Το έτος 2021, είναι χρονιά που ζητά να αποδεχτείτε την ευάλωτη πλευρά σας και να δοκιμάσετε τις αντοχές σας. Αμφιταλαντεύεστε, εναντιώνεστε αλλά και παραδίνεστε. Μάθημα ζωής που σας ωριμάζει.

Η παρουσία του Κρόνου και Δία στον Υδροχόο από τα τέλη του 2020, θα εγκαινιάσει μια νέα εποχή για τη προσωπική σας ζωή.

Αρχικά ο Κρόνος από τον Υδροχόο ελέγχει κάθε κρυφή σας σκέψη και επιθυμία και πολλές φορές θα βιώνετε μια πραγματικότητα που θα σας περιορίζει. Ωστόσο, με την παρουσία του Δία στο ίδιο ζώδιο, θα μπορέσετε να δείτε έξω από το μάτριξ και να νικήσετε την απαισιοδοξία που μπορεί να σας καταβάλει. Επίσης η παραμονή του Ουρανού στον Ταύρο δίνει αντισυμβατικές καταστάσεις που ανεβάζουν το ηθικό σας, αλλά συγχρόνως σας προβληματίζουν, γιατί γεννιούνται αρκετά διλήμματα (κυρίως όταν ο Κρόνος θα σχηματίσει το τετράγωνο με τον Ουρανό στις 17/2/21 και επηρεάζει το α΄δεκαήμερο, ενώ στις 15/6 και στις 24/12/21 θα επηρεάσει το β΄δεκαήμερο). Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα και σας εμπλέκει σε ερωτικά απαγορευμένα τρίγωνα. (επηρεάζει γ δεκαήμερο).

Η είσοδος του Δία στους Ιχθύες στις 13/5/21 σίγουρα θα μικρύνει τις αποστάσεις με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και θα κυνηγήσετε έναν ακατάλληλο, «αταίριαστο» έρωτα. Ευτυχώς η αναδρομή του Δία από τις 20/6/21 θα σας δώσει χρόνο να αξιολογήσετε τις επιλογές σας, ενώ στις 28/7/21 με την επιστροφή του Δία στον Υδροχόο θα θελήσετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να χαθείτε στα πάθη σας. Ωστόσο, η ορθή πορεία του Δία από τις 18/10/21 φαίνεται να σας δίνει το δώρο της ανταπόκρισης και μπορείτε να λάβετε αυτό που επιθυμείτε. Δεν θα είναι όλα σκοτεινά.

(Η πορεία του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει τους γεννημένους αρχές α΄δεκαήμερο.)

Σημαντικές μέρες για την ερωτική σας ζωή είναι :

Από τις 2/6 έως τις 27/6/21, η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο σας και θα δεχτείτε αρκετές ρομαντικές προτάσεις, θα φλερτάρετε και θα γνωρίσετε αξιόλογα άτομα.

Από τις 27/6 έως τις 22/7/21 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα θα σας δώσει τη δυνατότητα να σταθεροποιήσετε μια κατάσταση και να λάβετε ηθική ικανοποίηση. Νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο.

Η σύνοδος Αφροδίτη, Άρη στον Λέοντα γύρω στις 12 Ιουλίου 2021, θα ενδυναμώσει την ψυχολογία σας για να κερδίσετε το υποψήφιο ταίρι σας. Νέα σχέση.

Από τις 10/9 έως τις 7/10/21, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού σας κάνει πιο αρεστούς στο αντίθετο φύλο και η καθημερινότητα σας θα κρύβει ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις. Ρομαντισμός και τρυφερότητα

Ανάδρομοι πλανήτες μέσα στο 2021.

  • Από τις 30/1 έως 21/2/21, ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο θα βοηθήσει στο να αξιολογήσετε τα συναισθήματα σας και να μιλήσετε για εξαρτήσεις που σας παιδεύουν. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο, από την 26η έως την 11η μοίρα).

  • Από τις 30/5 έως 22/6/21, ο Ερμής ανάδρομος στους Δίδυμους θα φέρει επανασυνδέσεις, πιθανόν σε σχέσεις απαγορευμένες, μυστικές και παρά τις συγκινήσεις, το τοπίο παραμένει θολό και ανεξιχνίαστο. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο, από την 24η έως την 16η μοίρα ).

  • Από τις 27/9 έως 18/10/21, ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό θα αναβαθμίσει την προσωπική σας ζωή, καθώς έχετε το χρόνο να αξιολογήσετε την υπάρχουσα σχέση ή μια γνωριμία που φαίνεται να υπόσχεται πολλά. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο από την 25η έως την 10η μοίρα).

  • Στις 19/12/21 ξεκινάει η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από το ζώδιο του Αιγόκερω, και θα περάσετε την ερωτική σας ζωή από το κόσκινο, καθώς επιθυμείτε να εντοπίσετε πιθανά μελανά σημεία. Έντονες επανασυνδέσεις που γεννούν διλήμματα. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο).

Οι εκλείψεις της χρονιάς γίνονται

α) στον άξονα Δίδυμου-Τοξότη, όπου μπορείτε να περνάτε από το κρύο στη ζέστη, καθώς θέλετε να εκφράσετε συναισθήματα, αλλά πολλές φορές οι συνθήκες δεν θα το επιτρέπουν. Ροπή προς απιστία, κρυφές σχέσεις.

β)26/5/21- Ολική Σεληνιακή Έκλειψη – Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 5ο 25΄ Τοξότη, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο α΄ δεκαήμερο,

  • 10/6/21 – Ηλιακή έκλειψη, Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 19ο 47΄ Διδύμων, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο β΄δεκαήμερο &
  • 4/12/21 – Ολική έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 12ο 22΄ Τοξότη, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο β΄δεκαήμερο.

β) στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και σας βοηθάει τελικά να ξεπεράσετε τις κρίσεις πανικού, καθώς και σε πιθανές δύσκολες στιγμές το Σύμπαν θα σας στηρίζει με νέα, ενδιαφέρουσα γνωριμία.

  • 19/11/21 – Μερική Σεληνιακή Έκλειψη – Πανσέληνος στις 27ο 14 Ταύρου, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο γ΄δεκαήμερο.

Στις 10 Ιουλίου 2021 με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας θα ευνοηθείτε σε οικονομικά ζητήματα και αυτό θα συμβάλλει στην βελτίωση της υπάρχουσας σχέσης σας. Πιθανόν συγκατοίκηση. Επηρεάζεται το γ΄δεκαήμερο γύρω από την 18η μοίρα.

Καλή Χρονιά

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου στο youtube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

Διαβάστε περισσότερα άρθρα μου εδώ

https://www.oroskopos.gr/