Το έτος 2021, είναι χρονιά που θα σας ξελαφρώσει, ωστόσο και κατά την απαλλαγή σας από νοητά αλλά και υπαρκτά δεσμά, ενδέχεται να παλέψετε με την ψευδαίσθηση και την εξιδανίκευση. Εμπειρίες που μένουν αξέχαστες.

 

Η παρουσία του Κρόνου και Δία στον Υδροχόο από τα τέλη του 2020, θα εγκαινιάσει μια νέα εποχή για την ερωτική σας ζωή.

Αρχικά ο Κρόνος από τον Υδροχόο θα σας αναγκάζει να βγείτε από κάθε είδους φυλακή, καθώς δεν θα έχετε στο πλάι σας τα ίδια άτομα δήθεν να σας στηρίζουν, ενώ ο Δίας θα σπρώχνει να αναζητήσετε προσωπικές αλήθειες σε ένα «ξένο» περιβάλλον» και δεν θα πρέπει να φοβηθείτε ή να δειλιάσετε. Πιθανόν γνωριμία με ένα άτομο μεγαλύτερο σε ηλικία ή διαφορετικής νοοτροπίας και ακόμα από απόσταση, μια σχέση που θα δημιουργηθεί τώρα, δεν πρέπει ωστόσο να σας προβληματίσει. Επίσης, η παραμονή του Ουρανού στον Ταύρο έχει αλλάξει την ψυχολογία σας, μια πάνω και μια κάτω και πρέπει να προσέχετε τι λέτε και πως εκφράζεστε, καθώς ενδέχεται να χάσετε τα προνόμια μιας κατάστασης, εξαιτίας της απότομης συμπεριφοράς σας (κυρίως όταν ο Κρόνος θα σχηματίσει το τετράγωνο με τον Ουρανό στις 17/2/21 και επηρεάζει το α΄δεκαήμερο, ενώ στις 15/6 και στις 24/12/21 θα επηρεάσει το β΄δεκαήμερο). Επιπρόσθετα, ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες συνεχίζει να θολώνει το τοπίο της προσωπικής σας κατάστασης (κυρίως επηρεάζει τέλος β’ δεκαημέρου και το γ΄δεκαήμερο) με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να κατανοήσετε με ακρίβεια τις προθέσεις και τη στάση του αγαπημένου σας και να ανακατεύετε συνεχώς την τράπουλα.

Τέλος, η είσοδος του Δία στους Ιχθύες στις 13/5/21 θα σας δώσει λύσεις, αλλά και ευκαιρίες να κάνετε τη σχέση της ζωής σας, βγαίνοντας από οτιδήποτε σκοτεινό που σας είχε στιγματίσει την προηγούμενη περίοδο και γράφοντας ένα τέλος σε άσκοπες αναζητήσεις. Έπίσης η αναδρομή του Δία, από τις 20/6/21, στον Ιχθύ θα δώσει χρόνο να επαναξιολογήσετε το καινούργιο, να βρείτε τις δυνάμεις σας ή να ακόμα και να βάλετε σε πάγο μια κατάσταση, ενώ στις 28/7/21 που θα επιστρέψει στον Υδροχόο θα αρχίσετε να ψάχνετε μανιωδώς πάλι για το άλλο σας μισό. Η ορθή τέλος πορεία του Δία από τις 18/10/21 στον Υδροχόο θα σας βάλει σε τροχιά εξέλιξης και μια νέα γνωριμία μπορεί να σας αλλάξει το πεπρωμένο. Ο επαγγελματικός χώρος κρύβει ευχάριστες και πικάντικες εκπλήξεις.

(Η πορεία του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει τους γεννημένους αρχές α΄δεκαημέρου. )

 

Σημαντικές μέρες για την ερωτική σας ζωή είναι :

Από τις 9/5 έως τις 2/6 η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο σας και ενώ θα είστε στα φόρτε σας, θα μπερδεύεστε και γιατί δεν μπορείτε να κάνετε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα. Ελλείψεις και εξιδανικεύσεις που μεγεθύνονται με την παρουσία του Ποσειδώνα.

Στις 12/7/21 η σύνοδος Αφροδίτη, Άρη στον Λέοντα, θα ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας και μέσα από πληθώρα ρομαντικών προτάσεων θα προχωρήσετε σε νέα επιλογή σας. Προσοχή μην το πάρετε πάνω σας.

Από τις 16/8 έως τις 10/9/21 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού θα ελαφρύνει το σκηνικό και ίσως θελήσετε να πειραματιστείτε με νέα πρόσωπα και χωρίς την ανάγκη της δέσμευσης.

Προσοχή σε ερωτικά ατυχήματα, όταν ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο σας, από τις 4/3 έως τις 23/4/21, όπου και πρέπει να βρείτε την ισορροπία σας μέσα από συμβιβαστικές λύσεις και να αποφύγετε τον ανταγωνισμό.

Ανάδρομοι πλανήτες μέσα στο 2021.

  • Από τις 30/1 έως 21/2/21, ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο θα οδηγήσει σε ερωτικές επιστροφές, κυρίως με άτομα που σας χώριζε μια απόσταση. Επανασυνδέσεις με προοπτική. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο, από την 26η έως την 11η μοίρα )

  • Από τις 30/5 έως 22/6/21, ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο σας, μπλοκάρει κάθε είδους επικοινωνία με το ταίρι σας με αποτέλεσμα να μπείτε σε φάση ακύρωσης και στάση άμυνας. Τα μπερδέματα συνεχίζονται. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο, από την 24η έως την 16η μοίρα )

  • Από τις 27/9 έως 18/10/21, ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό δίνει χρόνο για να αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας, να διακόψετε όποια σχέση σας επηρεάζει αρνητικά και να επιλέξετε δυναμικά ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σας. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο από την 25η έως την 10η μοίρα).

  • Στις 19/12/21, η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω φέρνει επιστροφές και ανακατάξεις, αλλά εμπλουτίζει την σεξουαλική σας ζωή, καθώς τη συνοδεύει ο Πλούτωνας. Επηρεάζεται κυρίως το γ δεκαήμερο.

Οι εκλείψεις της χρονιάς γίνονται

α) στον άξονα σας, Διδύμου-Τοξότη, και θα φύγετε από χρόνιες καταστάσεις στην προσπάθεια σας να επιλέξετε κάτι καινούργιο, καθώς φαίνεται να μαγεύεστε και παρασύρεστε σε επικίνδυνες καταστάσεις. Προσοχή σε υποσχέσεις που δίνεται.

  • 26/5/21- Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 5ο 25΄ του Τοξότη, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο α’ δεκαήμερο, &

  • 10/6/21 – Ηλιακή έκλειψη, Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 19ο 47΄ στο ζώδιο σας, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο β΄δεκαήμερο.

  • 4/12/21 – Ολική έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 12ο 22΄ Τοξότη, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο β΄δεκαήμερο.

β) στον άξονα Ταύρου, Σκορπιού για να ξεριζώσετε φόβους, εμμονές και να θεραπεύεσετε τα τραύματα σας, ίσως με δύσκολο τρόπο, ωστόσο θα καταφέρετε την πλήρη αναγέννηση σας.

  • 19/11/21 – Πανσέληνος, στην 27ο 14 του Ταύρου και επηρεάζονται οι γεννημένοι στο γ’ δεκαήμερο.

Στις 19/12/21 με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας, θα έχετε ευκαιρίες να ξεκαθαρίσετε από ένα δύσκολο παρελθόν και να μπείτε σε νέες καταστάσεις που σας εκφράζουν απόλυτα. Επηρεάζεται κυρίως το γ΄ δεκαήμερο γύρω από την 27η μοίρα .

Καλή χρονιά!

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου στο youtube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

Διαβάστε περισσότερα άρθρα μου εδώ

https://www.oroskopos.gr/