Ερμής ανάδρομος στον Λέοντα.

Έντονα εκρηκτική εβδομάδα, μπαρούτι μυρίζει η ατμόσφαιρα και παρασύρεσαι , χάνεις εύκολα την ψυχραιμία σου, θυμώνεις..

Ερμής ανάδρομος στον Λέοντα, ερωτικές επανασυνδέσεις ..πάθος και σκηνές ζηλοτυπίας..

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου, η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Λέοντα επηρεάζει την ερωτική σας ζωή, θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις , επιστροφές αγαπημένων προσώπων, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι θα βιώσετε μια ήρεμη κατάσταση. Αναμένονται εντάσεις, σκηνές ζηλοτυπίας και εκρήξεις ζήλιας. Προσοχή σε επενδυτικά ρίσκα.    Κριός β’ δεκαημέρου,  πιέζεστε σε θέματα οικογενειακά, πρέπει να πάρετε αποφάσεις που όμως θα φέρουν ανακατατάξεις και στον επαγγελματικό σας χώρο. Πιθανόν πιέζεστε από άτομα εξουσίας .Κριός γ’ δεκαημέρου έντονες συναισθηματικές κρίσεις βιώνετε κυρίως εάν επιδιώκετε να ανεβείτε ιεραρχικά ή να επηρεάσετε καταστάσεις και βάζετε διλήμματα στους άλλους. Γενικά πιέσεις και έντονος ανταγωνισμός.

Ταύρος

 Ταύρος α’ δεκαήμερου,  η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Λέοντα δεν βοηθάει στο να βελτιώσετε τη σχέση σας με άτομα της οικογενείας σας, γενικά πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί αυτό το διάστημα για να αποφύγετε εντάσεις, φασαρίες και πιθανόν ρήξεις. Απογοήτευση και συσσωρευμένος θυμός.. Ταύρος β’ δεκαημέρου,  πρέπει να βρείτε τρόπο να ισορροπήσετε ψυχολογικά έτσι ώστε να επιλέξετε νέους δρόμους επαγγελματικής σταδιοδρομίας αλλά και να δείτε πιο σοβαρά και υπεύθυνα τη μελλοντική σας εξέλιξη. Νομικά ζητήματα απαιτούν λύσεις.  Ταύρος γ’ δεκαημέρου, βιώνετε συναισθηματικές κρίσεις αλλά και σοβαρές αλλαγές μέσα στο άμεσο συγγενικό σας περιβάλλον και πιθανόν αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορείτε να έχετε τον έλεγχο στη ζωή των άλλων. Απαιτείτε ψυχραιμία και καλό θα ήταν να εστιάσετε και στις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

Δίδυμοι

Δίδυμος α’ δεκαημέρου,η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Λέοντα σας βάζει σε διαδικασία επαναξιολόγησης στόχων, σπουδών και πιθανόν να θέλετε να ασχοληθείτε με μια νέα απασχόληση που θα σας ικανοποιεί ψυχολογικά.  Δίδυμος β’ δεκαημέρου, πιέζεστε σε θέματα οικονομικά , πρέπει να διαχειριστείτε κοινά περιουσιακά στοιχεία, να βάλετε σε μια τάξη πιθανές κοινές οφειλές και αυτό σημαίνει ότι θα νιώσετε άβολα καθώς ίσως επιτεθείτε σε δικά σας άτομα. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, άγχος και ανασφάλεια βιώνετε για οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν προκύψει και θα τα βάλετε με τον ..εαυτό σας γιατί χάσατε τον έλεγχο και τώρα πρέπει να διορθώσετε τα λάθη τρίτων

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Λέοντα επηρεάζει την στάση σας απέναντι στο χρήμα, αλλά και θέλετε να επανεκτιμήσετε κάθε σχέση σας και να βγάλετε τα συμπεράσματα σας. Προσοχή σε έκτακτα έξοδα. Πιθανόν να βιώνετε μια ερωτική απογοήτευση..  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, πιέζεστε από άτομα που βρίσκονται στο κοντινό σας περιβάλλον, νιώθετε πως δεν σας καταλαβαίνουν ή δεν ανταποκρίνονται στα συναισθήματα σας. Πιθανή απογοήτευση. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, νιώθετε ψυχολογικά αδύναμοι να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις, προσδοκίες των δικών σας ανθρώπων και πιθανόν να πρέπει να αποφύγετε κάθε είδους λεκτική αντιπαράθεση.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου,η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο σας βοηθάει στην επανεκτίμηση των προσωπικών σας σχέσεων ωστόσο δεν είναι ένα διάστημα ήρεμο , θα συνειδητοποιήσετε πως έχετε αρκετές άλυτες διαφορές με το περιβάλλον σας. Λεκτικές έντονες αντιπαραθέσεις, προσοχή σε ατυχήματα, πιθανές ρήξεις με το περιβάλλον σας.    Λέοντα β’ δεκαημέρου, επεισόδια άγχους και έντονης κυκλοθυμίας, πιθανόν εξαιτίας πιέσεων μέσα στον εργασιακό σας περιβάλλον με αποτέλεσμα να μην βάζετε σε τάξη τις σκέψεις σας και να αισθάνεστε αρκετά αδύναμοι. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, έντονες ανακατατάξεις μέσα στο άμεσο εργασιακό σας περιβάλλον και αρκετές αποκαλύψεις που θα γίνουν επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία σας.  Μυστικές σχέσεις και πιθανή απιστία.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου,  η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Λέοντα επηρεάζει την ψυχολογία σας και θα θελήσετε να επαναξιολογήσετε τη στάση σας απέναντι σε υπαρξιακά ζητήματα που σας απασχολούν. Αρνητική διάθεση χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Έντονες συγκρούσεις με άτομα που θέλουν να σας επιβάλλουν την άποψη τους. Παρθένε β’ δεκαημέρου, ζείτε μια περίοδο όπου πρέπει να ισορροπήσετε τα ερωτικά σκαμπανεβάσματα που βιώνετε, να διώξετε πιθανές ανασφάλειες και να γίνετε πιο αισιόδοξου αλλά και επιλεκτικοί . Μη παρασύρεστε από συναισθηματισμούς και επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη.   Παρθένε γ’ δεκαημέρου,   έντονες ερωτικές συγκινήσεις σας βγάζουν από την καθημερινότητα σας, πιθανόν να χάσετε τον έλεγχο και να κάνετε λάθη με μοιραίες επιπτώσεις.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Λέοντα επηρεάζει τις φιλικές σας σχέσεις, πιθανόν να επανασυνδεθείτε με άτομα που είχατε καιρό να δείτε και να συζητήσετε ξανά την υλοποίηση μιας κοινής ιδέας. Βέβαια μέσα από τις καθημερινές σας επαφές θα προκύψουν προβλήματα για τα οποία όμως δεν θα ευθύνεστε εσείς αλλά δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, προσοχή , πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην οικογένεια σας, να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και οι μέρες απαιτούν να είστε προσηλωμένοι στους δικούς σας ανθρώπους.   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, αντιλαμβάνεστε ότι έχετε αναλάβει αρκετά βάρη για τα οποία δεν ευθύνεστε εσείς και  η ψυχολογία σας θα είναι πεσμένη. Πιέσεις και συναισθηματική χειραγώγηση. Πιθανόν και οικονομικές πιέσεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Λέοντα σας βάζει σε δεύτερες , τρίτες σκέψεις σχετικά με θέματα καριέρας, βρίσκεστε μπροστά σε ένα σταυροδρόμι και θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Ανατροπές και εντάσεις με πρόσωπα εξουσίας. Συνεχής διεκδίκηση των δικαιωμάτων σας.   Σκορπιός δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις παρόλο που βιώνετε πιέσεις από συγγενικά σας άτομα, εσείς είστε περισσότερο προσηλωμένοι σε προσωπικά σχέδια αλλά και σε μια σχέση που πάει να ξεκινήσει και πιθανόν να σας απελευθερώσει. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, αισιόδοξα μηνύματα λαμβάνετε από το περιβάλλον σας, βέβαια εσείς είστε συγκρατημένοι σχετικά με την υλοποίηση ενος σχεδίου , η την έκβαση ενός νομικού σας ζητήματος. Μπορείτε να βρείτε λύσεις.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου,  η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Λέοντα θα σας δώσει ευκαιρίες να επαναξιολογήσετε στόχους, να τακτοποιήσετε νομικής φύσεως θέματα και ακόμα να τολμήσετε σπουδές που είχατε αμελήσει ή δεν μπορούσατε να ξεκινήσετε. Σχέση από απόσταση επαναξετάζετε. Τοξότη β’ δεκαημέρου, οικονομικές πιέσεις, αρκετές υποχρεώσεις θα αδειάσουν το πορτοφόλι σας και πιθανόν να χάσετε , προσωρινά την αισιοδοξία σας . Ωστόσο πρέπει να βρείτε τρόπους να ορθοποδήσετε.   Τοξότης γ’ δεκαημέρου, έντονη η ανάγκη να ορθοποδήσετε σε οικονομικά ζητήματα , αναζητάτε πλέον νέους τρόπους ευρέσεως εισοδήματος και πιθανόν αυτές τις μέρες νιώθετε μια σχετική ανασφάλεια που όμως πρέπει να διαχειριστείτε.

Αιγόκερως 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Λέοντα σας βάζει σε διαδικασία επανεκτίμησης του τρόπου που διαχειρίζεστε τα χρήματα σας ή την κοινή σας περιουσία, ωστόσο δεν θα λείψουν οι ξαφνικές απώλειες και η ανάγκη για άμεσο δανεισμό. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, νιώθετε αρκετά κουρασμένοι και ίσως απογοητευμένοι από την προσωπική ή επαγγελματική ζωή αλλά είναι κάτι που θα μπορέσετε να διαχειριστείτε μελλοντικά. Τάσεις απομόνωσης.  Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, νιώθετε περισσότερο πιεσμένοι από άτομα του περιβάλλοντος σας, νιώθετε πως σας χειραγωγούν και δεν μπορείτε να κάνετε κάτι να αποτρέψετε τη στάση τους. Παραμείνετε ψύχραιμοι.

Υδροχόος

Υδροχόε α’δεκαημέρου, η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Λέοντα σας φέρνει αντιμέτωπο με το παρελθόν σας και θα γίνουν αρκετές επανασυνδέσεις που πιθανόν όμως να σας διχάσουν και να φέρουν προβλήματα που θα φαίνονται άλυτα. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, δώστε χρόνο σε άτομα που πιθανόν να σας έχουν απογοητεύσει , μη αναζητάτε το τέλος και μείνετε πιο προσηλωμένοι στην πρακτική πλευρά της ζωής σας. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και κάντε την αυτοκριτική σας χωρίς όμως να είστε αυστηροί και απόλυτοι. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, εσωτερικές συγκρούσεις που σας κάνουν να νιώθετε αδύναμοι και νομίζετε ότι δεν ελέγχετε την ψυχολογία σας λόγω των επιθέσεων που δέχεστε κυρίως στον εργασιακό σας χώρο. Μην παρασύρεστε από αρνητικές σκέψεις.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Λέοντα επηρεάζει τον εργασιακό σας χώρο, πιθανόν να βρεθείτε ξανά με πρώην συναδέλφους , να συζητήσετε πιθανές προτάσεις συνεργασίας και να πρέπει να αποδείξετε τις ικανότητες σας.   Ιχθύ β’ δεκαημέρου, είστε σε φάση ανασυγκρότησης , μπορείτε να ανακαλύψετε νέους τρόπους ανάδειξης των ικανοτήτων σας και προχωράτε σε νέες συνεργασίες και φιλικές συμμαχίες.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, έντονη η ανάγκη να συμμαχήσετε με άτομα από έναν νέο κύκλο, να προωθήσετε τα σχέδια σας και να ξεπεράσετε με ευελιξία τις πιθανές προκλήσεις. Ο έρωτας σε παρασύρει..