Το έτος 2021, είναι χρονιά ενηλικίωσης, καθώς αφαιρεί δικλείδες ασφαλείας και ουσιαστικά αναλαμβάνετε το τιμόνι της προσωπικής σας κατάστασης. Δεν θα λείψουν οι ανατρεπτικοί έρωτες που όμως κοστίζουν.

Η παρουσία του Κρόνου και Δία στον Υδροχόο από τα τέλη του 2020, θα εγκαινιάσει μια νέα εποχή για την ερωτική σας ζωή.

Αρχικά ο Κρόνος από τον Υδροχόο θα ζητήσει να ενηλικιωθείτε και έτσι θα πρέπει να υποστηρίξετε τα συναισθήματά σας και να προχωρήσετε σε μια οριστική δέσμευσή η ακόμα και να αποχαιρετίσετε μια κατάσταση που σας έχει κουράσει. Βέβαια με τον Δία σύμμαχο σας θα έχετε διαλείμματα ανακούφισης και το κλίμα δεν θα είναι πάντα μουντό, για αυτό αδράξτε τις ευκαιρίες να εκφραστείτε ρομαντικά και να πείτε την αλήθεια σας. Επίσης, η παραμονή του Ουρανού στο Ταύρο, γεννά περίεργες, ιδιόμορφες σχέσεις, όπου θα δυσκολευτείτε να προσαρμοστείτε στις ασταθείς διαθέσεις του αγαπημένου σας προσώπου (κυρίως όταν ο Κρόνος θα σχηματίσει το τετράγωνο με τον Ουρανό στις 17/2/21 και επηρεάζει το α΄δεκαήμερο, ενώ στις 15/6 και στις 24/12/21 θα επηρεάσει το β΄δεκαήμερο). Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω επισφραγίζει με επιτυχία ένα ερωτικό ειδύλλιο που μετράει χρόνια. (επηρεάζεται κυρίως το γ΄δεκαήμερο).

Ωστόσο, η είσοδος του Δία στους Ιχθύες στις 13/5/21 σας επιστρέφει το χαμόγελο, μια που ανεβαίνουν οι κατακτήσεις σας και επίσης μπορείτε να μπείτε σε μια πιο ανάλαφρη κατάσταση, χωρίς να θέλετε να δεσμευτείτε. Έπίσης η αναδρομή του Δία από τις 20/6/21 στον Ιχθύ θα δώσει χρόνο για να επαναξιολογήσετε τις ερωτικές σας επιλογές, ενώ από τις 28/7/21 που θα επιστρέψει στον Υδροχόο θα προσπαθήσετε να βρείτε ισορροπίες μέσα σε μια πολύχρονη σχέση. Η ορθή τέλος πορεία του Δία από τις 18/10/21 στον Υδροχόο θα σας βάλει σε τροχιά σταθεροποίησης και έχετε τη δυνατότητα, τουλάχιστον μερικοί από εσάς, να μιλάτε για επισημοποίηση.

(Η πορεία του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει τους γεννημένους αρχές α΄δεκαήμερο).

Σημαντικές μέρες για την ερωτική σας ζωή είναι :

Από τις 25/2 έως τις 21/3/21 η Αφροδίτη θα είναι στους Ιχθύες και θα μπορέσετε να ζήσετε το παραμύθι όπως το είχατε φανταστεί με το ταίρι σας. Ελλοχεύει ο κίνδυνος της εξιδανίκευσης.

Από τις 14/4 έως τις 9/5/21 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου ευνοεί το ξεκίνημα νέων σχέσεων που ενδέχεται να έχουν κάτι το ανατρεπτικό, ωστόσο θα παραμερίσετε πιθανές αναστολές και θα το ζήσετε.

Η σύνοδος Αφροδίτη, Άρη γύρω στις 12/7/21 στον Λέοντα, φέρνει παθιασμένους έρωτες και σκηνές έντονης ζήλειας . Κτητικότητα και υπέρμετρος εγωισμός μπορεί να χαλάσουν το ερωτικό σκηνικό.

Από τις 10/9 έως τις 7/10/21 η Αφροδίτη στο ζώδιο σας αυξάνει την αυτοπεποίθηση σας, και έτσι μπορείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με την εμφάνιση σας, κερδίζοντας τις εντυπώσεις στο αντίθετο φύλο.

Προσοχή σε ερωτικά ατυχήματα, όταν ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο σας, από τις 30/10 έως τις 13/12/21, και νιώθετε πως δεν σας καταλαβαίνουν ή υπάρχει ο κίνδυνος απιστίας. Έντονος ερωτισμός και κτητικότητα με την εμπλοκή του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω.

Ανάδρομοι πλανήτες μέσα στο 2021.

  • Από τις 30/1 έως 21/2/21, ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο σας κάνει να αναθεωρείτε σημαντικές ερωτικές επιλογές, συγκρούεστε με το ταίρι σας και πιθανόν να υπάρχουν ρήξεις και συναισθηματική απόσταση. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο, από την 26η έως την 11η μοίρα )

  • Από τις 30/5 έως 22/6/21, ο Ερμής ανάδρομος στους Διδύμους ανεβάζει την ερωτική σας διάθεση αλλά πιθανόν να μην μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να μην λαμβάνετε ανταπόκριση. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο, από την 24η έως την 16η μοίρα )

  • Από τις 27/9 έως 18/10/21, ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό και θα γίνουν αποκαλύψεις γύρω από την προσωπική σας κατάσταση. Πιθανόν παράνομες καταστάσεις σας μαγνητίζουν. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο από την 25η έως την 10η μοίρα).

  • Στις 19/12/21 ξεκινάει η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από το ζώδιο του Αιγόκερω και αναμένονται μηνύματα και επαφές από το παρελθόν. Ξεπερνάτε τα ταμπού σας. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο).

Οι εκλείψεις της χρονιάς γίνονται

α) στον άξονα Δίδυμου-Τοξότη, με αποτέλεσμα να αναζητάτε σχέσεις πιο ουσιαστικές καθώς έχετε συνειδητοποιήσει τι αξίζετε και δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο.

  • 26/5/21- Ολική Σεληνιακή Έκλειψη – Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 5ο 25΄ Τοξότη, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο α΄ δεκαήμερο,

  • 10/6/21 – Ηλιακή έκλειψη, Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 19ο 47΄ Διδύμων, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο β΄δεκαήμερο &

  • 4/12/21 – Ολική έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 12ο 22΄Τοξότη, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο β΄δεκαήμερο.

β) στον άξονα σας, Ταύρου, Σκορπιού και βρίσκετε την ισορροπία σας , πιθανόν μετά από έναν ξαφνικό χωρισμό ή απόρριψη.

  • 19/11/21 – Μερική Σεληνιακή Έκλειψη – Πανσέληνος στις 27ο 14΄ Ταύρου, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο γ΄δεκαήμερο.

Στις 4 Νοεμβρίου 2021 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, θα είναι ένα ανατρεπτικό διάστημα, όπου δεν αποκλείονται οι ρήξεις ή οι επανασυνδέσιες που οδηγούν όμως πάλι σε αναποφευκτους χωρισμούς. (Επηρεάζεται κυρίως το β΄ δεκαήμερο, γύρω από την 12η μοίρα).

Καλή χρονιά!

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου στο youtube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

Διαβάστε περισσότερα άρθρα μου εδώ

https://www.oroskopos.gr/