Η Πανσέληνος Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω «θερίζει » ότι έχει βγει στην επιφάνεια..αν και θαμμένο αρκετό χρόνια και είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις τη νέα σου κατάσταση. Επίσης νιώθεις τη μιζέρια και τον περιορισμό του Κρόνου και προσωρινά θλίβεσαι..λυπάσαι..

Υστερόγραφο.. βοηθάει ερωτικά ζητήματα.. το τρίγωνο Αφροδίτης με ανάδρομο Ποσειδώνα

αλλά υπάρχει φρένο όταν εμπλέκεται ο Κρόνος ( Αφροδίτη αντίθεση ανάδρομου Κρόνου)

Επιστροφή του Ερμή στον Καρκίνο, επιστρέφει η πικρή γεύση ..στο στόμα με τα πρέπει και τα οικογενειακά μαζώματα.

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου, ένταση , ανάγκη για δράση και περιπέτεια και είστε έτοιμοι να απολαύσετε μέρες διακοπών, ωστόσο πρέπει να κινηθείτε με σύνεση και να ελέγξετε τη παρορμητική σας φύση. Ο ανάδρομος Ερμής συνεχίζει να επηρεάζει ανάδρομα το δεκαήμερο σας και νιώθετε έτοιμοι να γυρίσετε στο παρελθόν και σε αγκαλιές που ίσως σας είχαν..προδώσει.  Κριός β’ δεκαημέρου, κρύο ζέστη νιώθετε καθώς έχετε αρκετά προβλήματα μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και δυστυχώς τα μεταφέρετε στο σπίτι και αντιδράτε στους δικούς σας ανθρώπους. Τάση για απιστία και κρυφές σχέσεις. Κριός γ’ δεκαημέρου η ΄Πανσέληνος , Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω προκαλεί αρνητικά συναισθήματα, βιώνετε απόρριψη και ίσως μέσα σας εγκατάλειψη από άτομα που είναι σημαντικά για εσάς. Δυσκολίες που δεν ξεπερνιούνται εύκολα.

Ταύρος

 Ταύρος α’ δεκαήμερου, εκνευρισμός , εκρήξεις ξαφνικές και φυσικά δεν είστε στα καλύτερα σας, κυρίως εάν πρέπει να αντιμετωπίσετε άτομα που σας ανταγωνίζονται ή συνεχίζουν να σας πηγαίνουν κόντρα. Ο ανάδρομος Ερμής συνεχίζει να επηρεάζει το δεκαήμερο σας και επαναξιολογείτε όλες τις σχέσεις σας κυρίως με τα οικογενειακά σας πρόσωπα. Ταύρος β’ δεκαημέρου, νομικά ζητήματα κυρίως σας απασχολούν, ασχοληθείτε περισσότερο με γραφειοκρατικές υποθέσεις που εκκρεμούν και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Φιλικές επανασυνδέσεις σας ευνοούν.   Ταύρος γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος, Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω ρίχνει την ψυχολογία σας, πιθανόν γιατί διαπιστώνετε ότι κάποια σχέδια ή όνειρα έχουν ..ναυαγήσει, ωστόσο μπορείτε να δείτε το ποτήρι μισογεμάτο και να επαναπροσδιορίστε στόχους. Νέα από νομικά ζητήματα.

Δίδυμοι

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, προσοχή σε λεκτικές αντιπαραθέσεις που προκύπτουν με τα συγγενικά σας πρόσωπα, πιθανόν να βγείτε εκτός ελέγχου και να χάσετε το δίκιο σας. Επίσης προσοχή σε μετακινήσεις και ενδέχεται να ταλαιπωρηθείτε κυρίως εάν ταξιδεύετε ή επιστρέφετε από διακοπές.  Ο ανάδρομος Ερμής συνεχίζει να επηρεάζει το δεκαήμερο σας και περνάτε αρκετό χρόνο με φίλους από τα παλιά , επιστρέφοντας σε παλιά στέκια.  Δίδυμος β’ δεκαημέρου, πιέζεστε αρκετά οικονομικά, πιθανόν βιώνετε απώλειες και οικονομική δυσπραγία λόγω κακής διαχείρισης οικονομικών οφειλών. Ερωτικά είστε ανεβασμένοι, πιθανόν όμως να κάνετε λάθος επιλογές.   Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος , Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω θα τονίζει τα αδύναμα σημεία σας, κυρίως γύρω από οικονομικούς χειρισμούς και πιθανόν να αναγκαστείτε να χάσετε κάποια δικαιώματα που σχετίζονται με την περιουσιακή σας κατάσταση. Σεξουαλική αποχή.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, έξοδα προκύπτουν από το πουθενά και πρέπει να βρείτε νέους τρόπους να ανταπεξέλθετε σε οικονομικές πιέσεις που βιώνετε. Ο Ερμής συνεχίζει να επηρεάζει το δεκαήμερο σας και αυτό σας δίνει ευκαιρίες να επαναξιολογήσετε τρόπους απόκτησης εισοδήματος και να βγείτε από πιθανή κρίση. Ερωτικές επανασυνδέσεις.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, αρνητικά συναισθήματα συχνά σας αποδιοργανώνουν κυρίως σε ότι αφορά τις στενές προσωπικές σας σχέσεις και θα μπείτε σε σημαντικά διλήμματα γιατί δεν μπορείτε να αποφασίσετε. Αναμνήσεις σας οδηγούν σε επικίνδυνες αγκαλιές.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω τονίζει πιθανές ανασφάλειες που έχετε ,ίσως νιώθετε ανεπαρκείς μέσα σε μια προσωπική σχέση ή ακόμα και αντιλαμβάνεστε την αδιαφορία ενός δικού σας ανθρώπου. Πιέσεις και εξελίξεις που σας αποσυντονίζουν.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου,η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο σας βοηθάει στην επανεκτίμηση των προσωπικών σας σχέσεων ωστόσο δεν είναι ένα διάστημα ήρεμο , θα συνειδητοποιήσετε πως έχετε αρκετές άλυτες διαφορές με το περιβάλλον σας. Λεκτικές έντονες αντιπαραθέσεις, προσοχή σε ατυχήματα, πιθανές ρήξεις με το περιβάλλον σας.    Λέοντα β’ δεκαημέρου, επεισόδια άγχους και έντονης κυκλοθυμίας, πιθανόν εξαιτίας πιέσεων μέσα στον εργασιακό σας περιβάλλον με αποτέλεσμα να μην βάζετε σε τάξη τις σκέψεις σας και να αισθάνεστε αρκετά αδύναμοι. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, έντονες ανακατατάξεις μέσα στο άμεσο εργασιακό σας περιβάλλον και αρκετές αποκαλύψεις που θα γίνουν επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία σας.  Μυστικές σχέσεις και πιθανή απιστία.

Παρθένε α’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις και αναβολές στα σχέδια σας ωστόσο δεν αφήνετε τις προσπάθειες και ζείτε μια αρκετά έντονη εβδομάδα με ανατροπές και εκπλήξεις. Ο Ερμής συνεχίζει να επηρεάζει το δεκαήμερο σας και η επιστροφή αγαπημένου προσώπου σας προβληματίζει.  Παρθένε β’ δεκαημέρου,  κρύο ζέστη αυτή η εβδομάδα, καθώς μερικοί από εσάς θα πετάτε στα ουράνια εξαιτίας μιας νέας γνωριμίας , ενώ κάποιοι άλλοι βιώνετε απογοητεύσεις και χάνετε την αισιόδοξη σκέψη σας. Βρείτε τις ισορροπίες σας. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω θα σας ρίξει ψυχολογικά καθώς θα πείτε πολλά αντίο και αναγκαστικά θα ρίξετε την αυλαία  σε επιφανειακές σχέσεις και άτομα που δεν σας στηρίζουν όπως θα έπρεπε.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, έχετε πεισμώσει αρκετά και θέλετε να αποδείξετε τις ικανότητες σας κυρίως μέσα στο χώρο όπου κινείστε εθελοντικά ή επαγγελματικά και αυτό θα προκαλέσει αντιπάθειες αλλά και διάφορα μικροπροβλήματα. Ο ανάδρομος Ερμής συνεχίζει να επηρεάζει το δεκαήμερο σας και είστε σε φάση επαναξιολόγησης και εκτίμησης των φιλικών σας σχέσεων.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου, προβλήματα προκύπτουν μέσα στον οικογενειακό χώρο, αρκετή γκρίνια και παράπονα καθώς και υποχρεώσεις που δεν μπορείτε να αναλάβετε άμεσα. Εύνοια λόγω αλλαγής εργασιακού χώρου.   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω επηρεάζει την οικογένεια σας, πιθανόν να ασχοληθείτε σοβαρά με την φροντίδα ενός ηλικιωμένου ατόμου και νιώθετε ότι είστε εγκλωβισμένοι στις υποχρεώσεις σας.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου,έντονη κινητικότητα μέσα στον επαγγελματικό χώρο, νιώθετε όμως ότι σας πνίγει ο ανταγωνισμός και δύσκολα θα καταφέρετε να επιτύχετε τους στόχους σας. Ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα συνεχίζει να επηρεάζει το δεκαήμερο σας με αποτέλεσμα να θέλετε να επιστρέψετε σε ακατάλληλα άτομα που όμως έχουν δυνατή επιρροή πάνω σας.   Σκορπιός δεκαημέρου,  συνειδητοποιείτε ότι έχει αλλάξει ο τρόπος σκέψης σας κυρίως σε ότι αφορά το συγγενικό αλλά και το άμεσο περιβάλλον σας και νιώθετε ότι πρέπει να κάνετε μεγάλες προσπάθειες και να καλύψετε τα κενά επικοινωνίας. Η ερωτική σας ζωή θα σας προβληματίσει αρκετά. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος, έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω, αφορά το άμεσο περιβάλλον σας, πιθανόν να πρέπει να θέσετε νέα όρια σε σχέσεις με συγγενικά άτομα αλλά και τωρινούς συνεργάτες. Πιθανές αρνητικές σκέψεις για μελλοντικά σχέδια να σας αποσυντονίζουν.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, αυτές τις μέρες θα ασχοληθείτε αρκετά με τα σχέδια σας, θα επιδιώξετε να στρώσετε το πρόγραμμα σας έτσι ώστε να συντονιστείτε σε καινούργιες συχνότητες και πιθανόν να θελήσετε να ξεκινήστε μια νέα σπουδή. Ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα συνεχίζει να επηρεάζει το δεκαήμερο σας και μπαίνετε σε φάση επαναξιολόγησης των επιλογών σας. Νομικά ζητήματα σας απασχολούν.    Τοξότη β’ δεκαημέρου,  ζείτε ή φαντασιώνεστε μια νέα ερωτική κατάσταση η οποία όμως σας προβληματίζει καθώς νιώθετε ανασφάλεια και πιθανόν κίνδυνο για το πως μπορείτε να καταλήξετε. Απιστία και παρακινδυνευμένες ενέργειες.  Τοξότης γ’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω αφορά τα οικονομικά σας, αντιλαμβάνεστε ότι έχετε ξεφύγει αρκετά από τον προυπολογισμό σας και πρέπει να αλλάξετε στάση και να διαχειρίζεστε με μεγαλύτερη συνέπεια τις πιθανές οφειλές και κάθε είδους οικονομικές εκκρεμότητες.

Αιγόκερως 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, οικονομικές εκκρεμότητες καλείστε να κλείσετε αυτήν την περίοδο για να μπορέσετε να βγείτε από προσωπικά αδιέξοδα που οφείλονται κυρίως στην έλλειψη συνεννόησης με τους συνεργάτες σας ή με τα άτομα που μοιράζεστε κοινή περιουσία. Ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα συνεχίζει να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και πιέζει να συνειδητοποιήσετε τις αδυναμίες σας για να επιλύσετε προβλήματα. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, πίεση και περιορισμό βιώνετε κυρίως στις διαπροσωπικές σχέσεις , συνειδητοποιείτε ότι πολλά πράγματα δεν μπορούν να εξελιχθούν όπως τα θέλετε και  πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας. εύνοια σε νέες συμφωνίες, αγοραπωλησίες.  Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος , Έκλειψη Σελήνης στο δεκαήμερο σας σημαίνει ότι κλείνετε κεφάλαια της ζωής σας, θέλοντας και μη, με στόχο να ξεπεράσετε οτιδήποτε δυσλειτουργικό και φθαρτό της προηγούμενης περιόδου. Φυσικά δε γίνεται αναίμακτα.

Υδροχόος

Υδροχόε α’δεκαημέρου, βιώνετε έντονο ανταγωνισμό μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο με αποτέλεσμα να πρέπει να κινηθείτε ανάλογα και με μεγάλη αποφασιστικότητα για να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Λεκτικές αντιπαραθέσεις με άτομα που σχετίζεστε καθημερινά. Ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα συνεχίζει να επηρεάζει το δεκαήμερο σας και μπαίνετε σε ερωτικά διλήμματα.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, νιώθετε ότι πρέπει να απομονωθείτε από το περιβάλλον σας για να λάβετε αποφάσεις κυρίως για την έκβαση μιας προσωπικής σας υπόθεσης και αυτό πιθανόν να δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Προτάσεις για βελτίωση του εργασιακού σας χώρου σας ανακουφίζουν.  Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, Η Πανσέληνος, Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω σας απομονώνει, απογοητεύει πιθανόν να γίνουν αποκαλύψεις που δεν σας βολεύουν ή σας αδικούν και είναι μια δύσκολη περίοδος που πρέπει όμως να αντιμετωπίσετε.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά απαιτητικοί αυτό το διάστημα, κυρίως μέσα στον εργασιακό σας χώρο και κυνηγάτε μετά μανίας μια προαγωγή, μετακίνηση ή απλά μια νέα θέση εργασίας που όμως θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα συνεχίζει να επηρεάζει το δεκαήμερο σας και θα μπείτε σε φάση επαναξιολόγησης των συνηθειών σας.   Ιχθύ β’ δεκαημέρου, πρέπει να βρείτε τρόπους να ισορροπήσετε τα θέλω με τα πρέπει σας και να βγείτε από συναισθηματικά αδιέξοδα. Οι δεσμευμένοι οδεύουν προς επισημοποίηση.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος, Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω θα μεταμορφώσει το παρόν σας, καθώς προχωράτε σε ολοκλήρωση κύκλων και είστε αποφασισμένοι για μια νέα εκκίνηση.