Ο Ήλιος στον Λέοντα αναπτερώνει το ηθικό σου, εκφράζεσαι με  ευκολία και σιγουριά και δείχνεις ένα πείσμα ζωής που σίγουρα θα σε βγάλει ..από την δύσκολη θέση..Βέβαια δεν λογαριάζεις , δεν σε νοιάζει τι θα πούνε οι άλλοι.. είσαι περήφανος για αυτό που Είσαι..

Υστερόγραφο, επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στον Καρκίνο .. μια πλευρά σου παραμένει..μίζερη…

Υστερόγραφο, Άρης τρίγωνο με ανάδρομο Δία , σχεδιάζεις ταξίδια, οργανώνεις πάρτι , εκφράζεις δυναμικά τις επιθυμίες σου! η χαρά της ζωής και αγνοείς τον κίνδυνο;

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου, ο ήλιος στον Λέοντα φωτίζει την ερωτική σας ζωή , έχετε μια παιχνιδιάρικη διάθεση να φλερτάρετε και να πειραματιστείτε με νέα πρόσωπα και γενικά θα είστε πιο αισιόδοξοι. Μπορείτε να ασχοληθείτε με σχέδια και εάν είστε ελεύθερος επαγγελματίας να αναζητήσετε νέες δραστηριότητες και να γίνετε πιο παραγωγικοί.  Κριός β’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι δυσκολίες ωστόσο σας δίνονται ευκαιρίες αυτό το διάστημα να υπερπηδήσετε εμπόδια και κυρίως μέσα από νέες συνεργασίες κυρίως με το εξωτερικό να βγείτε κερδισμένοι. Ευνοείστε σε ταξίδια και σπουδές.  Κριός γ’ δεκαημέρου, πισωγυρίσματα έχει η εβδομάδα , συναντιέστε με άτομα που είχατε καιρό να δείτε και πιθανόν να ζήσετε ρομαντικές επανασυνδέσεις. Γίνεστε μάρτυρας σε παιχνίδια ελέγχου και κυρίως συναισθηματικής χειραγώγησης

Ταύρος

 Ταύρος α’ δεκαήμερου, ο Ήλιος στον Λέοντα φωτίζει την οικογένεια, θέματα ακινήτων και γενικά επιθυμείτε την τόνωση των οικογενειακών σχέσεων και επίλυση παρεξηγήσεων. Θέματα ακινήτων συνεχίζουν να σας προβληματίσουν.   Ταύρος β’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι δυσκολίες σε οικονομικό ίσως επίπεδο ωστόσο θα σας δοθούν ευκαιρίες να ορθοποδήσετε και να καλύψετε έξοδα που τρέχουν. Πιθανόν να δεχτείτε προτάσεις για επαγγελματική αναβάθμιση, έτσι ώστε να νιώσετε ότι οι κόποι σας ανταμείβονται.   Ταύρος γ’ δεκαημέρου, επιστροφές σε γραφειοκρατικά ζητήματα, πιθανόν ασχολείστε με την διεκπεραίωση εγγράφων,νομικών ζητημάτων , ενοικίων και βέβαια αυτό κάπως σας αγχώνει γιατί κατά βάθος είστε τελειομανείς. Επαφές με συγγενικά άτομα και συζητήσεις γύρω από την επίλυση κοινών προβλημάτων. Πιθανόν θετικές εξελίξεις σχετικά με σπουδές και μετακινήσεις

Δίδυμοι

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος  στον Λέοντα φωτίζει κυρίως θέματα καθημερινότητας , θα ασχοληθείτε κυρίως με τα συγγενικά σας άτομα και πιθανόν αυτές τις μέρες να σας απορροφήσει περισσότερο η δουλειά σας και οι εργασιακές σας σχέσεις. Μικρά ταξιδάκια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα σας ανανεώσουν. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, συνεχίζονται τα μπερδέματα κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, ωστόσο ευνοείστε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, όπου και μπορείτε να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας και να σας γίνουν τα χατίρια. Περνάτε όμορφες στιγμές.   Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, αυτές τις μέρες θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας ζητήματα, πιθανόν να γίνουν συζητήσεις με άτομα που μοιράζεστε κοινή περιουσία και για αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί στα λόγια σας και για να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Πιθανή επιστροφή χρημάτων.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου,ο Ήλιος στον Λέοντα φωτίζει οικονομικά ζητήματα, εργάζεστε πυρετωδώς αυτό το διάστημα και κάνετε γενναίες προσπάθειες έτσι ώστε να πετύχετε να βελτιώσετε τις οικονομικές σας συνθήκες. Επίσης θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και θα κάνετε αγορές για να τονώσετε την αυτοπεποίθηση σας.   Καρκίνος β’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι πιέσεις σε προσωπικό επίπεδο, ωστόσο θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε λύσεις, να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση και γενικά να αναβαθμίσετε την εικόνα σας μέσα στον εργασιακό σας χώρο.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, αναπολείτε  συχνά το παρελθόν, μπορεί και να θέλετε να επιστρέψετε σε οικείες αγκαλιές ή στέκια και σας έχει πιάσει μια επικίνδυνη νοσταλγία. Πιθανόν να μελαγχολείτε και έτσι να μην μπορείτε να δείτε τα καλύτερα που έρχονται..Νικήστε την κυκλοθυμία σας.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στο δεκαήμερο σας εγκαινιάζει την γενέθλια χρονιά σας, όπου περιμένετε ανατροπές και δυνατές «σεισμικές» δονήσεις και βέβαια πρέπει να οπλιστείτε με θάρρος αλλά και να κάνετε τον απολογισμό σας έτσι ώστε να αποφευχθούν τα ίδια λάθη. Δυνατές ερωτικές συγκινήσεις.   Λέοντα β’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι αγωνίες σας κυρίως γύρω από την εργασιακή σας κατάσταση και βέβαια θέλετε να επενδύσετε σε κάτι καινούργιο που θα σας χαρίσει την ελευθερία σας και θα φανεί πάλι το δυναμικό ταμπεραμέντο σας. Ερωτική ανάταση. Σχέση με νεώτερο άτομο. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, έντονη εσωστρέφεια σας καθηλώνει στο σπίτι και κάνετε τη δική σας ψυχανάλυση με σκοπό να εντοπίσετε προσωπικά λάθη και λάθος συνεργασίες. Προσοχή στο παρασκήνιο και σε μυστικά που πιθανόν τώρα να αποκαλυφθούν

Παρθένος

 Παρθένε α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Λέοντα  φωτίζει τον εσωτερικό σας κόσμο, γεννιέται μέσα σας μια ανάγκη  να φιλοσοφήσετε τη ζωή και φυσικά θα πάρετε αποστάσεις από άτομα που σας έχουν αναστατώσει -πληγώσει. Έντονο παρασκήνιο και μυστικές σχέσεις θα σας προβληματίσουν.  Παρθένε β’ δεκαημέρου,  συνεχίζονται οι πιέσεις στην ερωτική σας ζωή, πιθανόν είναι ένα διάστημα που δεν τα βρίσκετε με τον άνθρωπο σας και θέλετε να ανανεωθείτε τολμώντας κάτι καινούργιο. Είστε επιρρεπείς σε απιστίες και παράνομες σχέσεις. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, επιστροφή στον παλιό καλό φιλικό σας κύκλο, περιμένετε με αγωνία να δείτε φίλους, να επανασυνδεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα και θα γίνουν αρκετές επανασυνδέσεις αυτό το διάστημα. Επιστροφή σε κοινωνική έντονη δραστηριοποίηση.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Λέοντα σας κάνει πιο κοινωνικούς, δημιουργείτε ένα νέο κύκλο επαφών και βελτιώνετε δημόσιες σχέσεις και επαφές με άτομα που θα σας φανούν χρήσιμα στο μέλλον. Ρομαντικά μηνύματα και μια φιλική σχέση θα σας προβληματίσει καθώς σας συγκινεί συναισθηματικά.    Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  συνεχίζονται οι πιέσεις μέσα στον οικογενειακό σας χώρο αλλά πρέπει να δείτε και το ποτήρι μισογεμάτο, να αποκτήσετε την αισιοδοξία σας και είναι μέρες που μπορείτε να διασκεδάσετε και να έρθετε κοντά στα συγγενικά σας πρόσωπα. Οικογενειακές επισκέψεις και ταξιδάκια αναψυχής.   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, επιστροφή σε προηγούμενο επαγγελματικό κύκλο, συναντιέστε με άτομα κύρους που έχουν να σας προτείνουν μια νέα απασχόληση και μπορείτε να επαναξιολογήσετε προτάσεις για μελλοντικές συνεργασίες.  Συζητήσεις για επισημοποίηση προσωπικής σχέσης.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ο ήλιος στον Λέοντα φωτίζει θέματα καριέρας, γίνεστε αρκετά ανταγωνιστικοί αυτό το διάστημα, επιμένετε να  να βγείτε από μια μέτρια κατάσταση και ίσως τώρα σας πλησιάζουν πιο εύκολα άτομα με κύρος και σας προσφέρουν ευκαιρίες. Ερωτικά μπερδέματα σε επαγγελματικό χώρο. Σκορπιός δεκαημέρου, συνεχίζονται οι πιέσεις μέσα στην καθημερινότητα και συνεχώς πρέπει να επιδεικνύεται την επικοινωνιακή σας ικανότητα ωστόσο αυτές τις μέρες θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε γύρω σας άτομα που σας σέβονται και σας θαυμάζουν. Αυτοπεποίθηση και τόνωση οικονομική από πρόσωπα του περιβάλλοντος σας.  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, επιστροφή ίσως σε ένα παλιό τρόπο σκέψης, για να διώξετε παλιές αντιλήψεις , να δείτε τα λάθη σας και να ενισχύσετε την εικόνα σας με νέα σχέδια σπουδών ή επιμόρφωσης. Δείτε τις ελλείψεις σας. Επανασύνδεση με άτομα διαφορετικής κουλτούρας .

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Λέοντα φωτίζει θέματα σπουδών, επαφές με το εξωτερικό αλλά σας δίνει και τη δυνατότητα να εξετάσετε ηθικές αντιλήψεις ,στόχους γύρω από την επαγγελματική σας αποκατάσταση και να δείτε με ρεαλισμό τα βήματα που έχετε κάνει μέχρι τώρα. Σχέση με άτομο διαφορετικής αντίληψης και νοοτροπίας.   Τοξότη β’ δεκαημέρου,  συνεχίζονται οι πιέσεις στο οικονομικό κομμάτι ωστόσο είναι μια περίοδος που λαμβάνετε βοήθεια από τους κοντινούς σας ανθρώπους και επιδιώκετε να περνάτε καλά συναντώντας αγαπημένα πρόσωπα.  Τοξότης γ’ δεκαημέρου, επιστρέφετε δυναμικά για να δώσετε λύσεις σε οικονομικά ζητήματα που ακόμα σας προβληματίζουν, κυρίως ότι σχετίζεται με δάνεια και οφειλές και χάνετε την επαφή σας με το χρόνο.. Ωστόσο , θα εκτονωθείτε μέσα από μια εφήμερη σχέση.

Αιγόκερως 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Λέοντα φωτίζει τις υλικές σας ανάγκες, τις βαθύτερες επιθυμίες σας αλλά και τραύματα, πληγές του παρελθόντος  και έτσι θα βγείτε από την ασφαλή σας ζώνη για να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες. Δάνεια και οφειλές σας προβληματίζουν. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου,  συνεχίζονται οι πιέσεις και εντάσεις καθώς αισθάνεστε αρκετά φυλακισμένοι στα πρέπει και σε κανόνες που θέλετε να αποτινάξετε, ωστόσο ειναι μέρες «ησυχίας» και ισορροπίας, και μπορείτε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να νιώσετε έμπρακτα το ενδιαφέρον των δικών σας ανθρώπων. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου επιστροφή σε προσωπικές σχέσεις που φαίνεται να είχαν λήξει, επαναξιολογείται τη στάση σας απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα και θα θελήσετε να δώσετε δεύτερη ευκαιρία σε άτομα που σας είχαν πληγώσει.

Υδροχόος

Υδροχόε α’δεκαημέρου,ο Ήλιος στον Λέοντα φωτίζει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον/την σύντροφο σας, προσπαθώντας να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή και να αποφύγετε τις ρήξεις και τους χωρισμούς. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι πιέσεις και νιώθετε αρνητικά συναισθήματα,ωστόσο αυτές τις μέρες θα μπορέσετε να ταξιδέψετε, να δείτε φίλους και κατά κάποιο τρόπο να επουλώσετε ή να κουκουλώσετε τραύματα και πληγές ..από το παρελθόν. Νιώστε ευγνωμοσύνη για αυτά που έχετε. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, επιστροφή στην καθημερινότητα σας, νιώθετε ότι επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη, πιθανόν να έχετε επιστρέψει σε μια ..κακή σας συνήθεια και αυτές τις μέρες θα αποφεύγετε την αυτοκριτική. Προτάσεις να συνεργαστείτε με πρώην εργοδότη.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Λέοντα φωτίζει την καθημερινότητα σας, θα ασχοληθείτε περισσότερο με την εργασία σας και τους συναδέλφους σας και θα προσπαθήσετε να προωθήσετε τη δουλειά σας. Κοινωνική εξέλιξη μέσα από εργασιακές σχέσεις. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι πιέσεις μέσα στον φιλικό σας κύκλο, ωστόσο μπορείτε να λάβετε στήριξη από άτομα κύρους και να νικήσετε τον ανταγωνισμό. Ερωτικά μπερδέματα.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, επιστροφή σε προηγούμενες αγάπες , πιθανόν θα επαναλάβετε τα ίδια λάθη γιατί νιώθετε συναισθηματικά ευάλωτοι και πέφτετε σε λάθος αγκαλιές. Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα.