Το έτος 2021 ξεκινάει με την σύνοδο Κρόνου, Δία στον Υδροχόο, όπου το αέρινο στοιχείο αποτυπώνει μια πιο ποιοτική,  αλλά και ελεύθερη μορφή σχέσεων. Έτσι η  χημεία είναι πλέον θέμα νοερής επικοινωνίας κα το ερωτικό ταξίδι ξεκινάει από άλλη διάσταση. Επίσης, θα διαπιστώσουμε ότι η ευτυχία προυποθέτει μια σημαντική θυσία, όπως να αποτινάξουμε το εγώ μας και κάθε κατώτερο συναίσθημα και να καταργήσουμε, εμείς οι ίδιοι, τους δήθεν νόμους μας.  

Πιο συγκεκριμένα,

Ο Ουρανός στον Ταύρο ανατινάζει τον κόσμο μας, γιατί θέλει να φλερτάρουμε με τo προσωρινό,  αλλά και να μάθουμε να προχωράμε πέρα από προσωπικές αποτυχίες ή τη δήθεν απόρριψη.

Οι αέρινες αναδρομές του Ερμή θα φέρουν επανασυνδέσεις,  κυρίως όμως για σχέσεις που κόπηκαν ξαφνικά και τώρα θα γίνουν αποκαλύψεις. Και η ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω, στο τέλος της χρονιάς, τεστάρει πάλι τις επιλογές μας.

Με τις εκλείψεις στον άξονα Διδύμου-Τοξότη αναζητάμε την ελευθερία μέσα από το δικαίωμα να αγαπάμε χωρίς όρια .. και η  έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, οδηγεί σε μεταμόρφωση, μόνο όταν ξεπερνάμε συναισθηματικές ήττες.

Η παρέα του Ποσειδώνα από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς,  υπόσχεται το δώρο της Ένωσης,  αρχικά με τον εαυτό μας και μετά με το ιδεατό ταίρι. Ενώ η προσωρινή παραμονή του Δία στους Ιχθύες κάνει τα χατίρια σε πολλές πληγωμένες ψυχές..

 Η λαμπρή σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στον Λέοντα, μιλά για ερωτική φιέστα..

Και το 2021 γεννά μια Νέα Εποχή, όπου το παλιό δεν επιβιώνει, χάνει την αίγλη του.

Καλή Ερωτική Χρονιά!

Χριστίνα Τανταλίδου.

 

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου στο youtube και δες το βίντεο για τον Κρόνο στον Υδροχόο. 

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

Διαβάστε περισσότερα άρθρα μου εδώ

https://www.oroskopos.gr/