Με το βλέμμα στραμμένο σε απλά καθημερινά πράγματα χωρίς όμως να λείπει το πάθος και η ζωντάνια που σου χαρίζει ακόμα ο Ερμής από τον Λέοντα , ξεκινά η εβδομάδα και είναι στο χέρι σου να προσαρμοστείς ή να διεκδικήσεις και το κάτι παραπάνω..

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο , απαιτεί να αποβάλλεις τοξίνες, συναισθηματικές ή μη και να αποκτήσεις καθαρή σκέψη , ανοχή και διάθεση να προσφέρεις στους γύρω σου. 

Υστερόγραφο , Με αφροδίτη, άρη σε τρίγωνο με ανάδρομο ουρανό στον ταύρο, μπορείς να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη..

Υστερόγραφο . ο Ήλιος στην Παρθένο πάντα σου θυμίζει το φθινόπωρο και κάπως σφίγγεσαι.. όμως μπορείς να βάλεις σε τάξη ότι είναι σε πιθανή αταξία

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου,  ευνοείσαι σε θέματα εργασιακά, μπορείς να δημιουργήσεις μια νέα κατάσταση μέσα στον εργασιακό σου χώρο, λόγω της Νέας Σελήνης που γίνεται στην Παρθένο και να βελτιώσεις τη σχέση σου με άτομα μέσα στον εργασιακό χώρο. Κριός β’ δεκαημέρου, είναι αναγκαίο αυτήν την περίοδο να βρεις χρόνο και να αναγνωρίσεις τα αληθινά σου κίνητρα, να δεις δηλαδή τι κρύβεται πίσω από τς επιλογές σου και να νικήσεις τους φόβους σου.     Κριός γ’ δεκαημέρου, μεγάλη σημασία δίνεις στην ερωτική σου ζωήαφοσιώνεσαι αυτές τις μέρες στο ταίρι σου ή σε ένα φλερτ που τώρα έχεις προκύψει και θα φέρεσαι με ανυπομονησία

 

 

Ταύρος

 Ταύρος α’ δεκαήμερου, ευνοείσαι σε θέματα ψυχαγωγίας, δημιουργικής έκφρασης και η ερωτική σου ζωή μπορεί να σε απασχολήσει αρκετά έντονα αυτήν τις μέρες μια που θα κάνεις νέες γνωριμίες. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει νέα ξεκινήματα κυρίως εαν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση. Ταύρος β’ δεκαημέρου, είναι αναγκαίο να αναζητήσεις νέους στόχους αυτές τις μέρες και είναι εύκολο να συναντήσεις τα κατάλληλα άτομα μέσα στην καθημερινότητα σου που θα στηρίξουν τις ιδέες σου. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, προτεραιότητα θα δώσεις σφτην οικογένεια , δηλαδή οι ανάγκες που γεννούνται σε αναγκάζουν να ξεχάσεις τα προσωπικά σου και να ανταποκριθείς σε υποχρεώσεις που αφορούν όμως συγγενικά σου άτομα.

Δίδυμοι

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, ευνοείσαι  σε θέματα που αφορούν την οικογένεια σου , πιθανόν με την Νέα Σελήνη στην Παρθένο να κάνεις μια νέα αρχή , βρίσκοντας το προσωπικό σου καταφύγιο και κάνοντας πράγματα που σε ικανοποιούν ψυχολογικά.   Δίδυμος β’ δεκαημέρου, είναι αναγκαίο αυτές τις μέρες να ασχοληθείς με την πρακτικη πλευρά της ζωής , να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις και να βρεις νέους τρόπους εύρεσης εισοδήματος .Γίνε εφευρετικός.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, προτεραιότητα θα δώσεις σε απλά, καθημερινά πράγματα, καθώς θέλεις να οργανώσεις το χρόνο σου και θα διεκδικείς με περισσότερο πάθος τη αναγνώριση των προσπάθειων σου κυριως γύρω από ένα επαγγελματικό ζήτημα.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου,  ευνοείσαι αρκετά εάν θέλεις να προχωρήσεις θέματα σπουδών, επαγγελματικής αποκατάστασης και σου δίνονται αρκετές ευκαιρίες να προωθήσεις τα σχέδια σου. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο αλλάζει τον τρόπο που σκέφτεσαι και θα γίνεις πιο ευέλικτος στις υπάρχουσες συνθήκες.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, είναι αναγκαίο αυτές τις μέρες να συνειδητοποιήσεις τις ανάγκες σου, να αναγνωρίσεις επιθυμίες και να μεταμορφωθείς μέσα από τις αποφάσεις σου.   Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  προτεραιότητα θα δώσεις σε οικονομικά ζητήματα, κυρίως κάνεις νέες συμφωνίες που δημιουργούν μια νέα πηγή εισοδήματος και θα αλλάξει προς το καλύτερο η ψυχολογία σου.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ευνοείσαι οικονομικά αυτό το διάστημα, μπορείς να καλύψεις ανάγκες, να ανταπεξέλθεις σε υποχρεώσεις μια που θα έχεις αρκετές προτάσεις για μια νέα θέση εργασίας. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο δίνει ώθηση για δυναμικά ξεκινήματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σου. Λέοντα β’ δεκαημέρου, είναι αναγκαίο να βρεις τρόπους να κυριαρχείς πάνω σε αρνητικά συναισθήματα και να παλεύεις με τις αντιξοότητες χωρίς να χάνεις την ισορροπία σου.    Λέοντα γ’ δεκαημέρου, προτεραιότητα θα δώσεις σε προσωπικές επαφές και άτομα που τείνουν να γίνουν οι μελλοντικοί σου συνεργάτες και έτσι μπορείς να γίνεις πιο παραγωγικός αλλά και να πετύχεις τους στόχους σου.

Παρθένος  

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ευνοείσαι γενικά αυτό το διάστημα μια που η Νέα Σελήνη σε αφορά και μπορείς να ξεκινήσεις από την αρχή διαγράφοντας ότι σε έχει πληγώσει ή σαμποτάρει και αισθάνεσαι κολλημένος. Βγες από τοξικές αγκαλιές και φτιάξε τη ψυχολογία σου επιλέγοντας κάτι δημιουργικό.  Παρθένε β’ δεκαημέρου, είναι αναγκαίο να ποντάρεις σε δημόσιες σχέσεις , σε νέες παρέες και να μοιραστείς τις ιδέες σου και να νιώσεις μέλος μια μεγάλης ομάδας. Ερωτικά είσαι μπερδεμένος.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, προτεραιότητα θα δώσεις σε κοντινούς σου ανθρώπους και θα συζητήσεις μαζί τους προσπαθώντας να βρεις κοινά σημεία έτσι ώστε να ξεπεραστούν παρεξηγήσεις και εμπόδια.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου,  ευνοείσαι από κρυφούς συμμάχους αυτό το διάστημα και είναι πιο εύκολο να εδραιώσεις τη θέση σου κυρίως μέσα στον εργασιακό χώρο και να γίνει μια νέα αρχή. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σε κάνει πιο προσεκτικό και έτσι ξέρεις να αποφεύγεις οτιδήποτε τοξικό και αυτοθεραπεύεσαι. Μυστικές σχέσεις σε παρασύρουν. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, είναι αναγκαίο να φιλοσοφήσεις τη ζωή , να βγεις από κλισέ και κολλημένες απόψεις και ίσως έτσι μπορέσεις να νικήσεις το κατεστημένο και κάνεις την υπέρβαση. Υιοθέτησε μια πιο απελευθερωμένη στάση.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, προτεραιότητα θα δώσεις σε φίλους,  συνεργάτες αυτό το διάστημα, ίσως ακολουθείς με μεγαλύτερη αποφασιστότητα ένα κοινό σχέδιο και έτσι νικήσεις τη ανία . Μεγάλη ανάγκη για κοινωνικοποίηση

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ευνοείσαι από φίλους και άτομα που στηρίζουν τις ιδέες σου μα πάνω απ΄όλα σε βρίσκουν ακαταμάχητο και συναρπαστικό. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο δίνει ώθηση για κοινωνικοποίηση αλλά και για ερωτικές συναντήσεις που θα σου μείνουν αξέχαστες. Σκορπιός β δεκαημέρου, είναι αναγκαίο να ξεπεράσεις οτιδήποτε σε μπλοκάρει, ίσως και να πρέπει να αλλάξεις πορεία σε σχέση με ένα επαγγελματικό ζήτημα για να ικανοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου.    Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, προτεραιότητα θα δώσεις σε θέματα καριέρας  μια που,έχεις φιλοδοξίες και είναι το διάστημα κατάλληλο να προωθήσεις τα σχέδια σου, χρησιμοποιώντας και αθέμιτα μέσα. Ερωτικά σκαμπανεβάσματα.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ευνοείσαι σε επαγγελματικά ζητήματα και μπορείς να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες και κυρίως τις γνωριμίες σου και να βγεις κερδισμένος. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο δίνει το κίνητρο να προσπαθήσεις για προσωπικές φιλοδοξίες. Έρωτας μέσα στον επαγγελματικό σου χώρο. Τοξότη β’ δεκαημέρου, είναι αναγκαίο να ξεκόψεις από οτιδήποτε σε κρατάει φυλακισμένο και φυσιακά να διαχωρίσεις το χρήμα από τον έρωτα. Μην πέφτεις στην παγίδα της δηθεν εξασφάλισης. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, προτεραιότητα δίνεις σε ταξίδια, σπουδές και επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας γιατί πρέπει να βάλεις μπρος τα σχέδια σου χωρίς να χάνεις το χρόνο σου . Φλερτ από απόσταση .

Αιγόκερως 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, ευνοείσαι εάν θέλεις να εκπληρώσεις προσωπικούς στόχους ,μια που οι συνθήκες ειναι σαφώς καλύτερες για να έρθεις σε επικοινωνία με τα κατάλληλα πρόσωπα και να  Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, είναι αναγκαίο να ξεκαθαρίσεις τα θέλω σου, να κάνεις μια νέα αρχη σε προσωπικά ζητήματα και ίσως να βάλεις τα όρια σου , αποφεύγοντας πιθανές εξαπατήσεις που θα σε εκθέσουν στο μέλλον.       Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, προτεραιότητα δίνεις σε ότι  μπορεί να σε παρασύρει εκτός πραγματικότητας, θέλεις να αφεθείς σε μια αγκαλιά και να ξεχάσεις οτιδήποτε σε δυσαρεστεί  Μπορείς να απελευθερωθείς εκφράζοντας τις κρυφές σκέψεις σου.

Υδροχόος

Υδροχόε α’δεκαημέρου, ευνοείσαι με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο καθώς μπορείς να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου , να επιλύσεις τυχόν διαφορές με άτομα που έχεις κοινά περιουσιακά ενδιαφέροντα και γενικά να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες για να νιώθεις πιο ασφαλής. Σεξουαλική εκτόνωση.     Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,   είναι αναγκαίο να βρεις τρόπους να τονώσεις το σώμα σου, να υιοθετήσεις μια συνήθεια που θα κάνει καλό στον ψυχισμό σου και γενικά μπορείς να βρεις τρόπους να θεραπεύεις τον εαυτό σου..Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, προτεραιότητα δίνεις στο άλλο σου μισό αυτό το διάστημα, θέλεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να επιλυθούν τυχόν παρεξηγήσεις. Πιθανόν μιλάς για δέσμευση.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου,  η πολυαστρία στην Παρθένο, απέναντι σας δίνει το προβάδισμα στην προσωπική σας ζωή, αγαπάτε με πάθος το ταίρι σας , τους συνεργάτες σας και παρά τον ανταγωνισμό που βιώνετε, είστε αποφασίσμένοι να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Έρωτας και πιθανή πρόταση για συγκατοίκηση για τους δεσμευμένους.  Ιχθύ β’ δεκαημέρου,   δυνατές συγκινήσεις βιώνετε μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, μην είστε αδρανείς , αρπάξτε ευκαιρίες και βγείτε από την μετριότητα και την αφάνεια..  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  πέρα από τα πληγωμένα σας συναισθήματα λόγω της αδιαφορίας που βιώνετε από άτομα που θεωρούσατε ότι είναι αγαπημένα, μπορείτε να νικήσετε τα ψυχολογικά σας και να ορίσετε εκ νέου τις προτεραιότητες σας.