Ξεκινάει η εβδομάδα και ακολουθείς την πραγματικότητα σου με άλλο κίνητρο, και με την πρόθεση να βγεις νικητής , να αναγεννηθείς μέσα από τις στάχτες σου. Ξεκινά η εποχή του Πλούτωνα, του Σκότους, μπαίνουμε στο σπίτι του σκορπιού. Άνθρωποι και μυστικά ενώνονται.   

Υστερόγραφο α’ δεκαήμερο 

Στις 23/10/22 ο Ήλιος και η Αφροδίτη εισβάλλουν στο ζώδιο του σκορπιού και αυτόματα αλλάζουν οι σκέψεις σου και τα θέλω σου. Κάνεις εσωτερικές βουτιές, αμφιβάλλεις, αγαπάς με πάθος αλλά και γίνεσαι κτητικός. Κάτι που σίγουρα σε μεταμορφώνει. Δες και τα οικονομικά σου. Συνέχισε να αναζητάς την αλήθεια. 

επηρεάζονται οι Σκορπιοί (Χρόνια Πολλά ), Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι 

Υστερόγραφο, β’ δεκαήμερο 

 στις 23/10/22 ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε στάση στον Υδροχόο θα φέρει διευκόλυνσεις, συμφωνίες με διάρκεια και θα επισφραγίσει σχέσεις που δοκιμάζονται εδώ και καιρό. Το τέλος υπόσχεται να σε γλυκάνει.  

επηρεάζονται τα ζώδια της φωτιάς, Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και του αέρα, Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι γεννημένοι γύρω από την 18η μοίρα. 

στις 23/10 ο Κρόνος σε στάση, έτοιμος να αρχίσει την ορθή πορεία του, στον Υδροχόο, θα τελειώσει ό,τι άφησες μισό και δεν μπόρεσες να διεκπεραιώσεις. Θα σε αναγκάσει να ολοκληρώσεις, αλλά και συνάμα θα απελευθερωθείς από ενοχές, τύχεις. Θα κάνεις αυτό που μπορείς. 

επηρεάζεται ο σταθερός σταυρός, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι γεννημένοι γύρω από την 18η μοίρα. 

Υστερόγραφο, γ’ δεκαήμερο 

στις 19/10/22 η Αφροδίτη από τον Ζυγό σε τρίγωνο με τον Άρη στους Διδύμους διευκολύνει τις ερωτικές επαφές, όλα όμως ξεκινούν από τον διάλογο. 

Επηρεάζεται ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες γεννημένοι γύρω από την 24η μοίρα. 

στις 20/10/22 η Αφροδίτη από τον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δοκιμάζει τις επιλογές σου, νιώθεις να είσαι το θύμα μιας πλεκτάνης, μιας παγίδας, ή των επιλογών σου. Είσαι σε σχέση μεταμορφωτική. 

Επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι γεννημένοι γύρω από την 26η μοίρα. 

στις 22/10/22 ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα συναντηθούν στο ζώδιο του ζυγού, στην 29η μοίρα, και αυτό θα φέρει επανασυνδέσεις που θα δοκιμαστούν ή οριστικές ρήξεις. Δεν μπορείς να κλείνεις τα μάτια στο πεπρωμένο. 

Μάθε τα πάντα για το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

κάλεσε με στο 6973333377 ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

Δες εδω το κανάλι μου. Κάνε εγγραφή!

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, θα ασχοληθείτε αρκετά με οικονομικά ζητήματα, κυρίως δάνεια, οφειλές και θα συζητήσετε με δικούς σας ανθρώπους για κληρονομικά ζητήματα και την διαχείριση της κοινής σας περιουσίας. Ο έρωτας κοστίζει αυτήν την περίοδο. Κριός β’ δεκαημέρου, ξεκινάει μια καλή περίοδος για εσάς και θα γίνουν ξεκαθαρίσματα που θα σας βοηθήσουν να μπείτε σε ένα νέο φιλικό κύκλο. Φεύγετε από τοξικέςκαταστάσεις .  Κριός γ’ δεκαημέρου,  μια έντονη περίοδος ξεκινά, όπου θα πρέπει να αναλογιστείτε τι πήγε στραβά στο παρελθόν και να πάρετε πρωτοβουλίες. Νέα σχέση που σας ταιριάζει. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, η προσωπική σας κατάσταση αλλάζει το επόμενο διάστημα και συνειδητοποιείται ότι τίποτα δεν μπορεί να μείνει ίδιο. Ρήξεις, και νέες γνωριμίες θα σας αναστατώσουν.  Ταύρος β’ δεκαημέρου, έχετε μια χείρα βοηθείας αυτό το διάστημα και μποερίτε να στηριχθείτε σε άτομα κύρους, που ίσως σας βοηθάνε οικονομικά. Αντιμετωπίζετε τους φόβους σας.   Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  ξεκινάει μια επαγγελματική περίοδος που θα πρέπει να αποδείξετε τις ικανότητες σας και να νικήσετε οτιδήποτε τοξικό. Ασχολείστε περισσότερο με την φυσική σας κατάσταση. Σχέση με άτομο εξ αποστάσεως. Νικήστε τους φόβους σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η εργασιακή σας κατάσταση αλλάζει, κάτι καινούργιο προκύπτει και είναι στο χέρι σας να βγείτε μπροστά και να αποδείξετε τι αξίζετε. Σχέση μέσα στον εργασιακό χώρο αναμένεται.   Δίδυμος β’ δεκαημέρου, ξεκινάει μια θετική περίοδος για εσάς όπου μπορείτε να κυνηγήσετε τα όνειρα σας και να ασχοληθείτε αρκετά με τον εαυτό σας. Σχέσεις με άτομα διαφορετικής κουλτούρας σας ανεβάζουν ψυχολογικά.    Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,  είστε αρκετά ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και έτοιμοι να προχωρήσετε προς κάτι καινούργιο. Επίσης έχετε έμπνευση αυτήν την περίοδο και αλλάζει τελείως η επαγγελματική σας κατεύθυνση. Προσοχή όμως σε οικονομικά ανοίγματα  και παράνομα ραντεβού.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή παραμένει ένα μυστήριο και πιθανόν να παίξετε κρυφτό με το υποψήφιο ταίρι σας. Φλερτ, ρομαντικά πήγαινε έλα, αλλά και απιστίες αναμένονται.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, θα έχετε τη δυνατότητα να στηριχθείτε σε δικά σας άτομα και να ξεπεράσετε προκλήσεις και οικογενειακά ζητήματα που προκύπτουν. Η διαχείριση ενός ακινήτου θα σας απασχολήσει.   Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, αναζητάτε μια διέξοδο αυτές τις μέρες και το Σύμπαν θα ανταποκριθεί στο αίτημα σας. Όλα γίνονται όμως κρυφά, Μυστικά. Μην παρασύρεστε από την γνώμη τρίτων. Συναισθηματικά θα ικανοποιηθείτε από την στάση αγαπημένου προσώπου.  

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, θεματα οικογενειακής φύσεως προκύπτουν και θα πρέπει να συνθηκολογήσετε και να προσαρμοστείτε στις απαιτήσεις των δικών σας ανθρώπων. Συναισθηματικά είστε ανοιχτοί για μια νέα δέσμευση. Λέοντα β’ δεκαημέρου, παρά τις εσωτερικές σας δυσκολίες, έχετε φίλους που σας στηρίζουν και ανοίγουν πόρτες για εσάς. Αντιμετωπίζετε την προσωπική σας κατάσταση με ωριμότητα. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, Νέες γνωριμίες προκύπτουν αυτό το διάστημα και μπορείτε να διασκεδάσετε, να ψυχαγωγηθείτε. Οι προκλήσεις μέσα στον εργασιακό χώρο συνεχίζονται. Περισσότερες υποχρεώσεις αναμένονται. Επιλογές σπουδών οδηγούν σε νέα μονοπάτια. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, είστε σαφώς πιο ώριμοι και έτοιμοι να ασχοληθείτε με μια ιδέα που θα σας αλλάξει τελείως την καθημερινότητα. Συνδέεστε διαδικτυακά με άτομα που μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Ευκαιρίες προσκύπτουν.    Παρθένε β΄ δεκαημέρου, έχετε την ευκαιρία αυτές τις μέρες να υπογράψετε μια συμφωνία που θα σας ευνοήσει οικονομικά. Σταθερές συνεργασίες αναμένονται. Ίσως νιώθετε κούραση καθώς βλέπετε τις νέες ευθύνες που αναλαμβάνετε.    Παρθένε γ’ δεκαημέρου, αναμένονται εξελίξεις που θα σας φέρουν σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον. Η σχέση σας με πρόσωπα κύρους αναμένονται κρίσιμες. Το χρήμα φεύγει αυτήν την περίοδο, καθώς προκύπτουν απρόβλεπτα έξοδα. Μια νέα σχέση θα σας οδηγήσει σε ένα νέο κόσμο. 

ΖΥΓΟΣ 

 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, μια νέα πηγή εσόδων προκύπτει αυτές τις μέρες και νιώθετε ότι κάτι έχετε καταφέρει. Η σχέση σας με άτομο που σας ενδιαφέρει βελτιώνεται. Ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σας.    Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  διανύετε μια ευνοική φάση και μπορείτε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας χωρίς να νιώσετε κούραση. Η ερωτική σας ζωή αλλάζει μορφή. Είστε σαφώς πιο ώριμοι.   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  Χρόνια σας Πολλά, κάνετε την επαναξιολόγηση σας, αντιμετωπίζετε και δυσκολίες μέσα στον οικογενειακό χώρο, όμως θα υπάρξουν και καλές στιγμές που θα σας ανανεώσουν και ενδυναμώσουν. Σύντομα μπαίνετε σε μια νέα μορφή συμβίωσης. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, Χρόνια πολλά για τα γενέθλια σας, θα τα γιορτάσετε επεισοδιακά αυτές τις μέρες και περιμένετε ανατροπές που θα σας αλλάξουν τελείως τον κόσμο σας. Μια νέα γνωριμία αναμένεται.    Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι δυσκολίες, ψυχολογικά προσπαθείτε να βρείτε ένα στήριγμα για να νιώσετε καλύτερα. Συναισθηματικές εξελίξεις αναμένονται, ωστόσο παραμένουν μυστικές.  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, ζείτε εντάσεις μέσα στην καθημερινότητα σας και η σχέση σας με συγγενικά άτομα δοκιμάζεται αρκετά. Η σεξουαλική σας ζωή θα ανανεωθεί. Οικονομικά ανεβαίνετε κλίμακα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, προσπαθείτε να βρείτε γαλήνη σε μια ζεστή αγκαλιά που θα λειτουργήσει σαν βάλσαμο αυτήν την περίοδο. Μια μυστική σχέση αναμένεται.  Τοξότη β’ δεκαημέρου, έχετε ευκαιρίες αυτές τις μέρες για να προωθήσετε τα σχέδια σας και να φανείτε περισσότερο μέσα από το διαδίκτυο. Αναμένονται εξελίξεις και συμφωνίες θα γίνουν που σας απελευθερώνουν.  Τοξότης γ’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε οικονομικές πιέσεις και ίσως υπάρχει κάποιο άτομο που σας χειραγωγεί. Μια φιλική σχέση αναμένεται να αλλάξει μορφή. Μυστική στήριξη θα λάβετε από άτομο που σας ενδιαφέρει.   

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, μπαίνετε δυναμικά σε ένα νέο φιλικό κύκλο και οι δημόσιες σχέσεις σας θα απογειωθούν. Αντιμετωπίζετε το παρελθόν με γενναιότητα. Αναλαμβάνετε νέες δραστηριότητες. Φλερτ, ρομαντικά πήγαινε έλα αναμένονται. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, είστε σαφώς πιο προσγειωμένοι από ποτέ και διαχειρίζεστε την οικονομική σας κατάσταση με ωριμότητα. Θέματα καριέρας και επαφές με πρόσωπα εξουσίας θα σας απασχολήσουν σοβαρά.   Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου,  ξεκινάει ένας νέος κύκλος μέσα στην επαγγελματική αρένα και θα πάρετε τα πάνω σας. Συνεχίζονται όμως οι κόντρες με πρόσωπα κύρους. Πρέπει να επιβληθείτε. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, η επαγγελματική σας κατάσταση αναμένεται να αλλάξει το επόμενο διάστημα και θα ζήσετε εξελίξεις. Η σχέση σας με πρόσωπο εξουσίας αναμένεται να σας προβληματίσει. Πιθανά σκάνδαλα.     Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, οι επιλογές σας θα φέρουν αποτελέσματα αυτές τις μέρες και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας. Η σχέση με άτομο εξ αποστάσεως σας στηρίζει ψυχολογικά.   Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, αντιμετωπίζετε δυσκολίες με άτομα της οικογενείας σας και νιώθετε πως προσπαθούν να σας χειραγωγήσουν. Έρωτικά όμως είστε αρκετά ανεβασμένοι. 

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου,  η επαφή σας με άτομο διαφορετικής κουλτούρας θα σας ανανεώσει. Συζητήσεις γύρω από σπουδές αναμένονται. Ταξίδια μακρινά ονειρεύεστε και έτσι αντιμετωπίζετε την πραγματικότητα που μπορεί να σας κουράζει. Φλερτ από μακριά.     Ιχθύ β’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις αναμένονται γύρω από οικονομικά ζητήματα και είστε σε φάση να διαχειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας. Έσοδα από κρυφή πηγή αναμένονται.    Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε προκλήσεις μέσα στον φιλικό σας κύκλο, ωστόσο θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες γιατί έχετε καλή ψυχολογία. Ερωτικά είστε ανεβασμένοι και η σεξουαλική σας ζωή θα ανανεωθεί σημαντικά.