Ο Φεβρουάριος,  

είναι ο μήνας που θα σε αναστατώσει, 

φέρνει ρήξεις και σοκαριστικά γεγονότα. Έχει όμως και γλυκές στιγμές, ρομάντζο και επανασυνδέσεις που θα μείνουν αξέχαστες.. εκεί γύρω στην γιορτή των ερωτευμένων!!

Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι τις 18/1/23 και επικρατεί η ανάγκη για περισσότερη κοινωνική δικτύωση, αποφυγή από υποχρεώσεις και στρο΄φή σε σχέσεις αντισυμβατικές. 

Στις 18/1/23 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύες , όπου γινόμαστε πιο συμπονετικοί, θέλουμε να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας και οι ρομαντικές σχέσεις θα έχουν την τιμητική τους. 

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες θέλει αγάπη άνευ όρων, μέχρι τις 20/2/23

Η Αφροδίτη στον Κριό πολεμάει για τον έρωτα της. 

Ο Ερμής στον Αιγόκερω τακτοποιεί την σκέψη σου, μέχρι τις 11/2/23

Ο Ερμής στον Υδροχόο σε κάνει επαναστάτη.  

Χρόνια πολλά στους Υδροχόους και στους Ιχθύες. 

Κάνε Εγγραφή στο  κανάλι μου στο youtube 

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Ξεκινάει ο Φεβρουάριος και θα ασχοληθείτε αρκετά με τον φιλικό σας κύκλο, με ομαδικές δραστηριότητες και θα προσπαθήσετε να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Αναμένονται προκλήσεις γύρω στις 4/2 και 14/2/23. Επίσης είστε αρκετά αφοσιωμένοι στους επαγγελματικούς σας στόχους και θα βοηθηθείτε αρκετά μέσα από την επαφή σας με άτομα κύρους.   Στον έρωτα και μέχρι τις 20/2/23 θα είστε αρκετά ευκολόπιστοι και ονειρεύεστε την τέλεια αγάπη. Προσοχή σε εξιδανικεύσεις. Από τις 20/2/23 γίνεστε πιο ελκυστικοί και φέρνετε κοντά σας νέες γνωριμίες, καθώς η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο σας.  Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, κυριαρχεί στο ζώδιο σας και από το ζώδιο των Διδύμων συνεχίζει να ταλαιπωρεί την σκέψη σας, αλλά και τις επικοινωνίες σας. Βέβαια φέρνει νέες γνωριμίες και μεγάλη κινητικότητα μέσα από το διαδίκτυο. Στις 5/2/23 θα βιώσετε μια μεγάλη ανατροπή που θα επηρεάσει τα επιχειρηματικά σας σχέδια, τις ερωτικές σας σχέσεις ή τις επαφές με τα παιδιά σας.  Κατόπιν,  στις 20/2/23 μπορείτε να κάνετε μια νέα συναισθηματική αρχή ή να ασχοληθείτε με εναλλακτικές θεραπείες, την Τέχνη ή το γράψιμο. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ξεκινάει ο Φεβρουάριος και θα ασχοληθείτε πάρα πολύ με τον επαγγελματικό σας κύκλο και τα φιλόδοξα σχέδια σας. Αναμένονται προκλήσεις γύρω στις 4/2 και 14/2/23. Επίσης και μετά τις 18/1/23 θα κυνηγήσετε τους στόχους σας μέσα από μια ομάδα και ίσως πρέπει να ξεκαθαρίσετε τον φιλικό σας κύκλο. Στον έρωτα και μέχρι τις 20/2/23, αναζητάτε ένα ταίρι που να σας καταλαβαίνει και να νιώθετε οικεία, χωρίς όμως το στοιχείο της υπερβολής. Ένας φίλος τείνει να γίνει ο άνθρωπος σας. Από τις 20/2/23 γίνεστε πιο ελκυστικοί και φέρνετε κοντά σας νέες γνωριμίες, καθώς η Αφροδίτη περνάει στον Κριό, οπότε γυρνάτε σε συναισθηματικά παρατράγουδα και μπορεί να εμπλέκεστε σε σχέση που είστε το τρίτο πρόσωπο.   Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, είναι στους Διδύμους και φέρνει εντάσεις, επιπρόσθετα έξοδα και πρέπει να προσέξετε τα ανοίγματα που κάνετε.  Στις 5/2/23 θα περάσετε μια μεγάλη δοκιμασία και θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τον επαγγελματικά σας σχ΄έδια.  Κατόπιν,  στις 20/2/23 ανοίγεστε αρκετά και θα αναλάβετε μια ηγετική θέση, πιθανόν να ασχοληθείτε με την πολιτική. 

 

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξεκινάει ο Φεβρουάριος και θα κυνηγήσετε νέους στόχους και θα επανασυνδεθείτε με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και ιδιοσυγκρασίας. Σχέση με άτομο που διαμένει στο εξωτερικό αναμένεται. Περιμένετε να ζήσετε εντάσεις γύρω στις 4/2 και 14/2/23. Επίσης και μετά τις 18/1/23 θα μπορέσετε να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις που θα σας βγάλουν από επαγγελματικά αδιέξοδα.  Στον έρωτα και μέχρι τις 20/2/23,  θα ζήσετε θυελλώδεις στιγμές και βέβαια αυτό έχει μια αίσθηση κινδύνου.  Από τις 20/2/23 και μετά,  είστε πιο ανεξάρτητοι, φιλικοί και  καθώς η Αφροδίτη περνάει στον Κριό, αναζητάτε ταίρι μέσα από τον φιλικό σας κύκλο. Δεν επιθυμείτε την δέσμευση. Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, είναι στο ζώδιο σας και συνεχίζετε να βιώνετε εντάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ο Ερμής, ο πλανήτης σας, δίνει την δυνατότητα να επιλύσετε οικονομικές εκκρεμότητες και κατόπιν, μετά τις 11/2/23 να ασχοληθείτε με τα σχέδια σας. Στις 5/2/23 θα διακόψετε σχέσεις που σας έχουν ταλαιπωρήσει και θα προχωρήσετε προς καινοτόμες αλλαγές.  Κατόπιν,  στις 20/2/23 μπαίνετε σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον και θα νιώσετε μεγάλη ικανοποίηση. Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξεκινάει ο Φεβρουάριος και θα νιώσετε πολύ διαφορετικά, καθώς έρχονται στην επιφάνεια, φόβοι και αγωνίες που πρέπει να νικήσετε. Η οικονομική σας κατάσταση συνεχίζει να σας απασχολεί. Αναμένονται αλλαγές γύρω στις 4/2 και 14/2/23. Επίσης και μετά τις 18/1/23 είστε σε φάση αναζήτησης μιας νέας προοπτικής που θα αλλάξει την καθημερινότητα σας, αλλά και τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα.  Στον έρωτα και μέχρι τις 20/2/23, αναζητάτε ένα ταίρι διαφορετικής κουλτούρας, ιδιοσυγκρασίας και πηγαίνετε ενάντια στο κατεστημένο, αλλά ακούγοντας τα συναισθήματά σας.  Από τις 20/2/23 θα πάρετε τα πάνω σας και μέσα στον επαγγελματικό χώρο θα γεννηθεί ένα ειδύλλιο που θα σας συναρπάσει. Συγχρόνως, λαμβάνετε αρκετά δώρα και πιθανόν την αύξηση που τόσο καιρό περιμένατε.   Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης , είναι στους Διδύμους και φέρνει έντονη κυκλοθυμία, εσωτερική αναστάτωση και πολλές φορές θα νιώθετε περίεργα  Στις 5/2/23 θα πρέπει να προσέξετε αρκετά τις κινήσεις σας γύρω από οικονομικά ζητήματα,  καθώς ενδέχετε να βιώσετε μια απώλεια.  Κατόπιν,  στις 20/2/23 κάνετε τα στραβά μάτια και πέφτετε με τα μούτρα σε ένα άτομο που σας τραβάει σαν μαγνητης. Μια νέα σχέση γεννιέται. 

 

ΛΕΩΝ

Ξεκινάει ο Φεβρουάριος και πέφτετε με τα μούτρα στη δουλειά και θέλοντας να βγείτε από την σούπα της μετριότητας θα κάνετε πολλές αλλαγές. Συγχρόνως θα δώσετε μεγάλη προτεραιότητα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα θελήσετε να φτιάξετε μια σχέση με υγιή όρια. Αναμένονται προκλήσεις και ρήξεις γύρω στις 4/2 και 14/2/23. Επίσης και μετά τις 18/1/23, θα είστε πιο συναισθηματικοί και θα προσπαθήσετε να συνειδητοποιήσετε την σχέση που έχετε με ένα άτομο που σας πολιορκεί εδώ και καιρό. Συζητήσεις γύρω από κοινά οικονομικά συμφέροντα αναμένονται. Στον έρωτα και μέχρι τις 20/2/23, είστε αρκετά ευάλωτοι και πειραματίζεστε με μια σχέση που σας συνδέει έντονο ψυχικό δέσιμο.   Από τις 20/2/23 γίνεστε πιο παρορμητικοί και με την Αφροδίτη στον Κριό , κυνηγάτε νέες εμπειρίες και πιθανόν ταυτίζεστε με άτομο διαφορετικής κουλτούρας και ιδιοσυγκρασίας.   Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης , είναι στους Διδύμους και σας κάνει δραστήριους, ανταγωνιστικούς και ίσως αναλάβετε ένα νέο πόστο που θα απογειώσεις τις δημόσιες σχέσεις σας.  Στις 5/2/23 αναμένονται ρήξεις, εντάσεις και γενικά ξεκαθαρίσματα που σας λυτρώνουν όμως από λάθη του παρελθόντος.  Κατόπιν,  στις 20/2/23 θα μπορέσετε να ξεπεράσετε πιθανά συναισθήματα ανωτερότητας και να απολογηθείτε σε άτομο που έχετε π΄ληγώσε. Είστε πιο ειλικρινείς με τον εαυτό σας. 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Ξεκινάει ο Φεβρουάριος και σας απασχολεί αρκετά ο εργασιακός σας χώρος και ταλαιπωρείστε αρκετά, καθώς οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται δραματικά.  Αναμένονται προκλήσεις και ρήξεις γύρω στις 4/2 και 14/2/23. Ωστόσο, και μετά τις 18/1/23, είστε πιο ήρεμοι και ανοιχτοί να συζητήσετε με το άτομο που συνδέεστε χρόνια και ίσως λείψουν οι παρεξηγήσεις και οι εντάσεις. Επίσης , θα μπορέσετε να μπείτε σε έναν νέο επαγγελματικό χώρο που θα σας ανανεώσει. Στον έρωτα και μέχρι τις 20/2/23, πλέετε σε πελάγη ευτυχίας, ζείτε μια ονειρική περίοδο και αυτό θα βοηθήσει στο να ανέβει και η απόδοση στην δουλειά σας.   Από τις 20/2/23 και με την Αφροδίτη στον Κριό, συνδέεστε με άτομο ψυχικά, νιώθετε αρκετά ευάλωτοι και αποκαλύπτετε τα συναισθήματά σας.   Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης , είναι στους Διδύμους και φέρνει προβλήματα μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Πιθανόν συγκρούεστε με άτομα που προσπαθούν να σας ελέγξουν.  Στις 5/2/23 αναμένονται κρίσεις που θα χτυπήσουν την οικονομική σας κατάσταση και αυτό σας κάνει να κυνηγάτε περισσότερο μια νέα πηγή εσόδων.  Κατόπιν,  στις 20/2/23 θα πάρετε τα πάνω σας , καθώς μια νέα γνωριμία έρχεται να αντικαταστήσει λάθος επιλογές και αγκαλιάζετε ένα καινούργιο ταίρι. Προτάσεις επισημοποιήσεις , δέσμευσης αναμένονται. 

 

 ΖΥΓΟΣ 

Ξεκινάει ο Φεβρουάριος και θα δώσετε μεγάλη σημασία στην ερωτική σας κατάσταση, θέλοντας να βγείτε από αδιέξοδα του παρελθόντος. Τα επιχειρηματικά σας σχέδια δοκιμάζονται αρκετά.  Αναμένονται προκλήσεις και ρήξεις γύρω στις 4/2 και 14/2/23. Ωστόσο, και μετά τις 18/1/23, θα είστε πιο δημιουργικοί και μέσα από μια νέα εργασιακή συμφωνία θα πάρετε ικανοποίηση. Πιθανόν μετακόμιση, αλλαγή πόστου εργασίας.   Η οικογενειακή σας ζωή παραμένει προβληματική και πρέπει να πάρετε αποφάσεις που θα σας απαλλάξουν από τοξικές καταστάσεις.  Από τις 11/2/23 ασχολείστε περισσότερο με τα παιδιά σας , και τα επιχειραματικά σας σχέδια. Στον έρωτα και μέχρι τις 20/2/23, είστε αρκετά επιφυλακτικοί, πιθανόν γιατί εμπλέκεστε σε ειδύλλιο μέσα στον εργασιακό σας χώρο και δεν θέλετε να εκτεθείτε.  Από τις 20/2/23 και με την Αφροδίτη τον πλανήτη σας, στον Κριό, είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και πιθανόν να μπείτε σε μια νέα σχέση.    Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης , είναι στους Διδύμους και αυτό σας ταξιδεύει σε άγνωστους προορισμούς, και γνωρίζεστε με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας /κουλτούρας. Νομικά ζητήματα σας απασχολούν ιδιαίτερα.  Στις 5/2/23 θα αναγκαστείτε να αποχαιρετίσετε έναν φιλικό κύκλο , καθώς αντιλαμβάνεστε ότι έχουν αλλάξει τα ενδιαφέροντα σας. Μια φιλική νέα σχέση τείνει να γίνει ερωτική.   Κατόπιν,  στις 20/2/23 αναλαμβάνετε μια νέα θέση εργασίας και έτσι ένα όνειρο επαγγελματικό θα γίνει αληθινό. Διανύετε μια φάση εξέλιξης. 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκινάει ο Φεβρουάριος και αναζητάτε το δικό σας καταφύγιο, καθώς θέλετε να βγείτε από κακοποιητικά σχήματα και οικογενειακά δράματα. Όμως αναμένονται προβλήματα και ρήξεις γύρω στις 4/2 και 14/2/23. Ωστόσο, και μετά τις 18/1/23, θα μπορέσετε να πάρετε τα πάνω σας και να ασχοληθείτε με τον έρωτα, τα παιδιά σας και πιθανόν κάποιοι να ξεκινήσετε ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο. Επίσης και μέχρι τις 11/2/23 μπορείτε να προωθήσετε τη δουλειά σας μέσα από το διαδίκτυο, Στον έρωτα και μέχρι τις 20/2/23, παίζετε, φλερτάρετε με άτομο νεότερο και θα ανανεωθείτε αρκετά. Μερικοί μπαίνετε σε μια σχέση, χωρίς καμία προσδοκία, απλά γιατί νιώθετε όμορφα.   Από τις 20/2/23 και με την Αφροδίτη στον Κριό, θα ασχοληθείτε περισσότερο με την εργασιακή σας κατάσταση και πιθανόν να μπορέσετε να κερδίσετε την θέση των ονείρων σας. Οικονομική στήριξη αναμένεται.  Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης , είναι στους Διδύμους και φέρνει προβλήματα και ψυχολογικές εσωτερικές συγκρούσεις. Έρχεστε αντιμετώποι με τους φόβους σας και τις ανασφάλειες σας.   Στις 5/2/23 αναμένονται προβλήματα μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και πιθανόν να συγκρουστείτε με πρόσωπο κύρους.  Κατόπιν,  στις 20/2/23 θα προχωρήσετε σε μια επιχειρηματική εκκίνηση ή θα έχετε μια νέα ερωτική γνωριμία. Σχέσεις με παιδιά βελτιώνονται. 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκινάει ο Φεβρουάριος και είστε έτοιμοι να προωθήσετε τα σχέδια σας , να ξεκινήσετε μια νέα σπουδή, να έρθετε σε επαφή με κόσμο, και να βγείτε προς τα έξω. Έτσι ξεκινάτε με μεγάλη εξωστρέφεια, καθώς και τα οικονομικά ζητήματα φαίνεται να προχωράνε πολύ καλύτερα.  Αναμένονται προκλήσεις και ρήξεις γύρω στις 4/2 και 14/2/23. Επίσης, και μετά τις 18/1/23 θα έρθετε πιο κοντά σε άτομα που τρέφετε συναισθήματα και θα προσπαθήσετε να νικήσετε το παρελθόν.  Η οικονομική σας κατάσταση θα αρχίζει να βελτιώνεται και έτσι η ψυχολογία σας θα ανέβει.  Στον έρωτα και μέχρι τις 20/2/23, είστε πιο συγκρατημένοι στο άγνωστο και πιο κατασταλαγμένοι σε αυτό που έχετε δίπλα σας χρόνια.   Από τις 20/2/23 και με την Αφροδίτη στον Κριό, θα γίνετε πιο αισιόδοξοι και θα έρθετε κοντά σε άτομο νεότερο, ρισκάροντας πιθανόν μια σχέση ζωής.  Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, είναι στους Διδύμους και αυτό έχει φέρει αρκετές εντάσεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο.  Στις 5/2/23 αναμένονται αλλαγές στα σχέδια σας και πιθανόν να διακόψετε μια σχέση συνεργασίας ή να αλλάξετε τον τρόπο που δουλεύετε. Κατόπιν,  στις 20/2/23 περιμένετε να γνωρίσετε οι ελεύθεροι ένα άτομο που σας συγκινεί με την γενναιωδωρία του. Έρχεστε κοντά και μιλάτε για την κοινή πορεία σας. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Ξεκινάει ο Φεβρουάριος και σας απασχολεί αρκετά η πρακτική πλευρά της ζωής σας. Θέλετε να ανεξαρτητοποιηθείτε από καταστάσεις και να φανείτε αρκετά δυναμικοί. Αναμένονται προκλήσεις και ρήξεις γύρω στις 4/2 και 14/2/23. Ωστόσο, και μετά τις 18/1/23, είστε πιο έτοιμοι να προχωρήσετε τα σχέδια σας και να μιλήσετε με άτομα που σας συνδέοουν κοινοί στόχοι.  Στον έρωτα και μέχρι τις 20/2/23, είστε αρκετά δοτικοί, συμπονετικοί με το ταίρι σας, ενώ οι ελεύθεροι πειραματίζεστε με νέες γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο. Από τις 20/2/23 και με την Αφροδίτη στον Κριό, έρχεστε πιο κοντά σε άτομα της οικογενείας σας και αποφεύγετε την πολυκοσμία. Ένα άτομο μιλάει στην καρδιά σας. Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης , είναι στους Διδύμους και συνεχίζει να σας ταλαιπωρεί, καθώς δεν μπορείτε να συννενοηθείτε με άτομα που συνεργάζεστε και η καθημερινότητα σας είναι πολύπλοκη.   Στις 5/2/23 θα πρέπει να προσέξετε αρκετά τις κινήσεις σας που αφορούν οικονομικά ζητήματα και να βγείτε από ασύμφορες συμφωνίες.  Κατόπιν,  στις 20/2/23 κάνετε μια νέα γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο και αυτό θα ωφελήσει την επαγγελματική σας εικόνα. Φλερτ, ρομαντικά ταξίδια αναμένονται. 

 

 

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Ξεκινάει ο Φεβρουάριος και σας απασχολεί αρκετά το μέλλον σας και θέλετε να ξεπεράσετε τα κακώς κείμενα του παρελθόντος, κάνοντας την αυτοκριτική σας.  Πολλές φορές θα απομακρύνεστε από ένα τοξικό περιβάλλον και αυτό θα σας ενδυναμώνει ψυχολογικά.  Αναμένονται προκλήσεις και σοβαρές ρήξεις γύρω στις 4/2 και 14/2/23. Ωστόσο, και μετά τις 18/1/23,  αλλάζετε πλεύση και ασχολείστε περισσότερο με την εργασία σας, καθώς θέλετε να αυξήσετε το εισόδημα σας.   Στον έρωτα και μέχρι τις 20/2/23, είστε αρκετά σίγουροι για τον εαυτό σας και τις επιλογές σας με αποτέλεσμα να παίρνετε αυτό που θέλετε από το ταίρι σας.  Από τις 20/2/23 και με την Αφροδίτη στον Κριό, κάνετε αρκετά ταξιδάκια, αγκαλιάζετε ένα νέο ταίρι και φλερτάρετε μέσα από το διαδίκτυο.  Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, είναι στους Διδύμους και σας κάνει αρκετά ελκυστικούς στο υποψήφιο ταίρι σας και  φεύγουν οι αναστολές.   Στις 5/2/23 θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς αναμένονται σοβαρές ρήξεις και αποκαλύψεις που θα σας σοκάρουν.  Κατόπιν,  στις 20/2/23 είστε πιο ρομαντικοί, δεκτικοί σε φλερτ και μια γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο αναμένεται να εξελιχθεί θετικά.  

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ξεκινάει ο Φεβρουάριος και θέλετε να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να ξεπεράσετε αδιέξοδους έρωτες και να απελευθερωθείτε. Επίσης, ασχολείστε με τον φιλικό σας κύκλο και αυτό σας ανανεώνει, καθώς μπορείτε να εκφράζεστε ελεύθερα. Αναμένονται προκλήσεις και ρήξεις γύρω στις 4/2 και 14/2/23. Ωστόσο, και μετά τις 18/1/23, γιορτάζετε τα γενέθλια σας και θα κάνετε την αυτοκριτική σας για να αποφύγετε τα λάθη του παρελθόντος   Στον έρωτα και μέχρι τις 20/2/23, λαμβάνετε αρκετές προτάσεις και είναι στο χέρι σας να διακρίνετε την καλύτερη και να γλιτώσετε από εξαπατήσεις. Από τις 20/2/23 και με την Αφροδίτη στον Κριό, θα μπορέσετε να σηκώσετε κεφάλι, και να γεμίσει το πορτοφόλι σας. Ένα άτομο σας διεκδικεί με μεγ΄άλη επιμονή. Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης , είναι στους Διδύμους και φέρνει αρκετές εντάσεις μέσα στον οικογενειακό σας χώρο.  Στις 5/2/23 θα περάσετε μια κρίση μέσα στον εργασιακό σας χώρο και θα αναγκαστείτε να κινηθείτε τελείως διαφορετικά.   Κατόπιν,  στις 20/2/23 το σύμπαν σας στηρίζει και μέσα από μια νέα επαφή/γνωριμία θα αλλάξει τελείως ο κόσμος σας. Όσοι είστε σε σοβαρή σχέση, θα μιλήσετε για επισημοποίηση.