Το έτος 2021, είναι χρονιά υποχρεώσεων που μπλοκάρει την διάθεση σας για ερωτικό παιχνίδι. Ωστόσο, δεν θα λείψουν τα διαλείμματα και οι ευχάριστες εκπλήξεις. Τάση για το άπιαστο.

 

Η παρουσία του Κρόνου και Δία στον Υδροχόο από τα τέλη του 2020, θα εγκαινιάσει μια νέα εποχή για την ερωτική σας ζωή.

Αρχικά ο Κρόνος από τον Υδροχόο θα σας βάλει σε ένα καθεστώς περιορισμού, λόγω πολλών υποχρεώσεων και δεν θα έχετε το χρόνο ή τη διάθεση να ασχοληθείτε με την ερωτική σας κατάσταση. Πιθανόν όμως ο Δίας από τον Υδροχόο θα προσφέρει διαλείμματα και έτσι θα μπορέσετε να αποφύγετε τη ρουτίνα που σας ρίχνει σε κατάσταση αδράνειας. Επίσης, η παραμονή του Ουρανού στον Ταύρο ευνοεί σχέσεις από απόσταση ή με διαφορά ηλικίας και έτσι θα έχετε την κατανόηση που ζητάτε εξαιτίας του ελάχιστου χρόνου που θα διαθέτετε. Δύσκολες περιόδους για να συναντήσετε το ταίρι σας αναμένονται (κυρίως όταν ο Κρόνος θα σχηματίσει το τετράγωνο με τον Ουρανό στις 17/2/21 και επηρεάζει το α΄δεκαήμερο, ενώ στις 15/6 και στις 24/12/21 θα επηρεάσει το β΄δεκαήμερο). Επιπρόσθετα, ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες συνεχίζει να θολώνει το τοπίο της προσωπικής σας κατάστασης (κυρίως επηρεάζει τέλος β’ δεκαημέρου και το γ΄δεκαήμερο), ωστόσο τώρα είναι πιο εύκολο να ζήσετε μια κατάσταση παρά να την ονειρεύεστε. Τέλος ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω θα περιπλέξει τα πράγματα καθώς εμπλέκεστε σε σχέσεις που σας αλλάζουν από μέσα προς τα έξω. (επηρεάζεται το γ΄δεκαήμερο).

Τέλος, η είσοδος του Δία στους Ιχθύες στις 13/5/21 θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συγκυρίες, όπου θα μπορέσετε να αναπτύξετε μια σχέση και να προχωρήσετε σε κάτι πιο σταθερό. Έπίσης η αναδρομή του Δία, από τις 20/6/21, στον Ιχθύ θα δώσει χρόνο να τα βρείτε με τον εαυτό σας και το άλλο σας μισό, ενώ στις 28/7/21 που θα επιστρέψει στον Υδροχόο θα σας βάλει πάλι σε πραγματικότητα που θα σας πιέζει. Η ορθή τέλος πορεία του Δία από τις 18/10/21 στον Υδροχόο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας και να ασχοληθείτε με θέματα που σας αναβαθμίζουν καθημερινά.

(Η πορεία του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει τους γεννημένους αρχές α΄δεκαημέρου. )

Σημαντικές μέρες για την ερωτική σας ζωή είναι :

Από τις 25/2 έως τις 21/3/21 η Αφροδίτη θα είναι στους Ιχθύες με αποτέλεσμα να είστε στα φόρτε σας, αλλά και συγχρονως να μπερδεύεστε και να μην μπορείτε να κάνετε ξεκαθαρίσματα. Απουσίες ή εξιδανικεύσεις που μεγεθύνονται με την παρουσία του Ποσειδώνα.

Στις 12/7/21 η σύνοδος Αφροδίτη, Άρη στον Λέοντα, θα ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας, αλλά μέσα από μια σχέση κρυφή, μυστική που για κάποιο λόγο δεν θέλετε να φανερώσετε.

Από τις 29/7 έως τις 15/9 ο Άρης στο ζώδιο σας θα σας κάνει ακόμα πιο ερωτικούς αλλά και ματαιόδοξους με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να κατασταλάξετε στις επιλογές σας.

Από τις 5/11 έως τις 19/12/21 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω θα βοηθήσει στο να γειώσετε το συναίσθημα σας και να ζήσετε πιο άνετα και ελεύθερα αυτό που επιθυμείτε.

Ανάδρομοι πλανήτες μέσα στο 2021.

  • Από τις 30/1 έως 21/2/21, ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο θα οδηγήσει σε χαοτικές καταστάσεις, καθώς δεν θα λείψει η ασυννενοησία και οι παρεξηγήσεις. Μην επηρεάζεστε από τρίτα πρόσωπα. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο, από την 26η έως την 11η μοίρα )

  • Από τις 30/5 έως 22/6/21, ο Ερμής ανάδρομος στους Διδύμους, σας αποσυντονίζει, καθώς πρέπει να πάρετε αποφάσεις που θα καθορίσουν την κοινωνική σας εικόνα προς τα έξω. Και δεν θα είναι εύκολο. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο, από την 24η έως την 16η μοίρα )

  • Από τις 27/9 έως 18/10/21, ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό θα θελήσει να σφηνώσει μέσα σας τη σκέψη της απεξάρτησης από δυσλειτουργικές καταστάσεις και είστε πιο δεκτικοί στο ενδιαφέρον ενός νέου ατόμου. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο από την 25η έως την 10η μοίρα).

  • Στις 19/12/21, η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από το ζώδιο του Αιγόκερω σας βάζει σε διαδικασία επαναξιολόγησης του ερωτικού σας γίγνεσθαι και θα περάσετε από χίλια κύματα την τωρινή σας επιλογή. (επηρεάζονται οι γεννημένοι στο γ΄δεκαήμερο).

Οι εκλείψεις της χρονιάς γίνονται

α) στον άξονα Διδύμου-Τοξότη, και οδηγείστε σε μια πλήρη αναγέννηση, όπου πρέπει να διώξετε μη λειτουργικούς τρόπους σκέψης και να κάνετε ξεκαθαρίσματα.. Νέα σχέση, αλλά πιθανόν και οριστικοί χωρισμοί.

  • 26/5/21- Ολική Σεληνιακή Έκλειψη – Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 5ο 25΄ του Τοξότη, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο α’ δεκαήμερο, &

  • 10/6/21 – Ηλιακή έκλειψη, Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 19ο 47΄ στο ζώδιο σας, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο β΄δεκαήμερο.

  • 4/12/21 – Ολική έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 12ο 22΄Τοξότη, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο β΄δεκαήμερο.

β) στον άξονα Ταύρου, Σκορπιού, και το ζητούμενο είναι η διαμόρφωση νέων αξιών μέσα από διαφορετικές επαφές και αλλάζει η φιλοσοφία –κουλτούρα σας.

  • 19/11/21 – Μερική Σεληνιακή Έκλειψη-Πανσέληνος, στην 27ο 14 του Ταύρου και επηρεάζονται οι γεννημένοι στο γ’ δεκαήμερο.

Στις 7/9/21 με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, θα έχετε ευκαιρίες για να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες μέσα από τη φάση μιας συγκατοίκησης ή ακόμα και δέσμευσης. Επηρεάζεται κυρίως το β΄ δεκαήμερο γύρω από την 14η μοίρα .

Καλή χρονιά!

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου στο youtube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

Διαβάστε περισσότερα άρθρα μου εδώ

https://www.oroskopos.gr/