Όλοι γνωρίζουμε ότι η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης των σχέσεων, της συντροφικότητας και πάντα επηρεάζει, ανάλογα με την θέση και τις όψεις που σχηματίζει, την πορεία της προσωπικής μας κατάστασης.

Στις 29/9/22 θα μετακινηθεί η Αφροδίτη στο ζώδιο που κυριαρχεί τον Ζυγό και θα παραμείνει μέχρι τις 23/10/22, και θα συμβάλλει στην δημιουργία νέων σχέσεων, στην επίλυση προβλημάτων μέσα σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις, στην βελτίωση της εικόνας μας και στην διατήρηση της εσωτερικής μας ισορροπίας.

Η Αφροδίτη στον ζυγό λειτουργεί άριστα, ωστόσο είναι λίγο παθητική και βέβαια αναβλητική,  όπως είναι και η φύση του ζωδίου αυτού. 

Σημαντικές μέρες που πρέπει να σημειώσεις κατά το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο που κυριαρχεί είναι:

  • Στις 1/10/22 η Αφροδίτη από τον Ζυγό, σχηματίζει την όψη της αντίθεσης με τον Δία ανάδρομο στον Κριό και θα ανανεώσει το κλίμα σε σχέσεις που έχουν βαλτώσει ή θα δώσει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα. Επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός, Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως του 3ο δεκαημέρου.
  • Στις 14/10/22 η Αφροδίτη από τον Ζυγό, σχηματίζει το θετικό τρίγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στον Υδροχόο και συνδέει άτομα διαφορετικής κουλτούρας ή με ηλιακή διαφορά. Υπόσχεται διάρκεια και καλή επικοινωνία. Επηρεάζονται θετικά Ζυγοί, Υδροχόοι γύρω από την 18η μοίρα.
  • Στις 20/10/22 η Αφροδίτη από τον ζυγό σε τετράγωνο με το Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει χωρισμούς, ίντριγκες και οικονομικά μπλεξίματα. Επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι γύρω από την 26η μοίρα.
  • Στις 22/10/22 η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ήλιο στον Ζυγό θα διορθώσει πληγές του παρελθόντος, φέρνοντας κοντά άτομα που ήταν σε απόσταση. Καλή μέρα για να προσέξουμε την εμφάνιση μας. Επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, γύρω από την 29η μοίρα.

https://bit.ly/3xfAmya

Κριός

Με την Αφροδίτη στον Ζυγό θα βοηθηθείς από το ταίρι σου ή το περιβάλλον σου και θα εξελιχθεί θετικά η προσωπική σου κατάσταση. Προσοχή προς το τέλος του μήνα, καθώς βιώνεις δυσκολίες που σου χαλάνε την διάθεση.

Ταύρος

Με την Αφροδίτη στον Ζυγό, θα είσαι ο ευνοούμενος μέσα στον εργασιακό σου χώρο και θα βελτιωθούν αρκετά η σχέση σου με τους συναδέλφους σου. Ομορφαίνει η καθημερινότητα σου, και πιθανόν ένα νέο φλερτ θα σε ανανεώσει.

 

Δίδυμος

Με την Αφροδίτη στον Ζυγό, θα ξεπεράσεις την μοναχικότητα και θα ανανεωθεί η ερωτική σου ζωή. Φλερτ, ή σχέση με νεότερο άτομο θα ζήσεις και είσαι πιο αισιόδοξος και ανοιχτός σε κάθε νέα γνωριμία. Βελτιώνονται οι σχέσεις με τα παιδιά σου. 

 

Καρκίνος

Με τη Αφροδίτη στον Ζυγό, έρχεσαι όλο και πιο κοντά με μέλη της οικογενείας σου και θα νιώσεις θαλπωρή και ζεστασιά. Επίσης, ευνοείσαι οικονομικά από θέματα ακινήτων και κληρονομικά ζητήματα. Προσοχή προς το τέλος του μήνα, καθώς αντιμετωπίζεις δυσκολίες που σου χαλάνε την ψυχολογία.

 

Λέων

Με την Αφροδίτη στον Ζυγό, ηρεμεί ο νους σου και γενικά βρίσκεσαι σε χαρούμενη διάθεση. Πιθανόν να ευνοηθείς μέσα από μια νέα συνεργασία  και να φτιάξει και η οικονομική σου κατάσταση. Επαφές με συγγενικά άτομα βελτιώνονται.

 

Παρθένος

Με την Αφροδίτη στον Ζυγό θα γεμίσει το πορτοφόλι σου και θα μπορέσεις να διώξεις το άγχος και την ανασφάλεια. Έτσι, μέσα από μια νέα πηγή εσόδων, θα ανέβει και η αυτοπεποίθηση σου. Μια νέα γνωριμία θα σε ανανεώσει.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα ασχοληθείς αρκετά με την εμφάνιση σου, αλλά και με τις σχέσεις σου. Η προσωπική σου κατάσταση βελτιώνεται και θα ανανεωθείς ψυχολογικά. Προσοχή προς το τέλος του μήνα, καθώς ενδέχεται να απογοητευτείς από την στάση ενός αγαπημένου προσώπου.

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη στον Ζυγό θα νιώσεις καλύτερα μέσα σου και θα βρεις περισσότερο χρόνο να ξεκουράζεσαι. Μια μυστική επαφή θα πάρει μπρος και πιθανόν να σε χαροποιήσει η στάση του κρυφού σου αμόρε. Στήριξη από το παρασκήνιο.

 

Τοξότης

Με την Αφροδίτη στον Ζυγό σίγουρα περνάς φάση εξωστρέφειας και αγκαλιάζεις νέους φίλους, αλλά και ανθρώπους που είχες καιρό να δεις. Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Προσοχή προς το τέλος του μήνα, καθώς ενδέχεται να αντιμετωπίσεις μια οικονομική κρίση.   


Αιγόκερως 
 

Με την Αφροδίτη στον Ζυγό, είσαι σαφώς ευνοημένος μέσα στον επαγγελματικό σου χώρο και νιώθεις πως έφτασε επιτέλους η στιγμή να μεγαλουργήσεις. Κράτα όμως γενικά μικρό καλάθι, καθώς προς το τέλος του μήνα, φαίνεται να ζεις μια οριστική διάσπαση.

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη στον Ζυγό έχεις τη δυνατότητα να ξεπεράσεις τα όρια του περιβάλλοντος σου και να ταξιδέψεις σε αγαπημένο προορισμό. Ευνοείσαι σε ταξίδια και σπουδές. Ζεις μια σχέση από απόσταση. 

Ιχθύες

Με την Αφροδίτη στον Ζυγό ζεις ένα ερωτικό πάθος και θα ξεφύγεις από τα στεγανά σου. Η λίμπιντο σου σαφώς θα είναι ανεβασμένη. Γενικά πέφτεις με τα μούτρα στον έρωτα και ξεχνάς και την αξία του πορτοφολιού σου. Χάνεις το μέτρο.