proseidona-1212-problepseis-zodion-26104/