Το έτος 2021, είναι χρονιά που θα σας απελευθερώσει από ψυχοφθόρες καταστάσεις, ίσως με τρόπο ξαφνικό και ανεπάντεχα θα αναγεννηθείτε, επιλέγοντας κάτι καινούργιο και εντελώς διαφορετικό.

Η παρουσία του Κρόνου και Δία στον Υδροχόο από τα τέλη του 2020, θα εγκαινιάσει μια νέα εποχή για τη προσωπική σας ζωή.

Αρχικά ο Κρόνος θα βοηθήσει στο να αποκτήσετε γόητρο μέσα σε μια ομάδα και να έρθετε πιο κοντά σε άτομα που ταυτίζονται με εσάς και μοιράζεστε κοινούς στόχους. Έτσι και με την παρουσία του Δία η κοινωνική σας ζωή θα αναβαθμιστεί, θα αλλάξει ο τρόπος σκέψης σας, με αποτέλεσμα να μεγαλώσει η απόσταση από μια ψυχοφθόρο κατάσταση και να αποφασίσετε την ανεξαρτητοποίηση σας. Σε αυτό θα συμβάλλει και η παραμονή του Ουρανού στον Ταύρο που θέλει να αλλάξει τελείως τον ηθικό σας κώδικα και σας οδηγεί πολλές φορές σε αντισυμβατικές καταστάσεις για τις οποίες όμως θα δεχτείτε κριτική από το περιβάλλον σας. (κυρίως όταν ο Κρόνος θα σχηματίσει το τετράγωνο με τον Ουρανό στις 17/2/21 και επηρεάζει το α΄δεκαήμερο, ενώ στις 15/6 και στις 24/12/21 θα επηρεάσει το β΄δεκαήμερο).

Η είσοδος του Δία στους Ιχθύες στις 13/5/21 πιθανόν θα απογειώσει την αισθηματική σας ζωή, ωστόσο πρέπει να προσέχετε, καθώς η σχέση ενδέχεται να είναι μυστική και απαγορευμένη. Ευτυχώς η αναδρομή του Δία από τις 20/6/21 θα σας κάνει να πάρετε αποστάσεις, ενώ στις 28/7/21 με την επιστροφή του Δία στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να βρείτε τον παλιό καλό σας εαυτό. Η ορθή τέλος πορεία του Δία από τις 18/10/21 θα σας βρει αισιόδοξους και περισσότερο ανεξάρτητους από ποτέ. Ο φιλικός σας κύκλος κρύβει ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις.

(Η πορεία του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει τους γεννημένους αρχές α΄δεκαήμερο.)

Σημαντικές μέρες για την ερωτική σας ζωή είναι :

Από τις 21/3 έως τις 14/4/21, η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο σας και θα δεχτείτε αρκετές ρομαντικές προτάσεις, θα φλερτάρετε και θα γνωρίσετε αξιόλογα άτομα.

Από τις 27/6 έως τις 22/7/21 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα θα σας δώσει σχέσεις με νέωτερα άτομα που θα βοηθήσουν στην αναγέννηση σας.

Η σύνοδος Αφροδίτη, Άρη στον Λέοντα γύρω στις 12 Ιουλίου 2021, θα φέρει επιτυχία σε σχέσεις που δεν μπορούσατε μέχρι τώρα να πλησιάσετε.

Από τις 16/8 έως τις 10/9/21, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού φέρνει προτάσεις για επισημοποίηση, πιθανόν όμως εσείς να κάνετε τα στραβά μάτια, καθώς αυτό δεν είναι κάτι που επιθυμείτε για αυτήν την χρονιά.

Ανάδρομοι πλανήτες μέσα στο 2021.

  • Από τις 30/1 έως 21/2/21, ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο θα σας επανασυνδέσει με ξεχασμένα όνειρα και ελπίδες όπου ένα πρόσωπο του παρελθόντος θα παίξει καθοριστικό ρόλο και ευνοείστε για ξεκαθαρίσματα. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο, από την 26η έως την 11η μοίρα )

  • Από τις 30/5 έως 22/6/21, ο Ερμής ανάδρομος στους Διδύμους σας βάζει σε διαδικασία επαναξιολόγησης αλλά και ερωτικών επιστροφών, κυρίως μέσα από μηνύματα και ταξιδάκια που θα πραγματοποιήσετε θα μπορείτε να συναντήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο, από την 26η έως την 11η μοίρα )

  • Από τις 27/9 έως 18/10/21, ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό θα επηρεάσει τις αποφάσεις σας, καθώς ενδέχεται να θελήσετε να δώσετε μια δεύτερη –Τρίτη ευκαιρία σε ένα άτομο του παρελθόντος. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο από την 25η έως την 10η μοίρα).

  • Στις 19/12/21 ξεκινάει η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από το ζώδιο του Αιγόκερω, φέρνοντας επιστροφές από το παρελθόν, και με νοσταλγία θα αναπολείτε παλιές καλές στιγμές. Πιθανόν να ζήσετε μια επανασύνδεση, που θα φέρει όμως κρίσεις και αρκετά σκαμπανεβάσματα.

Οι εκλείψεις της χρονιάς γίνονται

α) στον άξονα Δίδυμου-Τοξότη, με αποτέλεσμα να κυνηγάτε πολλές φορές το άπιαστο θέλοντας να δείτε τις αντοχές σας και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας.

  • 26/5/21- Ολική Σεληνιακή Έκλειψη – Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 5ο 25΄ Τοξότη, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο α΄ δεκαήμερο,
  • 10/6/21 – Ηλιακή έκλειψη, Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 19ο 47΄ Διδύμων, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο β΄δεκαήμερο &
  • 4/12/21 – Ολική έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 12ο 22΄ Τοξότη, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο β΄δεκαήμερο.

β) στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και σας βοηθάει τελικά να ορθοποδήσετε χωρίς τα γνωστά δεκανίκια που τελικά μπερδεύουν τη κρίση σας.

  • 19/11/21 – Μερική Σεληνιακή Έκλειψη – Πανσέληνος στις 27ο 14΄ Ταύρου, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο γ΄δεκαήμερο.

Στις 20 Οκτωβρίου 2021 με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας θα δεχτείτε κάποια χτυπήματα κάτω από τη μέση, αλλά κάθε είδους δοκιμασία θα οδηγήσει σε πιο εύφορο πεδίο για την προσωπική σας ζωή. Επηρεάζεται το γ΄δεκαήμερο γύρω από την 27η μοίρα.

Καλή Χρονιά

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου στο youtube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

Διαβάστε περισσότερα άρθρα μου εδώ

https://www.oroskopos.gr/