Το έτος 2021, είναι χρονιά συγκρούσεων, αποχαιρετισμών και νέων εκκινήσεων, όπου το παλιό χάνει την αίγλη του. Το καινούργιο είναι μαγευτικό, φοβερά ανατρεπτικό και υπόσχεται συνέχεια. Εκπλήξεις που σοκάρουν.

Η παρουσία του Κρόνου και Δία στον Υδροχόο από τα τέλη του 2020, θα εγκαινιάσει μια νέα εποχή για την ερωτική σας ζωή.

Αρχικά ο Κρόνος από τον Υδροχόο θέλει υπευθυνότητα και αυτοσεβασμό, άρα βάζετε όρους, αποβάλλετε το περιττό και κάνετε χώρο για το καινούργιο που πρέπει όμως να σας αποδείξει, ότι αξίζει να μείνει. Επίσης, ο Δίας από το ίδιο ζώδιο, θα σιγοντάρει την προσπάθεια σας να ανεξαρτητοποιηθείτε από το παρελθόν σας, γιατί υπόσχεται να σας φέρει κοντά στο ιδεατό ταίρι και αυτό δεν είναι μόνο λόγια. Μόνο, η παραμονή του Ουρανού στον Ταύρο, τεστάρει την υπομονή σας, αλλά και σας συγκρούει με το περιβάλλον σας, καθώς η επιλογή σας δεν είναι συμβατή ή ακυρώνει μια υπάρχουσα κατάσταση. Ρήξεις, χωρισμοί και ακύρωση, απογοήτευση (κυρίως όταν ο Κρόνος θα σχηματίσει το τετράγωνο με τον Ουρανό στις 17/2/21 και επηρεάζει το α΄ δεκαήμερο, ενώ στις 15/6 και στις 24/12/21 θα επηρεάσει το β΄δεκαήμερο). Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μεταμορφώνει την καθημερινότητα σας, πιθανόν το άτομο που θα σας συνεπάρει βρίσκεται μέσα στον εργασιακό σας χώρο(επηρεάζονται οι γεννημένοι στο γ΄δεκαήμερο).

Ωστόσο, η είσοδος του Δία στους Ιχθύες στις 13/5/21 δίνει την ευκαιρία να εκτονωθείτε μέσα από απίστευτα ερωτικά παιχνίδια και να βρείτε το ταίρι που συμβαδίζει με το ταμπεραμέντο σας. Έπίσης η αναδρομή του Δία από τις 20/6/21 στον Ιχθύ, θα δώσει χρόνο για να αξιολογήσετε την νέα σας κατάσταση, αναγνωρίζοντας πιθανά λάθη σας, ενώ στις 28/7/21 που θα επιστρέψει στον Υδροχόο θα μπείτε σε φάση αναμονής και οι προσδοκίες σας θα μεγαλώσουν. Η ορθή τέλος πορεία του Δία από τις 18/10/21 στον Υδροχόο σας κλείνει πονηρά το μάτι, μια που θα δικαιωθείτε σε νέες επιλογές και θα μπορέσετε να μιλήσετε για επισημοποίηση.

(Η πορεία του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει τους γεννημένους αρχές α΄δεκαήμερο).

Σημαντικές μέρες για την ερωτική σας ζωή είναι :

Από τις 1/2 έως τις 25/2/21 η Αφροδίτη σας ευνοεί από το ζώδιο του Υδροχόου, ωστόσο πρέπει να αποφύγετε τις γρήγορες αποφάσεις και μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Προσοχή μόνο σε καταχρήσεις και αποφυγή εθιστικών συμπεριφορών.

Από τις 27/6 έως τις 22/7/21 η Αφροδίτη από το ζώδιο σας θα βοηθήσει αρχικά να τα βρείτε με τον εαυτό σας, ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σας και θα ικανοποιηθούν πολλές από τις επιθυμίες σας.

Η σύνοδος Αφροδίτη, Άρη γύρω στις 12/7/21, στο ζώδιο σας, υπόσχεται να σας προσφέρει αξέχαστες ερωτικές εμπειρίες.

Από τις 7/10 έως τις 5/11/21 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη θα σας χαλαρώσει με νέα φλερτ και μηνύματα που θα λάβετε, κυρίως από νεότερα άτομα. Κινηθείτε πιο ελεύθερα και χωρίς προσδοκίες.

Ανάδρομοι πλανήτες μέσα στο 2021.

  • Από τις 30/1 έως 21/2/21, ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο δίνει χρόνο για τελικές επαναξιολογήσεις και επιστροφές που δεν φαίνεται όμως να σας δικαιώνουν. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο, από την 26η έως την 11η μοίρα ).

  • Από τις 30/5 έως 22/6/21, ο Ερμής ανάδρομος στους Διδύμους σας βάζει σε διαδικασία επαναξιολόγησης των επιθυμιών σας και θα προχωρήσετε προς νέες κατευθύνσεις, ίσως παρακινδυνευμένες, ωστόσο αξίζει να δοκιμάσετε. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο, από την 24η έως την 16η μοίρα ).

  • Από τις 27/9 έως 18/10/21, ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό φερνει τυχαίες συναντήσεις με το πεπρωμένο σας, μηνύματα και επανασυνδέσεις που αξίζει να επαναξιολογήσετε. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο από την 25η έως την 10η μοίρα).

  • Στις 19/12/21 ξεκινάει η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από το ζώδιο του Αιγόκερω και εκεί ίσως βάλετε φρένο στα ερωτικά παιχνίδια, καθώς θέλετε να ασχοληθείτε περισσότερο με την εργασιακή σας ζωή και να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας. Απλοποιείτε ότι σας δυσκολεύει. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο ).

Οι εκλείψεις της χρονιάς γίνονται

α) στον άξονα Δίδυμου-Τοξότη, με αποτέλεσμα να κυνηγάτε με περισσότερο πάθος μια σχέση που σας κάνει να χαίρεστε αλλά και σας δένει με αυτό το άτομο ένας κοινός στόχος. Αποχαιρετάτε τα δράματα.

  • 26/5/21- Ολική Σεληνιακή Έκλειψη – Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 5ο 25΄ Τοξότη, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο α΄ δεκαήμερο,

  • 10/6/21 – Ηλιακή έκλειψη, Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 19ο 47΄ Διδύμων, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο β΄δεκαήμερο &

  • 4/12/21 – Ολική έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 12ο 16΄ Τοξότη, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο β΄δεκαήμερο.

β) στον άξονα Ταύρου, Σκορπιού, και θα νικήσετε την παλιά τάξη πραγμάτων, καθώς απομακρύνεστε από άτομα που σας καταπιέζουν, κάνοντας την επανάσταση σας.

  • 19/11/21 – Μερική Σεληνιακή Έκλειψη – Πανσέληνος στις 27ο 14΄ Ταύρου, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο γ΄δεκαήμερο.

Στις 8 Αυγούστου 2021 με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, θα προχωρήσετε προς εκκινήσεις που πιθανόν να τρομάζουν και εσάς τους ίδιους. Σχέση με άτομο που προκαλεί το περιβάλλον σας αλλά και τεστάρει τον ηθικό σας κώδικα. (Επηρεάζεται κυρίως το γ΄ δεκαήμερο, γύρω από την 16η μοίρα).

Καλή χρονιά!

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου στο youtube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

Διαβάστε περισσότερα άρθρα μου εδώ

https://www.oroskopos.gr/