Λέγεται πως οι Δίδυμες Φλόγες είναι μια Ψυχή που έχει χωριστεί σε δύο σώματα και μέσα από το ταξίδι της ενσάρκωσης ψάχνει για την ένωση της. Όμως επειδή αυτό μπορεί να μην είναι αποδεκτό από όλους, μπορώ να ονομάσω τις Δίδυμες Φλόγες μια σχέση με έντονο Ψυχικό Δέσιμο, και βέβαια αυτή η σχέση δεν μπορεί να είναι συμβατή με τα κοινωνικά πρότυπα. Συνήθως η γνωριμία των δίδυμων Φλογών γίνεται τυχαία και αμέσως και τα δύο άτομα αισθάνονται μια δυνατή έλξη και εισβάλλει ο έρωτας.

 

Ένας έρωτας όμως που αντιμετωπίζει πολλά εμπόδια,  καθώς η αρσενική και θηλυκή ενέργεια μπορεί να βρίσκονται σε διαφορετικό στάδιο εξέλιξης και για αυτό υπάρχει η περίοδος της θεραπείας  ή αλλιώς της απομάκρυνσης. Και αυτό εξηγείται επίσης από το ενεργειακό πεδίο της έλξης, απώθησης που λειτουργεί στην σχέση αυτή, και έτσι όταν η θηλυκή ενέργεια προσκολλάται στη φυσική παρουσία της αρσενικής, επικρατεί η ανισορροπία και έρχεται ο «χωρισμός».

Τι όμως μπορεί να κάνει η θηλυκή ενέργεια για να σταματήσει τη φάση της έλξης , απώθησης, και να οδηγήσει την αρσενική ενέργεια στην κατανόηση της σχέσης αυτής, και κατ’ επέκταση στην ένωση;

Πάντα πρέπει να έχετε στο νου σας, ότι η σχέση είναι μεταφυσική και λειτουργεί σαν καθρέφτης και δεν μπορεί η θηλυκή ενέργεια να «εκβιάσει» καταστάσεις και να αλλάξει την συμπεριφορά της αρσενικής ενέργεια με αθέμιτα μέσα.

Αυτό όμως που μπορεί να αλλάξει την στάση, συμπεριφορά της αρσενικής ενέργειας είναι η αλλαγή, η μεταμόρφωση της ίδιας της θηλυκής ενέργειας και ουσιαστικά η απεξάρτηση της από την προσδοκία της σχέσης αυτής.

Αρκετά δύσκολο αυτό αρχικά να γίνει στα πρώτα στάδια της γνωριμίας,  καθώς η θηλυκή ενέργεια νιώθει έντονη προσκόλληση στο φυσικό πρόσωπο, ωστόσο μπορεί να επιτευχθεί, μετά από προσπάθειες και χρόνο και εφόσον γίνουν τα παρακάτω:

  • Καθημερινοί Διαλογισμοί
  • Άσκηση, φροντίδα σώματος.
  • Υπηρεσία, προσφορά στους άλλους.
  • Εργασία που ταυτίζεται με τον σκοπό της Ψυχής.
  • Συμμετοχή σε ομαδικές δραστηριότητες, φιλανθρωπικές ενέργειες.
  • Εστίαση στο τώρα, στο παρόν.
  • Μελέτη του καθρεφτίσματος, και αναγνώριση των σημείων που πρέπει να δουλευτούν εσωτερικά από την θηλυκή ενέργεια.
  • Αποδοχή της φάσης της απομάκρυνσης.

Έτσι βλέπουμε ότι αυτό που αλλάζει την συμπεριφορά της αρσενικής ενέργειας, είναι το πνευματικό άλμα της θηλυκής ενέργειας και όχι η μεταξύ τους προσωπική αλληλεπίδραση.

βέβαια, εφόσον το ενεργειακό πεδίο είναι ένα , όταν η θηλυκή ενέργεια κάνει τα σωστά βήματα, αυτό αυτόματα φαίνεται από την αλλαγή της στάσης της αρσενικής ενέργειας και τότε είναι που θα επιτευχθεί η ένωση και στο γήινο πεδίο και σύμφωνα με το θεϊκό σχέδιο.

 

Η ανάλυση αφορά τις σχέσεις με έντονο Ψυχικό Δέσιμο και το ταξίδι προς την Ψυχή/την Συνειδητότητα,  όπου αναγνωρίζεται η ενέργεια του Φόβου, και όχι δυσλειτουργικές ναρκισσιστικές σχέσεις.

 

Πηγή:https://bit.ly/3QFezqF