autumnΟ Οκτώβριος

αστρολογικά είναι ο μήνας με έκλειψη Ηλίου, δηλαδή , κάτι θα αφαιρεθεί , κάτι θα φύγει , και σίγουρα ψάχνεις για την αντικατάσταση του. Με τίποτε δεν θέλεις να μείνεις πίσω, άδειος και χωρίς προοπτική. 

Η ορθή φορά του  Ερμή θα σε βοηθήσει να βγείς από πιθανά αδιέξοδα και να πιάσεις το πράγμα.. από την αρχή. Πρόσεξε μην έχεις μεγάλες προσδοκίες και περίμενε τον Ερμή στον Σκορπιό(αργεί..από τις 29/10) που εντάξει  είναι καχύποπτος, αλλά πολύ μάγκας, βλέπει , οσμίζεται την αλήθεια από μακριά.

Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι τις 23/10/22, και ο προσανατολισμός είναι σε σχέσεις, συνεργασίες και ότι έχει να κάνει με το μαζί. Συμβιβασμό απαιτεί η περίοδος, μια που έχουμε την Πανσέληνο στις 9/10/22 στο ζώδιο του Κριού, που είναι ο μπροστάρης και αυτό θα είναι εκρηκτικό για σένα αλλά και για τους γύρω σου. 

Στις 23/10/22 ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό και ήρθε η καταχνιά και η έκλειψη μαζί , Νέα Σελήνη στον Σκορπιό (25/10/22) και βέβαια αρχίζουν να σε πιάνουν μελαγχολίες, μια διάθεση να ελέγξεις το ταίρι σου και εάν είσαι ελεύθερος/η ή έχεις φάει κόλλημα, μυρίζομαι εκδίκηση και τάσεις αυτοκαταστροφικής μανίας. Σεξ , μόνο δεν υπάρχει; 

Το τετράγωνο Κρόνου, Ουρανού μιλάει για πίεση, εγκλωβισμό και αναγκαστική προσγείωση για εξομάλυνση καταστάσεων.  Αφορά κυρίως , Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους του β’ δεκαημέρου.

Χρόνια πολλά στους Ζυγούς  , Σκορπιούς.

Κάνε Εγγραφή στο  κανάλι μου στο youtube 

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Ξεκινάει ένας μήνας που αλλάζει τον κόσμο σας και θα δημιουργήσετε κάτι καινούργιο, ανατρεπτικό και ταιριαστό με το μέσα σας. Πολλές φορές θα πρέπει να αποχαιρετίσετε δικούς σας ανθρώπους και να αγκαλιάσετε ξένους και πραγματικά διαφορετικούς. Προσοχή σε θέματα οικονομικά, όπως και δάνεια, οφειλές, θέλουν την προσοχή σας για περαιτέρω τακτοποίηση. Έχετε το χρόνο να μιλήσετε με το περιβάλλον σας και να βάλετε όρια μα και θα βγείτε κερδισμένοι από μυστικές επαφές και πρόσωπα του παρασκηνίου. Βέβαια δεν πρέπει να είστε υπεραισιόδοξοι γιατί όλα θα έχουν ένα τίμημα και θα παίξετε αρκετά με τους ηθικούς σας κώδικες. Αποφύγετε κουτσομπολιά, παράτολμες κινήσεις μέσα στο διαδίκτυο και παράνομες σχέσεις. Κίνδυνος αποκαλύψεων.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας θα παίξει αρκετά με τα νεύρα σας γιατί έχετε υπερβολικές προσδοκίες και δεν μπορείτε , από την φύση σας, να ανεχτείτε εξυπνάδες και βέβαια, τα ψέμματα. Σας δίνετε η ευκαιρία όμως να βγάλετε τα αγκάθια από την καρδιά σας και να προχωρήσετε προς νέες επιλογές. Κάτι καλό ξεκινάει μέσα στον εργασιακό σας χώρο και αυτό αλλάζει αυτόματα και την καθημερινότητα σας. Μια μοναδική επιτυχία έχετε, εάν προωθείτε τα σχέδια σας με πρωτότυπο τρόπο και μέσα από μια ομάδα θα καταφέρετε να κερδίσετε εντυπώσεις. Ο φίλος παύει να σας φέρεται ερωτικά και ξεκινάει μια περίεργη σχέση που θα σας εξιτάρει και συγχρόνως, βασανίσει. Αδειάστε το μυαλό σας και παίξτε με το σώμα σας, υιοθετώντας μια νέα διατροφική συνήθεια ή φυσική άσκηση. Τα οικονομικά ζητήματα θέλουν την προσοχή σας, καθώς τα έξοδα τρέχουν και εσείς αρνείστε να προσαρμόσετε τις ανάγκες σας ανάλογα. Προσοχή σε παρασκηνιακές ενέργειες, έχετε εχθρούς που συμπεριφέρονται σαν φίλοι. Ταξιδέψτε μακριά, βάλτε τον πήχη ψηλά.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξεκινάει ο μήνας που σας βάζει σε τρελό τρέξιμο και πρέπει να ακολουθήσετε τη ροή, χωρίς γκρίνια και παράτολμες συμπεριφορές. Η ερωτική σας κατάσταση παραμένει δυνατό χαρτί του μήνα και μπορείτε να παίξετε με πολλές γνωριμίες. Προσοχή μόνο μην ξεπεράσετε τα όρια σας, γιατί θα γίνει χαμός και θα πέσετε σε τρελές αντιφάσεις (κυρίως εάν έχετε σοβαρή σχέση). Αλλαγές προβλέπονται μέσα στον εργασιακό σας χώρο και μια σημαντική έναρξη θα αλλάξει την καθημερινότητα σας, αλλά και τον ψυχισμό σας. Μια φιλική σχέση τείνει να σας προβληματίζει και ίσως προχωρήσετε σε αναγκαία ξεκαθαρίσματα. Η εμμονή σας σε σχέδια και μακρινούς προορισμούς θα σας απομακρύνει από το οικείο περιβάλλον σας. Ωστόσο, εσείς μένετε ευχαριστημένοι. Μην παίζετε με την υπομονή των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια νέα κατάσταση θα φέρει ο μήνας Οκτώβριος και μπαίνετε σε φάση δημιουργική , καθώς πρέπει τώρα να ανταποκριθείτε σε νέες υποχρεώσεις. Η επαφή σας με άτομα εξουσίας, όπως ο/η σύντροφος, το αφεντικό σας, ή οικογενειακά μέλη θα είναι προβληματική και πιθανόν να πρέπει να κάνετε υπομονή και να κλείσετε μάτια και αυτιά. Αποκαλύψεις πιθανόν να διαψεύσουν τον κόσμο σας και να πρέπει να προσαρμοστείτε στην αλήθεια και θα πονέσετε. Μια ερωτική σχέση με άτομο νεότερο, τείνει να επουλώνει τα τραύματα σας και έτσι ξεπερνάτε τις προκλήσεις. Ο κόσμος σας αλλάζει και η εικόνα σας προς τα έξω πλεόν δεν θα είναι η ίδια. Η απελευθέρωση όμως δεν έρχεται ακόμα.

ΛΕΩΝ

Έχετε πολλά να κάνετε αυτό το διάστημα και έτσι δεν μπορείτε να αφοσιωθείτε όσο θα θέλατε στην προσωπική σας κατάσταση. Ενδέχεται να μετακομίσετε, να αλλάξετε εργασιακή θέση ή ακόμα και το επάγγελμα σας. Ό,τι γίνεται τώρα θα φέρει καρπούς αργότερα και αυτό σας φέρνει γαλήνη, ισορροπία. Η επαφή σας με φίλους προβληματίζει μια που απομακρύνεστε λόγω τρομερών υποχρεώσεων ή πραγματικής απόστασης. Ταξιδεύετε ήδη σε νέους ορίζοντες και οραματίζετε το καινούργιο. Έχετε βέβαια ψυχολογική δυσκολία να αντιμετωπίσετε το όχι, και πιθανόν την απόρριψη που έρχεται ξαφνικά από πρόσωπο που δεν το περιμένατε. Μετανιώνετε για ό,τι δεν τολμήσατε να κάνετε και τώρα είναι πλέον αργά. Θέματα καριέρας όμως σας απογειώνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Σταματά ο χρόνος αυτόν τον μήνα, καθώς προσπαθείτε να προσαρμοστείτε σε μια νέα καθημερινότητα, να ανταποκριθείτε σε οικονομικές ανάγκες και φυσικά να έρθετε κοντά στο ταίρι σας, να δουλέψετε δηλαδή αυτήν την σχέση. Αφοσιώνεστε τρελά σε μια νέα συνεργασία και ίσως αρχίσετε να δουλεύετε μέσα από το διαδίκτυο. Θέματα σπουδών και γενικής επιμόρφωσης σας απασχολούν ιδιαίτερα. Φλερτ και ερωτικά πήγαινε έλα μπερδεύουν την καθημερινότητα σας και δεν ξέρετε πως να χαλιναγωγήσετε τις επιθυμίες σας. Προσοχή σε υποσχέσεις που δίνετε ή σας δίνουν. Κίνδυνος εξαπάτησης μεγάλος.

 ΖΥΓΟΣ 

Χρόνια Πολλά για τα γενέθλια σας

Είναι αρκετά σημαντικός ο Οκτώβρης για εσάς,καθώς μπαίνετε σε φάση επανασυνδέσεων, και κρίσιμης επαναξιολόγησης της προσωπικής σας κατάστασης. Αντιμετωπίζετε βέβαια αρκετές προκλήσεις μέσα στην καθημερινότητα σας και προσπαθείτε διακαώς να βγείτε από ένα περιβάλλον που σας θυματοποιεί. Κάνετε τον απολογισμό της χρονιάς και σίγουρα βγαίνετε αρκετά νικητές παρά ηττημένοι. Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα, αν και εσείς θα περάσετε κατευθείαν στην αντεπίθεση και μέσα από μια νέα πηγή εσόδων θα ξεπεράσετε την πιθανή κρίση. Αγκαλιάζετε ένα νέο ταίρι ή πιθανή συγκατοίκηση αναμένεται με πρόσωπο του παρελθόντος. Αμφισβητείτε συχνά τον εαυτό σας, αλλά και τους άλλους. Προσοχή σε νομικά ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χρόνια Πολλά για τα γενέθλια σας

Ο κόσμος αλλάζει και εσείς ακολουθείτε χωρίς να έχετε το δικαίωμα να μιλήσετε ή να πάτε κόντρα σε αυτό που έρχεται. Άμεσα θα πάρετε αποφάσεις που σας πιέζουν ψυχολογικά και θα ξεκινήσετε κάτι καινούργιο που αρχικά σας αποσυντονίζει. Παρασκηνιακές επαφές θα γίνουν και ίσως μπείτε και σε μια σχέση περίεργη, προσπαθώντας να λύσετε τα ψυχολογικά σας αδιέξοδα. Η εργασιακή σας κατάσταση παραμένει ένα αγκάθι και ίσως αναγκαστείτε να προσαρμοστείτε σε μια νέα καθημερινότητα που θα σας πιέζει αρκετά. Ο έρωτας είναι σχεδόν μονόπλευρος αυτήν την περίοδο, παίξτε με τους άλλους, μην παίρνετε τίποτα στα σοβαρά. Προσοχή σε συναισθηματικά βατερλώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε τη δυνατότητα να αγκαλιάσετε νέους φίλους, αλλά και το ταίρι που έρχεται από απόσταση να σας συναντήσει και να γίνει επιτέλους η τρελή επανασύνδεση. Θετικός ο μήνας και θα λάβετε αρκετά μηνύματα και θα έχετε προτάσεις που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας. Βέβαια θα δώσετε μεγάλη σημασία σε μια νέα πηγή εσόδων και έτσι θα διώξετε το άγχος της επιβίωσης που συνεχίζει να σας κουράζει. Αποφύγετε τις παράνομες σχέσεις και τις ψεύτικες υποσχέσεις. Δώσετε μεγαλύτερη σημασία στο σπίτι σας και στους δικούς σας ανθρώπους. Προσέξτε, τακτοποιήστε τα οικονομικά σας. Όλα μπορούν να πάνε καλύτερα. Θα τα καταφέρετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Ένας σημαντικός μήνας ο Οκτώβρης και είναι στο χέρι σας να αποδείξετε την αξία σας, και να τακτοποιήσετε τα ατακτοποίητα. Μπαίνετε λοιπόν σε φάση αναδιοργάνωσης και αυτό ξεκινάει κατευθείαν μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο. Σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας θα δείχνουν το αληθινό τους πρόσωπο, και άλλοτε θα σας αρέσει και άλλοτε όχι. Μια φιλική σχέση θα σας ξαφνιάζει, καθώς γίνεται απευθείας ερωτική. Η οικογενειακή σας κατάσταση παραμένει ένα αγκάθι γιατί εκεί θα εμφανίζονται οι μεγαλύτερες προκλήσεις. Νιώθετε να παίζετε με τα όρια σας. Ο έρωτας σας αναγκάζει να λέτε πάντα ναι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Είστε με το ένα πόδι μπρος και το άλλο πίσω, σε ακραία διλήμματα και βέβαια ζείτε και έναν σημαντικό εγκλωβισμό , πριν αποφασίσετε να κάνετε το μπαμ. Η εμμονή σας με μια άλλη κουλτούρα , έναν διαφορετικό τόπο ή ακόμα και μια σχέση από απόσταση , σίγουρα οδηγεί σε μια νέα γη. Μπορεί ακόμα να μην μπορείτε να δείτε την μελλοντική σας κατάσταση αλλά ετοιμάζετε τις συνθήκες να το ζήσετε. Προσοχή σε επαφές με οικογενειακά μέλη και κληρονομικά ζητήματα. Θέματα οικονομικά πάντα  θα σας απασχολούν αυτό το μήνα και τα έξοδα θα τρέχουν. Προσπαθείστε να είστε επιεικείς με τον εαυτό σας, αλλά και με άτομα που σας στηρίζουν. Φροντίστε το σώμα σας, μην ξεχνάτε να τρέφεστε σωστά..

ΙΧΘΥΕΣ

Ξεκινάει ένας μήνας ακραίος, καθώς θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις που θα αλλάξουν πολύ τον κόσμο σας και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Επανασυνδέσεις που σας βγάζουν από την ασφαλή σας ζώνη αναμένονται, αλλά και νέες πικάντικες ιστορίες που παίζουν με τους ηθικούς σας κώδικες. Η οικονομική σας κατάσταση θα σας ταλαιπωρήσει αρκετά και ίσως βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Πέφτετε με τα μούτρα σε ό,τι, όποιον κερδίζει το ενδιαφέρον σας. Γρήγορα όμως θα περνάει ο ενθουσιασμός και θα γυρνάτε στα ίδια (μόνο για τους ελεύθερους). Η προβολή σας μέσα από μια ομαδική δραστηριότητα θα βοηθήσει στο να προχωρήσετε τα σχέδια σας. Η φιλία παραμένει ένα ανεκτίμητο αγαθό.