Το έτος 2021, είναι χρονιά που δίνει χαρές και την ευκαιρία να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος. Επανασυνδέσεις που υπόσχονται διάρκεια.

 

Η παρουσία του Κρόνου και Δία στον Υδροχόο από τα τέλη του 2020, θα εγκαινιάσει μια νέα εποχή για τη προσωπική σας ζωή.

Αρχικά ο Κρόνος από τον Υδροχόο θα σας ωριμάσει μέσα από τη συναναστροφή σας με άτομα που εκδηλώνουν έντονο ενδιαφέρον για εσάς και μπορείτε να προχωρήσετε σε νέες καθοριστικές επιλογές. Επίσης, ο Δίας από το ίδιο ζώδιο, δίνει την διάθεση για φλερτ και θα μπείτε πολλές φορές σε ερωτικές περιπέτειες που θα σας δοκιμάζουν ευχάριστα. Επιπλέον, η παραμονή του Ουρανού στον Ταύρο ανεβάζει την ερωτική σας διάθεση επικίνδυνα και πρέπει να βρείτε την ισορροπία σας, καθώς πολλές φορές θα βγαίνετε από τα όρια σας. (κυρίως όταν ο Κρόνος θα σχηματίσει το τετράγωνο με τον Ουρανό στις 17/2/21 και επηρεάζει το α΄δεκαήμερο, ενώ στις 15/6 και στις 24/12/21 θα επηρεάσει το β΄δεκαήμερο). Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω τέλος πιέζει να τα βρείτε με τον εαυτό σας και μέσα από σχέσεις έντονα παθιασμένες και είναι στο χέρι σας να βάλετε τα απαραίτητα όρια. (επηρεάζεται το γ΄ δεκαήμερο).

Η είσοδος του Δία στους Ιχθύες στις 13/5/21 σίγουρα θα βελτιώσει την εργασιακή σας κατάσταση με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να αφοσιωθείτε ολοκληρωτικά στα προσωπικά σας. Έτσι το πιο πιθανόν είναι να εμπλακείτε σε σχέση μέσα στον εργασιακό χώρο. Ευτυχώς η αναδρομή του Δία από τις 20/6/21 θα σας δώσει χρόνο να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, ενώ στις 28/7/21 με την επιστροφή του Δία στον Υδροχόο θα βρείτε πάλι τον ρυθμό σας με νέες ερωτικές γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν. Τέλος, η ορθή πορεία του Δία από τις 18/10/21 θα σας χαρίσει ότι πιθανόν να στερηθήκατε τα προηγούμενα χρόνια και θα βγείτε τελείως από το κλίμα της απαισιοδοξίας. Φλερτ, σχέσεις χωρίς δέσμευση.

(Η πορεία του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει τους γεννημένους αρχές α΄δεκαήμερο.)

Σημαντικές μέρες για την ερωτική σας ζωή είναι :

Από τις 1/2 έως τις 25/2/21, η Αφροδίτη θα είναι στον Υδροχόο και θα ευνοήσει να γίνουν νέες γνωριμίες και να βγάλετε πιο παιχνιδιάρικη διάθεση προς τα έξω ελκύοντας το αντίθετο φύλο.

Από τις 21/3 έως τις 14/4/21 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού θα σας δώσει τη δυνατότητα να δείτε το θέμα εξέλιξη μέσα από μια προσωπική σας κατάσταση και να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω. Πιθανόν επισημοποίηση.

Η σύνοδος Αφροδίτη, Άρη στον Λέοντα γύρω στις 12 Ιουλίου 2021, θα σας δώσειμια νέα προοπτική, καθώς μια φιλική σχέση τείνει να γίνει ερωτική. Οικειότητα και κοινά ενδιάφεροντα σας ενώνουν με το ταίρι σας.

Από τις 16/8 έως τις 10/9/21, η Αφροδίτη στο ζώδιο σας ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σας, γίνεστε πιο ελκυστικοί αλλά και διπλωματικοί με το ταίρι σας. Νέα πρόσωπα και μπερδέματα δεν αποκλείονται.

Ανάδρομοι πλανήτες μέσα στο 2021.

  • Από τις 30/1 έως 21/2/21, ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο θα βοηθήσει σε επανασυνδέσεις που μπορεί να έχουν διάρκεια καθώς λύνονται παρεξηγήσεις και θα γίνουν εξομολογήσεις. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο, από την 26η έως την 11η μοίρα).

  • Από τις 30/5 έως 22/6/21, ο Ερμής ανάδρομος στους Δίδυμους ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, καθώς μέσα από την αναμόχλευση του παρελθόντος θα αφήσετε πίσω αμφιβολίες και διλήμματα και θα προχωρήσετε χωρίς ενδοιασμούς. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο, από την 24η έως την 16η μοίρα ).

  • Από τις 27/9 έως 18/10/21, ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο σας φέρνει πολλά μπερδέματα και πιθανόν να δημιουργηθεί ένα συναισθηματικό χάος. Πλουτώνιες σχέσεις που επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία σας. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο από την 25η έως την 10η μοίρα).

  • Στις 19/12/21 ξεκινάει η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από το ζώδιο του Αιγόκερω, η οποία και σας δίνει χρόνο να επαναξιολογήσετε προσωπικές επιλογές και να πάρετε αποφάσεις που θα καθορίσουν την εξέλιξη μιας τωρινής σας σχέσης.

Οι εκλείψεις της χρονιάς γίνονται

α) στον άξονα Δίδυμου-Τοξότη, όπου ανοίγει θεαματικά ο κύκλος των επαφών σας και μπορείτε να πετάξετε από πάνω σας δυσλειτουργικά μοτίβα επικοινωνίας. Γνωριμίες και σχέσεις από απόσταση.

  • 26/5/21- Ολική Σεληνιακή Έκλειψη – Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 5ο 25΄ Τοξότη, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο α΄ δεκαήμερο,

  • 10/6/21 – Ηλιακή έκλειψη, Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 19ο 47΄ Διδύμων, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο β΄δεκαήμερο &

  • 4/12/21 – Ολική έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 12ο 22΄ Τοξότη, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο β΄δεκαήμερο.

β) στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και οι απώλειες που πιθανόν να πρέπει να αντιμετωπίσετε θα είναι για το καλό σας και σας οδηγούν σε ξεκαθαρίσματα που είναι απαραίτητο να γίνουν.

  • 19/11/21 – Μερική Σεληνιακή Έκλειψη – Πανσέληνος στις 27ο 14΄ Ταύρου, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο γ΄δεκαήμερο.

Στις 6 Οκτωβρίου 2021 με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας θα αποφασίσετε να διώξετε τα βαρίδια του παρελθόντος και να προχωρήσετε προς νέες εκκινήσεις με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα . Επηρεάζεται το β΄δεκαήμερο γύρω από την 13η μοίρα.

Καλή Χρονιά

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου στο youtube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

Διαβάστε περισσότερα άρθρα μου εδώ

https://www.oroskopos.gr/