Πανσέληνος στον Υδροχόο , Φεγγάρι απελευθέρωσης από προσωπικά δεσμά, γίνε πιο απρόσωπος (με τον εαυτό σου) , ορθολογιστής, και μην εναντιώνεσαι  στην ανάγκη σου να αποξενωθείς από τρυφερά γλυκανάλατα συναισθήματα.  Γινε πιο χαλαρός , ελεύθερος !!

Υστερόγραφο, Δίας σε ορθή πορεία στον Τοξότη, πάντοδύναμος , έρχεται να βοηθήσει όσους έχουν όραμα.  

Υστερόγραφο, Ηλιος σε σύνοδο με ΑΦροδίτη,..ερωτοτροπείς,  γλεντάς και το ξέρεις ότι η ζωή θέλει καλοπέραση.. χλιδάτες νύχτες..

 

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου,  Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού επηρεάζει το δεκαήμερο σου και έτσι συνειδητοποιείτε ότι δεν είναι εύκολο να γλιτώσετε από οικονομικές εκκρεμότητες και πρέπει να αναλάβετε ευθύνες που δεν σας αναλογούν. Γενικά ειναι μια περίοδο που απολαμβάνετε διακοπές αλλά σας απασχολεί και η στάση δικών σας προσώπων. Κριός β’ δεκαημέρου,  ευνοικές μέρες μια που ο Δίας μπαίνει σε ορθή πορεία στον Τοξότη και θα απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις , πιθανόν νομικής φύσεως και θα μπορέσετε να προχωρήσετε σχέδια επαγγελματικού ενδιαφερόντος.    Κριός γ’ δεκαημέρου,  η Πανσέληνος στον Υδροχόο είναι θετική μια που μπορείτε να βρείτε διέξοδο από προσωπικά προβλήματα μέσα από νέες γνωριμίες και φιλίες. Πιθανόν να ενταχθειτε και σε μια νέα ομάδα όπου τα κοινά ενδιαφέροντα θα σας οδηγήσουν σε επιτυχία και κοινωνική αναγνώριση.

Ταύρος

 Ταύρος α’ δεκαήμερου, Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού στο δεκαήμερο σας οδηγεί σε επαναξέταση προσωπικών σχέσεων πιθανόν να αντιλαμβάνεστε πως πρέπει να αλλάξετε στάση και να βγείτε από μια βαλτωμένη σχέση ή ακόμα και τη μοναξιά που φυσικά δεν σας ταιριάζει.   Ταύρος β’ δεκαημέρου, ευνοικές μέρες μια που ο Δίας σε ορθή πορεία στον Τοξότη προσφέρει τύχη σε οικονομικά θέματα, κυρίως αυτά που σχετίζονται με δάνεια , οφειλές και πιθανόν να δεχτείτε οικονομική ενίσχυση από πρόσωπα που έχετε στενούς συγγενικούς δεσμούς ή από τον/την σύντροφο σας. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Υδροχόο είναι αφαιρετική, αλλά συγχρόνως καθαρτική , μπορείτε να επωφεληθείτε από τις σχέσεις σας με πρόσωπα εξουσίας και αυτό να σας βοηθήσει να βρείτε ένα νέο σκοπό σε ότι αφορά τα σχέδια σας , λαμβάνοντας αποφάσεις που αφορούν την εξέλιξη σας. Πιθανόν έρωτας ανθίζει μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο.

Δίδυμοι

Δίδυμος α’ δεκαημέρου,   H ανάδρομη πορεία του Ουρανού στον Ταύρο οδηγεί σε προσωπικές κρίσεις κυκλοθυμίας, πιθανόν να κλειστείτε περισσότερο στον εαυτό σας για να μπορέσετε να αξιολογήσετε εκ νέου πεποιθήσεις και σχέσεις και να βγείτε εν τέλει από ψυχολογικά αδιέξοδα.  Δίδυμος β’ δεκαημέρου,  ευνοικές μέρες με τον Δία σε ορθή πορεία στον Τοξότη, ξεκινάει μια ευοίωνη περίοδο για τα προσωπικά σας ζητήματα και ίσως μια νέα γνωριμία που θα γίνει τώρα σας βάλει στο μονοπάτι της δέσμευσης.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Υδροχόο είναι απελευθερωτική , σας απεγκλωβίζει από μια δυσάρεστη κατάσταση που εμπόδιζε την επαγγελματική σας εξέλιξη και πιθανόν η επαφή σας με άτομα διαφορετικής κουλτούρας να σας εμπνεύσουν ένα νέο κίνητρο για κάτι καινούργιο και αρκετά ανατρεπτικό.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού στον Ταύρο βάζει σε παύση ,τα σχέδια σας καθώς θέλετε να πάρετε το χρόνο σας για να επαναξιολογήσετε κοινές προσπάθεις και κυρίως την ένταξη σας σε μια ομαδική δραστηριότητα, και σίγουρα δεν είστε για τίποτα σίγουροι , σας έχει πιάσει μαι ανασφάλεια και κυρίως αμφιβολία για το μέλλον.   Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ευνοικές μέρες με τον Δία σε ορθή πορεία στον Τοξότη , για την εργασιακή σας ζωή , θα βιώσετε θετικές εξελίξεις και προτάσεις από τον εργοδότη σας και θα βελτιωθεί και το εισόδημα σας. Προσοχή μόνο μην και δεν εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  Η Πανσέληνος στον Υδροχόο ουσιαστικά αλλάζει τον τρόπο που μοιράζεστε κοινά αποκτήματα, δάνεια , και οφειλές, θα κάνετε ξεκαθαρίσματα με τους γύρω σας και ισως (εφόσον το επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σας) ωφεληθείτε από την γενναιωδωρία ατόμων που πραγματικά νοιάζονται για εσάς.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού στον Ταύρο επηρεάζει επαγγελματικές επιλογές , ίσως νιώθετε ότι έχετε καταπιέσει αρκετά τον εαυτό σας και είστε σε μια φάση που σας κοστίζει αρκετά η υποχρεωτική σας προσαρμογή σε απαιτήσεις προσώπων κύρους, Ερωτικές ανατροπές ή ατασθαλίες.   Λέοντα β’ δεκαημέρου,  ευνοικές οι μέρφες με τον Δία σε ορθή πορεία στον Τοξότη για την ερωτική σας ζωή, μπορείτε να χαρείτε ελεύθερα τις ερωτικές σας επιλογές και να ξεφύγετε από την μονοτονία μιας σταθερής σχέσης. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας με νεώτερα άτομα. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στον Υδροχόο απέναντι σας είναι μονόδρομος , δηλαδή η θα σπάσετε τα δεσμά μιας φυσιολογικής κατάστασης λόγω ανίας ή θα αποφασίσετε να επωφεληθείτε από την συμπάθεια που σας δείχνουν άτομα μέσα στον επαγγελματικό χώρο , με αποτέλεσμα να είστε σαφώς καλύτερα.

Παρθένος  

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η ανάδρομη πορεία του Ουρανού στον Ταύρο επαναφέρει ζητήματα σχετικά με σπουδές , ταξίδια και επαφές με άτομα διαφορετικης κουλτούρας ίσως επανεξετάσετε κινήσεις που έχουν γίνει το προηγούμενο διάστημα και έτσι σκεφτείτε από την αρχή τι πρέπει να γίνει για να είστε ψυχολογικά καλά. Παρθένε β’ δεκαημέρου, ευνοοικές οι μέρες με την ορθή πορεία του Δία στον Τοξότη, μπορείτε να περάσετε όμορφα με την οικογένεια σας, να έρθετε πιο κοντά με άτομα που αγαπάτε και πιθανόν να είχατε απομακρυνθεί λόγω διαφορών και δεν αποκλείεται να λάβετε δώρα οικονομικής φύσεως σχετικά με ένα ακίνητο.   Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Υδροχόο αφορά τον εργασιακό σας χώρο και την καθημερινότητα σας, πιθανόν να απεγκλωβιστείτε από μια κακή εργασιακή σχέση και έτσι να ανοίξετε τα φτερά για κάτι καινούργιο που θα σας εκφράζει περισσότερο.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου,  η ανάδρομη πορεία του Ουρανού στον Ταύρο σας στριμώχνει αρκετά μια που πρέπει να βάλετε σε μια τάξη οικονομικά ζητήματα, δάνεια οφειλές αλλά και να τακτοποιήσετε τη ερωτική σας ζωή , πιθανόν να έχετε μπλέξει σε μια παράνομη κατάσταση και τώρα να το έχετε μετανιώσει;   Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  ευνοικές οι μέρες με τον Δία σε ορθή πορεία στον Τοξότη, σας δίνετε η δυνατότητα να προχωρήσετε συμφωνίες, αγοραπωλησίες , ή ακόμα και να προωθήσετε τη δουλειά σας μέσα από το  διαδίκτυο . ευνοούνται ταξίδια, αγορές και αλλαγή μεταφορικού οχήματος.   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  Η Πανσέληνος στον Υδροχόο αφορά την προσωπική σας ζωή , πιθανόν προχωράτε σε μια πιο ελεύθερη κατάσταση, αφήνοντας πίσω ότι σας δεσμεύει αλλα και κουράζει ψυχολογικά. Καλύτερες οι σχέσεις με νεώτερα άτομα, εφόσον βέβαια κάνετε τις αναγκαίες υποχωρήσεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η ανάδρομη πορεία του Ουρανού στον Ταύρο λειτουργεί ανασταλτικά, κάνετε λίγο πίσω σε σχέση με την προσωπική σας ζωή , ωστόσο σε επαγγελματικό επίπεδο θα προχωρήσετε γιατί καταλαβαίνετε ότι έχετε χάσει χρόνο καθώς δώσατε την ενέργεια σας σε λάθος καταστάσεις. Σκορπιός β δεκαημέρου,  ευνοικές οι μερες με την ορθή πορεία του Δία στον Τοξότη φυσικά και θα ευνοήσει τη τσέπη σας (εφόσον το επιτρέπει  γενέθλιος χάρτης σας) και μη φοβάστε να τολμήσετε νέα επαγγελματικά σχέδια που θα σας αποφέρουν καρπούς .  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Υδροχόο αφορά ένα προσωπικό σας όραμα, πίθανόν γίνεστε πιο τολμηροί και τολμάτε την εκκίνηση μιας προσωπικής σας δραστηριότητας με θετικά αποτελέσματα. Προσωπικές σχέσεις εξελίσσονται ..

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, H ανάδρομη πορεία του Ουρανού στον Ταύρο οδηγει σε επανεξέταση επαγγελματικών κινήσεων , σκαλίζετε αρκετά το παρελθόν, αξιολογείτε τις κινήσεις που έχουν γίνει και φυσικά εάν εργάζεστε στον ιδιωτικό τομέα, πιθανόν να θελήσετε να επαναξιολογήσετε τις σχέσεις σας με τον εργοδότη ή τους συναδέλφους σας.  Προβλήματα υγείας χρήζουν άμεσης φροντίδας.  Τοξότη β’ δεκαημέρου, ευνοικές οι μέρες με τον δια σε ορθή πορεία στο δεκαήμερο σας και σας ευνοεί να κάνετε ταξίδια, να ονειρεύεστε και πιθανόν να λάβετε τώρα χρήματα που περιμένατε εδώ και καιρό . Στοχεύετε με επιτυχία . Τοξότης γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Υδροχόο πιθανόν να αφορά τον τρόπο σκέψης σας , τώρα απελευθερώνεστε από καταστάσεις που σας είχαν μπερδέψεις , θα είστε πιο σίγουροι για το τι θέλετε να κάνετε και θα προχωρήσετε με λιγότερες ανασφάλειες.

Αιγόκερως 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού στον Ταύρο θα φρενάρει κάπως την ερωτική σας ζωή, αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορείτε να ρισκάρετε την ψυχολογία σας σε λάθος καταστάσες και θα σταματήσετε να δυσαρεστείτε άτομα που στέκονται δίπλα σας.  Αιγόκερω β’ δεκαημέρου,  ευνοικές οι μέρες με τον Δία σε ορθή πορεία στον Τοξότη και θα είστε  πιο αισιόδοξοι, ανοίγεστε περισσότερο, ακόμα και σε άτομα που πιθανόν θεωρούσατε οτι δεν σας στηρίζουν και γίνεστε πιο ευχάριστοι.  Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στον Υδροχόο αφορά θέματα κυρίως οικονομικής φύσεως, πρέπει να λάβετε υπόψη σας την οικονομική σας κατάσταση και μετά να προχωρήσετε σε αποφάσεις που μπορεί να σας στερούν μια πηγή εσόδων.

Υδροχόος

Υδροχόε α’δεκαημέρου,  Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού στον Ταύρο θα σας αναγκάσει να συγκρατήσετε τον αυθορμητισμό σας ή τις επαναστατικές σας διαθέσεις καθώς σας θυμίζει ότι κάπου ανήκετε και δεν μπορείτε να ενεργείτε σύμφωνα μόνο με τις επιθυμίες σας.   Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,ευνοικές οι μέρες με τον Δία σε ορθή πορεία στον Τοξότη και θα κινηθείτε με μεγαλύτερη εξωστρέφεια , μια που δέχεστε προτάσεις από ένα νέο φιλικο κύκλο που θα ωφελησει και τις δημόσιες σας σχέσεις.    Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, η Πανσέληνος στο δεκαήμερο σας βγάζει από τη ζωή σας οτιδήποτε δυσλειτουργικό και τοξικό, μπορείτε τώρα να ονειρεύεστε και να κάνετε μια νέα αρχή , έχοντας δίπλα σας άτομα που σας στηρίζουν με ανιδιοτέλεια.

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η ανάδρομη πορεία του Ουρανού στον Ταύρο επαναφέρει τη λογική, μαζευεστε αρκετά στο καβούκι σας για να πάρετε αποφάσεις και να ξεπεράσετε μια κατάσταση που σας έχει πληγώσει.   Ιχθύ β’ δεκαημέρου,  ευνοικές οι μέρες με τον Δία σε ορθή πορεία  στον Τοξότη για να κάνετε επαγγελματικά ανοίγματα και να ωφεληθείτε από άτομα εξουσίας και κύρους. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Υδροχόο σας κάνει πιο απαιτητικούς με τους γύρω σας με αποτέλεσμα να απομακρύνετε όσους σας έχουν φερθεί άσχημα και σας έχουν πληγώσει.