Ευχάριστα μαντάτα φέρνει το Σύμπαν και σε βγάζει από την δύσκολη θέση, και όχι μόνο. Ευκαιρίες να βγάλεις χρήμα και να σπρώξεις τα σχέδια σου. Αυτοπεποίθηση και τόλμη σε βγάζουν μπροστά. 

για τον έρωτα θα μιλάς ανοιχτά, μπορεί όμως και να φας πόρτα. Να το ξέρεις.  

 

Υστερόγραφο α’ δεκαήμερο 

Στις 18/10/22 η Αφροδίτη από τον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Δία ανάδρομο στον Κριό φέρνει επιτυχίες, αυτοπεποίθηση και ερωτικά μηνύματα και γνωριμίες. Ερωτεύεσαι σίγουρα. 

Επηρεάζεσαι κυρίως εάν ανήκεις σε ζώδιο της φωτιάς, Κριός, Λέων, Τοξότης ή ζώδιο του αέρα, Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος, του α’δεκαημέρου, γύρω από την 8η μοίρα.   

Στις 20/8/22 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Ερμή, τους Διδύμους και θα ακουστούν πολλά. Μια νέα αντίληψη γεννιέται, όλοι θέλουν να μάθουν καινούργια πράγματα και το φλερτ γίνεται χόμπυ. Η φιλική σχέση γίνεται και σεξουαλική. Ευνοεί αυτή η θέση τους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους.  Θα μείνει μέχρι τις 25/3/2022 (ανάδρομος από 30/10/22 και ορθός από 12/1/23). 

Υστερόγραφο,  β’δεκαήμερο 

Στις 16/8/22 ο Ερμής από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, ικανοποιεί την υλιστική σου σκέψη, και ομορφαίνει το μάτριξ σου. Ευνοούνται τα ζώδια της γης και του νερού, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ιχθύες γύρω από την 18η μοίρα. 

Υστερόγραφο, γ’ δεκαήμερο 

Στις 21/8/22 ο Ερμής από την Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθύες και νιώθεις μετέωρος, στάσιμος και τρως ήττα γιατί δεν έχεις αυτό, αυτόν που θέλεις.  Μεταβλητοί, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, γύρω από την 24η μοίρα
 

Δες εδω το κανάλι μου. Κάνε εγγραφή!

https://bit.ly/3xfAmya

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, θα ερωτευτείτε αυτές τις μέρες και θα βγείτε από την ασφαλή σας ζώνη. Υπερβολές αναμένονται.     Κριός β’ δεκαημέρου, πολλές ευκαιρίες θα έχετε αυτές τις μέρες να προωθήσετε τα σχέδια σας αλλά και να βγάλετε χρήματα. Δέχεστε στήριξη από το εργασιακό σας περιβάλλον.   Κριός γ’ δεκαημέρου,  προσοχή στο παρασκήνιο, πιθανόν αποκαλύψεις θα σας εκθέσουν αρκετά. Μυστικές σχέσεις εν όψει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, κυνηγάτε με πάθος τα σχέδια σας και δέχεστε την στήριξη των δικών σας προσώπων. Η επαφή σας με πρόσωπα κύρους γίνεται πιο στενή και κάπως ιδιαίτερη.  Ταύρος β’ δεκαημέρου, είστε αρκετά τυχεροί αυτό το διάστημα και η ερωτική σας κατάσταση αλλάζει προς το καλύτερο. Μια γνωριμία με ένα άτομο νεότερο σας εντυπωσιάζει. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, απογοητεύσεις σας περιμένουν, εάν έχετε εναποθέσει τα σχέδια σας στην στήριξη ενός φιλικού σας προσώπου. Πιθανόν ακύρωση ενός ταξιδιού.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, θα πάρετε τα πάνω σας αυτές τις μέρες και είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε τα θέλω σας και να αποστασιοποιηθείτε από το παρελθόν. Ταξιδάκια αναψυχής και σπατάλες αναμένονται.        Δίδυμος β’ δεκαημέρου, ευκαιρίες να βελτιώσετε το οικογενειακό κλίμα θα έχετε και ίσως στηριχθείτε οικονομικά από κοντινό σας άτομο. Νιώθετε συναισθηματικά έτοιμοι να προχωρήσετε μια γνωριμία.   Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, η επαφή σας με πρόσωπα κύρους φέρνει προβλήματα και ίσως νιώθετε ματαίωση σχεδίων. Απογοητεύεστε, κλείνεστε στον εαυτό σας.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά τυχεροί αυτό το διάστημα και μια επαγγελματική πρόταση θα σας αλλάξει τη ζωή αλλά και το εισόδημα. Προσοχή σε κρίσεις ανασφάλειας.    Καρκίνος β’ δεκαημέρου, βελτιώνεται η συναισθηματική σας κατάσταση και αγκαλιάζετε νέο σύντροφο. Συναισθηματικά περνάτε υπέροχα.   Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, νιώθετε πως αγαπάτε χωρίς ανταπόκριση και αυτό σας ρίχνει στα πατώματα. Βγείτε από το μάτριξ, δείτε τα πράγματα από ψηλά. 

ΛΕΩΝ

Xρόνια Πολλά!

Λέοντα α’ δεκαημέρου, συνδέεστε με ένα νέο φιλικό κύκλο αυτές τις μέρες και θα μπορέσετε να προωθήσετε τις ιδέες σας μαζί. Μια φιλική σχέση θα σας συνεπάρει.  Λέοντα β’ δεκαημέρου,  ευκαιρίες να φτιάξετε το επαγγελματικό σας προφίλ παρουσιάζονται και ποντάρετε με επιτυχία στη διάκριση. Φλερτ με πρόσωπο εξουσίας αναμένεται. Κρυφές σχέσεις.    Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  αντιμετωπίζετε κρίσεις μέσα στο περιβάλλον σας και πιθανόν απογοητεύεστε γιατί δεν έχετε την στήριξη που περιμένατε. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου,  είστε αρκετά ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες αλλά συνεχίζετε να κινείστε ακόμα μυστικά, και ίσως παράνομα. Προσοχή σε σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας.   Παρθένε β΄ δεκαημέρου,  περνάτε φάση ονειρική αυτό το διάστημα και αγαπάτε όλο και πιο πολύ τις επιλογές. Φλερτ, έρωτας και χρήμα, όλα πάνε μαζί.    Παρθένε γ’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε αρκετές δυσκολίες στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας . Χάνετε την ηρεμία σας.   

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου,  ένα όνειρο σας θα γίνει πραγματικότητα και πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Περισσότερα χρήματα αλλά και ερωτικά πήγαινε έλα σας ανανεώνουν.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου, είστε καλά αυτήν την περίοδο και θα έχετε τη δυνατότητα να τονώσετε τα οικονομικά σας μέσα από ευνοική διαχείριση των οφειλών σας. Ο έρωτας φέρνει εκπλήξεις.  Ζυγός γ’ δεκαημέρου,  ακόμα δεν έχετε τερματίσει με τις ιστορίες του παρελθόντος και αυτόματα αυτό βάζει φρένο στην προσωπική σας εξέλιξη. Αλλάξτε τον τρόπο που σκέφτεστε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, είστε έτοιμοι να αρπάξετε ευκαιρίες που θα τονώσουν την εργασιακή σας θέση και συγχρόνως να απαλλαγείτε από το άγχος που σας είχε καταβάλλει. Οικονομικά ζητήματα επανέρχονται. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, περνάτε φάση ευνοική και είναι στο χέρι σας να διασφαλίσετε την ευτυχία σας. Μια νέα γνωριμία αναμένεται να σας ανανεώσει δια παντός.   Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  αντιμετωπίζετε μια πολύπλοκή κατάσταση μέσα στον φιλικό σας κύκλο και μπερδέψατε τον έρωτα με τη φιλία. Ανικανοποίητες σχέσεις  σας ρίχνουν ψυχολογικά. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ερωτικές ευκαιρίες έχετε αυτό το διάστημα και ανεβαίνει αρκετά η αυτοπεποίθηση σας. Αγκαλιάζετε περισσότερο τα θέλω σας. Αρκετές αλλαγές αναμένονται στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.    Τοξότη β’ δεκαημέρου, ευκαιρίες να βελτιώσετε την εργασιακή σας κατάσταση και να βγείτε μπροστά θα έχετε αυτό το διάστημα και η επιτυχία σας συντροφεύει. Ένα άτομο κύρους θα σας αλλάξει τη ζωή.   Τοξότης γ’ δεκαημέρου, είστε αρκετά μπερδεμένοι στην συναισθηματική σας ζωή και αυτό επηρεάζει τις οικογενειακές σας σχέσεις. Ένα θέμα ακινήτου θα προκύψει άμεσα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, έρχονται ευχάριστα αυτές τις μέρες και η επαφή σας με άτομα της οικογενείας σας διορθώνει τελείως το παρελθόν. Η καθημερινότητα σας αλλάζει.      Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, ευκαιρίες να ταξιδέψετε θα έχετε αυτό το διάστημα και συγχρόνως να συναντήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Γνωριμία με άτομο διαφορετικής κουλτούρας.   Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου,  πολλές φορές χάνετε την επαφή με την πραγματικότητα και αυτό δεν βοηθάει στην επίλυση ενός πολύπλοκου προσωπικού σας θέματος. Μείνετε εστιασμένοι στο τώρα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, μια μεγάλη επιτυχία σας περιμένει αυτήν την εβδομάδα και η προσωπική σας κατάσταση θα αλλάξει προς το καλύτερο. Επαφές με άτομα νεότερα, φλερτ, ρομάντζο.    Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημα σας προκύπτουν και χαλαρώνετε άμεσα. Ερωτικά πήγαινε έλα αναμένονται.       Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,  οικονομικά ζητήματα θα αντιμετωπίσετε αυτό το διάστημα και ίσως πρέπει να συμμαζευτείτε , αποφεύγοντας τις σπατάλες. Χαλάει η ψυχολογία σας εξαιτίας της στάσης ενός αγαπημένου προσώπου. 

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου, θα λάβετε οικονομική ενίσχυση από την εργασία σας και αυτό θα σας ανανεώσει ψυχικά. Προσοχή σε οικογενειακές σχέσεις. Αναμένονται προβλήματα γύρω από ένα ακίνητο.    Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, είστε αρκετά τυχεροί αυτές τις μέρες και έτοιμοι να αρπάξετε τις ευκαιρίες. Καλέσματα για κοινωνική προβολή, προτάσεις για να συμμετέχετε σε σεμινάρια και γενικά αλλάζετε τις προτεραιότητες σας. Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου, απογοητεύεστε αυτό το διάστημα γιατί δεν λαμβάνετε αγάπη ή έτσι νομίζετε. Πιθανή εσωστρέφεια και ψυχική κούραση.