Ξεκινά η εβδομάδα μας με θετικές δονήσεις, ωστόσο η εκρηκτική Πανσέληνος θα ανατρέψει τα δεδομένα και οι αποκαλύψεις θα φέρουν τα πάνω κάτω. Ετοιμάσου για πόλεμο. 

 

Υστερόγραφο α’ δεκαήμερο 

 στις 30/1/23 ο Ήλιος από τον Υδροχόο,  σε τρίγωνο με τον άρη στους Διδύμους , φέρνει ευχάριστα μηνύματα, νέες γνωριμίες και μπορείς να επικοινωνήσεις τα θέλω σου. 

 

Υστερόγραφο, β’ δεκαήμερο 

στις 4/2/23 ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο θα φέρει ρήξεις, αναποδογυρίζει ο κόσμος και τα πράγματα χαλάνε.. προσοχή σε ό,τι λες και κάνεις. 

στις 4/2/23 η Αφροδίτη από τους Ιχθύες σε τετράγωνο με τον Άρη στους Διδύμους φέρνει πάθη, επεισοδιακές κρίσεις σε σχέσεις , και η ζήλεια οδηγεί σε αιφνίδους χωρισμούς. 

στις 5/2/23 η Πανσέληνος στον Λέοντα αποκαλύπτει θέματα καρδιάς, δεν μπορείς να προσποιείσαι , φεύγεις από κατάσταση που δεν σε εκφράζει, επιστρέφεις μόνο εάν αγαπάς. 

Υστερόγραφο, γ’ δεκαήμερο 

ο Κρόνος συνεχίζει να περιορίζει και να δοκιμάζει φιλικές σχέσεις, θέλεις να επαναστατήσεις αλλά δεν μπορείς. 

 

Μάθε τα πάντα για το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

κάλεσε με στο 6973333377 ή  90 11 900 160

ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

Δες εδω το κανάλι μου. Κάνε εγγραφή!

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, ασχολείσαι περισσότερο με την καθημερινότητα σου, έρχεσαι σε επαφή με φίλους και υποστηρίζεται ένα κοινό όραμα. Μια φιλική σχέση τείνει να γίνει ερωτική.   Κριός β’ δεκαημέρου, μπαίνεις σε νέα σχέση, ακυρώνοντας τις επιλογές του παρελθόντος. Προσοχή σε άτσαλες κινήσεις, κίνδυνος για οικονομική απώλεια.    Κριός γ’ δεκαημέρου, ένα γενικό ξεκαθάρισμα αναμένεται μέσα στον φιλικό σου κύκλο , και νιώθεις πως ήρθε η ώρα να πεις την αλήθεια σου. Δύσκολες στιγμές αλλά απελευθερώνεσαι. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου,  νιώθεις πως μπορείς να ξεπεράσεις οικονομικές κρίσεις, καθώς μια νέα πηγή εσόδων εμφανίζεται . Ένα άτομο κύρους σε βοηθάει.    Ταύρος β’ δεκαημέρου, αποχαιρετάς ό,τι στέκεται εμπόδιο στον δρόμο σου και κάνεις νέες επιλογές. Δύσκολες μέρες περνάς αλλά πρέπει να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου.  Ταυρος γ’ δεκαημέρου,  νιώθεις πως είσαι έτοιμος να απελευθερωθείς από καταστάσεις που σε εγκλωβίζουν. Συγκρούεσαι με άτομα κύρους. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, είσαι αρκετά πιο χαρούμενος και έτσι καλωσορίζεις νέους ανθρώπους στη ζωή σου. Η επαφή σου με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας σε απελευθερώνει.   Δίδυμος β’ δεκαημέρου, μια νέα συνεργασία θα γίνει αυτές τις μέρες και απελευθερώνεσαι από οτιδήποτε δυσλειτουργικό. Προσοχή σε διαδικτυακές επαφές.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,  νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να σπάσεις τα δεσμά σου και να δημιουργήσεις από την αρχή έναν νέο ηθικό κώδικα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, δυναμικά αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις και είστε σε θέση να διορθώσετε τα κακώς κείμενα και να προχωρήσετε. Νέες εκκινήσεις που σχετίζονται με την πρακτική πλευρά της ζωής σας αναμένονται.     Καρκίνος β’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε μια οικονομική ή συναισθηματική κρίση αυτές τις μέρες και αυτό σας αλλάζει τελείως τον κόσμο. Μια πηγή εσόδων μπορεί να χαθεί.     Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  είστε σαφώς ψυχολογικά πιεσμένοι και πρέπει τώρα να αρχίσετε να αγαπάτε τον εαυτό σας περισσότερο από ποτέ. Φόβοι, ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια. 

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και προφανώς αφήνετε πίσω σας το παρελθόν. Αγκαλιάζετε το καινούργιο.  Λέοντα β’ δεκαημέρου, θα πιεστείτε αρκετά αυτό το διάστημα και πιθανόν να ακούσετε αρκετά αντίο. Νιώθετε ασφυξία και ένταση.   Λέοντα γ’ δεκαημέρου, είστε σε φάση να επισημοποιήσετε μια σχέση και νιώθετε πως ωριμάσατε αρκετά. Η εργασιακή σας ζωή συνεχίζει να σας απασχολεί. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ξεπερνάτε τις εντάσεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και η σχέση σας με άτομα κύρους βελτιώνεται. Γίνεστε πιο παραγωγικοί.       Παρθένος  β΄ δεκαημέρου, ανατροπές αναμένονται αυτές τις μέρες που θα καθορίσουν την προσωπική σας κατάσταση. Μυστικές σχέσεις , μυστικά ανακαλύπτονται. Συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια.    Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η εργασιακή σας κατάσταση παραμένει να σας προβληματίζει, καθώς έχετε φορτωθεί αρκετές υποχρεώσεις. Ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση. 

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, είστε σαφώς πολύ καλύτερα, ανοίγετε τα φτερά σας και κάνετε νέες επιλογές. Τα επιχειρηματικά σας σχέδια ευνοούνται.    Ζυγέ β’ δεκαημέρου, νιώθετε πως ήρθε η στιγμή να αποχαιρετίσετε γλυκοφιλίες ή άτομα που δήθεν στέκονται δίπλα σας. Αλλαγή πορείας αναμένεται.    Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή δεν ξεκαθαρίζει, ωστόσο θέλετε να βγείτε από αδιέξοδα. Για μερικούς, μια συναισθηματική σχέση σοβαρεύει. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ευνοείστε οικονομικά αυτές τις μέρες και θα π΄΄αρετε ανάσες. Μια σχέση με έντονο ψυχικό δέσιμο συνεχίζει να σας προβληματίζει.    Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε δυσκολίες, έρχεστε σε σύγκρουση με άτομα εξουσίας, νιώθετε πως τίποτα δεν προχωράει. Γενικός χαμός.     Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  πιέζεστε αρκετά μέσα στην καθημερινότητα σας και δεν εισπράττετε καμία βοήθεια. Πιθανόν νιώθετε μοναξιά. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η προσωπική σας κατάσταση επηρεάζει πλέον θετικά την ψυχολογία σας και νιώθετε πως ήρθε η στιγμή να περάσετε καλά. Νέες συνεργασίες αναμένονται.   Τοξότης β’ δεκαημέρου, οριστικά τελειώνετε με σχέσεις δυσλειτουργικές και πολλοί θα μπείτε σε σχέση με άτομο νεότερο. Επιχειρηματικά σχέδια θέλουν προσοχή.  Τοξότης γ’ δεκαημέρου, έχει αλλάξει τελείως ο τρόπος σκέψης σας και νιώθετε πως έχετε ωριμάσει αρκετά. Μια συμφωνία θα γίνει αυτές τις μέρες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, η ερωτική σας κατάσταση βελτιώνεται και νιώθετε πως έχετε βρει τον άνθρωπο σας. Τα οικονομικά σας θέματα επιλύονται.    Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, οικονομικά ζόρια περνάτε αυτό το διάστημα και η επαφή σας με άτομα που μοιράζεστε κοινά αποκτήματα θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα.    Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου,  ασχολείστε αρκετά με την πρακτική πλευρά της ζωής σας και κάνετε ότι μπορείτε για να διορθώσετε οικονομικά λάθη. Μια νέα πηγή εσόδων αναμένεται. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, είστε πολύ καλύτερα αυτές τις μέρες και έχετε βρει τον εαυτό σας. Νέες γνωριμίες, και επαφές με άτομα που μοιράζεστε κοινούς στόχους, αναμένονται.  Υδροχόε β΄  δεκαημέρου, ρήξεις, εντάσεις και χωρισμοί αναμένονται αυτό το διάστημα και πρέπει να οπλιστείτε με κουράγιο και επιμονή.  Αποφύγετε τοξικά άτομα.      Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,  είστε σαφώς πιο ώριμοι και έτοιμοι να ξεπεράσετε τις προκλήσεις του παρελθόντος. Πιέζεστε αλλά νιώθετε πιο δυνατοί. 

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου,  είστε σαφώς καλύτερα αυτό το διάστημα και πιθανόν έχετε βρει το καταφύγιο σας. Προσοχή σε θέματα φυσικής κατάστασης. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, προσοχή σε οικονομικά ζητήματα καθώς λάθος χειρισμοί θα σας απομακρύνουν και από άτομα που συνδέεστε συναισθηματικά. Συναισθηματικά νιώθετε ευάλωτοι.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, νιώθετε αρκετά μπερδεμένοι και ίσως το μυαλό σας είναι κολλημένο σε μια σχέση ακατάλληλη. Προσοχή σε εξιδανικεύσεις. 

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=AxczOSdIDcA&t=289s&ab_channel=ChristinaTantalidou