Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που σε βοηθάει να βρεις το ιδανικό σου ταίρι και να χαρείς τον έρωτα και τα καλά του.. Επίσης η Αφροδίτη, αν και συναισθηματική από τη φύση της , επηρεάζει και τον τρόπο που χειρίζεσαι τα οικονομικά σου , γιατί έρωτας και χρήμα πάνε ..μαζί. Τώρα βλέπουμε ότι η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο της έξαρσης , στους Ιχθύες από τις 27 Ιανουαρίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου 2023. Σε αυτήν την θέση , γίνεται γλυκιά, ρομαντική, και ψάχνει την ιδανική αγάπη. Θυσιάζεται αυτή η Αφροδίτη για το ταίρι της, και πολλές φορές υιοθετεί το ρόλο του μάρτυρα. Ωστόσο, υπηρετεί ένα ανώτερο σκοπό, την ανιδιοτελή αγάπη, δηλαδή την αγάπη άνευ όρων.   


Πάμε να δούμε τις όψεις της Αφροδίτης, κατά την παραμονή της στο ζώδιο του Ποσειδώνα,

 

Στις 5/2/23 η Αφροδίτη από τους Ιχθύες θα συναντήσει τον Άρη στους Διδύμους στην όψη του τετραγώνου, με αποτέλεσμα να επικρατήσει το πάθος, η εμμονή, αλλά και η καχυποψία. Αναμένονται ρήξεις.Επηρεάζεται περισσότερο ο μεταβλητός σταυρός Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες , και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα 11η.

 

Στις 8/2/23 η Αφροδίτη από τους Ιχθύες θα συναντήσει τον Ουρανό στον Ταύρο και θα γίνουν ξαφνικές γνωριμίες και επανασυνδέσεις. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και σε οικονομικά ζητήματα.Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια της γης, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, αλλά και του νερού, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες γύρω από την 15η μοίρα.

Στις 15 Φεβρουαρίου 2023 η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, και η μέρα υπόσχεται δυνατές επανασυνδέσεις, αλλά και ρομαντικά ειδύλλια.
Επηρεάζεται περισσότερο ο μεταβλητός σταυρός Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθείς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα 24η.
 

Στις 8 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σχηματίζει την όψη του εξαγώνου από τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, και θα γίνουν επαγγελματικές κινήσεις αλλά και σχέσεις με προοπτική θα γεννηθούν.Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια της γης, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, αλλά και του νερού, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες γύρω από την 28η μοίρα.

Μάθε τα πάντα για το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

κάλεσε στο 6973333377 ή  90 11 900 160  για μία εντελώς προσωπική πρόβλεψη!

https://bit.ly/3xfAmya

  Κριός

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες θα ζήσεις την ιδανική αγάπη, και νιώθεις ολοκλήρωση και ευτυχία. Πιθανόν να εξιδανικεύεις το ταίρι σου. Θετικές εξελίξεις αναμένονται,  εάν ασχολείσαι με την Τέχνη, τις εναλλακτικές θεραπείες.

Ταύρος

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες θα είσαι αρκετά αγαπητός στο φιλικό σου κύκλο και πιθανόν ένας φίλος να γίνει το ταίρι σου. Προσοχή σε σχέσεις που έχουν αποδειχθεί απατηλές. 

Δίδυμοι

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες, μιλάς για δέσμευση , επισημοποίηση και το ταίρι σου βρίσκεται κοντά σου. Υπάρχει όμως και η περίπτωση να χωρίσεις, γιατί έχεις άλλο ενδιαφέρον.

Καρκίνος

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες η αγάπη σε καλεί από μακριά, ταξιδεύεις για να συναντήσεις τον άνθρωπο σου και πας ενάντια στο κατεστημένο. Μυστική σχέση αναμένεται.

Λέων

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες θα βγάλεις έντονο συναίσθημα και αγκαλιάζεις το ταίρι σου, συγχωρώντας το παρελθόν. Είσαι αρκετά ερωτικός και ανοιχτός σε πειραματισμούς. Προσοχή σε οικονομικά ανοίγματα.

 Παρθένος

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες είσαι πλέον σε σχέση σοβαρή και ετοιμάζεσαι να κάνεις το επόμενο βήμα. Ο έρωτας σε έχει τυφλώσει και δεν βλέπεις μπροστά σου. Θετικές εξελίξεις σε συνεργασίες αναμένονται.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες εργάζεσαι μαζί με το ταίρι σου και περνάτε πολύ χρόνο μαζί. Ζείτε το μήνα του μέλιτος μέσα στον εργασιακό χώρο. Προσοχή σε πρόσωπα που δεν αποδέχονται την σχέση σου.

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες ο έρωτας σε έχει συνεπάρει και πιθανόν εμπλέκεσαι με άτομο νεότερο. Νιώθεις μεγάλο ενθουσιασμό για την νέα σου κατάκτηση και περνάς φάση ίασης. Προσοχή σε εξιδανικεύσεις.

Τοξότης

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες εκφράζεις τα συναισθήματα σου και είσαι έτοιμος να δεσμευτείς, καθώς έχεις βρει το άτομο που σε ολοκληρώνει. Σχέσεις χρόνιες εξελίσσονται ή τελειώνουν.


Αιγόκερως 
 

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες φλερτάρεις αρκετά μέσα από το διαδίκτυο και μια νέα γνωριμία θα γίνει που θα σε ξεσηκώσει. Ταξιδεύεις για να βρεθείς με το ταίρι σου.

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες αναζητάς ένα ταίρι που σε καταλαβαίνει και μπορεί να σταθεί δίπλα σου βράχος. Είσαι αρκετά τυχερός αυτήν την περίοδο, καθώς ένας άνθρωπος ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου.

 

Ιχθύες

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα προσέξεις περισσότερο την εμφάνιση σου , και θα ανέβεις ψυχολογικά. Μερικοί θα μπείτε σε σχέση και άλλοι θα ρισκάρετε, δημιουργώντας μια κατάσταση πολύπλοκη. Προσοχή σε εξιδανικεύσεις.

 

Πηγή :  https://www.oroskopos.gr/nea/i-afroditi-stoys-ixtheis-apo-27-ianoyarioy-agapi-aney-oron-26288/