Το Σύμπαν ορίζει το πεπρωμένο σου , και αυτές τις μέρες μπαίνεις σε νέα πραγματικότητα, σε αρέσει , δεν σε αρέσει.  

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο, στις 12/8/22 θα  κλείσει βίαια κύκλους που έχεις συνηθίσει να κινείσαι και θα μείνεις μετέωρος. Χάνεις την ισορροπία σου, μπερδεύεσαι και φαίνεται να εγκλωβίζεσαι σε αρνητικότητα και μάτριξ. Πρέπει να πάρεις τα ηνία στα χέρια σου. Nα μείνεις ουδέτερος. αποστασιοποιήσου. 

Εάν το κάνεις , θα μετρήσεις νίκες. 

Εάν όχι, δηλαδή δειλιάσεις, θα πας αφετηρία και θα φορτωθείς το ταξίδι από την αρχή. 

αποφάσισε το , πριν να είναι αργά.

Επηρεάζεσαι κυρίως εάν ανήκεις στον σταθερό σταυρό,  Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι του β’δεκαημέρου και αρχές τρίτου.  

Υστερόγραφο α’ δεκαήμερο 

Στις 11/8/22 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα, υπέρλαμπρη και μεγαλιώδης, και θα αναγεννηθεί το ερωτικό παιχνίδι, μαζί με τα καπρίτσια του. Ευνοεί αυτή η θέση τους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους.  Η Αφροδίτη θα παραμείνει μέχρι τις 4/9 και επηρεάζει ποικιλοτρόπως τους Ταύρους, Σκορπιούς. 

Υστερόγραφο,  β’δεκαήμερο 

Στις 8/8/22 ο Ήλιος από τον Λέοντα σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Χείρωνα, τον θεραπευτή, σε βγάζει από την δύσκολη θέση, και δίνει λύσεις σε χρόνια προβλήματα. Θετικές εξελίξεις για Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους γύρω από την 16η μοίρα. 

Στις 11/8/22 ο Ήλιος από τον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει αιφνίδιες αλλαγές και ανατρέπει κάθε υπάρχον σκηνικό στη ζωή του σταθερού σταυρού, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου, γύρω από την 18η μοίρα. 

Υστερόγραφο, γ’ δεκαήμερο 

Στις 9/8/22 η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω(ανάδρομο) και νιώθεις ότι εκβιάζεσαι οικονομικά ή συναισθηματικά από το κατεστημένο ή από συγκεκριμένο πρόσωπο κύρους. Ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι πιέζεται αρκετά,γύρω από την 26η μοίρα.

Στις 11/8/22 ο Άρης από τον Ταύρο σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες θα φέρει την εκπλήρωση ενός ονείρου, κυρίως εάν ασχολείσαι με τις Τέχνες, την αισθητική. Συναισθηματική επιτυχία. εάν είσαι Καρκίνος, Παρθένος, Αιγόκερως, Ιχθύες, Ταύρος, Σκορπιός του γ’ δεκαημέρου, γύρω από την 24η μοίρα.  

Στις 14/8/22 ο Ήλιος από τον Λέοντα σε αντίθεση με τον Κρόνο ανάδρομο στον Υδροχόο , φέρνει περιορισμούς, και εγκλωβίζει το νου σε αρνητικές σκέψεις. Επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι, γύρω από την 21η μοίρα. 

Στις 14/8/22 ο Άρης από τον Ταύρο σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε επανασυνδέει με άτομα εξουσίας και έχεις το πάνω χέρι και τη δύναμη να κατακτήσεις τα θέλω σου. Επηρεάζονται κυρίως Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ιχθύες γύρω από την 26η μοίρα. 

 

Δες εδω το κανάλι μου. Κάνε εγγραφή!

https://bit.ly/3xfAmya

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, σας στηρίζει το Σύμπαν αυτές τις μέρες και μπορείτε να περάσετε ευχάριστες στιγμές με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Φλερτ, ρομαντισμός και τύχη. Τα επιχειρηματικά σας σχέδια ευνοούνται αρκετά.     Κριός β’ δεκαημέρου, είστε αναγκασμένοι να αποχαιρετίσετε μια συνήθεια, μια δραστηριότητα και αυτόματα να προσαρμοστείτε σε μια νέα πραγματικότητα. Τα οικονομικά σας πιέζονται αρκετά.   Κριός γ’ δεκαημέρου,  είστε αναγκασμένοι να αποχαιρετίσετε μια συνήθεια, μια δραστηριότητα και αυτόματα να προσαρμοστείτε σε μια νέα πραγματικότητα(μόνο, εάν είστε γεννημένοι αρχές γ’ δεκαημέρου). Επίσης και μέσα  από αρκετές εντάσεις και προστριβές με άτομα της οικογενείας σας θα φτάσετε στους στόχους σας, αφήνοντας πίσω το παρελθόν και τις αποσκευές σας. Εξελίξεις σας προλαβαίνουν. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου,  βιώνετε μια ήρεμη περίοδος και μπορείτε να απολαύσετε την οικογενειακή γαλήνη και την συντροφιά των δικών σας προσώπων. Οικονομικά στηρίζεστε από την εκμετάλλευση ενός ακινήτου.    Ταύρος β’ δεκαημέρου, είστε αναγκασμένοι να αποχαιρετίσετε ένα επαγγελματικό περιβάλλον ή μια σχέση ζωής. Ρήξεις, και χωρισμοί αναμένονται.   Ταύρος γ’ δεκαημέρου, είστε αναγκασμένοι να αποχαιρετίσετε ένα επαγγελματικό περιβάλλον ή μια σχέση ζωής. Ρήξεις και χωρισμοί αναμένονται (μόνο, εάν είστε γεννημένοι αρχές γ’δεκαημέρου). Νομικά ζητήματα επανέρχονται στο προσκήνιο και θα έχετε αρκετό άγχος σχετικά με την έκβαση τους. Ένα όνειρο ζωής πραγματοποιείται αυτές τις μέρες. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά εξωστρεφείς αυτές τις μέρες και θα συναντήσετε κόσμο και κοσμάκη. Οι επαφές σας με συγγενικά πρόσωπα εντείνονται. Φλερτ και ρομαντικές γνωριμίες αναμένονται μέσα από το διαδίκτυο.      Δίδυμος β’ δεκαημέρου, είστε έτοιμοι να αποχαιρετείσετε ένα περιβάλλον που δεν σας εκφράζει και πιθανόν να μετοικίσετε, επιλέγοντας μια τελείως διαφορετική κατεύθυνση. Βέβαια, θα υποστείτε τις συνέπειες. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,  είστε έτοιμοι να αποχαιρετίσετε ένα περιβάλλον που δεν σας εκφράζει και πιθανόν να μετοικίσετε, επιλέγοντας μια τελείως διαφορετική κατεύθυνση. Βέβαια, θα υποστείτε τις συνέπειες (μόνο, εάν είστε γεννημένοι αρχές γ’ δεκαημέρου).  Για μερικούς, ένα φιλόδοξο σχέδιο θα εκπληρωθεί με τη βοήθεια που λαμβάνετε από ένα πρόσωπο κύρους. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, βιώνετε θετικές αλλαγές την περίοδο αυτή και μέσα από μια θέση εργασίας, θα μπορέσετε να τονώσετε τα οικονομικά σας. Ρομαντικές γνωριμίες αναμένονται.   Καρκίνος β’ δεκαημέρου, προβλήματα θα προκύψουν γύρω από ένα οικονομικό διακανονισμό και θα περάσετε στιγμές δύσκολες. Ερωτικά θα είστε μπερδεμένοι. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, προβλήματα θα προκύψουν γύρω από ένα οικονομικό διακανονισμό και θα περάσετε στιγμές δύσκολες. Ερωτικά θα είστε μπερδεμένοι(μόνο, εάν είστε γεννημένοι αρχές γ’ δεκαημέρου). Επίσης, θα αντιμετωπίσετε συναισθηματικά διλήμματα και πιθανόν να αποχωρίσετε από μια κατάσταση που παραμένει στάσιμη. Για μερικούς, θα πάρετε χαρές, καθώς ένα φιλικό πρόσωπο σας κάνει μια πρόταση που θα σας αλλάξει τη ζωή. 

ΛΕΩΝ

Xρόνια Πολλά!

Λέοντα α’ δεκαημέρου, νιώθετε αρκετά ερωτεύσιμοι αυτήν την περίοδο και η προσωπική σας κατάσταση θα βελτιωθεί αρκετά. Κάνετε βήματα προς τα μπρος αλλά και το περιβάλλον σας στηρίζει.  Λέοντα β’ δεκαημέρου, θα πρέπει να αποχαιρετίσετε ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση αυτές τις μέρες και ίσως ψυχολογικά νιώθετε να καταρρέεται. Σας στριμώχνει το σύμπαν.      Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  θα πρέπει να αποχαιρετίσετε ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση αυτές τις μέρες και ίσως ψυχολογικά νιώθετε να καταρρέεται. Σας στριμώχνει το σύμπαν (μόνο, εάν είστε αρχές γ’δεκαημέρου). Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επέμβετε μέσα στον εργασιακό σας χώρο και να κάνετε γενναίες αλλαγές. Το παρασκήνιο σας στηρίζει. Οικονομικά θα πάρετε τα πάνω σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, νιώθετε πιο ήρεμοι αυτό το διάστημα και αγκαλιάζετε το περιβάλλον σας με μεγαλύτερη κατανόηση. Δεκτικοί στις αλλαγές και έτοιμοι να εκφράσετε το συναίσθημα σας.    Παρθένε β΄ δεκαημέρου, αλλάζει τελείως η καθημερινότητα σας και πρέπει να προσγειωθείτε σε ένα νέο περιβάλλον και να οργανώσετε το πρόγραμμα σας. Μερικές φορές εγκλωβίζεστε σε αρνητικές σκέψεις.  Για μερικούς θα υπάρξει θετική εξέλιξη σε προσωπική κατάσταση.    Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  αλλάζει τελείως η καθημερινότητα σας και πρέπει να προσγειωθείτε σε ένα νέο περιβάλλον και να οργανώσετε το πρόγραμμα σας. Μερικές φορές εγκλωβίζεστε σε αρνητικές σκέψεις(μόνο εάν είστε γεννημένοι αρχές γ΄’δεκαημέρου). Αντιμετωπίζετε προβλήματα μέσα στον φιλικό σας κύκλο και αυτό σας γεννά διλήμματα και αμφιβάλεται για τις επιλογές σας. Μερικοί θα ταξιδέψετε για να βρεθείτε με το άτομο σας. Επιτυχία μέσα από ανώτερα ιδρύματα.  

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, είστε όλο και πιο κοντά σε άτομα που σας παραδέχονται και πολλές φιλίες θα αναγεννηθούν από τις στάχτες τους. Υλοποιείται πολλά από τα σχέδια σας. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την ακύρωση μιας συμφωνίας ή αγοραπωλησίας και αυτό θα σας δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Έχετε όμως άσσο στο μανίκι σας, μπορείτε να ξεπεράσετε την κρίση.     Ζυγός γ’ δεκαημέρου, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την ακύρωση μιας συμφωνίας ή αγοραπωλησίας και αυτό θα σας δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Έχετε όμως άσσο στο μανίκι σας, μπορείτε να ξεπεράσετε την κρίση(μόνο εάν είστε γεννημένοι αρχές γ’ δεκαημέρου). Γενικά θα αντιμετωπίσετε αρκετές προκλήσεις αυτήν την περίοδο σε προσωπικό κυρίως επίπεδο. Η εργασιακή σας κατάσταση όμως θα σας αποζημιώσει. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, βιώνετε θετικές εξελίξεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και μια πρόταση θα σας χαροποιήσει. Βγαίνεται από την αφάνεια.  Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, δέχεστε προτάσεις αυτήν την περίοδο και είστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα, ωστόσο αντιμετωπίζετε καταστάσεις και νιώθετε αρκετά εγκλωβισμένοι. Περίεργες μέρες, το πεπρωμένο συνεχίζει να σας καλεί.  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, δέχεστε προτάσεις αυτήν την περίοδο και είστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα, ωστόσο αντιμετωπίζετε καταστάσεις και νιώθετε αρκετά εγκλωβισμένοι(μόνο εάν είστε γεννημένοι αρχές γ’δεκαημέρου). Περίεργες μέρες, το πεπρωμένο σας καλεί(μόνο εάν είστε γεννημένοι αρχές γ’δεκαημέρου).. Γενικά περνάτε μια υπαρξιακή κρίση, ωστόσο έρχονται καλύτερες στιγμές και μέσα από μια σχέση εξ αποστάσεως θα ξεπεράσετε αρκετά από τα προβλήματα σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ταξιδεύετε αυτές τις μέρες και θα βρεθείτε με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και θα αποκομίσετε πολλές εμπειρίες. Ανανεώνεστε μέσα απο καινούργιες επιλογές.  Τοξότη β’ δεκαημέρου, αποχαιρετάτε ένα δυσλειτουργικό περιβάλλον και ίσως αυτό γίνει ξαφνικά, ωστόσο θα σας κάνει να αισθανθείτε αρκετά ελεύθεροι. Βέβαια αντιμετωπίζετε λογοκρισία και εχθρότητα.   Τοξότης γ’ δεκαημέρου,  αποχαιρετάτε ένα δυσλειτουργικό περιβάλλον , ίσως αυτό γίνει ξαφνικά, ωστόσο θα σας κάνει να αισθανθείτε αρκετά ελεύθεροι. Βέβαια αντιμετωπίζετε λογοκρισία και εχθρότητα(μόνο εάν είστε γεννημένοι αρχές γ’δεκαημέρου). Θα ασχοληθείτε με θέματα καθημερινότητας και μπορέσετε να υλοποιήσετε μια κατάσταση που θα σας λύσει οικονομικά ζητήματα.   

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, ευνοείστε σε θέματα οικονομικά αυτήν την περίοδο και μπορείτε να συζητήσετε για μια νέα οικονομική συμμαχία. Ερωτικά παραμένετε διαθέσιμοι, όμως αρκετά μπερδεμένοι.    Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, νιώθετε να πιέζεστε αρκετά με ξαφνικά έξοδα και κάποιοι πιθανόν να πρέπει να αποχαιρετίσετε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Μπαίνετε σε δύσκολη φάση.  Επηρεάζεται η ερωτική σας ζωή. Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου, νιώθετε να πιέζεστε αρκετά με ξαφνικά έξοδα και κάποιοι πιθανόν να πρέπει να αποχαιρετίσετε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Μπαίνετε σε δύσκολη φάση. Επηρεάζεται η ερωτική σας ζωή(μόνο εάν είστε γεννημένοι αρχές γ’δεκαημέρου). Εαν ξεπεράσετε ψυχολογικά τους φόβους που σας γεννά η στάση ενός αγαπημένου προσώπου, θα μπορέσετε να υλοποιήσετε αρκετές από τις πιο κρυφές σας επιθυμίες. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, ευνοείστε αρκετά αυτό το διάστημα και μέσα απο νέα γνωριμία θα δείτε τη ζωή διαφορετικά. Αναμένονται προτάσεις για συμφέρουσες συνεργασίες.    Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, το πεπρωμένο σας συναντά αυτές τις μέρες και μέσα από μια ρήξη, απομάκρυνση ενός προσώπου θα ταρακουνηθείτε αρκετά. Απρόοπτες εξελίξεις και τα γεγονότα σας προλαβαίνουν.    Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, το πεπρωμένο σας συναντά αυτές τις μέρες και μέσα από μια ρήξη, απομάκρυνση ενός προσώπου θα ταρακουνηθείτε αρκετά. Απρόοπτες εξελίξεις και τα γεγονότα σας προλαβαίνουν(μόνο εάν είστε γεννημένοι αρχές γ’δεκαημέρου). Αντιμετωπίζετε αρκετές προκλήσεις μέσα στο περιβάλλον σας και θα γίνουν αποκαλύψεις. Ωστόσο, είστε αρκετά δυνατοί να ανταπεξέλθετε στις δυσκολίες. Ένα άτομο από τον οικογενειακό σας χώρο, στηρίζει τις επιλογές σας.   

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου,  η εργασιακή σας κατάσταση κρύβει εκπλήξεις αυτό το διάστημα και πιθανόν ένα ειδύλλιο να αναπτυχθεί γρήγορα και να σας συνεπάρει. Πιθανόν να εκτεθείτε.   Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, νιώθετε να πνίγεστε μέσα σε μια κουταλιά νερό και φαίνεται να έχετε χάσει την ισορροπία σας. Απογοήτευση για τη στάση αγαπημένου προσώπου. Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου, νιώθετε να πνίγεστε μέσα σε μια κουταλιά νερό και φαίνεται να έχετε χάσει την ισορροπία σας. Απογοήτευση για τη στάση αγαπημένου προσώπου(μόνο εάν είστε γεννημένοι αρχές γ’δεκαημέρου). Μερικοί θα μπορέσετε να ξεφαντώσετε αυτό το διάστημα και με άνεση να πάρετε αυτό που θέλετε. Ανοίγονται νέοι δρόμοι για τους επίμονους.