Με δυσφορία ξεκινάει η εβδομάδα, συγκρούσεις, έλλειψη σεβασμού, έντονος ανταγωνισμός αλλά και ένα μεγάλο όχι μπορεί και να ..λαμβάνεις..μέχρι να ζήσεις την Νέα Σελήνη στον Λέοντα που θα δώσει τελικά μια υπόσχεση για να μπορέσεις να μεγαλουργήσεις. 

Ο Ερμής σε στάση – ορθή πορεία στον Καρκίνο . σου λέει να ακούσεις το συναίσθημα σου, τι σε κάνει να αισθάνεσαι οικεία ;;

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου, ανατρεπτικές οι πρώτες μέρες του Αυγούστου, καθώς αναμένεται να έχετε έκτακτα έξοδα αλλά και θα ζήσετε αντιπαραθέσεις με τα άτομα που συνδέεστε κυρίως ερωτικά. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ωστόσο σας δίνει το κίνητρο να αναθεωρήσετε σχετικά με τις προσωπικές σας ενασχολήσεις και να επενδύσετε σε νέες δραστηριότητες. Κριός β’ δεκαημέρου,  υπερβολικά αισιόδοξα ξεκινάτε αυτό το διάστημα και φαίνεται πως κινδυνεύετε να κάνετε έξοδα εκτός προυπολογισμού ή να τολμήσετε εξωσυζυγικές σχέσεις.  Κριός γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε στάση-ορθή φορά στον Καρκίνο οδηγεί στο να λάβετε πρωτοβουλίες γύρω από θέματα οικογενειακά, εκμετάλλευση ακίνητης περιουσίας αλλά και ψυχολογικά θα κάνετε γενναία ξεκαθαρίσματα.

Ταύρος

 Ταύρος α’ δεκαήμερου, ανατρεπτικές οι πρώτες μέρες του Αυγούστου, καθώς αναμένεται να συγκρουστείτε με τους οικείους σας, κυρίως γιατί πρέπει να αναλάβετε δικές τους υποχρεώσεις και κοινώς να τους ξελασπώσετε. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ωστόσο σας δίνει το κίνητρο να μιλάτε για συναισθηματική αλλαγή, δέσμευση η οριστική ρήξη.  Ταύρος β’ δεκαημέρου, επηρεάζεστε από τη θέση του Άρη στον Λέοντα και για αυτό πρέπει να προσέχετε τα λόγια που εκστομίζετε, με ποιους έρχεστε σε αντιπαράθεση και προσπαθείτε να χαλιναγωγήσετε το θυμό σας. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε στάση-ορθή φορά στον Καρκίνο οδηγεί στο να λάβετε πρωτοβουλίες γύρω από θέματα σπουδών, αγοραπωλησίες, συμφωνίες για ενοικίαση ακινήτων ή αγορά οχήματος και γενικά αναδιοργανώνεται η καθημερινότητα σας.

Δίδυμοι

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, ανατρεπτικές οι πρώτες μέρες του Αυγούστου καθώς πολλές φορές νιώθετε μια εσωτερική σύγκρουση και ενώ θέλετε να βγείτε από τα όρια σας, να απελευθερωθείτε ακολουθείτε τα πρέπει που προστάζει η σημερινή σας πραγματικότητα. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ωστόσο σας δίνει το κίνητρο να κάνετε νέες συμφωνίες, να επενδύσετε σε σπουδές που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας ή σε αλλαγή μεταφορικού οχήματος.  Δίδυμος β’ δεκαημέρου, πολλές φορές έρχεστε σε αντιπαράθεση με οικείους ανθρώπους ωστόσο τώρα είναι η στιγμή που μπορείτε να αξιοποιήσετε τις διαφορές σας και να βελτιώσετε τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις με το άμεσο περιβάλλον σας, καθώς πλησιάζετε τους άλλους με δυναμική αλλά ειλικρινή διάθεση.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε στάση-ορθή φορά στον Καρκίνο οδηγεί στο να αποφασίσετε νέα ξεκινήματα που θα επηρεάσουν την οικονομική σας κατάσταση, πιθανόν να επανεξετάζετε μια πρόταση για επιπλέον εισόδημα και να τολμήσετε γενναίες αλλαγές

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ανατρεπτικές οι πρώτες μέρες του Αυγούστου και σε ερωτικά ζητήματα καθώς προκύπτει ρομαντικό ειδύλλιο μέσα στο άμεσο φιλικό σας κύκλο και νιώθετε μετέωροι γιατί δεν ήσασταν προετοιμασμένοι για προσωπικές εξελίξεις που σίγουρα διαταράσσουν τη ηρεμία σας.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, έχετε αρκετά έξοδα αυτό το διάστημα, είτε γιατί προκύπτουν ανάγκες τρίτων που πρέπει εσείς να καλύψετε ή ακόμα ζείτε μια συναισθηματική κρίση που μεταφράζετε σε συναισθηματικό παροξυσμό. Γίνεστε πιο μαχητικοί. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε στάση-ορθή φορά στο δεκαήμερο σας οδηγεί στο να σταματήσετε να αγωνιάτε για το αύριο ή ακόμη και για τα προσωπικά σας και να αποφασίσετε να είστε λιγότερο παρορμητικοί και συναισθηματικοί ευάλωτοι σε άτομα που έχουν παρεξηγήσει το ενδιαφέρον σας.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ανατρεπτικές οι πρώτες μέρες του Αυγούστου, ζείτε ερωτικά σκαμπανεβάσματα είτε γιατί προκύπτει μια γνωριμία που σας φέρει σε κόντρα με τους ηθικούς σας κώδικες, είτε γιατί επαναστατείτε σε οτιδήποτε σας καταπιέζει και μπλοκάρει. Βέβαια η Νέα Σελήνη στο δεκαήμερο σας θα σας αποζημιώσει σταδιακά και θα βγείτε πιο αισιόδοξοι και ίσως μέσα από μια ξαφνική γνωριμία , ανανεωθείτε.  Λέοντα β’ δεκαημέρου, ψυχραιμία, γιατί τα πράγματα μπορεί να μην εξελίσσονται όπως τα θέλετε και αυτό ουσιαστικά σας εξαγριώνει και νιώθετε σαν το θηρίο κλεισμένο στο ..κλουβί. Πρέπει να κινητοποιηθείτε θετικά και όχι αντιδραστικά. Λέοντα γ’ δεκαημέρου,ο Ερμής σε στάση-ορθή φορά στον Καρκίνο οδηγεί στο να αναθεωρήσετε για λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν και αρχίζετε να εμπιστεύεστε περισσότερο την διαίσθηση σας παρά τις απόψεις και συμβουλές που ακούτε από τον περίγυρο σας. Ανασκουμπωθείτε μόνοι σας.

Παρθένος  

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ανατρεπτικές οι πρώτες μέρες του Αυγούστου γιατί νιώθετε πως πρέπει να συγκρουστείτε με το περιβάλλον σας, να νικήσετε το παρασκήνιο και γενικά να αποδείξετε ότι δεν φοβάστε να συγκρουστείτε με τους εχθρούς σας. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σας δίνει το κίνητρο να προσπαθήσετε για την εκπλήρωση ενός κρυφού σχεδίου. Παρθένε β’ δεκαημέρου, είστε σαφώς υπερκινητικοί αυτό το διάστημα και έτσι μπορεί να νιώθετε εξάντληση στο τέλος της μέρας και πρέπει οπωσδήποτε να βρείτε χρόνο να ξεκουράζεστε. Πιθανόν σωματική εξάντληση.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε στάση-ορθή φορά στον Καρκίνο σας οδηγεί σε ένα νέο φιλικό κύκλο , ίσως ξεκινάτε μαζί με άλλους μια νέα δραστηριότητα που θα σας αναδείξει κοινωνικά και αποφασίζετε να δώσετε έμφαση στον κοινωνικό σας κύκλο.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου,  ανατρεπτικές αλλά και συνάμα ενδιαφέρουσες οι μέρες που ακολουθούν, βέβαια πρέπει να δείτε με μεγαλύτερο ενδιαφέρον τα οικονομικά σας, εκκρεμότητες κυρίως και να γίνετε σχολαστικοί καθώς μπορεί να σας διαφύγει κάποια λεπτομέρεια που αργότερα μπορεί να σας κοστίσει. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σας δίνει όμως την ευκαιρία να εκδηλώσετε θετικά τον δυναμισμό σας.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  μπορείτε να κινηθείτε με μεγαλύτερη άνεση αυτό το διάστημα, είστε σαφώς πιο ευνοημένοι σε προτάσεις, νέες επιλογές γύρω από δραστηριότητες σε κοινωνικό πλαίσιο και θα σας βοηθήσουν αρκετά οι δημόσιες σχέσεις. Βέβαια δεν μπορείτε να εμπιστεύεστε με τυφλά μάτια.   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε στάση-ορθή φορά στον Καρκίνο σας οδηγεί σε νέες επαγγελματικές επιλογές που θα δώσουν θετικά αποτελέσματα αρκεί να αναλάβετε τις ευθύνες σας και υποστηρίζετε έμπρακτα πλέον τις επιθυμίες σας.  ‘Ερωτικές αμφιβολίες.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ανατρεπτικές οι μέρες που ακολουθούν μια που ζείτε ένα κρυφό πάθος που εάν δεν εκδηλωθεί , οδηγήστε σε συχνές συγκρούσεις με το άτομα που συναισθηματικά τουλάχιστον σας έχει σκλαβώσει. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σας κάνει ακαταμάχητους, επικίνδυνα γοητευτικούς και συνάμα είστε έτοιμοι για νέες ερωτικές περιπέτειες. Σκορπιός β δεκαημέρου, έχετε αρκετά νεύρα αυτό το διάστημα, κυρίως εάν δεν μπορείτε να εκτονώστε τη λίμπιντο σας ή να κάνετε μια επιθυμία σας πράξη και θα ήταν καλύτερο να απομονωθείτε από τους δικούς σας ανθρώπους. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε στάση-ορθή φορά στον Καρκίνο σας δίνει ώθηση στο να πιάσετε από την αρχή σχέδια, σπουδές ή οτιδήποτε έχει να κάνει με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και να δείτε με μεγαλύτερη υπευθυνότητα το μέλλον σας.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ανατρεπτικές οι μέρες γιατί ουσιαστικά έρχεστε συχνά σε κόντρα με άτομα μέσα στον εργασιακό σας χώρο,νιώθετε ότι σας αντιμετωπίζουν με κυκλοθυμία ή τουλάχιστον δεν είναι ξεκάθαροι μαζί σας. Ωστόσο η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ανοίγει τα φτερά για ταξίδια, νέες σπουδές και εμπειρίες που αξίζετε να ζήσετε , ανατρέποντας την ρουτίνα της καθημερινότητας σας   Τοξότη β’ δεκαημέρου, ουσιαστικά ετοιμάζεστε για διακοπές αυτό το διάστημα και θέλετε να κλείσετε εκκρεμότητες ,για αυτό και είστε συνεχώς αναστατωμένοι γιατί φοβάστε ότι δεν σας φτάνει ο χρόνος. Επαφές με άτομα διαφορετικής νοοτροπίας σας σαγηνεύουν.  Τοξότης γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε στάση-ορθή φορά στον Καρκίνο ενεργοποιεί το ένστικτο επιβίωσης, θα καταλάβετε ότι αλλάζει η νοοτροπία σας και θέλετε να ξεπεράσετε όλες τις αντιξοότητες που σχετίζονται κυρίως με την διαχείριση των οικονομικών σας θεμάτων. Προσοχή σε παρακινδυνευμένες σχέσεις.

Αιγόκερως 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, ανατρεπτικές οι μέρες κυρίως εάν έχετε κοινές οικονομικές υποχρεώσεις και θα χρειαστεί να βγείτε από το ..πρόγραμμα σας και να δανείστε ή να σας δανείσουν χρήματα. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σας διευκολύνει ωστόσο να επιλύσετε προβλήματα που έχουν συσσωρευθεί και να βγείτε από αδιέξοδα. Ερωτικές εκκινήσεις. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου,  προσοχή σε έξοδα , αποφύγετε να δανειστείτε χρήματα και γενικά διατηρήστε τη ψυχραιμία σας με άτομα που μοιράζεστε κοινή περιουσία , ενδέχεται να έχουν παραλείψει ..λεπτομέρειες που έπρεπε να γνωρίζετε.  Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε στάση-ορθή φορά στον Καρκίνο ενεργοποιεί σταθερές σχέσεις και συνεργασίες και αρχικά θα κρατήσετε  μια απόσταση από τα άτομα που συνδέεστε για να λάβετε οριστικές αποφάσεις για την εξέλιξη των σχέσεων σας.

Υδροχόος

Υδροχόε α’δεκαημέρου, ανατρεπτικές οι μέρες για εσάς που έχετε τολμήσει ξεκινήματα γύρω από την προσωπική σας ζωή,  πιθανόν να βιώνετε κόντρες και πολλές φορές θα αμφισβητείτε τις επιλογές σας. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα δίνει διεξόδους για νέα ερωτικά ξεκινήματα. μη φοβηθείτε το άγνωστο.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, έντονος ανταγωνισμός και ήρθε ο καιρός να αποδείξετε την αξία σας, ωστόσο αποφύγετε τους διαπληκτισμούς και μη διαφωνείτε με τους ανώτερους σας. Συγκρούσεις και ρήξεις. Έντονος ερωτισμός.  Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, ο Ερμής σε στάση -ορθή φορά στον Καρκίνο δίνει χρόνο για να πάρετε αποφάσεις που αφορούν επιλογές γύρω από εργασιακά ζητήματα και θα προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, ανατρεπτικές οι μέρες, βιώνετε μια διαφορετική καθημερινότητα, συχνά αντιμετωπίζετε τη κακή διάθεση των συνεργατών σας ή του συγγενικού σας περιβάλλοντος και πρέπει να διατηρήσετε διπλωματική στάση. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα μιλάει για μια αρχή στην εργασιακή σας κατάσταση πιθανόν μια νέα συμφωνία να ανατρέψει τα δεδομένα σας.  Ιχθύ β’ δεκαημέρου, ζείτε μια απαιτητική καθημερινότητα , ίσως συγκρούεστε συχνά με τους συναδέλφους σας ή τον εργοδότη σας αλλά συγχρόνως κινείστε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε στάση-ορθή φορά στον Καρκίνο ενεργοποιεί την ερωτική σας ζωή, επανέρχεστε στα συγκαλά σας, θέλετε να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε , πιθανόν βιώσατε μια απογοήτευση και ήρθε η στιγμή να νιώσετε καλύτερα.