Ξεκίνησε εβδομάδα με έκλειψη Ηλίου , Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και αφαιρεί κάθε ψευδαίσθηση, κυρίως ότι είχες φτιάξει και λάτρευες μέσα στην οικογένεια σου.. ακόμη και τον δικό σου άνθρωπο, ο οποίος σταματά να είναι η προτεραιότητα σου..γιατί βλέπεις καθαρά και χωρίς παρωπίδες..

Λύνεις συναισθηματικα δεσμά , κάνεις νέες εκκινήσεις και αλλάζει μορφή η οικογένεια σου, το σπίτι σου..

Υστερόγραφο..Αρης στον Λέοντα. εσύ έχεις πάντα δίκιο;;

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου,  ζείτε έντονες στιγμές , θα αφιερώσετε χρόνο στην οικογένεια σας αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχετε απομονωθεί. Συγχρόνως θα φλερτάρετε, ίσως ερωτευτεί τε κεραυνοβόλα και γενικά θα ψυχαγωγηθείτε.   Κριός β’ δεκαημέρου, η Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο αφαιρεί συναισθήματα, αποχωρούν άτομα από το άμεσο περιβάλλον σας, ωστόσο έχετε γερές βάσεις για μια νέα αρχή. Νέα Σελήνη στον Καρκίνο δώστε προτεραιότητα σε ακίνητα.  Κριός γ’ δεκαημέρου έντονοι διαπληκτισμοί, εντάσεις υπόγειες , γενικά δεν εξωτερικεύεστε αυτές τις μέρες ωστόσο πρέπει να ελέγξετε τα αρνητικά συναισθήματα που σας επηρεάζουν και αλλάζετε μορφή..

Ταύρος

Ταύρος α’ δεκαήμερου, αλλάζει ο τρόπος σκέψης , θέλετε με κάποιο τρόπο να σκέφτεστε θετικά και περισσότερο αισιόδοξο. Θα έρθετε πιο κοντά σε συγγενικά σας άτομα και θα νιώσετε ότι σας αγαπούν. Πιθανή αγορά μεταφορικού οχήματος. Μεγάλες κινητοποιήσεις σε θέματα καριέρας, βάζετε στην άκρη συναισθήματα, κυνηγάτε τις φιλοδοξίες σας.   Ταύρος β’ δεκαημέρου,  η ολική έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ανοίγει νέους δρόμους για σπουδές, πιθανή απασχόληση κυρίως μέσα από το διαδίκτυο και συμφωνίες που υπογράφονται μπορεί να σας ωφελήσουν. απωθείτε τα άτομα που σας κουράζουν ψυχολογικά.   Ταύρος γ’ δεκαημέρου, έντονες μέρες , κυρίως γιατί έχετε εστιάσει υπερβολικά σε σχέδια και νιώθετε μπερδεμένοι ή περισσότερο απογοητευμένοι καθώς έχετε υποστεί κάποια ..απώλεια. Δείξτε επιείκεια στον εαυτό σας.

Δίδυμοι

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, ευχάριστα τα νέα για οικονομικά ζητήματα, πιθανόν να έρθουν χρήματα στα χέρια σας και έτσι ηρεμήσετε και σταματήσει η γκρίνια που σας είχε πιάσει. Συγχρόνως αναζητάτε κάτι νέο στη ζωή σας, έχετε ιδέες και σκοπεύετε να περάσετε από τη θεωρία σε πράξη. Προσοχή σε μετακινήσεις.  Δίδυμος β’ δεκαημέρου, η ολική Έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Καρκίνο είναι αφαιρετική, σε οικονομικό επίπεδο,  ίσως δεν μπορείτε πλέον να λαμβάνετε οικονομική στήριξη και αυτό είναι καλό καθώς θα δραστηριοποιηθείτε και θα στοχεύετε στην αυτοδυναμία σας. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, νιώθετε μια σχετική ανασφάλεια μέσα στην εβδομάδα σχετικά με κάποιο δάνειο, οφειλή που έχει προκύψει και πρέπει να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, μια ευχάριστη εβδομάδα ξεκινά, θα δείτε φίλους, θα μπορέσετε να κοινωνικοποιηθείτε και ίσως κάνετε και κάποια περιττά έξοδα που θα ..βλάψουν τον προυπολογισμό σας. Νέα φλερτ, κατακτήσεις και ζείτε ερωτικές στιγμές. Προσοχή μόνο σε υπερβολές που μπορεί να οδηγήσουν σε απώλειες.    Καρκίνος β’ δεκαημέρου, η ολική έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στο δεκαήμερο σας είναι αφαιρετική, φεύγουν άτομα τοξικά από τη ζωή σας, πιθανόν να ζείτε μια νέα κατάσταση στη προσωπική σας ζωή και αλλάζει τελείως το προφίλ σας.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, προσοχή σε επαφές με συνεργάτες  , υπάρχει έντονο παρασκήνιο που δεν θα σας αφήνει να ηρεμήσετε. Σχόλια και αρνητική στάση των κοντινών σας ατόμων σας παραξενεύει και ίσως απογοητεύει.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου,  αρκετό μυστήριο έχει αυτή η εβδομάδα, που σας τραβάει εκτός πραγματικότητας, πιθανόν να έχετε εμπλακεί σε μια παράξενη ερωτική σχέση που παραμένει κρυφή και θα ζήσετε προσωπικές στιγμές. Συγχρόνως έχετε ένταση και αρκετά νεύρα. Προσοχή σε μετακινήσεις.   Λέοντα β’ δεκαημέρου, η Ολική έκλειψη Ηλίου , Νέα Σελήνη στον Καρκίνο είναι αφαιρετική, δηλαδή απομακρύνεστε από το παρασκήνιο, συνειδητά αποφεύγετε ότι σας απογοητεύει και αρχίζετε να φροντίζετε ουσιαστικά τον εαυτό σας. Τέλος σε ανούσιες θυσίες.   Λέοντα γ’ δεκαημέρου,   έντονο το παρασκήνιο σε εργασιακό χώρο , μη πηγαίνετε κόντρα στον εργοδότη σας ή στους συναδέλφους σας. διατηρείστε χαμηλό προφίλ.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου,  έντονη κοινωνικοποίηση, μπορείτε αυτές τις μέρες να ποντάρετε  σε νέες γνωριμίες, να αφοσιωθείτε στην εικόνα σας και στο δημόσιο προφίλ σας, με αποτέλεσμα να προωθήσετε πιο ενεργά τα σχέδια σας. Μην παρασύρεστε από ανόητους συναισθηματισμούς και πέφτει η ψυχολογία σας   Παρθένε β’ δεκαημέρου, η Ολική έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ειναι αφαιρετική, φεύγουν ψευδαισθήσεις και λανθασμένες εκτιμήσεις που είχατε κάνει για φίλους γνωστούς ή ακόμα και για ένα αγαπημένο πρόσωπο και θα γίνει ένα καλό ξεκαθάρισμα.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, ζείτε μια κατάσταση επικίνδυνα ερωτικά , πιθανόν έχετε μπλέξει με το λάθος άτομο αλλά δεν θέλετε να το καταλάβετε. Πιθανόν να θυματοποιείτε τον εαυτό σα.ς

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, ευχάριστες στιγμές ζείτε μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο , πιθανόν να έχετε μπερδέψει τη δουλειά με το φλερτ, τον έρωτα με απρόβλεπτες συνέπειες. Φιλικές κόντρες , εντάσεις και διαπληκτισμοί με φίλους σας χαλάνε όμως τη διάθεση.  Έρωτας με άτομο που σας προσεγγίζει φιλικά.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου, η Ολική έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Καρκίνο είναι αφαιρετική, χάνετε εν μέρει τη δύναμη σας μέσα στον επαγγελματικό ή κοινωνικό χώρο για να αξιολογήσετε τη στάση σας και να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, έχετε προκαλέσει, δημιουργήσει μια  αναταραχή και γίνονται αρκετά πράγματα πίσω από την πλάτη σας,   και ετοιμαστείτε για τις συνέπειες. Πιθανόν να συγκρουστείτε με δικά σας συγγενικά πρόσωπα.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ευχάριστες συναντήσεις με άτομα από μακριά και μπορείτε να ζήσετε ρομαντικές στιγμές είτε ταξιδεύοντας είτε τολμώντας μια σχέση διαφορετική και συνάμα συναρπαστική. Δυναμικά κινείστε μέσα στον επαγγελματικό χώρο και ζείτε έναν έντονο ανταγωνισμό. Έρωτας με άτομο κύρους.  Σκορπιός β΄ δεκαημέρου, η ολική έκλειψη Ηλίου , Νέα Σελήνη στον Σκορπιό είναι αφαιρετική και συνάμα ευεργετική καθώς αποχωρείτε από άσκοπες δραστηριότητες που πιθανόν να μην σας εκφράζουν και ξεκινάτε μια νέα συνεργασία πιθανόν με το εξωτερικό . Νέα γύρω από νομικά ζητήματα. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, προσοχή σε συμφωνίες ή συμβόλαια που πρέπει τώρα να υπογράψετε και ακούστε, συμβουλευτείτε τους ειδικούς για να λύσετε οικονομικά ζητήματα.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ευχάριστες στιγμές, ερωτικές θα περάσετε με το ταίρι σας, πειραματίζεστε αρκετά σεξουαλικά αυτήν την περίοδο και είστε ανεβασμένοι. Συγχρόνως χρήματα πέφτουν στα χέρια σας και νιώθετε ότι η τύχη είναι με το μέρος σας. Έρωτας από απόσταση.  Τοξότη β’ δεκαημέρου, η ολική Έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Καρκίνο είναι αφαιρετική, απεγκλωβίζεστε από μια δυσλειτουργική σεξουαλική σχέση, κάνετε μια νέα αρχή και πιθανόν να ξεκινήσετε και μια νέα επένδυση σε σχέση με κάποιο ακίνητο σας.  Τοξότης γ’ δεκαημέρου, είστε αρκετά καλά αυτό το διάστημα και παρόλο που πιέζεστε οικονομικά θα μπορέσετε να βρειτε λύσεις που θα σας λύσουν τα χέρια . Βέβαια μπορεί να χρειαστει να δανειστείτε χρήματα.

Αιγόκερως 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, θετικές επαφές, νέες γνωριμίες και αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στους άλλους αυτές τις μέρες , θέλετε δηλαδή να επενδύσετε στις προσωπικές σας σχέσεις και να ξεκουραστείτε ψυχολογικά. Προσοχή σε έξοδα και δάνεια , οφειλές. Μην αφήνετε τίποτα απλήρωτο.  Αιγόκερω β’ δεκαημέρου,  η ολική έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Καρκίνο είναι αφαιρετική, απομακρύνεστε από μια δυσλειτουργική σχέση, έναν γάμο  , γενικά θα κάνετε τη προσωπική σας επανάσταση και θα διεκδικήσετε τα αυτονόητα, δηλαδή τις επιθυμίες σας. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, προσοχή θέλουν αυτές οι μέρες, και μη υποκύψετε  σε μοιραία λάθη, ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας παρά με τους άλλους. Κάντε την αυτοκριτική σας και μη ρίχνετε το φταίξιμο για ότι έχει πάει στραβά στο κοντινό σας περιβάλλον.

Υδροχόος

Υδροχόε α’δεκαημέρου, ευχάριστες στιγμές θα ζήσετε μέσα στον εργασιακό σας χώρο, πιθανόν και να ξεκινάτε τη διαμόρφωση ενός δικού σας χώρου με αποτέλεσμα να έχετε βρει το χαμόγελο σας και να είστε δυνατά αισιόδοξοι. Συγχρόνως όμως πρέπει να αντιμετωπίσετε τους γνωστούς..εχθρούς και να τους βάλετε στη θέση τους. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, η ολική έκλειψη Ηλίου , Νέα Σελήνη στον Καρκίνο είναι αφαιρετική, αποφασίζετε να κόψετε κακές συνήθειες και δεσμεύεστε να ακολουθήσετε έναν πιο ποιοτικό τρόπο ζωής . Νέες συνεργασίες μέσα στον εργασιακό χώρο. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, υπάρχει φόβος και άγχος για το μέλλον , ωστόσο δεν πρέπει να το βάζετε κάτω, δώστε χρόνο στον εαυτό σας αλλά και στο περιβάλλον σας. Ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, είστε σαφώς πιο ευχάριστοι αυτό το διάστημα και πιο έτοιμοι να μπλεχτείτε στα δίκτυα ενός έρωτα και λέτε πως η ζωή έχει αποκτήσει κάποιο ενδιαφέρον. Σαφώς και έχετε δίκιο, ωστόσο μη ξεχνάτε και τις υποχρεώσεις σας και ασχοληθείτε με τα θέματα της καθημερινότητας.   Ιχθύ β’ δεκαημέρου, η ολική έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ειναι αφαιρετική , διώχνετε τη απαισιοδοξία και τη μιζέρια και είστε έτοιμοι να υποδεχτειτε τη χαρά , τον έρωτα και να νιώσετε και πάλι παιδιά.. Περίεργα συναισθήματα. Αποφύγετε το οικονομικό ρίσκο. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,ίσως έχετε κουραστεί να προσπαθείτε για τους άλλους και αρχίζετε να δίνετε προτεραιότητα στον εαυτό σας και κυρίως στα σχέδια σας. Μην σταματάτε να ελπίζετε.