Το έτος 2021, είναι χρονιά που θα παίξει με την ψυχολογία σας και θα σας αναγκάσει να πάτε κόντρα στα συναισθήματά σας, ακυρώνοντας το παρελθόν. Πιθανόν δέσμευση για λίγους.

Η παρουσία του Κρόνου και Δία στον Υδροχόο από τα τέλη του 2020, θα εγκαινιάσει μια νέα εποχή για την ερωτική σας ζωή.

Αρχικά ο Κρόνος θα σας αναγκάσει να τα βάλετε με τους δυνατούς και ναι σίγουρα αυτό δεν θα είναι ένα αναίμακτο παιχνίδι. Έτσι, αρχικά συνειδητοποιείτε ότι δεν μπορείτε να είστε το πιόνι στην ερωτική σκακιέρα, ενώ με τον Δία από τον Υδροχόο, θα νιώθετε πιο δυνατοί να διεκδικήσετε μια καλύτερη λύση για εσάς, που πολλές φορές αυτό θα σας οδηγεί σε νέες περιπέτειες. Επίσης, η παραμονή του Ουρανού στο ζώδιο σας, ανατρέπει τα δεδομένα σας και γίνεστε επαναστάτες, με αποτέλεσμα να φέρνει και αναπόφευκτα χωρισμούς και ρήξεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα (κυρίως όταν ο Κρόνος θα σχηματίσει το τετράγωνο με τον Ουρανό στις 17/2/21 και επηρεάζει το α΄δεκαήμερο, ενώ στις 15/6 και στις 24/12/21 θα επηρεάσει το β΄δεκαήμερο). Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω θα μεταμορφώσει την εικόνα σας προς τα έξω, είτε μέσα από μια δέσμευση με άτομο κύρους είτε με μια ρήξη που σοκάρει. (Επηρεάζεται το γ΄δεκαήμερο).

Ωστόσο, η είσοδος του Δία στους Ιχθύες στις 13/5/21 δίνει μια ανακούφιση, έχοντας βγει από ένα τέλμα τώρα, μπορείτε να ασχοληθείτε με τα σχέδια σας και να αποφύγετε αναγκαστικούς συμβιβασμούς που ρίχνουν την ψυχολογία σας. Επίσης η αναδρομή του Δία από τις 20/6/21 στον Ιχθύ θα δώσει χρόνο να παίξετε με το περιβάλλον σας, να κοινωνικοποιηθείτε ή να γίνετε πρώτα φίλοι με το υποψήφιο ταίρι σας, ενώ στις 28/7/21 που θα επιστρέψει στον Υδροχόο θα μπείτε πάλι σε βαθιά νερά για να μάθετε να κολυμπάτε. Η ορθή τέλος πορεία του Δία από τις 18/10/21 στον Υδροχόο θα σας βάλει σε τροχιά εξέλιξης, πιθανόν να έχετε ήδη γνωρίσει έναν άνθρωπο που μπορεί να αλλάξει το πεπρωμένο σας. Ο επαγγελματικός χώρος κρύβει ευχάριστες και πικάντικες εκπλήξεις.

(Η πορεία του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει τους γεννημένους αρχές α΄δεκαήμερο).

Σημαντικές μέρες για την ερωτική σας ζωή είναι :

Από τις 14/4 έως τις 9/5/21 η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο σας και θα δεχτείτε αρκετές ρομαντικές προτάσεις, θα φλερτάρετε και θα γνωρίσετε αξιόλογα άτομα. Προσοχή μόνο σε καταχρήσεις και αποφυγή εθιστικών συμπεριφορών.

Από τις 22/7 έως τις 16/8/21 η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου θα σας δώσει σχέσεις με νέωτερα άτομα και πιθανόν να θελήσετε να χαλαρώσετε χωρίς να σκέφτεστε τη δέσμευση.

Η σύνοδος Αφροδίτη, Άρη στις 12/7/21 στον Λέοντα, θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας και θα κερδίσετε το στοίχημα μιας νέας κατάκτησης.

Από τις 10/9 έως τις 7/10/21 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού φέρνει προτάσεις για επισημοποίηση, και θα χαρείτε μόνο και εφόσον τηρούνται οι προϋποθέσεις.

Προσοχή σε ερωτικά ατυχήματα, όταν ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο σας, από τις 7/1 έως τις 4/3/21, όπου και πρέπει να αποφύγετε τις εντάσεις, αλλά και τις παρακινδυνευμένες επιλογές.

Ανάδρομοι πλανήτες μέσα στο 2021.

  • Από τις 30/1 έως 21/2/21, ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο θα οδηγήσει σε ένα φαύλο κύκλο, καθώς εσείς επιθυμείτε να λυτρωθείτε από μια κατάσταση, αλλά οι περιστάσεις δεν θα σας ευνοούν. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο, από την 26η έως την 11η μοίρα ).

  • Από τις 30/5 έως 22/6/21, ο Ερμής ανάδρομος στους Διδύμους σας βάζει σε διαδικασία επαναξιολόγησης αλλά και ερωτικών επιστροφών, οι οποίες θα καθορίζουν το πεπρωμένο σας. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο, από την 24η έως την 16η μοίρα ).

  • Από τις 27/9 έως 18/10/21, ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό και τώρα θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις που θα καθορίσουν την μελλοντική εξέλιξη μιας σχέσης που σας έχει ταλανίσει αρκετά. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο από την 25η έως την 10η μοίρα).

  • Στις 19/12/21 ξεκινάει η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από το ζώδιο του Αιγόκερω που φέρνει επιστροφές από το παρελθόν, και θα έχετε τον χρόνο να αξιολογήσετε τις επιλογές σας, ωστόσο αντιλαμβάνεστε πως ο κύβος ερρίφθη. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο γ΄ δεκαήμερο ).

Οι εκλείψεις της χρονιάς γίνονται

α) στον άξονα Δίδυμου-Τοξότη, με αποτέλεσμα να αναζητάτε σχέσεις που υπόσχονται την εξέλιξη αλλά και την επιβράβευση. Να λάβετε δηλαδή αυτό που αξίζετε και τίποτα λιγότερο.

  • 26/5/21- Ολική Σεληνιακή Έκλειψη – Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 5ο 25΄ Τοξότη, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο α΄ δεκαήμερο,

  • 10/6/21Ηλιακή έκλειψη, Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 19ο 47΄ Διδύμων, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο β΄δεκαήμερο &

  • 4/12/21Ολική έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 12ο 22΄ Τοξότη, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο β΄δεκαήμερο.

β) στον άξονα σας, Ταύρου, Σκορπιού για να ξεκολλήσετε από το παρελθόν, βάζοντας όρια και προχωρώντας προς νέα κατεύθυνση.

  • 19/11/21 – Μερική Σεληνιακή Έκλειψη – Πανσέληνος στις 27ο 14΄ Ταύρου, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο γ΄δεκαήμερο

Στις 11 Μαΐου 2021 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, θα είναι ένα ευχάριστο διάστημα, όπου μπορείτε να απομακρυνθείτε από προβλήματα και να χαρείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. (Επηρεάζεται κυρίως το γ΄ δεκαήμερο, γύρω από την 21η μοίρα).

 

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου στο youtube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

Διαβάστε περισσότερα άρθρα μου εδώ

https://www.oroskopos.gr/